Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkür ederim edacım haftaya çok daha iyi sonuçlar sizlerden gelek

Emin olabilirsin. İki günde 600 gr iyi gibi geldi bana Bakalım. Ben hergün spor yapmıyordum şimdi hergün düzenli sporumuda yapacağım. Daha iyi olacağı kesin gibi. Bana diyetisyenden daha iyi geliyorsunuz Takıma mahçup olmamak için daha fazla çabalayacağım.

eski takımımdan sesleri duyunca dayanamadım
hepinize hayırlı olsun inşallah
bol bol kiloları sağlıkla verirsiniz

23 dk geç kaldım oda bebekli hatunum af buyurun
59.2 olmuşum verdiğim 100 gram
ay nasıl sinirleniyorum her gün 400gr verirdim noldu bana yaaa.
kahvaltımı birazdan edip yazarım.

spr ne yapıyorsun bizede söyle lutfen bizdede işe yarar belkiii

eski takımımdan sesleri duyunca dayanamadım
hepinize hayırlı olsun inşallah
bol bol kiloları sağlıkla verirsiniz

çok teşekkürler canım....sizlerden bayrağı devraldık bakalım....inşallah en güzel şekilde devam edeceğiz....güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

kızlar gösterdiğim hassasiyeti sizde gösterin....başarı emek ister ve tek taraflı olmasın lütfen....!!!!!!

kilo bildirim örneği....

19/07/2013

kilo bildiri

geçen hafta:

bu hafta:

giden:

%
0.00

kesinlikle edacım sabahta söylediğim gibi yarım haftalık bir bildirim için şimdilik güzel sonuçlar....
şu düzenimizi bir kuralım işin ciddiyetine bu hafta giriyoruz zaten....ilerleyen haftalardaki sonuçları gördükçe hevesimiz dahada artacak....

böyle düşündüğüne sevindim cnm....amacımız hepimiz birimiz birimiz hepimiz için ....kilo vermeye başladıkça şu an takım
bilincini tam otutturmadık bunu bir oturtalım gerisi çörap söküğü gibi gelecek....

yanlış hatırlamıyorsam sendin mükemmiliyetçi yanım var diye....ondan azıcık ben de de var sanırım

bu sebeple sizleri sürekli arkadaşlar şu nu yapalı bunu yapalım diye zorlayıp bunaltmak istemiyorum....ve gereken özeni gösterip artık şu aldığımız ortak kuralları ki

1- bol paylaşım (menülere yorum yapmak faydalı ve zararlı gördüğümüz şeyleri konuşup diyetimize uygulamak)

2-günlük menü palaşımı

3- her cuma sabah 11' e kadar kilo bildirimi yapılacak...
ramazan menüsü

sahur:

iftar:
spor:zorunluluğu yok

19/07/2013

kahvaltı:

ara:

öğlen:

ara:

akşam:

ara2 ara tercihimiz olsun kızlar)

su:kilo vermek için 3 lt şart

spor:

ayrıca....hergün herkesten mesaj sayımıda alıcaz önümüzdeki haftadan sonra....

kızlar aşalım artık şu konuları....

ve bunlar mecburidir arkadaşlar....rica kısmını atlattık artık....

kilo vermek hiçte kolay bir şey değil ....plan ve program ister ....ben artık bu konuları konuşmak istemiyorum....

artık takımın ve kilo vermenin keyfini çıkartalım

öncelikle hayırlı cumalar
dualarda unutmayalım
kahvaltım
bir yumurta
bir dilim peynir bir zeytin
yarım dilim ekmek +su

Allahım sen bize kilo vermeyi nasib et yarabbiiim

öncelikle hayırlı cumalar
dualarda unutmayalım
kahvaltım
bir yumurta
bir dilim peynir bir zeytin
yarım dilim ekmek +su

Allahım sen bize kilo vermeyi nasib et yarabbiiim

19/07/2013

kahvaltı:

ara:

öğlen:

ara:

akşam:

ara2 ara tercihimiz olsun kızlar)

su:kilo vermek için 3 lt şart

spor:

amin....hayırlı cumalar cümlemize inşallah....

kızlar şu meşhur lahana corbasını içsem günde iki defa ancak ole her gün meyve çorba değil, o obezler ıcınmış zaten sizce işe yararmı bir hafta denicem sadece ilerisi zarar

kızlar şu meşhur lahana corbasını içsem günde iki defa ancak ole her gün meyve çorba değil, o obezler ıcınmış zaten sizce işe yararmı bir hafta denicem sadece ilerisi zarar

selilütlere de çook iyi geliyomuş cnm ama bende hiç denemedim kokusu güzel değilmiş galiba bence denemek de fayda var

selilütlere de çook iyi geliyomuş cnm ama bende hiç denemedim kokusu güzel değilmiş galiba bence denemek de fayda var
ama geneli verdiği kiloları almış ama ben diyorumki direk diyet olarak değilde normal çorba yerine bunu içsek bana arkadaş varmı bu konuda iki kişi olsak bakalım etkileri tepkileri nasıl:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…