- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.481
[ı]birde kilo cetvellerinizi yaparsanız çok sevinirim[/ı]
İlk başladığında yorgunluk enerji düşüklüğü oluyor fakat zamala alışıyorsun. Zaten bu diyetle aşırı spor yapılmaması gerekiyor. Protein ağırlıklı beslenildiğinden açıkmıyorsun. Yemekle ilgili miktar kısıtlaması olmadığından rahat. Fakat hazır hiç bir şey yok. Dışarıda yemek yemek sıkıntılı oluyor. İş yerinde zorlanıyorum ama yapacak birşey yok idare ediyoruz. Meyve de yasak olduğundan tatlı krizleri kötü oluyor. Light kola ile şeker krizini atlatıyorum. Yinede sürekli ve aşırı tüketmiyorum. Dediğin gibi çok zahmetli. Bu yüzden düzenli diyet için işten çıkmayı göze aldım. Eylül başnda kısmetse. Fazla stres kaçamak ihtimalini arttırıyor.:)
Ben onu yaptım ama imza olarak nereden ekleyeceğimi bulamadım
anladım canım sayende yeni bilgiler öğreniyoruz teşekkürler....dediğim gibi bende yarışırken diyeti uygulayan arkadaşlar vardı ama ya %100 uygulayamıyor yada yarıda bırakılıyordu...ama temelinde yapanların yorumları güzel...
***TATLI KRİZİ İÇİN BİR ÇAY ÖNERİCEM... ÇOK BASİT AYNI ZAMANDA ÖDEM ATTRICI...YALNIZ NETTE
''TARÇIN VE KARANFİLLİ ÇAY FAYDA VE ZARALARI OLARAK BİR BAK'' EĞER YASAKLI GRUBUNDA DEĞİLSE DÜZENLİ İÇERSEN ÇOK FAYDASINI GÖRÜRSÜN....
1 KUPA SICAK SU
1/2 ÇAY KAŞIĞI TOZ TARÇIN(ÇUBUKTA OLUR AMA TOZ DAHA ETKİLİ)
5-6 KARANFİL
AYRICA İLAVE OLARAK;
1/2 ÇAY K. BAL VE BİRAZ LİMON SIKABİLİRSİN.... SABAH AKŞAM ÖĞÜNLERDEN SONRA İÇMİŞTİM BEN BU ÇAYI....
EVET DİYETTE EN BÜYÜK DÜŞMANLARDAN BİRİ STRES ...AMA İŞİNİ BIRAKMA BENCE EVDE DAHADA YEME İÇME OLANAĞI OLUYOR... DİYE DÜŞÜNÜYORUM....BİR DÜZEN KURARSAN HER ŞEY YOLUNA GİRER....
Çay tarifi için teşekkür ederim. Kontrol edeceğim pek bana göre olmasada deneyeceğim:)
İş konusunda özgür kalınca bir de okulum/kursum var. Açıköğretim okuyorum ona yükleneceğim. Seneye Ales ve Yds ye de gireceğim için çok boş kalmayacağım :) Derdim düzenli olabilmek.
rica ederim cnm...kesinlikle tavsiye ederim...hem doğal, kendin hazırlıyorsun....değişik bir tat...
anladım cnm...yolun açık olsun....
bu arada çizelgen olmuş tşklr....
Çayın hiç bir türlüsünü pek sevmediğimden zor olucak ::)
Yarın iş var benim uyumam lazım. İyi geceler
canım gerekli kişi sayısına bir arkadaş kaldı....o da tahminimce bugün yarın tamamlanacak inşallah....
dün yazmıştım hani takımda mesaj yazma zorunluluğu diye onu söylemek istedim ... hem kural gereği hemde motivasyon açısından...bu gerekli cnm....
kızlar yorumlarınızı bekliyorum....
14. takım kurallarımız;
1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)
2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek
3- bir :?(iki) :?hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek
4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak
:13:
birde yine aklıma gelmişken;
ÖNEMLİ:
yarın oruçlu olacak arkadaşlar iftar öncesi tartılmayı unutmasınlar
tamam canım....merak ettim sağlıkla ilgili bir şey olmasında gerisi halolur....
hayırdır ne alıp veremediğin var senin şu tartılarla bakiiiiiimmmm
dün ne stres yapmışım ya bugün acısı çıkıyor....ada çayı yaptım şimdi içiyorum bende
yemeğimde pişti bu akşam semiz otu var ....malum cumaya ön hazırlık olsun kızlar....
TEKRAR SÖYLÜYORUM KIZLAR PAYLAŞIM PAYLAŞIM PAYLAŞIM....BOŞ BIRAKMAYIN TAKIMI
Merhaba herkese.
Ben eda. Kilom 101,8 boyum 1,64 , hedef kilom şimdilik 60. Dukan diyeti yapıyorum ve şuana kadar inandığım ve faydasını gördüğüm en iyi diyet.
Çalışıyorum. Elimden geldiğince aktif olacağım. Bu arada istanbulda yaşıyorum benimde memleketim malatya. 
bence deneme süresi 1 hafta olsun 2 hafta yarışamayan kişilerde moral bozukluğu oluyobide spor yapmayana spor cezası verelim
aaaa evet ama ben Allahın zoruna gitmesin ama tutamıyorum
para para para demişti napolyon bonapart bunu kıskanan kk üyesi paylaşım paylaşım paylaım dedi
merhabalar edacım hoş geldin ben de eylülvarlığı yokluğu tek takım arkadaşın benim çenem çok yazacak konu çok fakat benim burda kalmama tamam derlerse
Memnun oldum. Bence gerek iş yerimde gerek evden aktif olamaya çalışacağım. Tabi kalıcı üye olmayı başarabilirsem 
Bu arada spor cezası nedir ? Nasıl uygulanıyor:?
Eki Görüntüle 758432 Eki Görüntüle 758433
bunları ilk önce sağ ve sol bacak için 10 ile başlayın sonra her gün 2 2 arttırın benim basenlerim 104 dü 1,5 ayda 98-99 oldu
bluedeniz dedki ne olursa olsun en az 30dk yrüyün mutlaka oldu ki yürüyüş yapmadık spor yapmadık o zaman ceza olarak ertesi gün 30 dk yürüyüş 50 mekik çeksin
Bunları her gün yapıyordum. 3 ay kadar önce motor çarptı bana. sol diz kapağım daha yeni yeni iyileşiyor. Şimdilik sadece yürüyebiliyorum
Benim diyetimde zaten en az 20-30 dk yürüyüş zorunlu:) asansör yasak:)
Yinede çok iyi bir ceza...
ay cnm benim çok geçmi olsun. tabi sen yapma zorlanrsın zaten yrüyüşte yapıyosun skıntı yoko zaman hani evde yapabilceği yararlı cezalar verelim diye düşündüm.
anladım cnm daha çok mesaj atarım:)iftar menüm:
1 kase şehriye çorbası
6 kaşık sebze yemeği
1 kase cacık 2 dilim ekmek.2 saat sonra da 6 7 tane kiraz ve 1 tane şeftali yedim 2 litrede su içtim ve hala da içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?