- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.421
öncelikle hayırlı olsun ve istediğin kiloya ulaşman dileğiyle tekrardan hoşgeldin canım....
öncelikle boy, şu anki kilon, hedeflediğin kilonu yazarsan sevinirim canım...
hergün düzenli menülerimizi yaptığımız spor vs paylaşıcaz motivasyonumuzu arttırmak için sık sık burda birbirimizle sohpet edip
doğrularımız yanlışlarımız hakkında yorumlar yapıp en kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşıcaz canım.
Rica ederim cnm,eylül ün takima iyi gelecegine inaniyorum ben.Laf aramizda cok cenesizdir
Tamam cnm,ben misafirim,takim kaptani ilgilenir seninle.Bu arada hemsoymusuztabiki hemen:ismim zeynep 23 yaşında ingiliz dili öğrencisiyim malatyada yaşıyorum 1.67 boyunda 73 kiloyum üni de aldığım kilolardan bi türlü kurtulamıyorum yazılarınızı okudum üye olmaya karar verdim burdayım işte kilo vermek istiyorum
Tamam cnm,ben misafirim,takim kaptani ilgilenir seninle.Bu arada hemsoymusuzBende malatyaliyim,ama cok fazla gidemiyorum
Hedefin kacti,merak ettim..:44:1 cm senden uzunum,yakin bir zamana kadar 53 e kadar düstüm,simdi 55 i gectm,hatta 60 olmak üzereyim
Vermek kadar korumakta önemli aslinda,gelde bana anlat,gözüm dönmüs benim ya
canım topiğin hayırlı olsun hemen yeni yeni üyelerin olsunda sende yarış bizimlee inş. keyifli kilo vermeler hepiize 13. takım arkanızdaaa
Tamam cnm,ben misafirim,takim kaptani ilgilenir seninle.Bu arada hemsoymusuzBende malatyaliyim,ama cok fazla gidemiyorum
Hedefin kacti,merak ettim..:44:1 cm senden uzunum,yakin bir zamana kadar 53 e kadar düstüm,simdi 55 i gectm,hatta 60 olmak üzereyim
Cnm ben bi süre korudum,54 le mezun olmustum,53 e düstüm sonra kendi kendime,ama bi yiyeyim,bisey olmaz,iki yiyeyim bisey olmaz dedim,sporuda biraktim..sonuc sisko olcam yinebende bundan çok korkuyorum ya hedefime ulaşıp mezun olunca ipin ucunu kaçırırsam diye ama ne bilim sanki böle yeme içme oturdu ağır şeyler yiyemiyorum
Anladim cnm.Insallah kurtulursun fazlaliklarindan.tamam cnm ben aslen sivaslıyım ama malatyada oturuyoruz taşınalı 4 sene oldu alıştım çok seviyorum burayı:)bn 60 a düşmek istiyorum kimse inanmıyo 73 kilo olduğuma göstermiyorum pek bölgesel klio alıyorum sorun göbek ve basendeçok haklısın korumak da çok önemli ben bi ara 68 e kadar düştüm ama alıştığım düzeni bozunca tekrar aldım şimdi ne yapcğmı bilmyorum bu arada takım kaptanı kim acaba bn siteye yeni üye oldum da pek bşy bilmyorum
tamam cnm ben aslen sivaslıyım ama malatyada oturuyoruz taşınalı 4 sene oldu alıştım çok seviyorum burayı:)bn 60 a düşmek istiyorum kimse inanmıyo 73 kilo olduğuma göstermiyorum pek bölgesel klio alıyorum sorun göbek ve basendeçok haklısın korumak da çok önemli ben bi ara 68 e kadar düştüm ama alıştığım düzeni bozunca tekrar aldım şimdi ne yapcğmı bilmyorum bu arada takım kaptanı kim acaba bn siteye yeni üye oldum da pek bşy bilmyorum
Cnm ben bi süre korudum,54 le mezun olmustum,53 e düstüm sonra kendi kendime,ama bi yiyeyim,bisey olmaz,iki yiyeyim bisey olmaz dedim,sporuda biraktim..sonuc sisko olcam yine
böyle giderse 6 ay sora yine beni burda görürsünüz
Anladim cnm.Insallah kurtulursun fazlaliklarindan.
Takim kaptani BLUEDENIZ.
Takimi yeniden aciyor,simdilik 3 kisisiniz...
Saglikli zayiflamalar cnm
görüşmek üzere canımBu defa kesin ciktim.Iyi günler,görüsmek üzere
canım tekrardan merhabalar....takımımızı yeni kuruyoruz güzel yanları olduğu gibi küçük bir sorunumuz çıktı onunla ilgilenirken cevap yazamadım....bilgilerini not aldım canım....belirli bir listemiz yok yediklerimize dikkat ederek + spor+ bol su içerek kilo vereceğiz ....bende bir süre önce mezun oldum 75 kilo dan şu an 52.5 e düştüm ve biraz daha kilo vereceğim sizlerle....zamanla burda en iyi şekilde fazla kilolarımızı vereceğiz canım ilk başta inanmak ve azim gerisi geliyor zaten emin olabilirsin bunateşekkür ederim ilginize:)1.67 boyunda 73 kiloyum 60 kiloya düşmek istiyorum sahurda ve iftarda yediklerimi yazarım önerdiğiniz bi liste var mı neye dikkat etmeliyim?
aman tatlım dikkat et o güzel pastalarla yemeklerle kilo almamak içten bile değil....ben daha diyetin adını sağlıklı beslenme olarak koymadım....hala diyetteyimdiyetteykende diyette değilim sağlıklı besleniyorum diye motive ediyordum kendimi
tamam cnm ben aslen sivaslıyım ama malatyada oturuyoruz taşınalı 4 sene oldu alıştım çok seviyorum burayı:)bn 60 a düşmek istiyorum kimse inanmıyo 73 kilo olduğuma göstermiyorum pek bölgesel klio alıyorum sorun göbek ve basendeçok haklısın korumak da çok önemli ben bi ara 68 e kadar düştüm ama alıştığım düzeni bozunca tekrar aldım şimdi ne yapcğmı bilmyorum bu arada takım kaptanı kim acaba bn siteye yeni üye oldum da pek bşy bilmyorum [/QUOTE
dediğim gibi canım yediklerine biraz dikkat edip spor+ bol suyla istediğin vücuda sahip olacaksın....kaptanınız bendenizim canım
Cnm ben bi süre korudum,54 le mezun olmustum,53 e düstüm sonra kendi kendime,ama bi yiyeyim,bisey olmaz,iki yiyeyim bisey olmaz dedim,sporuda biraktim..sonuc sisko olcam yine
böyle giderse 6 ay sora yine beni burda görürsünüz
tatlım sen hep bizimle ol ama şişko olma
Anladim cnm.Insallah kurtulursun fazlaliklarindan.
Takim kaptani BLUEDENIZ.
Takimi yeniden aciyor,simdilik 3 kisisiniz...
Saglikli zayiflamalar cnm
teşekkürler canım
Rica ederim cnm,eylül ün takima iyi gelecegine inaniyorum ben.Laf aramizda cok cenesizdir
Güzel sohbetler kizlar size,benim temizlik hastaligim tuttu bu arada,dün dolaplari indirdim,6 saat ütü yaptim,dolaplari sildim,yerlestirdim.Aksam 10 du kendimi yataga zor attim
Bu günde mutfaga dadandim
Dinlenme faslim bitti,gidip kaldigim yerden devam edeyim bari,daha yemek yaicam
Aksam gelirim,laflariz yeni kizlarla,nasilsa bos gezenin,bos kaptaniyim,nerde aksam orda sabah bana
tabiki hemen:ismim zeynep 23 yaşında ingiliz dili öğrencisiyim malatyada yaşıyorum 1.67 boyunda 73 kiloyum üni de aldığım kilolardan bi türlü kurtulamıyorum yazılarınızı okudum üye olmaya karar verdim burdayım işte kilo vermek istiyorum
kesinlikle aynı fikirdeyim bende canım....hayır davet etmeden listeyede baktım nasıl gözden kaçırdım kızıyorum kendime şuandaha başında çözümler böyle bir durum yaşamazdık....umarım sorun hal olurda çıtır gelinimiz bizimle olur ....
hiç yazmayı ve konuşmayı sevmem benayyyyy koptm ben ve susmak.
imdat evde gezen toz bezi ve süpürge var dikkat et eeyyyyy ev halkıkolay gele cnm:13:
o zaman böle bir karar verdiysen hoş geldin cnm. ben bu takımın 2. elemanı aday adayıyım mahkeme kararını bekliyorum şu an
çıtır gelini yiyeceklermiş kıtıtr kıtıtr gidiyomuş elden vahhh halime vayyy anam vayaaayyyyyy
ay nerdeyse 1-2 kilo verdimsavunmamızı yazdık bakalım canım ben olumlu sonuçlanacağına inanıyorum
ben burda olmak istiyorum
ben burda olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?