- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.561
19/07/2013
kilo bildirimim kızlar
geçen hafta: 52.7 kg
bu hafta: 51.4 kg
giden: 1.3 kg
%2.46
erittiniz beni erttiniz
kızlar kilo bildirimlerini bu şekilde yapalım önümüzdeki hafta
Çok iyi gitmiş. Tebrikler:)
teşekkür ederim edacımhaftaya çok daha iyi sonuçlar sizlerden gelek
spr ne yapıyorsun bizede söyle lutfen bizdede işe yarar belkiiiEmin olabilirsin. İki günde 600 gr iyi gibi geldi banaBakalım. Ben hergün spor yapmıyordum şimdi hergün düzenli sporumuda yapacağım. Daha iyi olacağı kesin gibi. Bana diyetisyenden daha iyi geliyorsunuz Takıma mahçup olmamak için daha fazla çabalayacağım.
eski takımımdan sesleri duyunca dayanamadım
hepinize hayırlı olsun inşallah
bol bol kiloları sağlıkla verirsiniz
Emin olabilirsin. İki günde 600 gr iyi gibi geldi banaBakalım. Ben hergün spor yapmıyordum şimdi hergün düzenli sporumuda yapacağım. Daha iyi olacağı kesin gibi. Bana diyetisyenden daha iyi geliyorsunuz Takıma mahçup olmamak için daha fazla çabalayacağım.
öncelikle hayırlı cumalar
dualarda unutmayalım
kahvaltım
bir yumurta
bir dilim peynir bir zeytin
yarım dilim ekmek +su
Allahım sen bize kilo vermeyi nasib et yarabbiiim
zeynepçim yarın eylülün durumu kesin netleşecek ki ben kesin gözüyle bakıyorum ... vogue2013 ve Luciana arkadaşlarımızda kurallar konusunda okey derlerse 6 kişi oluyoruz canımbaşlangıç için gayet güzel bir durum bence...
kızlar gösterdiğim hassasiyeti sizde gösterin....başarı emek ister ve tek taraflı olmasın lütfen....!!!!!!
evimizde net yok komşununkinden bağlanıyorum ve o da malesef öğleden önce açmıyosabah yazamadım o yüzden k.bakmayınn
tebrik ederim çok güzel zayıflamışşın önümüzdeki hafta bende bu şekilde yazarım kilo bildirimimi19/07/2013
kilo bildirimim kızlar
geçen hafta: 52.7 kg
bu hafta: 51.4 kg
giden: 1.3 kg
%2.46
erittiniz beni erttiniz
kızlar kilo bildirimlerini bu şekilde yapalım önümüzdeki hafta
spr ne yapıyorsun bizede söyle lutfen bizdede işe yarar belkiii
kızlar şu meşhur lahana corbasını içsem günde iki defa ancak ole her gün meyve çorba değil, o obezler ıcınmış zaten sizce işe yararmı bir hafta denicem sadece ilerisi zarar
ama geneli verdiği kiloları almış ama ben diyorumki direk diyet olarak değilde normal çorba yerine bunu içsek bana arkadaş varmı bu konuda iki kişi olsak bakalım etkileri tepkileri nasıl:44:selilütlere de çook iyi geliyomuş cnm ama bende hiç denemedim kokusu güzel değilmiş galiba bence denemek de fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?