Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benmde agrım var biraz ağrı kesici alacagım öğle yemegini yiyimde..belki pazartesi doktora giderim..
efe kaç aylıktı?şimdide mi uyumadı o yatınca sende biraz kestirsen

Hep benim nazarim degdi canim uykusu emmesi gazi her seyi cok iyiydi nazar ettim her huyu degisti.3ayimiz bitti tam olarak uykuya dalamiyor uyanir gibi olunca salliom uyuyor geri.o kadarcik yemekle doyacak misin canim ya
sana bole soyluom ama benim de menum cok az su 5gunde.

ben eyemeyi çok seven bir insanım yaz kış dinlemem ama bu yaz farklı..birde psikolojik sanırım çok taktım yaa agustos 5' kadar 60 'ı gorecem..spor olmayınca ancak bu kadar

Bende azmettim agustoa sonuna 60i goreyim diye.bu haftada yogurt diyetine girdim 5gunlukmus haftada3 kilo verdiriyomus.zor gelmez umarim bana.karpuz diyetini yaptigma gore bunu da yaparim heralde

07.30 da falan kalktım yatamıyorum cok sıcak birde erken kalkmayı seviyorum..gec kalkınca gun bereketsiz geliyor

haklısın canım ama ben dün 3 ü geçiyordu yattığımda o yüzden geç uyandım tatillerde iyice düzenim kalmıyor

13.07.2012 CUMA

aynalar 7+
emidaf 0 ben mi goremedim??
1.73 7+
melekaysee 7+
Nesli arada gelecek
0menekse0 takımdan ayrıldı
nilesss diskaliifye oldu
melamousefe 7+ :13::13::13::13::13::13::13:
SultanErdem 7+
Nilipus 7+

ellerine sağlık canım
fadik cuma çoğu zaman giremiyor cezaya kaldı

menün güzel canım ben beğendim

Tesekkurler aysecigim iyiyim desem yalan olur basim agriyor gece uyuyamadim ve cokkk uykum var ama uyuyamiyorum da.sen nasilsin

benmde agrım var biraz ağrı kesici alacagım öğle yemegini yiyimde..belki pazartesi doktora giderim..
efe kaç aylıktı?şimdide mi uyumadı o yatınca sende biraz kestirsen

geçmiş olsun kızlar

aysun sıcaktantır belki çocuk uyuyamıyordur

Kizlar dun kacamak yapcagimi yazmistim kacamagim buyuk ikdu kocamsn pizza yedim.sabah tartildim kilom grami gramina ayniydi.ama midem kuculmus heralde somra karnim agridi cunku

Kizlar dun kacamak yapcagimi yazmistim kacamagim buyuk ikdu kocamsn pizza yedim.sabah tartildim kilom grami gramina ayniydi.ama midem kuculmus heralde somra karnim agridi cunku

bir kere pizza yemekle kilo gelmez canım yemeğe devam edersen kilo alırsın

Aslim sicaklarinda etkisi var ama huyu boyle oldu geceleri pek uyumuyor uyudugu zamanda sut sagiyorum aksam yatarjen sutum yetmiyor maama yerine sut vereyim diye.

annelerin nazarı çok değermiş çocuklara

Kızlar bir kaç gündür ruhsal sağlığım yerinde değildi resmen, bugün neden olduğu anlaşıldı. Regl dönemine girdim. şişkinliklerim felanda bundan olmuş. Normalde kötü geçirmem adet dönemini ama belim ağrır şişkinlik olur ve çookk sinirli olurum.
Bence benden bu hafta birşey beklemeyin, hatta 1 kilo almış gibi çıkabilirim tartıda ama bakalım..Listemi yazıcam birazdan ama spor yok bugün...

Son düzenleme:

canım moralini bozma cumaya çok var gider o şişkinlik

Diyet listem

Sabah:
1 yumurta
kk peynir
Ceviz
2 Zeytin

Ara:
1 fincan Tarçınlı süt

Öğle:
Cevizli kus kus

Akşam:
Tavuk Izgara

Spor:
yok bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…