Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydınnnn kızlar nasılsınız

takımımız bir hayli şekillendi...ben çok mutluyum bunun için...umarım sizlerde aynı heveste ve azimde olursunuz...

geçmişi okudum şimdi....

eylülcüm harikasın sabah sabah
beni...

edacım çok geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda eski haline dönersin canım...çocukken çok severdim motora binmeyi
babam rahmetlim canım benim tam bir motor tutkunuydu....eşimin de hiş hevesi yok o konuda...

eylülcüm takımımız yeni olduğu için deneme süresinin 1 hft mı -2 hft mı olması konusun da tereddütte kaldım...
sadece şu an için 1 hafta diyorum ....önümüzdeki haftadan sonra 2 hafta olarak düşünüyorum...yine istisnai olabilir bir durum...neden derseniz malum tatil ve katılım şu an az...

evet deniz donapart olarak paylaşım paylaşım paylaşım
bu takıma girmek için en büyük etkenlerden biri kızlar...
takımımızı boş bırakmıyalım ki motivasyonumuz artsın...

kızlar takım kurallarımız...

okudum ve kabul ediyorum ....yorumunuzdan sonra listemizi hazırlıcam...

14. takım kurallarımız;

1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)

2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek

3- bir :?(iki) :?hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek

4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak

:13:

Ramazanda çok fazla şey bekleme bence. Yerinde sayıyor olman bile iyi. Çünkü çoğu insan kilo alıyor. Bence önce 2 kilo veriyorum ertesi gün 1 kilo geri almış oluyorum. Uyku düzenin bozulması bile kilo verememeyi etkiliyor.
Sıkma canını...

okudum ve kabul ediyorum.

canım benim duraklama döneminde olabilirsin sen takma ve emene içmene dikkat ederek devam spor ekleye bilir yada yaptıgın sporu arttıra bilirsin. canını sıkma takarsan veremezsin. stres yok

ayyy iş yok bari iş yerinde oturayım azcık

kahvaltımı yazayım size, 1 dilim peynir
bir dilim kete
3 zeytin
çay bardağı portakal suyu

Diyetisyenemi gidiyorsunuz kendi listenizi mi yapıyorsunuz bilmiyorum.
Fakat sabah sahurda bir haşlanmış yumurta(kolestrol probleminiz yoksa) yada bir bardak süt içerseniz günü daha rahat atlatırsınız.
Ben kahvaltıda büyük bir bardak sütlü kahve içince bir öğün kadar beni tok tutuyor.

canım ben hep gül inşallah hadi gülelim yine

benden bahsettin cnm:)basenlerimle başım dertteegzersizler için tşkkr ederim deniycem

sormak istediğin yada resimden anlamdığın bir şey olursa sor ben hemencik sölerim ama ara verme en az 1 ay

diyetisyene gittim ama tam anlamıyla uyduğum söylenemez kendi listemi yapıyorum haftada 2 ya da 3 kez haşlanmış yumurta tüketiyorum kahve sevmediğim için pek tercih etmiyorum ama metabolizmayı hızlandırdığı için ara sıra onu da tüketmeye çalışıyorum

zeynepçim yarın eylülün durumu kesin netleşecek ki ben kesin gözüyle bakıyorum ... vogue2013 ve Luciana arkadaşlarımızda kurallar konusunda okey derlerse 6 kişi oluyoruz canımbaşlangıç için gayet güzel bir durum bence...

afiyet olsun canım...allah kabul etsin...

zeytine kadar süper bir menü

suda süper

ekmek 2:? :44: 3:?:44:beyaz ekmek mi tahıllı ekmek mi bilemedim....

2 dilim ve tahıllı ekmekse tamam canım....

yada 1 dilim tahıllı ekmek ve 1 haşlanmış yumurta olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ,hem protein hemde çabuk acıkmamak için sen dersin....

kızlar vücut kitle indeksinize göre günlük almanız gereken azami kalori hesabınıza baktınızmı...uzunca bir süre kalori hesabı yaptım diyetteyken ve gerçekten faydalı oluyor...bir çok site var bu konuda....ben diyetarkdaşım kalori hesaplamadan faydalandım...zaten yediklerimize dikkat ediyoruz birde yediklerimizin cl miktarını bilince iş daha da kolaylaşıyor...

kendimde uyguladığım yöntemde şuydu...
benim için ortalama 1250 (biraz fazlası da var da 1264 dü sanırım)

3 ana öğün 300 cl=900
3 ara öğün 100 cl yada 2 ara öğün 150 cl=300

toplamda = 1200 cl

64 cl zaten eksik aldım

birde 300 cl lik sporla hooopppp gitsin kilocuklar

tabi bu oranlar kişiye göre değişecek....

birde haftada 1 gün ödül günüm vardı...dışarda kahvaltı yada yemek vs vs genelde pazar günleri....ancak bunu yaparkende gün boyu gezerdik
yani ödül +

dün akşam eda ya da yazdım tarçınlı karanfilli çayımı uzun süre içtim 1 yada 2 öğün sonrasın da ....kesinlikle tavsiye ederim...

Kızlar çok özür dilerim sabahtan beri yazamadım işten fırsat bulamadım bi türlü, ben de okudum ve kabul ediyorum.

Bu arada ben dün bi kaçamak yaptım, akşam yemeğinde bi gözleme yedim sıcacıktı dayanamadım

sabah

1 bardak sade nescafe
6 tane çeri domates
1 küçük dilim ekmek
1 kibrit kutusundan biraz fazla peynir

ara

bi avuç sarı üzüm yedim

bi saat kadar sonra da ikisi bir arada içtim

öğle

yarım tabak mantar yemeği,
1 kase yoğurt
2 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk yedim (hastanede çalışmanın güzel tarafı bu sanırım,öğle yemeğinde diyet yemek alıyorum artık)

arada bir şey yemedim daha, ah bi de akşamları mahvetmesem

Bu arada internetten tam 6 tane beslenme ile ilgili kitap sipariş ettim, kargom 10 güne gelirmiş,içerisinde egzersizler de var, bol bol derleyip işe yarayabilecek yerleri paylaşırım sizinle,bir de yemekten sonra tartıldım bugün 68.2 diyordu, kilo vermiş miyimdir yoksa dünki kıyafetlerim falan mı ağırdır ki?ne dersiniz?sevinsem mi :S

kaçak gelmiş nihayet
:103:
ohhh gözlemede hüpletilmiş :125:
canım menü gayet güzel bence....diyet yaparken üzüm pek önermeselerde miktarını abartmadıkça ben yenebilir diye düşünüyorum....yalnızca 2' si bir arada cahve gözüme ilişti...bunun yerine süt ilaveli yada sade içersen çok daha iyi olur diyorum...

bu ilk ve son olacak emininm yok ben kaçamak yaptım akşamları mahvetmesem yok bundan sonra ...gündüz menülerin
çok güzel akşamlarıda aynen devam....

süper bir haber bu ve 6 tanesabırsızlıkla bekleyeceğiz paylaşımlarını....
başlangıç kilo:69
şu an kilo: 68.2 ( hemde kıyafetle
)
vermiş olabilirsin canım neden olmasın...tabi çoookkkkk büyük oranda ödem ama 1-2 gün bunu sabitlersen gerisi gelecek zaten

****yarın sabah aç karına iç çmşryla tartılıp kilo bildiriyoruz canım bu arada bak çok merak ettim şimdi sonucu...

Alkali diyeti araştırdım ben baya(fırsatını bulup kitabı bitirdiğim ilk anda özetlicem size de,linkte baya anlatıyor aslında Alkali Diyet ve Beslenme Ayşegül Çoruhlu ~ Spor Sağlık Güzellik - YouTube ,oldukça mantıklı geldi,diyetisyen üzüm ye dediydi ama gerçekten çok tatlı,sade kahve çok asitli oluyor diye kremalı içtim ama o da yağlı yağlı,haklısınız yani...

Benim mesaim bitiyor,çıkmam lazım şimdi, 5+ mesaj kuralını benim için kısacık bir süreliğine esnetmenizi rica etcem malum haftasonları iş yok=net yok=mesaj yok

Görüşmek üzere yarın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…