- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.661
aysuncugum naber??
tesekkurler aysecigim iyiyim desem yalan olur basim agriyor gece uyuyamadim ve cokkk uykum var ama uyuyamiyorum da.sen nasilsin
Efeden dolayi canim.uyutmadi gece sen nasil oldun
benmde agrım var biraz ağrı kesici alacagım öğle yemegini yiyimde..belki pazartesi doktora giderim..
efe kaç aylıktı?şimdide mi uyumadı o yatınca sende biraz kestirsen
Hep benim nazarim degdi canim uykusu emmesi gazi her seyi cok iyiydi nazar ettim her huyu degisti.3ayimiz bitti tam olarak uykuya dalamiyor uyanir gibi olunca salliom uyuyor geri.o kadarcik yemekle doyacak misin canim ya
sana bole soyluom ama benim de menum cok az su 5gunde.
Ben yokum la kıyıda köşede biyerde olmam lazım:)
ay ne güzel kız keşke bende yok olabilsem ama misafir olarak katılsam ahhhahhhhhhhhhhh
07.30 da falan kalktım yatamıyorum cok sıcak birde erken kalkmayı seviyorum..gec kalkınca gun bereketsiz geliyor
13.07.2012 CUMA
aynalar 7+
emidaf 0 ben mi goremedim??
1.73 7+
melekaysee 7+
Nesli arada gelecek
0menekse0 takımdan ayrıldı
nilesss diskaliifye oldu
melamousefe 7+ :13::13::13::13::13::13::13:
SultanErdem 7+
Nilipus 7+
dunku menum
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
öğle
yarım kase soguk corba nohutlu bugdaylu
ara
2-3 porsiyon meyve kayısı kiraz çilek
akşam
3-4 kaşık etli patlıcan yemegi
1 dilim ekmek
1 ısırık magnum minnacık bir ısırık
Tesekkurler aysecigim iyiyim desem yalan olur basim agriyor gece uyuyamadim ve cokkk uykum var ama uyuyamiyorum da.sen nasilsin
benmde agrım var biraz ağrı kesici alacagım öğle yemegini yiyimde..belki pazartesi doktora giderim..
efe kaç aylıktı?şimdide mi uyumadı o yatınca sende biraz kestirsen
Hep benim nazarim degdi canim uykusu emmesi gazi her seyi cok iyiydi nazar ettim her huyu degisti.3ayimiz bitti tam olarak uykuya dalamiyor uyanir gibi olunca salliom uyuyor geri.o kadarcik yemekle doyacak misin canim ya
sana bole soyluom ama benim de menum cok az su 5gunde.
geçmiş olsun kızlar
aysun sıcaktantır belki çocuk uyuyamıyordur
Kizlar dun kacamak yapcagimi yazmistim kacamagim buyuk ikdu kocamsn pizza yedim.sabah tartildim kilom grami gramina ayniydi.ama midem kuculmus heralde somra karnim agridi cunku
Aslim sicaklarinda etkisi var ama huyu boyle oldu geceleri pek uyumuyor uyudugu zamanda sut sagiyorum aksam yatarjen sutum yetmiyor maama yerine sut vereyim diye.
Kızlar bir kaç gündür ruhsal sağlığım yerinde değildi resmen, bugün neden olduğu anlaşıldı. Regl dönemine girdim. şişkinliklerim felanda bundan olmuş. Normalde kötü geçirmem adet dönemini ama belim ağrır şişkinlik olur ve çookk sinirli olurum.
Bence benden bu hafta birşey beklemeyin, hatta 1 kilo almış gibi çıkabilirim tartıda ama bakalım..Listemi yazıcam birazdan ama spor yok bugün...
canım moralini bozma cumaya çok var gider o şişkinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?