- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.521
Alkali diyeti araştırdım ben baya(fırsatını bulup kitabı bitirdiğim ilk anda özetlicem size de,linkte baya anlatıyor aslında Alkali Diyet ve Beslenme Ayşegül Çoruhlu ~ Spor Sağlık Güzellik - YouTube ,oldukça mantıklı geldi,diyetisyen üzüm ye dediydi ama gerçekten çok tatlı,sade kahve çok asitli oluyor diye kremalı içtim ama o da yağlı yağlı,haklısınız yani...
Benim mesaim bitiyor,çıkmam lazım şimdi, 5+ mesaj kuralını benim için kısacık bir süreliğine esnetmenizi rica etcem malum haftasonları iş yok=net yok=mesaj yok
Görüşmek üzere yarın :)
kızlar vücut kitle indeksinize göre günlük almanız gereken azami kalori hesabınıza baktınızmı...uzunca bir süre kalori hesabı yaptım diyetteyken ve gerçekten faydalı oluyor...bir çok site var bu konuda....ben diyetarkdaşım kalori hesaplamadan faydalandım...zaten yediklerimize dikkat ediyoruz birde yediklerimizin cl miktarını bilince iş daha da kolaylaşıyor...
kendimde uyguladığım yöntemde şuydu...
benim için ortalama 1250 (biraz fazlası da var da 1264 dü sanırım)
3 ana öğün 300 cl=900
3 ara öğün 100 cl yada 2 ara öğün 150 cl=300
toplamda = 1200 cl
64 cl zaten eksik aldım
birde 300 cl lik sporla hooopppp gitsin kilocuklar
tabi bu oranlar kişiye göre değişecek....
birde haftada 1 gün ödül günüm vardı...dışarda kahvaltı yada yemek vs vs genelde pazar günleri....ancak bunu yaparkende gün boyu gezerdikyani ödül +
dün akşam eda ya da yazdım tarçınlı karanfilli çayımı uzun süre içtim 1 yada 2 öğün sonrasın da ....kesinlikle tavsiye ederim...
Kalori hesabı yapmak benim psikolojimi bozuyor.
Bu nedenle yiyeceğim gıdanın yağ(belli oranda) karbonhidrat(yasak) oranına bakıyorum daha kolay oluyor.
iyi akşamlar.
bugun akşam yemedim salata ve tek kaşık corba. iki dilim patata.
yeşil çay içtim.
ülker porsiyon başı 62 kalorili kraker üretmiş bi porsiyonda ondan yedim . daha once domateslisini yemiştim.
ama fesleğenlisi harika yaa.
tamam kabul şartlar ancak akşam 23 mü sabah 11 mi. sabah on bir biraz erken değilmi?kalkamayan var çalışan var
ben şuanda regl im. ama yarın büyük ihtimal oruc tutucam.
bu yüzden tutmazsam 11 e kadar tutarsamda gün içerisinde akşam olmadan yazarım. benide ekleyin listeye.
sporda yazılıyormuş bugun geçsede yazayım. buugn dışarda pek işim olmadığı ıcın yuruyuşte yapmadım .,
şuanda evde leslie sensone 1 mil yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?