- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.541
bende wcye cıkamadım onu bekledim ama yok..neyse kilom 64.1 daha az cıkabilirdim
OO canım süper ya sen 64 kilosun yarım kilo vermen süperrr
Evet cnm daha az cıkabilirdim ama
canım saglık sorunlarım var ahhh spor yapabilsem coktannn vermiştim butun kiloları
valla senide cok cok tebrik ediyorum hem motivasyonumu artırıyosun hem süper kilo verdin
Kızlar bunu 5 dakika önce çektim. Spor'a gidicem. Sizce kilom için çok fazlamı görünüyorum?
Eki Görüntüle 463777
Merahabalar.Günaydınlar herkese.sevgiler saygılar hürmetler.
nasılsınız kızlar?özledim hepinizi.nasıl gidiyor iyimi herkes.kim var kim yok.umarım yaramaz bi durum yoktur.negüzel yeni arkadaşlar katılmış
kilolar nasıl?
ben de yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum işte.herkesi kocaman öpüyorum.görüşürüz inş.
anaaaa harikasın kuzuu... aslında ben pazartesiden beri 4 kilodan fazla verdm ama ödemdi, delirmişti vücudum, sen hem de 5 günde baya bayaaa rekor kırmışın :)) tebriklerr!!
tamam canım ekliyorum. Yarın gidersem onaylarım. Sevindim bu kiloya ama korkuyorum. Nezaman 2 kilo versem baya duraklıyor. 82'den 80'e düşmem zor olmuştu. çizelgeyi benmi değişiyorum?
yeni kilom 77.0Eki Görüntüle 463707
önceki fotoyu görmedim ben tatlım ama bakarım şimdi geçmişe.. boyun kaçtı senin??Kızlar bunu 5 dakika önce çektim. Spor'a gidicem. Sizce kilom için çok fazlamı görünüyorum?
Eki Görüntüle 463777
Teşekkürler canım.ben pek bişey anlamadım aslında.düğünde soruyodum bizimkilere nasıl gidiyo düğün,yolundamı herşey diye.insan kendi düğününden bişey anlamazmış dedikleri dogruymuş.canım hoşgeldin tebrik ederim..nasıl gecti düğünün?
evlilik nasıl gidiyor adapte oldun mu?
anaaaa harikasın kuzuu... aslında ben pazartesiden beri 4 kilodan fazla verdm ama ödemdi, delirmişti vücudum, sen hem de 5 günde baya bayaaa rekor kırmışın :)) tebriklerr!!
önceki fotoyu görmedim ben tatlım ama bakarım şimdi geçmişe.. boyun kaçtı senin??
Teşekkürler canım.ben pek bişey anlamadım aslında.düğünde soruyodum bizimkilere nasıl gidiyo düğün,yolundamı herşey diye.insan kendi düğününden bişey anlamazmış dedikleri dogruymuş.
ama çok güzel dedi herkes.benim için de öyleydi.evlilik de güzel gidiyo çokşükür.hem iş hem ev hanımlıgı...alışmaya çalışıyorum işte.eşim sagolsun çok anlayışlı ve yardımsever.umarım hep böyle devam eder:)))
amin canım sagolasınişi naptın cıktın mı??
Allah bozmasın hep bole olsunn
amin canım sagolasın
aile hekimliği yapıyorum canım 2 aydır
günaydın bayanlar.Sabah kalktım ve tartıldım 65.800 çıktım.Çooookkkkk şaşırdım 66.500 lerde çıkıodum hep tartıda 1 gecede noldu anlamadım.Ne olduysa da süper olmuş diyorum..(geçen hafta 67.500 düm)
Sultan ya bence kilonu göstereiyosrun daha fazlasını değil.Hem sen bu hızla devam edersen aynı kiloya geliriz kısa zamandaKızlar bunu 5 dakika önce çektim. Spor'a gidicem. Sizce kilom için çok fazlamı görünüyorum?
Eki Görüntüle 463777
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?