- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.721
kızlar... hani çok çok tanımıyoruz henüz birbirimizi ama duraklamalar normal değil mi... kırılma noktaları var vücutlarımızın.. ben yeni başladım diye ve azami gayret gösteriyorum diye iyi gidiyo şimdilik ama her an yaşanabilecek bir duraklamaya taa başından hazırlıklıyım.. hiç takmıycam kafaya, şaşırtıcam, kandırıcam, yıldırıcam incelmeye devam edicem.. diyorum...
siz de öyle diyin lütfen...zira doğrusu bu be ya
aha!! unutuyordum bi de Kpss tercihlerimi yaptım gitti anasını satimm... angara, aydın, muğla, tekirdağ, çanakkale ve gebze'yi de yazdım istanbulla birlikte.. allah sonumuz hayıretsin..
Yaf ne oldu sana böyle allah allah
bugün ayşonun doğum günü tekrar iyi ki doğdun bebeim:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
gayet samimi ve eğlenerek katılımda bulunuyorum kendimce..
ceza verilmesiyle ilgili sorunum yok, ynlış anlamayın sakın ama bunu görmediğinizi düşündüm haliyle.. yoksa 7 mesaj yazacak sürenin kat be kat fazlasını harcadımm.. bir de böyle durumlarda iletişim kurabileceğim (muhtemelen aslı) kulüp dışında bir adres, telefon vs verirseniz sevinirim..
17.si sabahı yani 5 mesajla kaldığım 16 haziran'ın ertesindeki ilk mesajım.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4270.html#post25130077
ay aslı kafayı yiycen artık.şu tatilin başlasada ankaraya gitsen sosyalleşsen iyi olcak
menüm:
sabah: 1 kk peynir,1 yumurta,domates,salatalık
ara:2-3 kaşık frambuazlı yoğurt
öğle: tavuklu salata,ayran
ara:4 dilim karpuz ( dayanamadığım tek meyvee :)
akşam:salata,ayran
ara: 1 sb süt
su:2 litre
1 kupa beşi bir yerde
spor:callanetics
kıslar iyi akşamalar herkese...
aslım ve sayım yaptıgı için fadikim özellikle sizlere söyleyeyim..yarın mesai sonrası saat 5 6 arası spora gitcem saat 6.30 gibi eve gelirim duş alıp hazırlanıp servis doktorumuzun vedası var oraya yemege gitcez.gece muhtemelen geç gelirim erken gelir veya fırsat bulrsam gelirim haberiniz olsun kuzularımm
anam herkes sezon finali mi yapıyiiiinerdesiniz!??
elelrine sağlık canım
bildiğim kadarı ile emine o gün izinli değildi
ya da hatırlamıyorum
damla canım kaç gün 7 mesaj hakkını doldurmamışsın cezaya kaldın lütfen dikkat et buna çok fazla olmuş
ayrıca neslihan ve eminede cezaya kaldı
kızlar 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazacaksınız
menüm:
sabah: 1 kk peynir,1 yumurta,domates,salatalık
ara:2-3 kaşık frambuazlı yoğurt
öğle: tavuklu salata,ayran
ara:4 dilim karpuz ( dayanamadığım tek meyvee :)
akşam:salata,ayran
ara: 1 sb süt
su:2 litre
1 kupa beşi bir yerde
spor:callanetics
günler uzadı ya canım ondan denk gelemiyoruz birbirimize
sabah
yemedim
öğle
2 dilim ekmekten tost
domates
salatalık
3 zeytin
1 bardak çay
ara
2 yeni dünya
1 erik
akşam
4 kaşık taze fasulye
salata
yarım kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?