Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhabalar,
Ben de geldim, şu anda 69 kiloyum, ilk olarak hedefim 60 a inmek, aslında ben 3 gündür diyet yapıyorum ama bugün sil baştan başladım her şeye, bugünün benim için yepyeni bir hayata başlangıç olacağına inanıyorum.Bol bol paylaşım yaparım ama şöyle bi sorun var,yeni taşındığım için şu anda evimde net yok o yüzden sadece mesai saatleri içerinde bağlanabiliyorum nete,kısa zamanda eve de netim gelecek.
Bugün şu ana kadar yediklerimi listeleyeyim:

Kahvaltı
1 bardak sade kahve
1/4 simit

Öğle
2 köfte
1 küçük dilim kepek ekmek
bi tabak haşlanmış taze fasülye

Ara öğün

1 avuç kiraz

birazdan da yoğurt yiyeceğim.Bu arada aralarda bol bol alkali su içtim bi de...

hoşgeldin canım
kesinlikle herşey güzel olacak....sen diyetine başlangıç yapmışsın zaten devamınıda burda hepbirlikte yapacağız....
canım net konusunda durumunu açıklamışsın teşekkür ederim....ancak ricam mümkün olduğunca bol paylaşım....
bundaki amacımız sürekli olarak motive olmak....

14/07/2013 tarihinden buya yazılanlara bir göz atarsan sevinirim....genel olarak takım hakkındada bilgi sahibi olmuş olursun ....

alkali suyu bir ara bende denemiştim ama 1 lt bile içemedim

hoş geldin ben de bu takımdayım ama bu ara varlığım yokluğum bir menn begendim hemde çok ii bence

cnm önemli mi deil mi yarın belli olck şimdi tam kafam yerinde değil ben haber vericem anlatırım sizede :18::18::18: ya tartılar varya pek bi fena ya al tartını koy çuvala salla salla vur duvara

Son düzenleme:

tamam canım....merak ettim sağlıkla ilgili bir şey olmasında gerisi halolur....
hayırdır ne alıp veremediğin var senin şu tartılarla bakiiiiiimmmm

dün ne stres yapmışım ya bugün acısı çıkıyor....ada çayı yaptım şimdi içiyorum bende
yemeğimde pişti bu akşam semiz otu var ....malum cumaya ön hazırlık olsun kızlar....

TEKRAR SÖYLÜYORUM KIZLAR PAYLAŞIM PAYLAŞIM PAYLAŞIM....BOŞ BIRAKMAYIN TAKIMI

kızlar bugün iki yeni arkadaşımızı daha davet ettim eğer paylaşımda devamlılığı sağlayabilirsek takımımız büyük oranda şekillenmiş olacak....

ve sonrasında hemen kurallarımızı kesinleştirip kaptan yardımcımızı seçip keyifli ve sağlıklı kilo vermeye devam edicez...

umarım benim heyecanım ve hevesim sizdede olur ve çok güzel başarılar elde ederizzz

Merhaba herkese.
Ben eda. Kilom 101,8 boyum 1,64 , hedef kilom şimdilik 60. Dukan diyeti yapıyorum ve şuana kadar inandığım ve faydasını gördüğüm en iyi diyet.
Çalışıyorum. Elimden geldiğince aktif olacağım. Bu arada istanbulda yaşıyorum benimde memleketim malatya. 

merhaba canım ....hoşgeldin....inşallah burda çok güzel ve keyifli bir şekilde kilolarımızı vereceğiz.... çok memnun oldum...

canım bilgilerini not aldım....boyuna göre hedef kilon düşündüğün gibi olmalı....ancak şöyle bir önerim olacak....hedef kilonu aşama aşama mı yapalım yoksa diretk 60 olarakmı yazalım....ben aşama aşama olması taraftarıyım....hedeflerini
kademe kademe azaltırsan kilo verirken daha güzel motive olursun....diye düşündüm...sen ne dersin bu konuda....
hedef kilonu ona göre not alalım cnm....

paylaşımlarımızda nasıl bi sıkıntı var cnm gerekli kişi sayısına ulaşmadık mı???

merhaba cnm hoşgeldin aramıza bn malatyada yaşıyorum:)inşallah hedefine ulaşırsın motive edelim birbirimizi inanmak başarmanın yarısıdır zayıflayalım hep birlikteeeeeee

bu günkü menüm kızlar

kahvaltı:

1 kupa şekersiz çay
2 zeytin
1domates+salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı marmelat(çok baydı yemesem iyi olacaktı bu sabah)
1 kk peynir

ara:
sade türk kahvesi
2 kare bitter

öğlen:
yine karpuz yedim(200 gr )
1 dilim tam b. ekmeği
1 kk peynir

ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi
1 kupa bitki çayı

akşam:
1 servis kaşığı semizotu yemeği
3 kaşık yoğurt
2 çorba k. yağsız makarna

spor :şimdilik yok(bugün pc ev işi yemek derken bu saat oldu)
su: şu ana kadar 3 lt

bir kaç güne kadar menülerimize yazdığımız mesaj sayılarıda eklenecek kızlarrrrr

hepinize hayırlı iftarlar diliyorum....afiyet olsun....cumaya son gün....bu akşam ve yarın dikkat edelim kızlar....
bu cuma yapacağımız kilo bildirimleri başlangıç kilomuz olacak diye ümit ediyorum

paylaşımlarımızda nasıl bi sıkıntı var cnm gerekli kişi sayısına ulaşmadık mı???

canım gerekli kişi sayısına bir arkadaş kaldı....o da tahminimce bugün yarın tamamlanacak inşallah....

dün yazmıştım hani takımda mesaj yazma zorunluluğu diye onu söylemek istedim ... hem kural gereği hemde motivasyon açısından...bu gerekli cnm....

Zaten bende kısa dönemde kademeli hedef koyuyorum. Şöyleki şuan öncelik hedefim 75. En yüksek hedefim 60. 60 olunca aslında 55i zorlayacağım. Şimdilik 75 olarak yazabilirsin.:)

Zaten bende kısa dönemde kademeli hedef koyuyorum. Şöyleki şuan öncelik hedefim 75. En yüksek hedefim 60. 60 olunca aslında 55i zorlayacağım. Şimdilik 75 olarak yazabilirsin.:)

hedef kilonu 75 kg olarak not aldım cnm....dukan diyeti yaptığını yazmışsın....çok ince ayrıntılı bilgim yok bu konuda ama
bu diyeti uygulayan arkadaşlarım vardı...neler yapıyorsun nasıl besleniyorsun günlük olarak...bahsedersen sevinirim...
geçmişi okuyunca görmüşsündür ,bende kısa zaman önce mezun oldum ,özel bir diyet uygulamadım ...
beyaz ekmeği bıraktım
şekeri bıraktım
bol su içtim
leslie sensie ile yürüdüm(3 mil ve son zamanlarda 5 mil)
açık havada yürüdüm
günlük kalori hesabı yaptım(zaman zaman aksatsamda zaten belli bir süre sonra besinlerin calorilerini biliyorsun
)

bu şekilde yavaş yavaş kilo verdim cnm...

Ben dukan diyetinin kitabını okuduktan sonra kilo verebileceğime inandım. Çünkü mantıklı gelmişti.
Günlük yediklerimi paylaşırım.
Şöyle genel olarak bahsedecek olursak:
Protein diyeti
Karbonhidratlar tamamen çıkartılıyor hayattan. Sadece zorunlu yulaf kepeği var ekmek yerine. Çeşitli şekillerde kullanılyor. İster ekmek , kek, krep, hamur gibi.

Ve her diyette olduğu gibi günde en az 2 litre su.
Sahur yemeğimi hazırladım.

1 haşlanmış yumurta.
ekmek niyetine Krep ( yumurta, süt, yulaf kepeğinden)
Yarım tavuk göğsü ızgara olarak.
domates peynir.
1,5 litre su :)

kızlar yorumlarınızı bekliyorum....

14. takım kurallarımız;

1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)

2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek

3- bir :?(iki) :?hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek

4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak

:13:

anladım canım...az çok bu şekilde bilgim vardı bu diyet hakkında...bazen baya zahmetli olduğunu okurdum...bir arkadaşımın meşhur bir keki vardı hatta yanlış hatırlamıyorsam az reçel ilavesi ile...

peki 0 karbonhidrat enerji düşüklüğü yaşatmıyormu zamanla....vücut bir süre alışıyordur ama merak ettim...
sahur menün de güzel canım afiyet olsun....

kızlar bu arada aklıma gelmişken karar defteri vede paylaşım alanınada göz atın....
genel bilgiler hakkında fikriniz olur....

birde yine aklıma gelmişken;

ÖNEMLİ:

yarın oruçlu olacak arkadaşlar iftar öncesi tartılmayı unutmasınlar

İlk başladığında yorgunluk enerji düşüklüğü oluyor fakat zamala alışıyorsun. Zaten bu diyetle aşırı spor yapılmaması gerekiyor. Protein ağırlıklı beslenildiğinden açıkmıyorsun. Yemekle ilgili miktar kısıtlaması olmadığından rahat. Fakat hazır hiç bir şey yok. Dışarıda yemek yemek sıkıntılı oluyor. İş yerinde zorlanıyorum ama yapacak birşey yok idare ediyoruz. Meyve de yasak olduğundan tatlı krizleri kötü oluyor. Light kola ile şeker krizini atlatıyorum. Yinede sürekli ve aşırı tüketmiyorum. Dediğin gibi çok zahmetli. Bu yüzden düzenli diyet için işten çıkmayı göze aldım. Eylül başnda kısmetse. Fazla stres kaçamak ihtimalini arttırıyor.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…