Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

realde kampanyadan aldıydım topluca 500 gr'lık 4,5tl. zaten en ucuza bulan da aktardan açık 8 tl ye buluyormuş tatlım.. maske ne iş onu da de hele :)

hayırdır? sadece dünün yorgunluğudur umarım :S

yulaf ununu süt ya da yogurtla+balla karıştırıp maske yapılıyomuş kırışık ve temizleme içinmiş.dermatolog tvde solemişti..doktor soleyince yapmaya calışıyorum ben :)

Kızlar bugün tartıda 69.4 çıktım biliyor musunuz nasıl bu kadar değişti anlamadım ama sanırım birkaç gündür düzensiz yediğımden barsaklarımın da düzeni bozuldu dün akşam rahatlattabildim kendimi bu konuda bu tartıya yansıdı sanırım ... Tabi yine kilo aldığım gerçeğini değiştirmiyoooo

Son düzenleme:
dün akşam eve bi geldm şalter atmış biz yokken sen dolaptaki herşey bozul kok uuwwww çok feciydi allahtan fazla bişey yoktu buzlukta et falan yokmuş iyiki kurtlanırda haaaa.küçük bi maya bile nasıl kokutmuş buzluğuı sebzeler kahvaltılıklar hepsi çöpeee dolap pakladm gece gece

artık hep evdeyim deli gibi teleafiler yapmam lazm bnm acillll cumaya kadar ankara fazlalıkları gitmeli....

yeni kardeşler gelmiş:))) kızlar ben menekşe yaş 21 artııkk hemşirelk son sınıf oldumm yuppii :)) evliyim çocuk yok.kilomda aşağıda gözüküyo herkese bol bol kilo vermeler

ben nerdeyim atıldımmı kaptan heheh :)) iznim pazertesiye kadar dı ama görüyosun dimi sayfa aşkı erken döndük damladım aranıza hemen :))

SABAH--1 kk beyaz peynir, yarım kk kaşar peynir, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, domates, salatalık

ARA--10 badem

ÖĞLEN--4 kaşık ıspanak kavurma, 1 dilim ekmek

ARA--1 fincan şekerli kahve

şimdiye kadar 1 lt su içtim..

kızlar uzak kaldım sizden ama fırsat bulup pc başina oturamıyorum ama sanmayın ki okumuyorum kızı falan emzirirken tel den girip okuyorum ...bu arada deniz ishal oldu çok fena ya..poposuda çok fena kızardı o kadar kremlere rağmen offf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…