Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada yeni kişiler katılmış hoşgeldiniz kızlar=) ben mezun olmustum da söylemesi ayıp hehehe=) şaka bi yana insallah en kısa sürede verir kurtulursunuz kilolardan

cnm ankaradaydmm giremedm net omadığı için telefonunda paketi aşmışım :))) geldm sonunda özledm burayı geçmiş yapiyim yapiyim bitmmiiyyy

Bitmeeeeez bitmez oo çok oldu sen gelmeyeli... Ama farklı birşey olmadı kuzum yeni arkadaşlar katıldı aramıza. Ben kilo aldım bu haftya sınavlarım var diye diyeti falan unuttum vs vs ........

Ayyyyyy çok fenaaaaaaaaaa

cnm ne kadarlıkdı sennki diş çıkarıyodur küçükse

Bitmeeeeez bitmez oo çok oldu sen gelmeyeli... Ama farklı birşey olmadı kuzum yeni arkadaşlar katıldı aramıza. Ben kilo aldım bu haftya sınavlarım var diye diyeti falan unuttum vs vs ........

üzülme cnm sınaw haftası bende almıştım bide üstüne anne yemekleri zor oldu bnm için neyseki tekrar adapte oldum...belkide şişmisindir cnm stresden ödem yamştır vücudn hiç belli olmaz

MENÜM
geç kahvaltı(saat 13.00gibi) = bir kk yarım yağlı beyaz peynir-7 siyah zeytin-bir ceviz-2 dilim çavdar-domates-salatalık-derotu-maydanoz
ara= bir adet petibör

ara=10-15 erik bir şişe maden suyu
akşam=bir büyük tavuk göğsü ızgara yağsız bol baharatlı-4yk yoğurt 3yk yulaf bol dereotu sarımsak :13: :13:
ara=20 gr kadar fındık

kızlar ablacığım zahmet etmiş havuç topları yapmış bitaneck yedim...
2 haftadır evde mısafir var ablam sürekli bu modda bişeyler yapıo diyet yapamıyommm vallaaa sırf sınavlara da yormamak lazım yani evin durumu da zora soktu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…