Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba;
ben yarın için koşturma halindeyim. Bir de televizyon gümledi akşamüstü, eşim kızımı da alıp uzuuuunca bi piyasa araştırmasına gitti.. daha doğrusu kovuldular... iki gündür ortaya çıkan "su içme sıkıntım"la ilgili deli gibi çalışıp yorulup kana kana su ve protein için de yağsız süt içmeyi deneyeyim bakalım.. vücut bişeye tepki veriyo da du bakalım ne çıkacak altından :)

selaam :) sporumu yaptım geldim şimdi tek callanetics kaldı bugün değişik bir video buldum yaptım 8 dk karın egzersizimin kalça için olanı süper çalıştırdı çok güzel yandım şimdi çıkmam lazım akşama geldiğimde linkleri atıcam denemeniz lazım bence

oki.. mutlaka at ama..

tebrikler kızlar kacıncı olmuşuz acep

nasıl miden kanadı???

süper

işten güçten giremeyebilirim dedim ama bu ıssızlıkta maaşallahım var :))

bencede cok iyisin..canım ya şu yulaf unu,kepeği vs almak istiyorum nerden aldın?çok faydalıymış birde maske yapcam hehehe

bencede cok iyisin..canım ya şu yulaf unu,kepeği vs almak istiyorum nerden aldın?çok faydalıymış birde maske yapcam hehehe
realde kampanyadan aldıydım topluca 500 gr'lık 4,5tl. zaten en ucuza bulan da aktardan açık 8 tl ye buluyormuş tatlım.. maske ne iş onu da de hele :)
selam kızlar bugün yataktan kalkmak istemedim hala baygın gibiyim

hayırdır? sadece dünün yorgunluğudur umarım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…