Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiyim ayşemm doğum günün kutlu olsun cınımmmmmmmmm
iyiyiz cnm bizde özledk merak ettk
canım ya kpss falan onlarla uğraşıyorum valla
aha!! unutuyordum bi de Kpss tercihlerimi yaptım gitti anasını satimm... angara, aydın, muğla, tekirdağ, çanakkale ve gebze'yi de yazdım istanbulla birlikte.. allah sonumuz hayıretsin..

yaa bende yapiyim mi yapmiyim mi kararsızım sanki yapsam nolcak o da bi işe yaramıcak ama neyseeeeeeee

bugünkü menüm
sabah:yemedim
öğlen:yemedim
akşam:2 kaşık pilav+1 tabak taze fasulye
biraz evvel sanırım yarım litre kadar dondurma yedim

kızlar sıcaktan birşey yiyemiyorum yemek adına.dondurmayı ise yiyorum valla.bu arada deli gibi çay kahve ve su tüketiyorum.

kızlar ben perşembe gecesi yola çıkıcam, cuma sabahı da balıkesir de olucam ve ne yazık ki yoldan kelli kilo farklılık gösterebilir.. ben yarından bildirim yapsam olur mu??

Güzel menü karpuzun beyaz kısmını yemeyi ihmal etme

Gel de gece gel

Akşama çok yüklenme

Karpuzdan değil başka şeylerden kesin.. Sebze meyveyi kısarak diyet yapmayın.. Yerine beyaz unu tuzu ve şekertozunu çıkarın hayatınızdan

Masaj Sabahları karın bölgesine masaj yaparak kan
dolaşımını hızlandırabilir ve dokularınızı
sıkılaştırabilirsiniz. Karnınıza, bir avuç deniz tuzu
ve 10 ml. limon yağını karıştırarak elde
edeceğiniz karışımla, saat yönünde yuvarlak
hareketlerle masaj yapın. Özellikle de duş sırasında. Buz şoku Çoğu zaman yağ tabakasından dolayı karındaki
kan dolaşımı yavaşlıyor. Bunun sonucunda da
deri sarkıyor ve kırışık bir görüntü oluşuyor.
Dolaşımınızı hızlandırmak için buzdan
yaralanabilirsiniz. Yatmadan önce beze
koyduğunuz buzları kuru cildinizin üzerinde gezdirin.

günaydın, giderayak bana mı çok bunaltıcı geldi istanbul yoksa bugün başka bi sıcak mı var!

Karpuzdan değil başka şeylerden kesin.. Sebze meyveyi kısarak diyet yapmayın.. Yerine beyaz unu tuzu ve şekertozunu çıkarın hayatınızdan

ben kesmesini salık vermedim pisiq, meyve sebze de kötülemedim, önerin için teşekkürler elbette ama neden benden alıntı yaptığını anlamadım:26:
dukan yapıyom diye mi acaba:44:
şekerli meyvelerin yemek sonrası hazım sürecinde (ki ortalama yemekten sonraki 2 saat boyunca sürüyor) halihazırda salgılanan salgılar sebebiyle daha yoğun ve hızlı fermente olması söz konusu.. bu da başta şişkinlik, hazımsızlık ve vücudu gereksiz bir zyorgunluğa, yavaşlamaya itmekte.. bu konu hakkında yemekten sonra meyve yemenin zararları şeklinde araştırırsanız detaylar bulabilirsiniz..

günde 200 gr kadar ortalama bir meyve yemek (bakın karpuz değil, herhangi bir meyve) bir kişinin günlük şeker ihtiyacını karşılamaktaymış zaten..

Bu bilgiler ışığında tekrar altını çiziyorum.. "Karpuz göründüğü kadar masum olmayabilir".. -ara- demiş arkadaşım, -aradan kastedilen vakit, aranın ana yemeğe uzaklığı- çok önemli bu durumda..

aslııı, bugün temiz 78 gösteriyor tartımm :))
1.7 gidennn

gece yola çıkacağım için bugünden bildirmiş olayım kuzum..

dün sabah aceleyle çıktım evden ordanda başka yerlere geldiğimde 1 di... gün bittiği için girmedm cezalıyım girmem imkanszdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…