- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.721
canım biraz yorgunluk haricinde çooooooooookkkkkkkkkkkkkkk iyiyim.Sen baya yorulmuşsun birazcık dinlensenaysun, ayşe nasılsınız
22 tane ziyaretçi görünüyor
bende bugün anneme gidecegim ramazan öncesi azcık temizlik toplanma yapam dedik.ama kesin annem bişiler hazırlar ve kaçamaklar olur nolcak halim of offfff .gerçi ödemim azaldıgını ve hafiften küççüldügümü hissediyorum ama ben ne kadar küçülsem işte
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
zeytin
ikindi
yağlarını yemeden 2 avuş et yeidm
biraz lavaş 1 lavaş yemişimdr
1 bardak ayran
yaklaık 2 avuç kadar eşimin künefesindn yedim:18::18::18:
akşam sadece meyve yiyecem gunu kapadım
yarından itibaren havuza başlıyorum zayıflatacak kadar olmasada hareketi metabolizmayı hızlandırsınn
kahvaltı:2 dilim su böreği domates çay
ikindi ve akşam:1 kase çorba 1 kase yoğurt salata
ara:meyve
bugün yine kaçamak yapıp börek yedim Eşimle adamakıllı tek kahvaltımızdı ben de yaptım o kaçamağı tabi lezzetli olması da ayrı tabii
fıstıklar misafir var hala... yarın rahat bi gün olur diye umuyorum ... öpüyorum hepiniziiiiiii
canım biraz yorgunluk haricinde çooooooooookkkkkkkkkkkkkkk iyiyim.Sen baya yorulmuşsun birazcık dinlensen
sultan ya senin de baya yoğun geçiyor günlerin Allah kolaylık versin canım.Hep imrenerek bakmışımdır hem çalışıp hem okuyanlara.Şimdi diyrum keşke ben de öyle yapsaymışım diye
slm kızlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim.eşimin babası kanserdi.şuanda ağırlaştı ama hastalığı değil...ağır bir depresyon geçiriyor.yemek yemiyor ilaçlarını içmiyor sürekli ölmek istediğini ifade ediyor apar topar gittik haber veremedim takımdan ayrılmak zorunda kaldm.eşim orda kaldı ben evime döndüm ayrıyız yani.çünkü yazokulum var.kafam darman duman unutkanlık dizboyu.elimde sürekli bi titreme ve çok mutsuzum çok doluyum.
slm kızlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim.eşimin babası kanserdi.şuanda ağırlaştı ama hastalığı değil...ağır bir depresyon geçiriyor.yemek yemiyor ilaçlarını içmiyor sürekli ölmek istediğini ifade ediyor apar topar gittik haber veremedim takımdan ayrılmak zorunda kaldm.eşim orda kaldı ben evime döndüm ayrıyız yani.çünkü yazokulum var.kafam darman duman unutkanlık dizboyu.elimde sürekli bi titreme ve çok mutsuzum çok doluyum.
aysuncum hatırlatayım dedim bu hafta listeleri yapmak sırası sende canım kolay gelsin
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
melampusefe *** 14- 20 temmuz
2 avuç künefe yeni bir ölçü şekli
canım en iyi sporlardan biride yüzmedir faydası muhakkak olacaktır
aysuncum hatırlatayım dedim bu hafta listeleri yapmak sırası sende canım kolay gelsin
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
melampusefe *** 14- 20 temmuz
bu 2 ogun yeme işi hoş değilllsabah-öğle
1 kk kadar peynir
3 zeytin
4 kaşık yumurtasız melemen
salatalık
1 dilim ekmek
1 kupa çay
akşam
5 kaşık taze fasulye
salata
ara
5 çiğ köfte
1 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?