- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.641
yok cnm hiç şeker koymuyorum..sadece cok ekşi falan olursa 1/2 cay bardagı gerçek pekmez koyuyorum buyuk tencereye..
ellerine sağlık hocaaanımmm! yalnız face ten bakabilirsiniz demiştin, nasıl olsa o iş acep :)nihayet bir yıl daha bitti
çocuklar çok sevindi hediyelerine karnelerine
biri öğretmenim bu kadar niye zahmet ettiniz dedi
bu hafta çok yoruldum
koşuşturmaca ile geçti
bildirim yapmayan var daha biraz dinleneyim onlarda bildirim yapsın listeyi hazırlayacağım
yeap, internetim gitti saatlerdir mahsur kaldım özür :)neslihan mesaj attım gördün mü
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
takma canım sınavları halledince eski hızına doneceksin sana guveniyorumm..
**14. TAKIM 260. ETAP**
aynalar ( 83,7 / 83,4 / 0,3 / 0,36%)
emidaf ( 60,4 / 59,2 / 1,2 / 1,99% )
1.73 ( 91,0 / 91,0 / 0,0 / 0,00 %)
pisiq ( 63,7 / 63,1 / 0,6 / 0,94%)
tedis ( 79,1 / 78,5 / 0,6 / 0,76%)
melekaysee ( 65,2 / 64,5 / 0,7 / 1,10%)
realincir ( 69,3 / 70,0 / -0,7 / -1,01%)
Nesli ( 81,9 / 80,9 / 1,0 / 1,22%) yeni üye hedefi 65
14.TAKIM ORTALAMASI: 0,67%
2gün önce acayip midem kanadı.. Babam sabah yine söylendi:) açlıktan miden delindi çabuk domates salata getirip ye didi:) değişim listesini uyguluyorum o yüzden kilo almıyorum.. Ekmekle pilav yemiyorum aynı öğünde.. Sabah çok yesem hemen sonraki öğünde telafi ediyorum.. Yoksa ipin ucu çok kaçıyor
bu hafta ortalama baya yüksek tebrikler kızlar.. Nur haftaya dikkat et bu haftayı unuttur bize guzum
canım ben geçen hafta 69.3tüm bu hafta 70 oldum o yüzden özür diledim. diyete 80 kilo ile başladım takıma girdiğimde 72 kiloydum 69u gördüm sonra tekrar 70 oldum (buhafta) diyeti de 3 buçuk aydır yapıyorum. boyum 1.68cm beyaz tenli koyu kumral siyah gözlüü bir kızım iştee
canım takıma yeni gireceksin ve kilo vermedin bu durum hiç iyi değil
ben bir hafta daha deneme süresinde olmanı istiyorum bize kanıtlaman lazım kararlı olduğunu
zaman ilerledikçe insan sıkılır diyetten kaçamaklar olur
ama sen daha ilk haftadan kaçamak yapıyorsun
darılmaca yok bu hafta daha çok dikkat et olur mu listede yoksun bu hafta malesef
beyaz tenlilere her saç rengi yakışır şanslısın :)
kızlar bu hafta 4. olmuşuz
bizim yüzdemiz 0,670
3. olan takımın ki 0,674
yani izinlilerimiz olmayaydı bambaşka mı olurdu?? onlar 0 hesaplanıyor sanırım değil mi aslı?
umarım canımmilk defa kilo aldımmm
miden mi kanadı
biz ne zaman listeye alınıcaz bu ikinci kilo bildirimimde benim. bugün akşam evde olmucam ben de internetede giremem izin alabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?