- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.461
Merhabalar,
Ben de geldim, şu anda 69 kiloyum, ilk olarak hedefim 60 a inmek, aslında ben 3 gündür diyet yapıyorum ama bugün sil baştan başladım her şeye, bugünün benim için yepyeni bir hayata başlangıç olacağına inanıyorum.Bol bol paylaşım yaparım ama şöyle bi sorun var,yeni taşındığım için şu anda evimde net yok o yüzden sadece mesai saatleri içerinde bağlanabiliyorum nete,kısa zamanda eve de netim gelecek.
Bugün şu ana kadar yediklerimi listeleyeyim:
Kahvaltı
1 bardak sade kahve
1/4 simit
Öğle
2 köfte
1 küçük dilim kepek ekmek
bi tabak haşlanmış taze fasülye
Ara öğün
1 avuç kiraz
birazdan da yoğurt yiyeceğim.Bu arada aralarda bol bol alkali su içtim bi de...
Merhabalar,
Ben de geldim, şu anda 69 kiloyum, ilk olarak hedefim 60 a inmek, aslında ben 3 gündür diyet yapıyorum ama bugün sil baştan başladım her şeye, bugünün benim için yepyeni bir hayata başlangıç olacağına inanıyorum.Bol bol paylaşım yaparım ama şöyle bi sorun var,yeni taşındığım için şu anda evimde net yok o yüzden sadece mesai saatleri içerinde bağlanabiliyorum nete,kısa zamanda eve de netim gelecek.
Bugün şu ana kadar yediklerimi listeleyeyim:
Kahvaltı
1 bardak sade kahve
1/4 simit
Öğle
2 köfte
1 küçük dilim kepek ekmek
bi tabak haşlanmış taze fasülye
Ara öğün
1 avuç kiraz
birazdan da yoğurt yiyeceğim.Bu arada aralarda bol bol alkali su içtim bi de...
umarım önemli bir şey değildir....
:26:tamam şimdi oldu ....miktarlar diyette çok önemli....canım doymuyorsan çorbanın miktarını biraz çoğaltıp bulgur pilavını 1-2 yemek kaşığı olarak yaparsan çok daha kolay kilo verirsin....kendimden biliyorum....bu arada 1 yıl öncesine kadar
bende nerdeyse 3 öğünümde yemeklerle birlikte zeytin ve peynir yerdim....ama zamanla azaltarak bu huyumdan vazgeçtim....kilo vermek için elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerekiyor bazen ve böylece kilocuklar gidiyor....
bir de 3 lt su içmeyi başardınmı tamamdır...
teşekkürler canım bu sabah tutamadım kendimi tartıldım dicem ama ben malesef hergün tartılıyorum....bu pek iyi bir şey olmasada malesef engel olamıyorum kendime:44:....diyete başladığımdan buyana böyle...ben bir zararını görmedim
....
tabi tabi bende 45 kg yimde benim tartıda 52.1 kg gösteriyor
hoş geldin ben de bu takımdayım ama bu ara varlığım yokluğum bir menn begendim hemde çok ii bence
aynen bak ne güzel kabahatini biliyorsun....seni gidi seni
cnm önemli mi deil mi yarın belli olck şimdi tam kafam yerinde değil ben haber vericem anlatırım sizede :18::18::18: ya tartılar varya pek bi fena ya al tartını koy çuvala salla salla vur duvara
Merhaba herkese.
Ben eda. Kilom 101,8 boyum 1,64 , hedef kilom şimdilik 60. Dukan diyeti yapıyorum ve şuana kadar inandığım ve faydasını gördüğüm en iyi diyet.
Çalışıyorum. Elimden geldiğince aktif olacağım. Bu arada istanbulda yaşıyorum benimde memleketim malatya. 
merhaba canım...allah kabul etsin orucunu....
sahurda yediklerin çok iyi canım sadece karpuz göze batıyor...şeker açısından....yalnız karpuzun kalori miktarı az,bağırsakları çalıştırıcı ,bol sulu ve en önemlisi ödem attırıcı özelliğinden dolayı bende bolca tüketiyorum....
1 dilim karpuzdan aldığın 30 cl dir ortalama...içtiğin 1 lt suyla aldığın fazla şekeri atarsın diye düşünüyorum....
bu arada paylaşımımız sıkıntılı kızlar....üzülerek bunun altını çiziyorum....dikkatinize
Merhaba herkese.
Ben eda. Kilom 101,8 boyum 1,64 , hedef kilom şimdilik 60. Dukan diyeti yapıyorum ve şuana kadar inandığım ve faydasını gördüğüm en iyi diyet.
Çalışıyorum. Elimden geldiğince aktif olacağım. Bu arada istanbulda yaşıyorum benimde memleketim malatya. 
paylaşımlarımızda nasıl bi sıkıntı var cnm gerekli kişi sayısına ulaşmadık mı???
merhaba canım ....hoşgeldin....inşallah burda çok güzel ve keyifli bir şekilde kilolarımızı vereceğiz.... çok memnun oldum...
canım bilgilerini not aldım....boyuna göre hedef kilon düşündüğün gibi olmalı....ancak şöyle bir önerim olacak....hedef kilonu aşama aşama mı yapalım yoksa diretk 60 olarakmı yazalım....ben aşama aşama olması taraftarıyım....hedeflerini
kademe kademe azaltırsan kilo verirken daha güzel motive olursun....diye düşündüm...sen ne dersin bu konuda....
hedef kilonu ona göre not alalım cnm....
Zaten bende kısa dönemde kademeli hedef koyuyorum. Şöyleki şuan öncelik hedefim 75. En yüksek hedefim 60. 60 olunca aslında 55i zorlayacağım. Şimdilik 75 olarak yazabilirsin.:)
hedef kilonu 75 kg olarak not aldım cnm....dukan diyeti yaptığını yazmışsın....çok ince ayrıntılı bilgim yok bu konuda ama
bu diyeti uygulayan arkadaşlarım vardı...neler yapıyorsun nasıl besleniyorsun günlük olarak...bahsedersen sevinirim...
geçmişi okuyunca görmüşsündür ,bende kısa zaman önce mezun oldum ,özel bir diyet uygulamadım ...
beyaz ekmeği bıraktım
şekeri bıraktım
bol su içtim
leslie sensie ile yürüdüm(3 mil ve son zamanlarda 5 mil)
açık havada yürüdüm
günlük kalori hesabı yaptım(zaman zaman aksatsamda zaten belli bir süre sonra besinlerin calorilerini biliyorsun)
bu şekilde yavaş yavaş kilo verdim cnm...
Ben dukan diyetinin kitabını okuduktan sonra kilo verebileceğime inandım. Çünkü mantıklı gelmişti.
Günlük yediklerimi paylaşırım.
Şöyle genel olarak bahsedecek olursak:
Protein diyeti
Karbonhidratlar tamamen çıkartılıyor hayattan. Sadece zorunlu yulaf kepeği var ekmek yerine. Çeşitli şekillerde kullanılyor. İster ekmek , kek, krep, hamur gibi.
Ve her diyette olduğu gibi günde en az 2 litre su.
Sahur yemeğimi hazırladım.
1 haşlanmış yumurta.
ekmek niyetine Krep ( yumurta, süt, yulaf kepeğinden)
Yarım tavuk göğsü ızgara olarak.
domates peynir.
1,5 litre su :)
anladım canım...az çok bu şekilde bilgim vardı bu diyet hakkında...bazen baya zahmetli olduğunu okurdum...bir arkadaşımın meşhur bir keki vardı hatta yanlış hatırlamıyorsam az reçel ilavesi ile...
peki 0 karbonhidrat enerji düşüklüğü yaşatmıyormu zamanla....vücut bir süre alışıyordur ama merak ettim...
sahur menün de güzel canım afiyet olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?