- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.621
normalde biraz fazla gibi ama yine de ayarında olmuş afiyet olsun :) hoşaf şekerli miydii?
küçüğünden şekerim.. bildiğin yufkanın yarısı kadar anca eder.. bol marulluydu ayrıca..
merhaba aynalar,
dediğim gibi 7gün paylaşım yapamam çünkü pazar aile günümüz bireysel birşey yapmıyoruz. onun dışında giremeyeceğim zaman önceden haber vermem mümkün değil çünkü mazeret dediğim gibi bebek, bebeğin huysuzluk yapacağını önceden bilemem.mesele bugün sabah 6da kalktım ve ancak 11de kahvaltı yapabildim o da mızmız kızım tek kolumda hoplarken tek elimle.şükür şimdi uyudu nihayet ve kahvaltılıklar sehpada ben buraya girdim. paylaşımlar dediğin gibi çok önemli bende 1yıl falan önce bir süre takım kaptanlığı kaptan yardımcılığı yaptım heleki izinli çok olup sayı azalınca takımın canlı kalması için. gerçekten şartlarım bu elimden gelen bu eğer kabul edebilirseniz fırsat buldukça girerim ama diyorsanız ki daha aktif canlı üyeye ihtiyacımız var kırılacak değilim heryerin bir kuralı var ve kurallar düzen için önemli.
Kilom 70(((( özür dilerim kızlarr ....
geçen cuma--->58.8 idim
bu cuma------>58.5 çıktım
bu günden itibaren çok acil sıkı diyete giriyorum..
nihayet bir yıl daha bitti
çocuklar çok sevindi hediyelerine karnelerine
biri öğretmenim bu kadar niye zahmet ettiniz dedi
bu hafta çok yoruldum
koşuşturmaca ile geçti
bildirim yapmayan var daha biraz dinleneyim onlarda bildirim yapsın listeyi hazırlayacağım
başlangıç tarihi ___________: 25.05.2012
başlangıç kilo_____________: 86
hedef kilo________________: 65
Geçen hafta______________: 81.9
Bu sabah________________: 80.9
son haftadaki kayıp________: 1
15.günde toplam kayıp_____: 5.1
yaaa canım senin boyun kaç? 58 normal bir kilo değil mi ? :44:ben 58 olmak istiyomdaaa
canım senin kilon az ya çok fazla veremezsin moralini bozma normal verdiğin kilo
bu arada sen listede olmayacaktın daha önce konuşmuştuk
sonra beni aslı niye listeye yazmadı deme olur mu
300 grda iyidir canım ben 58 civarı olsam ooo süper benim için senin boyun kaçtı?
az geldi kilon ama:44:
listede olmıycağımı söylemiştin ama kilo bildirme dememiştin canım.. oki..
hiç diyet menüsü gibi olmamış aslııısabah yememişsin öğlen biraz kaçmış akşam güzel ama sabahla öğle hiç olmamış
2gün önce acayip midem kanadı.. Babam sabah yine söylendi:) açlıktan miden delindi çabuk domates salata getirip ye didi:) değişim listesini uyguluyorum o yüzden kilo almıyorum.. Ekmekle pilav yemiyorum aynı öğünde.. Sabah çok yesem hemen sonraki öğünde telafi ediyorum.. Yoksa ipin ucu çok kaçıyorpisi sen durduramıyorsun artıkk
**14. TAKIM 260. ETAP**
aynalar ( 83,7 / 83,4 / 0,3 / 0,36%)
emidaf ( 60,4 / 59,2 / 1,2 / 1,99% )
1.73 ( 91,0 / 91,0 / 0,0 / 0,00 %)
pisiq ( 63,7 / 63,1 / 0,6 / 0,94%)
tedis ( 79,1 / 78,5 / 0,6 / 0,76%)
melekaysee ( 65,2 / 64,5 / 0,7 / 1,10%)
realincir ( 69,3 / 70,0 / -0,7 / -1,01%)
Nesli ( 81,9 / 80,9 / 1,0 / 1,22%) yeni üye hedefi 65
14.TAKIM ORTALAMASI: 0,67%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?