Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

başlangıç tarihi ___________: 25.05.2012
başlangıç kilo_____________: 86
hedef kilo________________: 65
Geçen hafta______________: 81.9
Bu sabah________________: 80.9
son haftadaki kayıp________: 1
15.günde toplam kayıp_____: 5.1

ben de meyveye dayanamıyorumm hele yazınn... çok mu olmuş meyve :26:

merhaba aynalar,
dediğim gibi 7gün paylaşım yapamam çünkü pazar aile günümüz bireysel birşey yapmıyoruz. onun dışında giremeyeceğim zaman önceden haber vermem mümkün değil çünkü mazeret dediğim gibi bebek, bebeğin huysuzluk yapacağını önceden bilemem.mesele bugün sabah 6da kalktım ve ancak 11de kahvaltı yapabildim o da mızmız kızım tek kolumda hoplarken tek elimle.şükür şimdi uyudu nihayet ve kahvaltılıklar sehpada ben buraya girdim. paylaşımlar dediğin gibi çok önemli bende 1yıl falan önce bir süre takım kaptanlığı kaptan yardımcılığı yaptım heleki izinli çok olup sayı azalınca takımın canlı kalması için. gerçekten şartlarım bu elimden gelen bu eğer kabul edebilirseniz fırsat buldukça girerim ama diyorsanız ki daha aktif canlı üyeye ihtiyacımız var kırılacak değilim heryerin bir kuralı var ve kurallar düzen için önemli.

ben menünü beğendim afiyet olsunn
ama sigara

kızlar günaydın,
kilo verme eğilimleriniz nasıldır.. realincir normalde ortalaman ne canım, neden özür diledin??

canım ben geçen hafta 69.3tüm bu hafta 70 oldum o yüzden özür diledim. diyete 80 kilo ile başladım takıma girdiğimde 72 kiloydum 69u gördüm sonra tekrar 70 oldum (buhafta) diyeti de 3 buçuk aydır yapıyorum. boyum 1.68cm beyaz tenli koyu kumral siyah gözlüü bir kızım iştee

15 günde 5 kilo çok iyi yaaa ... ama daha yavaşı daha sağlıklı bence 3-4 kilo ideal diye düşünüyorum. ama tabi senin diyet başlangıcı olduğu için normal bu

geçen cuma--->58.8 idim
bu cuma------>58.5 çıktım

bu günden itibaren çok acil sıkı diyete giriyorum..

canım senin kilon az ya çok fazla veremezsin moralini bozma normal verdiğin kilo
bu arada sen listede olmayacaktın daha önce konuşmuştuk
sonra beni aslı niye listeye yazmadı deme olur mu

15 günde 5 kilo çok iyi yaaa ... ama daha yavaşı daha sağlıklı bence 3-4 kilo ideal diye düşünüyorum. ama tabi senin diyet başlangıcı olduğu için normal bu

canım dukan diyeti yapıyorum ben, 4 kilo atakta gitmişti, haftada bir kilo ortalamayla devam edecek artık ondan rakam yanıltıcı olmasın yani :)

dünkü kaçamaklardan dolayı 60 kiloyum yine. moralim çok bozulduu bende sıkı bir diyetteyim artık..

canım takıma yeni gireceksin ve kilo vermedin bu durum hiç iyi değil
ben bir hafta daha deneme süresinde olmanı istiyorum bize kanıtlaman lazım kararlı olduğunu
zaman ilerledikçe insan sıkılır diyetten kaçamaklar olur
ama sen daha ilk haftadan kaçamak yapıyorsun
darılmaca yok bu hafta daha çok dikkat et olur mu listede yoksun bu hafta malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…