Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

normalde biraz fazla gibi ama yine de ayarında olmuş afiyet olsun :) hoşaf şekerli miydii?

adamlardan biraz ince.. iyiymiş, ben onları ilk hedef yapam diyodum
ben bu fikri sevdim ama her hafta yeniden eşleştirme yaparsa cankaptan, daha kaynaştırıcı da olur

uzaklaşma cezası alınca diyettende uzaklaşırsın canım belki
o yüzden günlük 7 mesaj yazma zorunluluğunu böyle durumlarda senin için 30 a çıkartalım olmaz mı

karneleri süsledim facede yayınladım bakmak isteyenler bakabilir
hediye olarak hepsine yapboz aldım arkasındada küçük bir hikaye var bide lolipop aldım çiçek yaptım ondan oda facede

aynen, boş boş yazmayı sevmeyen biri olarak misal bu ceza sistemi benim için çok caydırıcı :)) ödül olarak naapcaaz onu da düşünek hele :))

anam gülüm bıdığımmm, menü gibi gelmedi kuzum bana,
" nur'un 16 eriği var, bunların 8/3'ünü kuşluk vakti 7/2'sini eşref saati yediğine göre, yeni dünya kaç km uzaktadır!" stilinde ösym sorusu olmuş kuzum :)) ben meyve yiyemiyom ya, haset ettim tatlımm :))

Son düzenleme:
bu arada kırmızı etli erik, ödem atmada çok başarılı, diyete de çok uygun ) afiyet bal şeker olsun incirim çiçeğim..

geç kahvaltı-- yeşil sarımsaklı, peynirli (yağsız) omlet, su ((dukanda tatlı yasak ama ben dalıp yanlışlıkla 40-45 gr tahin helvası yedim
arada -- light süt
öğleden sonra -- közlenmiş patlıcanlı yoğurt, haşlanmış yumurta3 kupa çay
arada- şekersiz türk kahvesi (yarım ciğaara) (içemedim, spor sigarayı silip atmış sanırım, keyfim yerinde, özellikle belirtmek istedim)
akşam haşlama tavuk göğsü (az) cacık
yürüyüşten sonra 1 bardak light süt daha (sütü es geçmiştim son zamanlarda)

birazdan da bitki çayımı içicem

toplam su: şimdilik 1,5 lt (spor sonrasında 2 yi geçiyor..)

sabah
yemedim

öğle
3 kaşık kısır
2 kaşık patates saltası
1 börek

akşam
1 kase çorba
bol salata

ara
1 bardak çay

sabah tibet5 (6'lıya geçtim)
akşam yürüyüş (hafif tempo)
birazdan da callan 5/21 yapıcam

Son düzenleme:
başlık öyle kaldı ama ben azcık erteledim kilo bildirimini, akşam içtiğim çay yeni etki ediyo zira :))

Son düzenleme:
dünkü kaçamaklardan dolayı 60 kiloyum yine. moralim çok bozulduu bende sıkı bir diyetteyim artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…