Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlar ben geldim.bilgisayarımda bir sıkıntı var nete baglanmakta sorun cıkıyor..2-3 saniye bağlanıyor sonra kopuyor..bilgisayara format attım..hala düzelmedi..sanırım wirelessta bir sıkıntım var..kablo taktım şimdilik sorun yok gibi inşallahta olmaz..
özledim ben siziiiiiiiiiiiiiiiiii nabıyonuzzz

kızlar evlilik yıldönumuzde bozdum diyeti
fix menu siz düşünün artık..balık yedim ızgara o sorun değilde.mezeler fenaydı offfffffff..ekmek dilimide arttı neyse ogunu saymıyroruz..neyse kaldıgım yerde devam ediyorum..ama tartıda hemen farketti..neyse moral bozmak yok kikiki

amannn bende sayfalar aktı coştu zannettim bu ne :)

hoşgeldin canım herkes uçtu kimse kalmadı
nice yıllara canım o kadar olur artık kaldığın yerden devam edersin

Asli sen de mi yoksun artik

burdayım canım bi girip bi çıkıyorum

kuzularr yeni yeni kendime geldimm.. hala da bıraksalar uyurum :) kalktığımda 75,6 idim sanırım yarın daha fazlası gider çünkü şişkinlik var bugün yeşilçay falan da içicem

evet kaldıgım yerden devam..ya guzel guzel inceliyorum inan dışarı cıkmıyoruz bozarım diyeti diye :)

o da güzelmiş bak

kuzularr yeni yeni kendime geldimm.. hala da bıraksalar uyurum :) kalktığımda 75,6 idim sanırım yarın daha fazlası gider çünkü şişkinlik var bugün yeşilçay falan da içicem

selam canım hoşgeldin ne güzel aslında bugün tartılmak daha iyi olacak yarın sahurda yiyip yatcaz acaba sahur yemeden mi tartılsak

sen hangi programa katılıyorsun bakim

menum

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
domates salatalık yeşillik

ara 1 avuç kuru üzüm

öğle
200 gr tavuk göğsü ızgara bol acılı
2 pişmiş domates,2 biber
2 dilim ekmek
maydonoz

ara 1 kase kiraz

akşam
3-4 kaşık nohut
yogurt

45 dak yüzdüm ama çok verimli değil dinlene dinlene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…