- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.701
bende bugün anneme gidecegim ramazan öncesi azcık temizlik toplanma yapam dedik.ama kesin annem bişiler hazırlar ve kaçamaklar olur nolcak halim of offfff .gerçi ödemim azaldıgını ve hafiften küççüldügümü hissediyorum ama ben ne kadar küçülsem işte
İş yerinden size ilk mesajımı atayım kızlarrr. Şuan yemeğimi yiyorum salatalı malatalı birşey alfım 170 kalori ama beğenmedim. Yarısını bile yemedim:s krem sodamı içtim 3 kalorilik ana listeyi yazarım eve geçince. Bugün fazla çalıştığım için spor yapmıcam. Herkese iyi pazarlarrr mucoxx
ayşeciğim belin biraz düzeldi heralde.Yüzecekmişin,Gözün aydın canım zamanla zayıflamak içinde yüzersin
canım en azından o günlük yediklerini yakarsın o da kârdır.iyileşmene de sevindim canım.Ben de çok yorulmuşum gezmektenbirazcık duzeldi bizde gezdik geldik ..yavas yavas başlamam lazım aysuncugum..olmayacak duramıyrum hedef koydum ya vermem lzımm
sana da iyi pazarlar canım,mutlu geçirmişsindir umarım tatili
herkese iyi pazarlar
İş yerinden size ilk mesajımı atayım kızlarrr. Şuan yemeğimi yiyorum salatalı malatalı birşey alfım 170 kalori ama beğenmedim. Yarısını bile yemedim:s krem sodamı içtim 3 kalorilik ana listeyi yazarım eve geçince. Bugün fazla çalıştığım için spor yapmıcam. Herkese iyi pazarlarrr mucoxx
sultan ya senin de baya yoğun geçiyor günlerin Allah kolaylık versin canım.Hep imrenerek bakmışımdır hem çalışıp hem okuyanlara.Şimdi diyrum keşke ben de öyle yapsaymışım diye
aysun, ayşe nasılsınız
22 tane ziyaretçi görünüyor
ii cnm sen nassın
sen örtmen değilmiydin cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?