- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.921
selam kiZlar nasilsiniz tuba da mi ayrildi takimdan takimimiz pitir pitir dokuluyor yaaaaaa
tam olarak listeye uyamıyorum canım ona rağmen yaklaşık 1 kilo verdim light yoğurt yemem gerekiyor ama neredeeeeeeeeeee yağlı yoğurt yiyorum canım bizim buradaki markette yokmuş light yoğurt.Başka yere de bakamadım kaldı.
[SUB]efedisari alismis kizlar evde aglio bende disatdayim bugun[/SUB]
merhaba kızlar ben geldim.bilgisayarımda bir sıkıntı var nete baglanmakta sorun cıkıyor..2-3 saniye bağlanıyor sonra kopuyor..bilgisayara format attım..hala düzelmedi..sanırım wirelessta bir sıkıntım var..kablo taktım şimdilik sorun yok gibi inşallahta olmaz..
özledim ben siziiiiiiiiiiiiiiiiii nabıyonuzzz
amannn bende sayfalar aktı coştu zannettim bu ne :)
kızlar evlilik yıldönumuzde bozdum diyeti
fix menu siz düşünün artık..balık yedim ızgara o sorun değilde.mezeler fenaydı offfffffff..ekmek dilimide arttı neyse ogunu saymıyroruz..neyse kaldıgım yerde devam ediyorum..ama tartıda hemen farketti..neyse moral bozmak yok kikiki
Asli sen de mi yoksun artik
hoşgeldin canım herkes uçtu kimse kalmadı
nice yıllara canım o kadar olur artık kaldığın yerden devam edersin
burdayım canım bi girip bi çıkıyorum
kuzularr yeni yeni kendime geldimm.. hala da bıraksalar uyurum :) kalktığımda 75,6 idim sanırım yarın daha fazlası gider çünkü şişkinlik var bugün yeşilçay falan da içicem
evet kaldıgım yerden devam..ya guzel guzel inceliyorum inan dışarı cıkmıyoruz bozarım diyeti diye :)
kuzularr yeni yeni kendime geldimm.. hala da bıraksalar uyurum :) kalktığımda 75,6 idim sanırım yarın daha fazlası gider çünkü şişkinlik var bugün yeşilçay falan da içicem
o da güzelmiş bak
selam canım hoşgeldin ne güzel aslında bugün tartılmak daha iyi olacak yarın sahurda yiyip yatcaz acaba sahur yemeden mi tartılsak
sen hangi programa katılıyorsun bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?