- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.501
moralim bozuldu kızlar 4 gündür 59.3 de yerimde sayıyorum tartı yanlış gosteriyodu bazen yeni tartı ile tartıldım aynı 59.3
neden kg veremiyorum anlamadım dun cok aç kaldım işler bitmedi gece bi kibrit kutusu et yedim sadece saat 11 gibi
oruçlu iken hiç veremicem herhalde
bana yardımcı olun ya sinirlerim bozuldu.bn eskiden cok iyi verirdim.
kızlar takım kurallarımız...
okudum ve kabul ediyorum ....yorumunuzdan sonra listemizi hazırlıcam...
14. takım kurallarımız;
1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)
2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek
3- bir :?(iki) :?hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek
4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak
:13:
kızlar günaydın benim gibi armut tipli olan bayanlar basen eritmek isteyen var mı? denediğim ve kesin sonuç aldığım egzersizleri sizler için bulup resimleriyle yollamayı deniycem
Eki Görüntüle 758429 Eki Görüntüle 758430 Eki Görüntüle 758431
moralim bozuldu kızlar 4 gündür 59.3 de yerimde sayıyorum tartı yanlış gosteriyodu bazen yeni tartı ile tartıldım aynı 59.3
neden kg veremiyorum anlamadım dun cok aç kaldım işler bitmedi gece bi kibrit kutusu et yedim sadece saat 11 gibi
oruçlu iken hiç veremicem herhalde
bana yardımcı olun ya sinirlerim bozuldu.bn eskiden cok iyi verirdim.
kahvaltımı yazayım size, 1 dilim peynir
bir dilim kete
3 zeytin
çay bardağı portakal suyu
merhaba kızlaaaarrr nasılsınız bakalım:)sahur menümü yazayım hemen:
1 domates 1 salatalık biraz taze roka
1 tane hurma 2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
2 tane zeytin 2 3 dilimde ekmek yedim 1 litrede su içtimkızlar nasıl sizce listem yorumlarınızı bekliyorum
günaydınnnn kızlar nasılsınız
takımımız bir hayli şekillendi...ben çok mutluyum bunun için...umarım sizlerde aynı heveste ve azimde olursunuz...
geçmişi okudum şimdi....
eylülcüm harikasın sabah sabahbeni...
edacım çok geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda eski haline dönersin canım...çocukken çok severdim motora binmeyi
babam rahmetlim canım benim tam bir motor tutkunuydu....eşimin de hiş hevesi yok o konuda...
eylülcüm takımımız yeni olduğu için deneme süresinin 1 hft mı -2 hft mı olması konusun da tereddütte kaldım...
sadece şu an için 1 hafta diyorum ....önümüzdeki haftadan sonra 2 hafta olarak düşünüyorum...yine istisnai olabilir bir durum...neden derseniz malum tatil ve katılım şu an az...
evet deniz donapart olarak paylaşım paylaşım paylaşımbu takıma girmek için en büyük etkenlerden biri kızlar...
takımımızı boş bırakmıyalım ki motivasyonumuz artsın...
benden bahsettin cnm:)basenlerimle başım dertteegzersizler için tşkkr ederim deniycem
okudum ve kabul ediyorum.
canım ben hep gül inşallah hadi gülelim yine
sormak istediğin yada resimden anlamdığın bir şey olursa sor ben hemencik sölerim ama ara verme en az 1 ay[/Q
1 ay mı hmmm peki devam ederim inşallah:)
Diyetisyenemi gidiyorsunuz kendi listenizi mi yapıyorsunuz bilmiyorum.
Fakat sabah sahurda bir haşlanmış yumurta(kolestrol probleminiz yoksa) yada bir bardak süt içerseniz günü daha rahat atlatırsınız.
Ben kahvaltıda büyük bir bardak sütlü kahve içince bir öğün kadar beni tok tutuyor.
merhaba kızlaaaarrr nasılsınız bakalım:)sahur menümü yazayım hemen:
1 domates 1 salatalık biraz taze roka
1 tane hurma 2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
2 tane zeytin 2 3 dilimde ekmek yedim 1 litrede su içtimkızlar nasıl sizce listem yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar çok özür dilerim sabahtan beri yazamadım işten fırsat bulamadım bi türlü, ben de okudum ve kabul ediyorum.
Bu arada ben dün bi kaçamak yaptım, akşam yemeğinde bi gözleme yedim sıcacıktı dayanamadım
sabah
1 bardak sade nescafe
6 tane çeri domates
1 küçük dilim ekmek
1 kibrit kutusundan biraz fazla peynir
ara
bi avuç sarı üzüm yedim
bi saat kadar sonra da ikisi bir arada içtim
öğle
yarım tabak mantar yemeği,
1 kase yoğurt
2 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk yedim (hastanede çalışmanın güzel tarafı bu sanırım,öğle yemeğinde diyet yemek alıyorum artık)
arada bir şey yemedim daha, ah bi de akşamları mahvetmesem
Bu arada internetten tam 6 tane beslenme ile ilgili kitap sipariş ettim, kargom 10 güne gelirmiş,içerisinde egzersizler de var, bol bol derleyip işe yarayabilecek yerleri paylaşırım sizinle,bir de yemekten sonra tartıldım bugün 68.2 diyordu, kilo vermiş miyimdir yoksa dünki kıyafetlerim falan mı ağırdır ki?ne dersiniz?sevinsem mi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?