Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok teşekkür ederim cnm yok yok dememgayet eğlenceli gidiyo herşeykurallar var galiba sürekli yazmazsam diskalifiye mi oluyorum:?

çok teşekkür ederim cnm yok yok dememgayet eğlenceli gidiyo herşeykurallar var galiba sürekli yazmazsam diskalifiye mi oluyorum:?

canım daha dur asıl kilo vermeye bir başla asıl keyif o zamanbu günkü durum biraz farklı canım tabiki kendi takım kurallarımız var ve kesinlikle uyacağız....
hazır yeri gelmişken kısaca onları yazayım hemen bir kaç güne bu kurallarımızı kesinleştirip takımımızın ilk sayfasında paylaşırız canım.....
*öncelikle hergün en az 5 mesaj yazma zorunluluğu bu aynı zamanda tüm takımlarda kesin kuraldır....bunu mecburiyet değil motivasyon için düşünürsen çok faydasını göreceksin zaten

*her gün düzenli olarak menü paylaşımı örnek olarak paylaştığım son menüye bak canım....
benim beslenme düzenimde 3 ana +3 ara öğün var ve bu zamana kadar aksatmamaya özen gösterdim çok ta faydasını gördüm ....bu şekilde beslenince vücut aç kalmadan düzenli bir şekilde kilo veriyorsun canım

*spor aynı şekilde günde 30 dk da olsa spor yapmak

*su içmek benim vazgeçilmezimdir mesela....
şimdilik bu şekilde canım takımımızı yeni
açıyoruz ve bunu çok avantajlı hale getirebiliriz ben bunun için elimden geleni yapmaya hazırım yeterki siz azim ve istekli olun....

menünü merakla bekliyorum....neler yapıyorsun nasıl besleniyorsun....bu hafta 5 kişilik kadromuzu tamamlarsak haftaya listedeyiz ona göre

paylaşım ne kadar çok olursa kısa zamanda güzel dereceler bile alırız inşallah canım....evet benim duygu ve düşüncelerim böyle gerisini siz tamamlıyacaksınız....haydi kolay gelsin

anladım cnm çok teşekkür ederim yarından itibaren yazarım bende umarım kararlılığım hep devam eder hepimze kolay gelsin:)

ay hiç sorma içim hiç rahat değil artık eski halime dönmek istiyorum ben

bende burda olmanı çokkkk istiyorummmmm ve olacaksın inşallah canım

cnm arkadaşım sağol çabuk kabullendin beni bide hep beraber olabilirsek süper olacak

senden tek isteğim ltfen lüght ürün kullanma normalini kullan az kullan çünkü light ürünler işlem görmüş ürünlerdir. light olan herşy yasak bu takıma hıh

Eki Görüntüle 757378

16.07.2013 menü

sabah
süpper kahvaltımı yaptım
yarım bardak açık çay
az peynir zeytin felan

öğlen
1 tabak çorba
1 dlm salam
5 zeytin
1dilim ekmek

akşam
çorba
azcık sebzeli bulgur pilavı
fırın tavuk
salata
2 cimcik mantı (başka yemedim tadına baktım valla)

su:1 lt
spor:30 dk yürüyüş

anladım cnm çok teşekkür ederim yarından itibaren yazarım bende umarım kararlılığım hep devam eder hepimze kolay gelsin:)

rica erderim canım evet canım menü ve bol paylaşım bizler için çok önemli dediğim gibi kilo vermeye başlayınca bunu fark edeceksin zatenkilo vermede altın kural azim ve kararlılık gerisi kendiliğinden geliyor bana güven bu konuda

hal olacak canım ben buna inanıyorum....sadece ilk başta fark etseydik bu stresi yaşamasaydık çok daha iyi olacaktı...
şu an gayet güzel gidiyorsun takıma zaman ayırıyorsun ve kilo vermek içinde isteklisin önemli olan bu....

niye kabullenmiyeyim şekercim sen takımımızın çıtır gelinisin bikere

canım farkındayım ama yağ oranı düşük olduğu için kahveme ilave ediyorum....1/4 çay bardağı onun dışında kullanmıyorumkisadede içemiyorum nescafeyi alışamadım bir türlü....arada normal sütte ilave ediyorumda onda da cezvedeki kaymağı görünce içim bir hoş oluyor

Günaydın canlarım. Dün geldim geçmişi bi okuyayım dedim. Amma kaynatmışsınız maşallah okuyamadım vallahi. Tfneyll canım merak etme şu diskalifiye meselesini. Kimseden itiraz gelmez. Ama unutma izne ayrıldıktan 6 ay sonraya kadar geri dönmezsen eğer diskalifiye oluyorsun.
Kaptancım dün de bizim takıma gelmişsin. Yazdım bişeyler ama bizim geçmişte oldukça uzun oku oku bitmez.Çok sevindim ziyaretin için. Şimdide bir bakayım dedim hazır işim yokken ne var ne yok diye. Aaa bu arada unutmadan söyleyeyim. Dün bir üye vardı yarışmak isteyenlerde görünce başka takımlar kapmasın diye buraya yönlendirdim. Umarım sorun olmaz. :26:

tekrardan günaydın canımmm

''şimdi gelelim sadedesabah
süpper kahvaltımı yaptım
yarım bardak açık çay
az peynir zeytin felan''
kahvaltı ya başlaman güzel de bu felan kısmı biraz çelişkili
zeytin:?
bir dilim de tam buğday,kepek ekmeği olabilir canım kahvaltıda

''1 tabak çorba
1 dlm salam
5 zeytin
1dilim ekmek''

öğle menüsü olmuşmu sence:?
bence pek olmamış....
işlenmiş ürün kullanmıyoruzzzzz
salam yağ+ kalori
zeytin keza yine öğle ve öğlen ben ce hiç yenmemeli ve 5 çok fazla
çorba küçük kase +ekmek olabilirdi
ama normal yemek tabağına ekmek kilo vereceksek fazla
ekmek yerine yoğurt yada yağsız salata olabilir

''akşam
çorba
azcık sebzeli bulgur pilavı
fırın tavuk
salata
2 cimcik mantı (başka yemedim tadına baktım valla)''

çorba : 1 kase :? bir kepçe:?
sebzeli bulgur pilavı güzel ....akşam olması yarına şişkinlik ve artı kilo olarak yansıya biliyor birde miktarı:?
fırında tavuk güzel :?
salata güzel
2 cimcik mantıyı görmemeye çalışıcam

spor güzel

su 1 lt çok çok az canım hele yaz günlerinde....normalde en az 1.5 -2 lt kilo vermek içinse kesinlikle 3 lt şart tatlım....

hoş geldin,günaydınnnn tatlım seni görünce nasıl mutlu oluyorum desteğin bana çok iyi geliyor....canım sorma dün bu olay biraz canımı sıktı bir de listeyi kontrol ettim ama nasıl gözden kaçırdım kızıyorum kendime....umarım en güzel şekilde halolacak....
evet canım dün ziyaretinize geldim takımınızın enerjisine hayranım maşallah....her zaman canım desteklerini bekliyorum....
o üyeyi 1 gün önce davet ettim hatta boyu nu yazmamıştı....verilecek kiloda azdı ama hem onun için hem bizim için davette bulundum....geri dönüş olmadı....dün akşam tekrardan mesajını yenilemiş gördüm ama yazmadım....
sebebide boyuna göre şuanda ki kilosu zayıf durumda ....kendiside yazmayınca tekrar dönmedim canım....ilgin için çok teşekkür ederim tatlım....en kısa zamanda üye sayımızı tamamlayıp sizlerle listede oluruz inşallah ....

kızlar bu sabah itiberiyle ideal kiloma son 100 gr kaldı....sonrasında hedefime son 3 kg ve sonuç çıtır bir hatun...
mutluyum....
siz nerelerdesiniz....cuma günü azda olsa kilo verelim kızlar....

iki günde bir yazılmalı bence kgler daha motive edici olur.
günlük tartılıyorum. ben
sabah bir tabak müsli yiyorum.
oglen 4.5 kaşık corba ve karpuz genelde yada yemiyorum.
akşam 6.dan once yenmeli.
ben daha hızlı kg veriyordum
ancak babamlar vs sofradalar oruc tutmadığım belli olmasın diye(reglden dolayı) az birşey yiyorum corba karpuz vs salata.
tartımda bir sorun var geçen gün 59.3 idim dün 59.9 dokuz gösterdi bugunde 59. gösteriyor. yeni birtartı alacağım galiba.

merhaba canım....geçen geri dönüş olmadı....takıma katılıyormusun....bilgilerini not edicem....bu arada boyuna göre bana
kilon çok ideal geldi....ama yinede senin tercihin....bende bugün itibariyle ideal kiloma ulaştım ama yinede daha daha zayıflamak istiyorum....kilo verdikçe insan daha bir hırslanıyor....
takımda şu an 3 kişiyiz sen le 4 ve 2 arkadaş daha gelirse listedeyiz en kısa zamanda....malum takımı yeni açtık ve ben elimden geleni yapıyorum...bakalım zaman ne gösterecek...

eğer kararlıyım azimliyim bol paylaşım yaparım diyorsan birlikte devam edelim kilo vermeye....

çorba 1 kepçe bulgur pilavı 1 por. onları yazmayı unuttum bir mesele var cnm ona çok sıkıldı dalmışım.ekmek seven biri değilim yersem zorla yerim benim zafım var oda zeytin üzgünüm onu yenemiyorum. ve sürekli zeytin yiyorum ben :18::18:

kızlar bu sabah itiberiyle ideal kiloma son 100 gr kaldı....sonrasında hedefime son 3 kg ve sonuç çıtır bir hatun...
mutluyum....
siz nerelerdesiniz....cuma günü azda olsa kilo verelim kızlar....

:13::13: süpersin inşallah bizde vericez tatlım

merhaba hoş geldin tartı ahhhhh ahhhh al duvara carp diyo bi fazla çıkarttıgında bide yanlış gösterdiğinde aslında ben 40 kiloyumda tartım bazen bana şaka yapıp 62 olabiliyor.

umarım önemli bir şey değildir....
:26:tamam şimdi oldu ....miktarlar diyette çok önemli....canım doymuyorsan çorbanın miktarını biraz çoğaltıp bulgur pilavını 1-2 yemek kaşığı olarak yaparsan çok daha kolay kilo verirsin....kendimden biliyorum....bu arada 1 yıl öncesine kadar
bende nerdeyse 3 öğünümde yemeklerle birlikte zeytin ve peynir yerdim....ama zamanla azaltarak bu huyumdan vazgeçtim....kilo vermek için elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerekiyor bazen ve böylece kilocuklar gidiyor
....
bir de 3 lt su içmeyi başardınmı tamamdır
...
teşekkürler canım bu sabah tutamadım kendimi tartıldım dicem ama ben malesef hergün tartılıyorum....bu pek iyi bir şey olmasada malesef engel olamıyorum kendime:44:....diyete başladığımdan buyana böyle...ben bir zararını görmedim
....

tabi tabi bende 45 kg yimde benim tartıda 52.1 kg gösteriyor

herkese merhaba bugün diyetteki ilk günüm inşallah hedefime ulaşırım oruç tuttuğum için sahurda yediklerimi yazarak başlıyorum:

aç karnına 1 bardak limonlu ılık su içtim 15 dk bekledikten sonra

1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir

2 tane zeytin

biraz maydanoz

1 dilim karpuz yedim çay içmedim 1 litre su içtim bide 1 dilim beyaz ekmek yedim buğdaylı kalmadığı içinsahur menüm bu kadardı iftardan sonra görüşmek üzere

merhaba canım...allah kabul etsin orucunu....
sahurda yediklerin çok iyi canım sadece karpuz göze batıyor...şeker açısından....yalnız karpuzun kalori miktarı az,bağırsakları çalıştırıcı ,bol sulu ve en önemlisi ödem attırıcı özelliğinden dolayı bende bolca tüketiyorum....
1 dilim karpuzdan aldığın 30 cl dir ortalama...içtiğin 1 lt suyla aldığın fazla şekeri atarsın diye düşünüyorum....

bu arada paylaşımımız sıkıntılı kızlar
....üzülerek bunun altını çiziyorum....dikkatinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…