Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladım canım sayende yeni bilgiler öğreniyoruz teşekkürler....dediğim gibi bende yarışırken diyeti uygulayan arkadaşlar vardı ama ya %100 uygulayamıyor yada yarıda bırakılıyordu...ama temelinde yapanların yorumları güzel...

***TATLI KRİZİ İÇİN BİR ÇAY ÖNERİCEM... ÇOK BASİT AYNI ZAMANDA ÖDEM ATTRICI...YALNIZ NETTE
''TARÇIN VE KARANFİLLİ ÇAY FAYDA VE ZARALARI OLARAK BİR BAK'' EĞER YASAKLI GRUBUNDA DEĞİLSE DÜZENLİ İÇERSEN ÇOK FAYDASINI GÖRÜRSÜN....

1 KUPA SICAK SU
1/2 ÇAY KAŞIĞI TOZ TARÇIN(ÇUBUKTA OLUR AMA TOZ DAHA ETKİLİ)
5-6 KARANFİL

AYRICA İLAVE OLARAK;
1/2 ÇAY K. BAL VE BİRAZ LİMON SIKABİLİRSİN.... SABAH AKŞAM ÖĞÜNLERDEN SONRA İÇMİŞTİM BEN BU ÇAYI....

EVET DİYETTE EN BÜYÜK DÜŞMANLARDAN BİRİ STRES ...AMA İŞİNİ BIRAKMA BENCE EVDE DAHADA YEME İÇME OLANAĞI OLUYOR... DİYE DÜŞÜNÜYORUM....BİR DÜZEN KURARSAN HER ŞEY YOLUNA GİRER....

Çay tarifi için teşekkür ederim. Kontrol edeceğim pek bana göre olmasada deneyeceğim:)
İş konusunda özgür kalınca bir de okulum/kursum var. Açıköğretim okuyorum ona yükleneceğim. Seneye Ales ve Yds ye de gireceğim için çok boş kalmayacağım :) Derdim düzenli olabilmek.

rica ederim cnm...kesinlikle tavsiye ederim...hem doğal, kendin hazırlıyorsun....değişik bir tat...
anladım cnm...yolun açık olsun....

bu arada çizelgen olmuş tşklr....

rica ederim cnm...kesinlikle tavsiye ederim...hem doğal, kendin hazırlıyorsun....değişik bir tat...
anladım cnm...yolun açık olsun....

bu arada çizelgen olmuş tşklr....

Çayın hiç bir türlüsünü pek sevmediğimden zor olucak ::)
Yarın iş var benim uyumam lazım. İyi geceler

Bilgilendirmeüsküüt

12. ve 14. takımların aktif hale gelmesiyle toplam takım sayısı üst sınırımız olan 12 yi bulduk.

Takım kadromuz dolmuştur.

Bu iki takım yeni döneme kadar (4 etap sonra) performans uygulamasından muaf tutulacaktır.

Bilginize.

anladım cnm daha çok mesaj atarım:)iftar menüm:

1 kase şehriye çorbası

6 kaşık sebze yemeği

1 kase cacık 2 dilim ekmek.2 saat sonra da 6 7 tane kiraz ve 1 tane şeftali yedim 2 litrede su içtim ve hala da içiyorum

bence deneme süresi 1 hafta olsun 2 hafta yarışamayan kişilerde moral bozukluğu oluyo bide spor yapmayana spor cezası verelim

birde yine aklıma gelmişken;

ÖNEMLİ:

yarın oruçlu olacak arkadaşlar iftar öncesi tartılmayı unutmasınlar

aaaa evet ama ben Allahın zoruna gitmesin ama tutamıyorum

para para para demişti napolyon bonapart bunu kıskanan kk üyesi paylaşım paylaşım paylaım dedi

merhabalar edacım hoş geldin ben de eylül varlığı yokluğu tek takım arkadaşın benim çenem çok yazacak konu çok fakat benim burda kalmama tamam derlerse

kızlar günaydın benim gibi armut tipli olan bayanlar basen eritmek isteyen var mı? denediğim ve kesin sonuç aldığım egzersizleri sizler için bulup resimleriyle yollamayı deniycem

bunları ilk önce sağ ve sol bacak için 10 ile başlayın sonra her gün 2 2 arttırın benim basenlerim 104 dü 1,5 ayda 98-99 oldu

Memnun oldum. Bence gerek iş yerimde gerek evden aktif olamaya çalışacağım. Tabi kalıcı üye olmayı başarabilirsem 
Bu arada spor cezası nedir ? Nasıl uygulanıyor:?

Memnun oldum. Bence gerek iş yerimde gerek evden aktif olamaya çalışacağım. Tabi kalıcı üye olmayı başarabilirsem 
Bu arada spor cezası nedir ? Nasıl uygulanıyor:?

bluedeniz dedki ne olursa olsun en az 30dk yrüyün mutlaka oldu ki yürüyüş yapmadık spor yapmadık o zaman ceza olarak ertesi gün 30 dk yürüyüş 50 mekik çeksin

Eki Görüntüle 758432 Eki Görüntüle 758433

bunları ilk önce sağ ve sol bacak için 10 ile başlayın sonra her gün 2 2 arttırın benim basenlerim 104 dü 1,5 ayda 98-99 oldu

Bunları her gün yapıyordum. 3 ay kadar önce motor çarptı bana. sol diz kapağım daha yeni yeni iyileşiyor. Şimdilik sadece yürüyebiliyorum

bluedeniz dedki ne olursa olsun en az 30dk yrüyün mutlaka oldu ki yürüyüş yapmadık spor yapmadık o zaman ceza olarak ertesi gün 30 dk yürüyüş 50 mekik çeksin

Benim diyetimde zaten en az 20-30 dk yürüyüş zorunlu:) asansör yasak:)
Yinede çok iyi bir ceza...

ay cnm benim çok geçmi olsun. tabi sen yapma zorlanrsın zaten yrüyüşte yapıyosun skıntı yok o zaman hani evde yapabilceği yararlı cezalar verelim diye düşündüm.

ay cnm benim çok geçmi olsun. tabi sen yapma zorlanrsın zaten yrüyüşte yapıyosun skıntı yok o zaman hani evde yapabilceği yararlı cezalar verelim diye düşündüm.

Teşekkür ederim. Öncesine göre daha iyi. En kötü bacak hareketleri yerine bel kol falan çalışırım ceza olarak. Yada yürüyüşümü iki katına çıkartırım. Bir çözüm buluruz eminim:)

moralim bozuldu kızlar 4 gündür 59.3 de yerimde sayıyorum tartı yanlış gosteriyodu bazen yeni tartı ile tartıldım aynı 59.3
neden kg veremiyorum anlamadım dun cok aç kaldım işler bitmedi gece bi kibrit kutusu et yedim sadece saat 11 gibi

oruçlu iken hiç veremicem herhalde
bana yardımcı olun ya sinirlerim bozuldu.bn eskiden cok iyi verirdim.

merhaba kızlaaaarrr nasılsınız bakalım:)sahur menümü yazayım hemen:

1 domates 1 salatalık biraz taze roka

1 tane hurma 2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir

2 tane zeytin 2 3 dilimde ekmek yedim 1 litrede su içtimkızlar nasıl sizce listem yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…