- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.741
iyiyim ayşemm doğum günün kutlu olsun cınımmmmmmmmmhazal naber cnm
canım ya kpss falan onlarla uğraşıyorum vallaiyiyiz cnm bizde özledk merak ettk
aha!! unutuyordum bi de Kpss tercihlerimi yaptım gitti anasını satimm... angara, aydın, muğla, tekirdağ, çanakkale ve gebze'yi de yazdım istanbulla birlikte.. allah sonumuz hayıretsin..
iyiyim ayşemm doğum günün kutlu olsun cınımmmmmmmmm
canım ya kpss falan onlarla uğraşıyorum valla
yaa bende yapiyim mi yapmiyim mi kararsızım sanki yapsam nolcak o da bi işe yaramıcak ama neyseeeeeeee
menüm:
sabah: 1 kk peynir,1 yumurta,domates,salatalık
ara:2-3 kaşık frambuazlı yoğurt
öğle: tavuklu salata,ayran
ara:4 dilim karpuz ( dayanamadığım tek meyvee :)
akşam:salata,ayran
ara: 1 sb süt
su:2 litre
1 kupa beşi bir yerde
spor:callanetics
ben hastayım bee yoksa çenem durmazbirde bişey diyicem benim mesajlarıma nesliden başka kimse cevap vermiyor..
Gel de gece gelkıslar iyi akşamalar herkese...
aslım ve sayım yaptıgı için fadikim özellikle sizlere söyleyeyim..yarın mesai sonrası saat 5 6 arası spora gitcem saat 6.30 gibi eve gelirim duş alıp hazırlanıp servis doktorumuzun vedası var oraya yemege gitcez.gece muhtemelen geç gelirim erken gelir veya fırsat bulrsam gelirim haberiniz olsun kuzularımm
bugünkü menüm
sabah:yemedim
öğlen:yemedim
akşam:2 kaşık pilav+1 tabak taze fasulye
biraz evvel sanırım yarım litre kadar dondurma yedim
kızlar sıcaktan birşey yiyemiyorum yemek adına.dondurmayı ise yiyorum valla.bu arada deli gibi çay kahve ve su tüketiyorum.
karpuz göründüğü kadar masum olmayabilir -ama arada yemişsinn, sen kendini daha iyi bilirsin, etkilemiyorsa sorun yok, afiyet olsunnn
ben de uzuunca ara verdiğim callanetics'ime ve tibet 5 ve twister kombinasyonuma bu sabah itibariyle yeniden başladım..
sabah 78'leri gördüm allahım, iki kilo daha verirsem 10 kilo vermiş olucam.. şaka gibi.. kendimi de pek beğenir oldum.. ya da kendimi evvelce pek beğenmediğimi kavradım :) kim bilir
90 da mezun mu olmayı düşünüyordun.. Sen daha 20 kg vericen be anamay canım başlamak güzelde bitirmek zor bu kilo işinde off.ilk hedefim 90 dı ne güzel şimdi bi gayret mezun olcaktım ama bu 80 korkutuyo beni galiba
90 da mezun mu olmayı düşünüyordun.. Sen daha 20 kg vericen be anam
kızlar ben perşembe gecesi yola çıkıcam, cuma sabahı da balıkesir de olucam ve ne yazık ki yoldan kelli kilo farklılık gösterebilir.. Ben yarından bildirim yapsam olur mu??
gel de gece gel
Karpuzdan değil başka şeylerden kesin.. Sebze meyveyi kısarak diyet yapmayın.. Yerine beyaz unu tuzu ve şekertozunu çıkarın hayatınızdan
**14. TAKIM 261. ETAP**
aynalar ( 83,4 / 83,0 / 0,4 / 0,48 %)
emidaf ( 59,2 / 58,4 / 0,8 / 1,35% )
1.73 ( 91,0 / 90,9 / 0,1 / 0,11%)
pisiq ( 63,1 / 62,2 / 0,9 / 1,43%)
tedis ( 78,5 / 78,5 / 0,0 / 0,00%)
melekaysee ( 64,5 / 64,4 / 0,1 / 0,16%)
realincir ( 70,0) geri dönmek üzere izne ayrıldı
Nesli ( 80,9 / 79,7 / 1,2 / 1,48%)
0menekse0 ( 82,8 / 82,4 / 0,2 / 0,24%) 259. etapta izne ayrılmıştı kilosu 2 ye bölündü.
ocu ( 61,0 / 61,0 / 0,0 / 0,00%) yeni üye hedefi 47
14.TAKIM ORTALAMASI: 0,53%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?