Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkür ederim ilginize:)1.67 boyunda 73 kiloyum 60 kiloya düşmek istiyorum sahurda ve iftarda yediklerimi yazarım önerdiğiniz bi liste var mı neye dikkat etmeliyim?

Rica ederim cnm,eylül ün takima iyi gelecegine inaniyorum ben.Laf aramizda cok cenesizdir

kesinlikle aynı fikirdeyim bende canım....hayır davet etmeden listeyede baktım nasıl gözden kaçırdım kızıyorum kendime şuandaha başında çözümler böyle bir durum yaşamazdık....umarım sorun hal olurda çıtır gelinimiz bizimle olur ....

Tamam cnm,ben misafirim,takim kaptani ilgilenir seninle.Bu arada hemsoymusuzBende malatyaliyim,ama cok fazla gidemiyorum

Hedefin kacti,merak ettim..:44:1 cm senden uzunum,yakin bir zamana kadar 53 e kadar düstüm,simdi 55 i gectm,hatta 60 olmak üzereyim

Vermek kadar korumakta önemli aslinda,gelde bana anlat,gözüm dönmüs benim ya

bende bundan çok korkuyorum ya hedefime ulaşıp mezun olunca ipin ucunu kaçırırsam diye ama ne bilim sanki böle yeme içme oturdu ağır şeyler yiyemiyorum

canım topiğin hayırlı olsun hemen yeni yeni üyelerin olsunda sende yarış bizimlee inş. keyifli kilo vermeler hepiize 13. takım arkanızdaaa

burcucum hoşgelmişsin....çok teşekkürler canım güzel dileklerin için ....inşallah en kısa zamanda sizlerle birlikte oluruz bunu çok istiyorum sevgiler canım benim

tamam cnm ben aslen sivaslıyım ama malatyada oturuyoruz taşınalı 4 sene oldu alıştım çok seviyorum burayı:)bn 60 a düşmek istiyorum kimse inanmıyo 73 kilo olduğuma göstermiyorum pek bölgesel klio alıyorum sorun göbek ve basendeçok haklısın korumak da çok önemli ben bi ara 68 e kadar düştüm ama alıştığım düzeni bozunca tekrar aldımşimdi ne yapcğmı bilmyorum bu arada takım kaptanı kim acaba bn siteye yeni üye oldum da pek bşy bilmyorum

bende bundan çok korkuyorum ya hedefime ulaşıp mezun olunca ipin ucunu kaçırırsam diye ama ne bilim sanki böle yeme içme oturdu ağır şeyler yiyemiyorum
Cnm ben bi süre korudum,54 le mezun olmustum,53 e düstüm sonra kendi kendime,ama bi yiyeyim,bisey olmaz,iki yiyeyim bisey olmaz dedim,sporuda biraktim..sonuc sisko olcam yine

böyle giderse 6 ay sora yine beni burda görürsünüz

Anladim cnm.Insallah kurtulursun fazlaliklarindan.
Takim kaptani BLUEDENIZ.
Takimi yeniden aciyor,simdilik 3 kisisiniz...
Saglikli zayiflamalar cnm

caım takım kaptanı bluedeniz

Cnm ben bi süre korudum,54 le mezun olmustum,53 e düstüm sonra kendi kendime,ama bi yiyeyim,bisey olmaz,iki yiyeyim bisey olmaz dedim,sporuda biraktim..sonuc sisko olcam yine

böyle giderse 6 ay sora yine beni burda görürsünüz

ayy yeme canım ya emeklerini boşa çıkarma haftada 2 3 gün yürüyüş yapsan bile yeter bence

Bu defa kesin ciktim.Iyi günler,görüsmek üzere
görüşmek üzere canım

teşekkür ederim ilginize:)1.67 boyunda 73 kiloyum 60 kiloya düşmek istiyorum sahurda ve iftarda yediklerimi yazarım önerdiğiniz bi liste var mı neye dikkat etmeliyim?
canım tekrardan merhabalar....takımımızı yeni kuruyoruz güzel yanları olduğu gibi küçük bir sorunumuz çıktı onunla ilgilenirken cevap yazamadım....bilgilerini not aldım canım....belirli bir listemiz yok yediklerimize dikkat ederek + spor+ bol su içerek kilo vereceğiz ....bende bir süre önce mezun oldum 75 kilo dan şu an 52.5 e düştüm ve biraz daha kilo vereceğim sizlerle....zamanla burda en iyi şekilde fazla kilolarımızı vereceğiz canım ilk başta inanmak ve azim gerisi geliyor zaten emin olabilirsin buna

Rica ederim cnm,eylül ün takima iyi gelecegine inaniyorum ben.Laf aramizda cok cenesizdir

hiç yazmayı ve konuşmayı sevmem ben ayyyyy koptm ben ve susmak.

imdat evde gezen toz bezi ve süpürge var dikkat et eeyyyyy ev halkı kolay gele cnm:13:

o zaman böle bir karar verdiysen hoş geldin cnm. ben bu takımın 2. elemanı aday adayıyım mahkeme kararını bekliyorum şu an

çıtır gelini yiyeceklermiş kıtıtr kıtıtr gidiyomuş elden vahhh halime vayyy anam vayaaayyyyyy

ay nerdeyse 1-2 kilo verdimsavunmamızı yazdık bakalım canım ben olumlu sonuçlanacağına inanıyorum

ben burda olmak istiyorum

yeter yeter ağlama artık şekercim....bu azim ve isteğinle her şey hallolacak bak diyorum....bir an önce senin durumun
onaylansa vede yeni arkadaşlar gelsede bir rahatlasam artık
zeynepçimde ben nereye geldim böyle demez inşallah

kızlar bu arada menüler,mesajlar yapılan spor vs içilen su aksatılmadan rapor ediliyor....zeynepçim son mesajlarda menü paylaşımlarımız var .... sormak istediğin bir şey varsa sor canım....

kızlar bugün de niyetli değildim malesef....derdim açlık ve susuzluk değil şükürler olsun ,ama halsizlik ve baş dönmesi oldu bu yüzden orucuma ara verdim....yarına allah kerim inşallah tutabilirim....

16/07/2013

kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin
1 kk peynir
1 çay k. çilek marmelatı

ara:
sade türk kahvesi
2 kare%80 bitter

öğlen:
1 kase yayla çorbası

ara:
1 kupa şekersiz light sütle nescafe
4 yulaflı bisküvi

akşam:
1 kase yayla çorbası
3 fırında köfte+1 biber

ara:
şekersiz çay keyfi

su:şu ana kadar 2 lt 3;3.5 lt olur
spor:öğlen sıcağında
1 saat pazar alış verişi(baya ter attım bu yüzden)

16/07/2013

kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin
1 kk peynir
1 çay k. çilek marmelatı
2 şekersiz çay

ara:
sade türk kahvesi
2 kare%80 bitter

öğlen:
1 kase yayla çorbası

ara:
1 kupa şekersiz light sütle nescafe
4 yulaflı bisküvi

akşam:
1 kase yayla çorbası
3 fırında köfte+1 biber

ara:
şekersiz çay keyfi

su:şu ana kadar 2 lt 3;3.5 lt olur
spor:öğlen sıcağında
1 saat pazar alış verişi(baya ter attım bu yüzden)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…