- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.581
kahvaltı
1 dilim ekmek-1/4 simit
1 yumurta
5 zeytin
maydonoz
ara
1 porsiyon meyve
öğle
4 köfte
yeşillik
1/2 kase hoşaf
ekmek yok
ara
yarım paket diyet biskuvi
detoks çayı 1 kupa
1 ceviz,2 badem,2 fındık
1/2 paket pingui(80-90 kalori civarı)diyetisyenin menusunde bu yok tabi
akşamda 5-6 kaşık zeytinyağlı barbunya yiyeceğim
adamlardan biraz ince.. iyiymiş, ben onları ilk hedef yapam diyodumayy inşallah sonuç alırızz ya :) ben videodan baka baka yaptığım için bakıyorum hatunların hepsi narin ince bacaklı benim bacaklar ordaki adamlardan birazcık ince psikolojim bozulduordakiler gibii göbeğimin sıfır olup leğen kemiklerin ortaya çıkmasını istiyoruuum çok şey mi istiyorumm :)
ben bu fikri sevdim ama her hafta yeniden eşleştirme yaparsa cankaptan, daha kaynaştırıcı da olurbiz önerilerimizi sunuyoruz aslı bakalım ne diycek.. bu cumadan itibaren işi daha ciddiye alalım.. bunu bir hafta serbest bir hafta belirlediğimiz kuralları uygulayarak devam edelim.. ya da herkes severse bir aya kadar uzatırız..
mesela benim aklıma şu geldi.. herkes bir kişiden sorumlu olsun.. benden a kişisi sorumlu olurken ben de b kişisinden sorumlu olayım.. sorumlu olduğumuz kişinin enn ince ayrıntısına kadar menüsünü eleştirelim.. bizden sorumlu olan kişinin eleştirilerine de sebeplerimizi yazalım.. buna koçluk diyolar bazı yerlerde... bence bunun adı manevi destek..
fikirleri çok çokk beğeniyorum :) amaa ben kendi adıma bir öneride bulunabilir miyiim.. şu önümüzde ki 1 ay hiç bozmadan devam etmem şart artık her bozduğumda yazıyorum zaten eğer bozarsam 1 hafta kadar uzaklaştırma cezası fln alabiliyo muyuum .. ki hiç hiç bozmam ben bu durumda..
uzaklaşma cezası alınca diyettende uzaklaşırsın canım belki
o yüzden günlük 7 mesaj yazma zorunluluğunu böyle durumlarda senin için 30 a çıkartalım olmaz mı
karneleri süsledim facede yayınladım bakmak isteyenler bakabilir
hediye olarak hepsine yapboz aldım arkasındada küçük bir hikaye var bide lolipop aldım çiçek yaptım ondan oda facede
Arkadasta olduğum için menümü mavi yazamıyorum...
Sabah=bir elma 3 kırmızı erik bir kase yoğurt
öğle=bir çilekli activia 2 kırmızı erik 5 yeşil erik 3 yeni dünya
Ara=15 fındık 3 zeytin
Akşam 16.00da tavuklu salata
Akşam 18.30da 15 sıkma etsiz çiğ köfte bol marul bir bardak ayran
Beelki saat sekiz gibi bir porsiyon meyve yerim çok acıkırsammm ...
çiğ kofte dürümün lavaşı ne kadardı?
ben bu fikri sevdim ama her hafta yeniden eşleştirme yaparsa cankaptan, daha kaynaştırıcı da olur
uzaklaşma cezası alınca diyettende uzaklaşırsın canım belki
o yüzden günlük 7 mesaj yazma zorunluluğunu böyle durumlarda senin için 30 a çıkartalım olmaz mı
Kilom 70(((( özür dilerim kızlarr ....
geçen cuma--->58.8 idim
bu cuma------>58.5 çıktım
bu günden itibaren çok acil sıkı diyete giriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?