Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

12.07.2012 perşembe

aynalar 7+
emidaf 0 !!!
1.73 7+
melekaysee 7+
Nesli arada gelecek
0menekse0 yine 0 !!!
nilesss izinli
melamousefe 7+ :13::13::13::13::13::13::13:
SultanErdem 7+

Evet cnm daha az cıkabilirdim ama
canım saglık sorunlarım var ahhh spor yapabilsem coktannn vermiştim butun kiloları
valla senide cok cok tebrik ediyorum hem motivasyonumu artırıyosun hem süper kilo verdin

Oyy canım yaa. Olsunn. Senin kilonda olmak için neler yapmazdım şuann. Bugün spora gitmiektim işe gidicem diye ama aynada kendime bakınca gitme kararı aldım. Birazdan resimimi eklicem buraya

Merahabalar.Günaydınlar herkese.sevgiler saygılar hürmetler.
nasılsınız kızlar?özledim hepinizi.nasıl gidiyor iyimi herkes.kim var kim yok.umarım yaramaz bi durum yoktur.negüzel yeni arkadaşlar katılmış
kilolar nasıl?
ben de yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum işte.herkesi kocaman öpüyorum.görüşürüz inş.

canım hoşgeldin tebrik ederim..nasıl gecti düğünün?
evlilik nasıl gidiyor adapte oldun mu?

anaaaa harikasın kuzuu... aslında ben pazartesiden beri 4 kilodan fazla verdm ama ödemdi, delirmişti vücudum, sen hem de 5 günde baya bayaaa rekor kırmışın :)) tebriklerr!!
Kızlar bunu 5 dakika önce çektim. Spor'a gidicem. Sizce kilom için çok fazlamı görünüyorum?
Eki Görüntüle 463777
önceki fotoyu görmedim ben tatlım ama bakarım şimdi geçmişe.. boyun kaçtı senin??

canım hoşgeldin tebrik ederim..nasıl gecti düğünün?
evlilik nasıl gidiyor adapte oldun mu?
Teşekkürler canım.ben pek bişey anlamadım aslında.düğünde soruyodum bizimkilere nasıl gidiyo düğün,yolundamı herşey diye.insan kendi düğününden bişey anlamazmış dedikleri dogruymuş.
ama çok güzel dedi herkes.benim için de öyleydi.evlilik de güzel gidiyo çokşükür.hem iş hem ev hanımlıgı...alışmaya çalışıyorum işte.eşim sagolsun çok anlayışlı ve yardımsever.umarım hep böyle devam eder:)))

Çok teşekkürler canımm. Sanada maşallahh.Benim boyum 1.64

işi naptın cıktın mı??
Allah bozmasın hep bole olsunn

günaydın bayanlar.Sabah kalktım ve tartıldım 65.800 çıktım.Çooookkkkk şaşırdım 66.500 lerde çıkıodum hep tartıda 1 gecede noldu anlamadım.Ne olduysa da süper olmuş diyorum.. (geçen hafta 67.500 düm)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…