Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:126::130::111::103::118::119::119::119::119:

1-BLUEDENIZ: ( 52.7 kg/ bu haftaki kg / gelen-giden kg bizde kg / % )hedef 49 kg
2-tfneyll : ( 62.7 kg/ / / % )
yeni üye hedefi: 55 kg(yarın) olmak istiyor

3-Zeynazy : ( 73 kg/ / / % )
yeni üye hedefi: 60 kg olmak istiyor

4-Luciana : ( 69 kg / / % )
yeni üye hedefi: 60 kg olmak istiyor

5-Valkyrie89: ( 101.8 kg / / / % )
yeni üye hedefi 75 kg olmak istiyor

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

2) Takım toplam yüzdesinin hesabı:
Yukarıda anlatıldığı gibi hesaplanan üye yüzdeleri toplanır. Toplam yüzde, mevcut üye sayısına bölünür.

İş yerinden bi ablamız 3 hafta boyunca sadece çorba ve salata yedi akşam yemeklerinde ama 3 kilo aldı :18: ona da dikkat etmek lazım, salata sosları, mercimek, pirinç hep kalori, ayarlamak lazım iyice :)

Günaydın herkese,

Dün akşamki iftar menüm;

1 dilim ekmek(yulaf kepekli)
3 yk taze fasulye
2 tane hindi etinden köfte
1 kase cacık
Sahura kadar 2 litre su.
İftardan sonra 45 dk yürüyüş.(4 km)

Ramazan nedeniyle diyeti protein + sebze olarak (PS) devam ettiriyorum. Normalde 1 gün Saf protein 1 gün protein+sebze.

Ve gelelim sonuca;

Çarşamba günü sabah aç karnına 101,8 kg idim. Dün akşam aç karnına 101,2 i 0,6 kg gitti. Yüzde 0,5894

Sahur yemeğim;

1 yulaf kepeğinden krep (yumurta,süt)
1 bardak yağsız süt
yağsız peynir
1 domates 1 salata

deneme turumuz başladı mı ?

tamam kabul şartlar ancak akşam 23 mü sabah 11 mi. sabah on bir biraz erken değilmi?kalkamayan var çalışan var

listeyi hazırlamak bazen uzun sürüyor ve paylaşım alanına bilgi verilmesi gerekiyo aksilik olmasın diye erken saatte kdr bildirelim diye demiştir. ama herhangibir engeli olan kalkamayan varsa en geç 12:30 olsun bunu kaptana bir danışalım

sporda yazılıyormuş bugun geçsede yazayım. buugn dışarda pek işim olmadığı ıcın yuruyuşte yapmadım .,
şuanda evde leslie sensone 1 mil yaptım.

leslie yaptım yaptı bir işe yaramadı normal yürümeyince olmuyor. ama dün yolladığım egzersizleri yapıp 1 saat yürüdüm böle oldum işte

1.72 mi doğum yaptığın halde 59 mu? bravo

koptum

arkadaşım çokta değil ben menümü yazmıyorum çünkü korkuyorum :18::18::18: misafirlğe gittimde ipin ucunu bulamadım kalmamış ip felan ipin ucu nerde ki ippppp ippppppppppp duy beni ippppppppppp yok gitmiş.

denemek lazım

Günaydınlar bu arada :)

Sabah sabah tartıya çıktım tartının pili bitmiş,geldim işyerinde tartıldım elbiselerle falan 68,500

bak yine bir tartı faciası al kır sıkma canını üstündekilerle en az 500gr fazla çıkıyorsun ki bi tokanın bile eklediği bol bol gram var
bak bende ağlarım şimdi

güzel takımımın çıtır hatunları günaydın.... hayırlı cumalar hepinize beni ve eşim için dua edermisniz? işten çıkıcak yeni bir iş bulalım sıkıntı çekmeden canım çok sıkkın aslında ama sizleride üzmek istemiyorum onun için hareketlenelim azcık

kaptancığım

benim
(62,7 / 62.5 / 0,2 / %0,31 ) :18::18::18::18:

saygılarımla

günaydınnnn kızlar nasılsınız

ilk bildirim günümüz kızlar hayırlı uğurlu olsun

edacım evet şu gün itibariyle deneme turumuz başlamıştır cnm

lisyeteye girmek için bu haftamız çok önemli; bu konuda en kısa zamanda bigileneceğiz kızlar

sebebi de;üye sayımız yeterlimi ve en önemlisi de takımı olması gerektiği gibi canlı tutabilmek kızlarrrr
:118:

bu sebeple hergün yazdığınız son mesajdan başlayarak geçmişi okuyup yorum yapıp ve de takımdaki kuralları uygulamamız gerekiyor hepsi bu....
:103::126::13:

bol paylaşımlı ,sağlıklı ve keyifli bol bol kilo vermeler diliyorum kızlar....

Kaptancığım :) Yavaş yavaş öğreneceğiz kusura bakma lütfen...

Bende doğru yazayım.

(101,8/ 101,2/ 0,6/ 0,59)

Günaydınlar bu arada :)

Sabah sabah tartıya çıktım tartının pili bitmiş,geldim işyerinde tartıldım elbiselerle falan 68,500

evet daha bir hafta olmadan -'ler göründü...+olmadığı ve henüz yarım hafta olarak düşünürsek iyi kızlar....
ancakkkkk önümüzdeki hafta güzel perfonsmanlar olacak ....amacımız kilo vermek ve bunu en iyi şekilde başarmak olacak ....

benimde size bir süprizim var hemde baya büyük bir süpriz
tüyomuda verdim
dün akşam gördüğünüz üzere uykusuz ve yorucu bir akşamdı kızlar....biraz heyecan ve çok stres uykumu kaçırdı sanırım....

az sonra süprizle karşınızdayım....şaşkınlığını bir atayım

Yarışma olayı beni dehşet motive ediyor şuanda bu gidişle hedeflediğim tarihten önce inş kilo vermiş olacağım

Söyle çok merak ettim. :2:

ya şimdi sölersin yada

Günaydın 14. takımın çıtır hatunları Güzel ve hayırlı bir cuma diliyorum sizlere. Bu hafta giriyor musunuz listeye?

19/07/2013

kilo bildirimim kızlar

geçen hafta: 52.7 kg

bu hafta: 51.4 kg

giden: 1.3 kg

%2.46

erittiniz beni erttiniz

kızlar kilo bildirimlerini bu şekilde yapalım önümüzdeki hafta

Günaydın 14. takımın çıtır hatunları Güzel ve hayırlı bir cuma diliyorum sizlere. Bu hafta giriyor musunuz listeye?

meleğim gelmişşşşş....günaydın canım....hayırlı cumalar....canım şu anda takım 4 kişi ....ben bir hafta daha deneme süresi geçirelim diyorum....herşey daha güzel yerine oturur diye düşünüyorum....takım arkadaşlarımla da bu konuyu görüştük....senin de fikrini almak isterim.....

Çok güzel kilo vermişsin. Tebrik ederim öncelikle. Çok doğru düşünmüşsünüz liste konusunda. Haftaya daha iyi bir takım olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…