- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.561
yok canım Allah korusun..ben ikisini birden yapıyorumbiliyorum onuda ev hanımlığı deyince cıktımı acep dedim
Teşekkürler canım.ben pek bişey anlamadım aslında.düğünde soruyodum bizimkilere nasıl gidiyo düğün,yolundamı herşey diye.insan kendi düğününden bişey anlamazmış dedikleri dogruymuş.
ama çok güzel dedi herkes.benim için de öyleydi.evlilik de güzel gidiyo çokşükür.hem iş hem ev hanımlıgı...alışmaya çalışıyorum işte.eşim sagolsun çok anlayışlı ve yardımsever.umarım hep böyle devam eder:)))
ben de birtek ben varım böyle yapan diye düşünüyordum.Yok şu kadar su içtim yok tuvaletim var yok şu kadar yedim bunların hepsini çıkarsan kilom şu kadardır diyorum.Artık dalga geçiom kendimle tırnaklarım şu kadar saçlarım şu kadar tüylerim şu kadar onların hepsini çıkartırsam kilodan.....He he heeebende wcye cıkamadım onu bekledim ama yok..neyse kilom 64.1 daha az cıkabilirdim
merhaba,ben aysun yeni üyeyim 2 hafta oldu katılalı.Evlenmişsin bu arada hayırlı olsun canım.Aynı zamanda Allah nazardan saklasın deyim eşinle mutluluğunuTeşekkürler canım.ben pek bişey anlamadım aslında.düğünde soruyodum bizimkilere nasıl gidiyo düğün,yolundamı herşey diye.insan kendi düğününden bişey anlamazmış dedikleri dogruymuş.
ama çok güzel dedi herkes.benim için de öyleydi.evlilik de güzel gidiyo çokşükür.hem iş hem ev hanımlıgı...alışmaya çalışıyorum işte.eşim sagolsun çok anlayışlı ve yardımsever.umarım hep böyle devam eder:)))
hoşbulduk canım..çok sağol.darısı başına hayırlısıylacanım hoşgeldin tekrardan allah bir ömür boyu mutlu etsin
döndün mü izin bitti mi kilo bildirimi yapcan mı
merhaba aysun,tuba ben de.hoşgeldin diyeyim ozaman.bu takımda oldugun için nekadar şanslı oldugunu söylememe gerek varmı bilmiyorum,çok hoş bi frekans var aramızda onu söyleyebilirim.merhaba,ben aysun yeni üyeyim 2 hafta oldu katılalı.Evlenmişsin bu arada hayırlı olsun canım.Aynı zamanda Allah nazardan saklasın deyim eşinle mutluluğunu
hoşbulduk canım..çok sağol.darısı başına hayırlısıyla
bitti canım başladım bu hafta çalışmaya.bildirim yaparım tabi.ama perhiz yapmıyorum açık söyleyeyim:26:
ama düzenli bi hayata başladıgım için kilo verebilmeyi umut ediyorum tabi.şimdi biz cicim aylarındayıız yaeşime pastalar börekler çörekler yapmaya çalışıyorum.e ben de yiyorum haliyle:26 yüzden bu sıra mazur görürmüsünüz beni:26:
ama çok abartmıyorum,dikkat etmeye çalışıyorum yine de..
hazır bugün cuma iken bildirim de yapayım ozaman;
76 kiloyum şuan:26:
kızlarrrrrrrrrr çok mutluyum içim kıpır kıpır.1 2 ay önce takılı kalmıştım 71 kiloya 69 ları görecek miyim derdim ve şimdi 65 e düştüm haftaya da 62 63 olursam ne mutlu doğumdan önceki kiloma dönmüş oluyorum.eşim ilk zamanlar çok karşıydı diyete sütün azalır yapma diye sonra yediklerimi görünce sen devam et diyor diyete hatta bazen o uyarıyor diyet boşuna gidecek diye.Şimdi düşünüyorum da doğum yaptıktan 1 hafta sonra doğum ne zaman diye soranlar olmuştu.çok korkmuştum böyle kalacağım diye sonra azimle verdim kiloları.Şimdi de hiç doğum yapmamış gibi duruyorum birazcık göbek haricinde onuda saklıom zaten.çok mu konuştum ne kusura bakmayın bayanlar hepsi mutluluktan
piştttttttttttttt kızlar canlanın konusun
ayşem nasılsın belin nasıl oldu
canım sen ameliyat olmuş muydun bel fıtığındanbelim aynı yatıyorum canım bir sürü işim var kucagımda pc karşımda tv keyfime diyecek yok
canım sen ameliyat olmuş muydun bel fıtığından
teşekkür ederim canım inşallah öyle olur hedefim de okula eski halimle dönmek.Süt için gerekli olan her şeyi kahvaltıda tüketiyorum ve bol su içiyorum.Akşam yemeklerimi de biliosunuz zaten.Kendim için oğlumdan kısmadım.Herkes emzirirken niye diyet yapıosun diyor ama diyetten önceki sütümle şimdiki sütüm aynı.Haftaya yoğurt diyetine başlıyorum 2 kiloda öyle gider haftaya.canım tebrik edrm çok güzel sonuç
emzirenler daha hızlı kilo veriyor ama süt olsun diye abartınca kilo verilemiyor
sen dikkat ettiğin için faydasını gördün
sen bir aya hedefine ulaşırsın canım
canım ya benim çok yakın bir arlkadaşım vardı onun bel fıtığı son seviyedeydi kesinlikle ameliyat demişti doktorlar.Yataktan bile kalkamıyor sürekli yatıyordu.Alternatif tıpta bir tanıdıkları varmış ne kaybedeceğiz bir deneyelim olmazsa yine ameliyat oluruz demişler.Adama göründükten sonra arkadaşım iyileşti,doktora gittiğinde bu olayı anlatmadan doktor bu fıtık ameliyuatlık değil demiş.Şimdi durumundan gayet menun.Sende öyle bir şey denesen ya.YOK CANIM olmadım olmamda..aslında benim ayak bileğimde de kist var 2si birleşince ne spor ne hareket kısıtlanıyorum...başım bile agrımaz, grip bile olmam ama bu 2si yıllardır benle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?