- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.621
tamam canım ekliyorum. Yarın gidersem onaylarım. Sevindim bu kiloya ama korkuyorum. Nezaman 2 kilo versem baya duraklıyor. 82'den 80'e düşmem zor olmuştu. çizelgeyi benmi değişiyorum?
Yeni kilom 77.0Eki Görüntüle 463707
merahabalar.günaydınlar herkese.sevgiler saygılar hürmetler.
Nasılsınız kızlar?özledim hepinizi.nasıl gidiyor iyimi herkes.kim var kim yok.umarım yaramaz bi durum yoktur.negüzel yeni arkadaşlar katılmış
kilolar nasıl?
Ben de yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum işte.herkesi kocaman öpüyorum.görüşürüz inş.
12.07.2012 perşembe
aynalar 7+
emidaf 0 !!!
1.73 7+
Melekaysee 7+
Nesli arada gelecek
0menekse0 yine 0 !!!
nilesss izinli
melamousefe 7+ :13::13::13::13::13::13::13:
Sultanerdem 7+
günaydın bayanlar.sabah kalktım ve tartıldım 65.800 çıktım.çooookkkkk şaşırdım 66.500 lerde çıkıodum hep tartıda 1 gecede noldu anlamadım.ne olduysa da süper olmuş diyorum..(geçen hafta 67.500 düm)
hoşbulduk canım..çok sağol.darısı başına hayırlısıyla
Bitti canım başladım bu hafta çalışmaya.bildirim yaparım tabi.ama perhiz yapmıyorum açık söyleyeyim:26:
Ama düzenli bi hayata başladıgım için kilo verebilmeyi umut ediyorum tabi.şimdi biz cicim aylarındayıız yaeşime pastalar börekler çörekler yapmaya çalışıyorum.e ben de yiyorum haliyle:26 yüzden bu sıra mazur görürmüsünüz beni:26:
Ama çok abartmıyorum,dikkat etmeye çalışıyorum yine de..
Hazır bugün cuma iken bildirim de yapayım ozaman;
76 kiloyum şuan:26:
kızlar emoşla emine kaldı bildirim yapmayan
ben yemeğe gidiyorum şimdi
emoşa çağrı bıraktım
ama menekşenin teli yok bende hiç girmemiş siteye facede msj bıraktım ama inş görür
medikalcilerde oluyor fiyatıda uygun.. Annemin belinde fıtık varmis fakat bilmiyorduk.. Birgün annem yemek hazırlarken ayağı dayanılmaz bi şekilde ağırıp uyuştu.. Burkuldu falan sandık ama annem burkulmadi dedi.. Hastaneye gittiğimizde annemin sol bacağı %89 felç olmuştu.. Hemen ameliyata aldılar.. Müthiş bir doktordu.. şuan ıstanbulda.. Fıtık patlamış sinirleri sıkıştırmış.. Ameliyatta ya felç düzelicekti yada öylece kalıcakti.. çok şükür ameliyattan sonra bacak tamamen düzeldi... En önemliside şu ki doktor anneme karnındaki 1 kilo beline 10 kiloluk baskı yapıyor demişti.. Seni çok iyi anlıyorum canım
evet şükrediyorum.ama böyle devam edersem alıcam sanki:26:
Bi dezavantajım da eşim eve 20:30 gibi geliyo haliyle akşam yemeği çok geçe kalıyo.onsuz da yiyemiyorum,napıcam bilmiyorum
aslım, aradığında alt komşumdaydım.. Kız kardeşi doğum yapacaktı.. Onu sormaya indim bi.. (çok da severim) bebeğin kalp damarları tersmiş
Yoğun bakımdaymış ve haftaya ameliyat edilecekmiş.. Dua ediyorum, başka da yapılacak bişey yok zaten
kızlar cuma beni hep stres basar hep bişey olurda listeyi yayınlayamazsam diye
lütfen dikkat edin 12 den önce kilo bildirimi yapmaya
şimdi yengem arada bize gelecekmiş
acab menekşeyi bildirim yapmadı diye yazsam mı
ne olur olmaz belki giremem
ne diyorsunuz
kızlar bizim apartmanda düğün var çok gürültü var evden kaçıyoz
Babannemlere gidiyoruz
Sultannn tebrik ederim tatlımmm :)CUMA zayiflama YARIŞMASI 264. ETAP SONUÇ LİSTESİ
6 TEMMUZ - 13 TEMMUZ 2012
Takım Dereceleri
1.) 13. Takım
2.) 1. Takım
3.) 5. Takım
Bireysel Dereceler
1.) 1. Takımdan '' sebnemguducu '' % 2.96
2.) 14. Takımdan '' SultanErdem '' % 2.90
3.) 4. Takımdan " tfneyll '' %2.64
CUMA zayiflama YARIŞMASI 264. ETAP SONUÇ LİSTESİ
6 TEMMUZ - 13 TEMMUZ 2012
Takım Dereceleri
1.) 13. Takım
2.) 1. Takım
3.) 5. Takım
Bireysel Dereceler
1.) 1. Takımdan '' sebnemguducu '' % 2.96
2.) 14. Takımdan '' SultanErdem '' % 2.90
3.) 4. Takımdan " tfneyll '' %2.64
TEBRİKLER SULTANNNNNNNNNNNNNNN
Sultannn tebrik ederim tatlımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?