Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

alternatif derken akupunktur mu?

Taze gelin

bel korsesi farklı bir şey herhal doktora gitcem galiba hala gecmedi..en buyuk sorun klçamı kaldıramıyorum sanki vucudum 64 kilo kalçam 100 kilo kalkmıyo
medikalcilerde oluyor fiyatıda uygun.. Annemin belinde fıtık varmis fakat bilmiyorduk.. Birgün annem yemek hazırlarken ayağı dayanılmaz bi şekilde ağırıp uyuştu.. Burkuldu falan sandık ama annem burkulmadi dedi.. Hastaneye gittiğimizde annemin sol bacağı %89 felç olmuştu.. Hemen ameliyata aldılar.. Müthiş bir doktordu.. Şuan ıstanbulda.. Fıtık patlamış sinirleri sıkıştırmış.. Ameliyatta ya felç düzelicekti yada öylece kalıcakti.. Çok şükür ameliyattan sonra bacak tamamen düzeldi... En önemliside şu ki doktor anneme karnındaki 1 kilo beline 10 kiloluk baskı yapıyor demişti.. Seni çok iyi anlıyorum canım

ilk kez duydum kuzu yaa
bazıları karşı çıkıyor soytarılık diyor ama bizzat ben şahit oldum arkadaşımın iyileşmesine tabi o tanıdık ve iyi birine gitmişti.Şimdi de hamile üstelik.Kendisi de cahil değil çok araştıran bir öğretmen.Bir araştır istersen.Bunu da benden duymuş oldun belki işine yarar.

şimdi dinleniyorum iş yaptıgımda hareket ettiğimde agrı var..biraz vido seyrettim doktorların en buyuk nedeni stresmiş kızlar...neyse ben araştırayım bi...evimiz anormnal sıcak her yer acık acayip hava akımı var evde onlada cok ilgili..birz daha duracam devam ederse özellikle su korse işini sorayım..çünkü su an sıkı bie sort ve havluyla destekliyorum o bile cok ii geldi..
teşekkür ederim ballarımmm

Ayşecim doktorun adı irfan çınar belki bi kontrole falan gidersin

evet şükrediyorum.ama böyle devam edersem alıcam sanki:26:
bi dezavantajım da eşim eve 20:30 gibi geliyo haliyle akşam yemeği çok geçe kalıyo.onsuz da yiyemiyorum,napıcam bilmiyorum

canım dikkat et yeni evli hatunlar genelde kilo alıyor..
ben bundan korktugum için topiğe girip kilo vermiştim..insan keyfine cok meyilli oluyorr almaya

Çok teşekkürler canımm. Sanada maşallahh.Benim boyum 1.64
10 cm var aramızda..benim de gerçek hedef kilom daha doğrusu maksimum düşebileceğim kilo 65.. ama 70 de yetecek gibi.. her 5 kiloda foto paylaşımına devam
YOK CANIM olmadım olmamda..aslında benim ayak bileğimde de kist var 2si birleşince ne spor ne hareket kısıtlanıyorum...başım bile agrımaz, grip bile olmam ama bu 2si yıllardır benle birlikte
eşim de 8 yıldır fıtıkla yaşıyordu, çok ağrısı oldu.. şubat'ta edremit'te annemin doktoruna gittik, ertesi gün yatış verdi neden şimdiye kadar olmadın dedi.. epey de kireçlenme olmuş ve fıtık boyunca sinirler harap olmuş, fıtığın ağrısı yok ama o kadar beklemekten dolayı zedelenen sinirler ağrıyor.. eğer başta olsaymış yani 5-6 yıl önce, sıfırlanacakmış ağrıları.. Şükür şimdi çok çok iyi.. Yüzüyor düzenli, gayet hızlı da toparlandı.. bu da aklında olsun canım..

aslım, aradığında alt komşumdaydım.. kız kardeşi doğum yapacaktı.. onu sormaya indim bi.. (çok da severim) bebeğin kalp damarları tersmiş
yoğun bakımdaymış ve haftaya ameliyat edilecekmiş.. dua ediyorum, başka da yapılacak bişey yok zaten

ayy allah korusun cnm benm ara ara agrım oluyor..doktor fıtıgın başlangıcı dedi..farklı doktorlara gittim onlarda başangıc dedi..agrı oluyorsa sukret sinyal veriyo dedi..yani kontrolu ihmal etmiyorum..yerim sizi yaa düşünüp yazmanız yeterr..

Hklısın ayşecim,dikkat etmem lazımki hem de ne dikkat.
buarada senin belindeki problemmi nüksetti noldu canım,nasılsın?

bel fıtıgı başlangıcı var dediler yılllaaarr once hala başlangıc kısmında..ara ara azıyor..bu sefer baya azdı..nedenleri araba kullanıyorum kasıyorum kendimi ondan olabilir.evde asır cereyan var ondan olabilir..mekik cektim yarım tabi spor yaptım 5 dakkacık falan bilmiyorum başka ne olabilir sen daha ii bilirsin

aslı bu hafta kacıncı olacaz cok merakediyoruumm

dereceye giremeyebiliriz canım bu hafta diskalifiye var o yüzdeye katılacak
menekşeden haber yok gelmezse bildirim yapmadı yazacam o da eksi bizim için
emoşdan haber yok daha verdi mi bilmiyorum
kilo vermeyenlerde var
açıkcası çok umutlu değilim

aman kuzu dikkat et, çok pis bişey bu fıtık.. umarım tez zamanda kurtulursun, derdinden ağrısından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…