- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.701
cnm ankaradaydmm giremedm net omadığı için telefonunda paketi aşmışım :))) geldm sonunda özledm burayı geçmiş yapiyim yapiyim bitmmiiyyy
dün akşam eve bi geldm şalter atmış biz yokken sen dolaptaki herşey bozul kok uuwwww çok feciydi allahtan fazla bişey yoktu buzlukta et falan yokmuş iyiki kurtlanırda haaaa.küçük bi maya bile nasıl kokutmuş buzluğuı sebzeler kahvaltılıklar hepsi çöpeee dolap pakladm gece gece
bu arada yeni kişiler katılmış hoşgeldiniz kızlar=) ben mezun olmustum da söylemesi ayıp hehehe=) şaka bi yana insallah en kısa sürede verir kurtulursunuz kilolardan
kızlar uzak kaldım sizden ama fırsat bulup pc başina oturamıyorum ama sanmayın ki okumuyorum kızı falan emzirirken tel den girip okuyorum ...bu arada deniz ishal oldu çok fena ya..poposuda çok fena kızardı o kadar kremlere rağmen offf..
Bitmeeeeez bitmez oo çok oldu sen gelmeyeli... Ama farklı birşey olmadı kuzum yeni arkadaşlar katıldı aramıza. Ben kilo aldım bu haftya sınavlarım var diye diyeti falan unuttum vs vs ........
selam kızlar ben geldim nasılsınız
slmm herkese ben geldmmmm :))))
he geldim
nasılsın canım
iyiyim canııımm yaşıyoz işte öyle yada böylee ...
Ayyyy ne ara bana geldi sıra yaa daha çok var sanıyodum beeennn ... çok hazırlıksız yakalandım
nasıl miden kanadı???
kızlar bu hafta 4. olmuşuz
bizim yüzdemiz 0,670
3. olan takımın ki 0,674
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?