Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neslihancım seni görüyorum nasılsın canım

bu arada galiba yanlışlıkla sonuç listelerinin olduğu yere yorum yapmışsın
oraya yorum yapmak yasak canım herkesin haberi olsun kızlar
sonuç listelerinin ve karar defteri topiğine yorum yazmak yasak

kızlar menekşeye mesaj atmıştım cvp yazmış kayınbabası rahatsızlanmış kırıkkaleye gitmişler haber verememiş ve takımdan ayrılmak istiyor zaman bulunca uğrayacakmış

sabah-öğle
2 dilim ekmekten yapılmış tost
domates
salatalık
yeşillik
1 bardak çay
1 tatlı kaşığı reçel

ara
1 bardak çay
1 elma

akşam
4 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

akşam
1 bardak çay
1 şişe soda

Ben yokum la kıyıda köşede biyerde olmam lazım:)

kızlar menekşeye mesaj atmıştım cvp yazmış kayınbabası rahatsızlanmış kırıkkaleye gitmişler haber verememiş ve takımdan ayrılmak istiyor zaman bulunca uğrayacakmış

yaaa üzülüdm geçmiş olsun .canım keşke ayrılmasaydı arada ugrardı ama nasip kısa zamanda bol motivasyonla gelir inşallah

kargalarla kahvaltımı yapıyon diyeceniz ama alışkanlık ...eşim nöbette kahvaltı hazırlıyom 9 da gelir çocuklar uyyolar.ben ramazanın son haftasına kadar izne ayrıldım hem çalışıp hem oruç tutmak zor oluyo çok sıcak ve uzun günler..nasip olursa bu sene ramazanda inzivaya çekilcem..annemle mukavelelere gidecegim.....onun için bol bol evdeki vakitlerimi burada sizlerle paylaşırım inşallah..

13.07.2012 CUMA

aynalar 7+
emidaf 0 ben mi goremedim??
1.73 7+
melekaysee 7+
Nesli arada gelecek
0menekse0 takımdan ayrıldı
nilesss diskaliifye oldu
melamousefe 7+ :13::13::13::13::13::13::13:
SultanErdem 7+
Nilipus 7+

Sultan tebrikler 2. olmuşsun..inşallah bende gelecek cuma 63'leri gorecgim kararlıyım..
kızlar hadi uyanınnn yaa..bilyosunuz duzenli ve yeterli uuyumak gerekir..erken kalkın metabolizmanızda uyansın

dunku menum

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin

öğle
yarım kase soguk corba nohutlu bugdaylu

ara
2-3 porsiyon meyve kayısı kiraz çilek

akşam
3-4 kaşık etli patlıcan yemegi
1 dilim ekmek

1 ısırık magnum minnacık bir ısırık

kızlar çok yiyemiyorum menum nasıl..sıcaktan canım istemiyorum yalnız acyip halsizlik ve baş donmesi oluyor!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…