- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.541
bir mönü buldum arkadaşlar
sabah su ve pide yemiş sadece
akşamda çorba geri kalan yemeklerden sadece 3 kaşık
bugun akşam deneyeceğim yöntem altıdan sonra yememek olacak.
yarın oruç tutarsam eğer aynen boyle yapacağım akşam bol salata ve sadece corba.
ALLAHıımmm vermek istiyorummm lütfen yarabbi lütfengörmemişin smileyi olmuş:
:126::130::111::103::118::119::119::119::119:
1-BLUEDENIZ: ( 52.7 kg/ bu haftaki kg / gelen-giden kg bizde kg / % )hedef 49 kg
2-tfneyll : ( 62.7 kg/ / / % )yeni üye hedefi: 55 kg(yarın) olmak istiyor
3-Zeynazy : ( 73 kg/ / / % )yeni üye hedefi: 60 kg olmak istiyor
4-Luciana : ( 69 kg / / % ) yeni üye hedefi: 60 kg olmak istiyor
5-Valkyrie89: ( 101.8 kg / / / % ) yeni üye hedefi 75 kg olmak istiyor
tamam kabul şartlar ancak akşam 23 mü sabah 11 mi. sabah on bir biraz erken değilmi?kalkamayan var çalışan var
sporda yazılıyormuş bugun geçsede yazayım. buugn dışarda pek işim olmadığı ıcın yuruyuşte yapmadım .,
şuanda evde leslie sensone 1 mil yaptım.
evet şimdi ramazanda nasıl kilo verilir araştıracağım hayatımda hıc diyet yapmadım doğumumdan once. doğum yaptım bi kere büyük baba diyet yaptımşimdi 5 daha vereyim dedim.
kızlar boylarınız kilolarınız kaç
benim boy 1.72
kg 59
bir mönü buldum arkadaşlar
sabah su ve pide yemiş sadece
akşamda çorba geri kalan yemeklerden sadece 3 kaşık
bugun akşam deneyeceğim yöntem altıdan sonra yememek olacak.
yarın oruç tutarsam eğer aynen boyle yapacağım akşam bol salata ve sadece corba.
ALLAHıımmm vermek istiyorummm lütfen yarabbi lütfengörmemişin smileyi olmuş:
mutlu akşamlar kızlar
yarına güzel sonuçlar almak dileğiyle bugünkü menümü paylaşayım
18/07/2013
kahvaltı:
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
2 zeytin
1 domates
1 çay kaşığı marmelat
2 şekersiz çay
ara:
sade kahve
öğlen:
1 dilim tam buğday ekmeği
200 gr karpuz
1/2 kk peynir
ara:
bitki çayı
ara:
şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi
akşam:
1 kase çorba
1 servis kaşığı semizotu yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
spor: 20 dk yürüyüş
su: 3 lt
bugün ekmeğim çok oldu farkındayım
iyi akşamlar.
bugun akşam yemedim salata ve tek kaşık corba. iki dilim patata.
yeşil çay içtim.
ülker porsiyon başı 62 kalorili kraker üretmiş bi porsiyonda ondan yedim . daha once domateslisini yemiştim.
ama fesleğenlisi harika yaa.
Günaydınlar bu arada :)
Sabah sabah tartıya çıktım tartının pili bitmiş,geldim işyerinde tartıldım elbiselerle falan 68,500
Günaydınlar bu arada :)
Sabah sabah tartıya çıktım tartının pili bitmiş,geldim işyerinde tartıldım elbiselerle falan 68,500
Günaydın herkese,
Dün akşamki iftar menüm;
1 dilim ekmek(yulaf kepekli)
3 yk taze fasulye
2 tane hindi etinden köfte
1 kase cacık
Sahura kadar 2 litre su.
İftardan sonra 45 dk yürüyüş.(4 km)
Ramazan nedeniyle diyeti protein + sebze olarak (PS) devam ettiriyorum. Normalde 1 gün Saf protein 1 gün protein+sebze.
Ve gelelim sonuca;
Çarşamba günü sabah aç karnına 101,8 kg idim. Dün akşam aç karnına 101,2 i 0,6 kg gitti. Yüzde 0,5894
Sahur yemeğim;
1 yulaf kepeğinden krep (yumurta,süt)
1 bardak yağsız süt
yağsız peynir
1 domates 1 salata
güzel takımımın çıtır hatunları günaydın....hayırlı cumalar hepinize beni ve eşim için dua edermisniz? işten çıkıcak yeni bir iş bulalım sıkıntı çekmeden canım çok sıkkın aslında ama sizleride üzmek istemiyorum onun için hareketlenelim azcık
kaptancığım
benim
(62,7 / 62.5 / 0,2 / %0,31 ) :18::18::18::18:
saygılarımla
günaydınnnn kızlar nasılsınız
ilk bildirim günümüz kızlar hayırlı uğurlu olsun
edacım evet şu gün itibariyle deneme turumuz başlamıştır cnm
lisyeteye girmek için bu haftamız çok önemli; bu konuda en kısa zamanda bigileneceğiz kızlar
sebebi de;üye sayımız yeterlimi ve en önemlisi de takımı olması gerektiği gibi canlı tutabilmek kızlarrrr:118:
bu sebeple hergün yazdığınız son mesajdan başlayarak geçmişi okuyup yorum yapıp ve de takımdaki kuralları uygulamamız gerekiyor hepsi bu....:103::126::13:
bol paylaşımlı ,sağlıklı ve keyifli bol bol kilo vermeler diliyorum kızlar....
evet daha bir hafta olmadan -'ler göründü...+olmadığı ve henüz yarım hafta olarak düşünürsek iyi kızlar....
ancakkkkk önümüzdeki hafta güzel perfonsmanlar olacak ....amacımız kilo vermek ve bunu en iyi şekilde başarmak olacak ....
benimde size bir süprizim var hemde baya büyük bir süpriztüyomuda verdim
dün akşam gördüğünüz üzere uykusuz ve yorucu bir akşamdı kızlar....biraz heyecan ve çok stres uykumu kaçırdı sanırım....
az sonra süprizle karşınızdayım....şaşkınlığını bir atayım
evet daha bir hafta olmadan -'ler göründü...+olmadığı ve henüz yarım hafta olarak düşünürsek iyi kızlar....
ancakkkkk önümüzdeki hafta güzel perfonsmanlar olacak ....amacımız kilo vermek ve bunu en iyi şekilde başarmak olacak ....
benimde size bir süprizim var hemde baya büyük bir süpriztüyomuda verdim
dün akşam gördüğünüz üzere uykusuz ve yorucu bir akşamdı kızlar....biraz heyecan ve çok stres uykumu kaçırdı sanırım....
az sonra süprizle karşınızdayım....şaşkınlığını bir atayım
Günaydın 14. takımın çıtır hatunlarıGüzel ve hayırlı bir cuma diliyorum sizlere. Bu hafta giriyor musunuz listeye?
Çok güzel kilo vermişsin. Tebrik ederim öncelikle. Çok doğru düşünmüşsünüz liste konusunda. Haftaya daha iyi bir takım olacaksınız.meleğim gelmişşşşş....günaydın canım....hayırlı cumalar....canım şu anda takım 4 kişi ....ben bir hafta daha deneme süresi geçirelim diyorum....herşey daha güzel yerine oturur diye düşünüyorum....takım arkadaşlarımla da bu konuyu görüştük....senin de fikrini almak isterim.....
19/07/2013
kilo bildirimim kızlar
geçen hafta: 52.7 kg
bu hafta: 51.4 kg
giden: 1.3 kg
%2.46
erittiniz beni erttiniz
kızlar kilo bildirimlerini bu şekilde yapalım önümüzdeki hafta
Çok güzel kilo vermişsin. Tebrik ederim öncelikle. Çok doğru düşünmüşsünüz liste konusunda. Haftaya daha iyi bir takım olacaksınız.[/QUOT
teşekkür ederim canım....
bu konuyu paylaşım alanında da dile getiriyorum o zaman....hem bildirim hem de fikir amaçlı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?