Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3 gün deneyeceğim kızlar sahurda bir kase akşam bir kase içeriz küçük.
varmı bana yol arkadaşlığı yapcak olan hakikaten merak ettim. ztn diyeti bozmıcaz

Haklısın. Kendi adıma kurallara uygulamak için elimden geleni yapacağım.

Az önce öğle arasında bankaya gittim Spor olsun diye yarım saat yürüdüm. En önemlisi hareket . hareket yoksa tartı göstergeside hareket etmez.

19/07/2013

kilo bildiri

geçen hafta: 101,8

bu hafta: 101,2
giden: 0,6

% 0,59

sahur menüm

1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 4 tane zeytin
salatalık domates
10 tane kiraz yedim
1 litrede su içtim ekmekten vazgeçemiyorum arkadaşlar kepekli değil artık baya beyaz ekmek yedim sıcak pideye dayanamadım tüm motivasyonum puuuffff gitti

ama geneli verdiği kiloları almış ama ben diyorumki direk diyet olarak değilde normal çorba yerine bunu içsek bana arkadaş varmı bu konuda iki kişi olsak bakalım etkileri tepkileri nasıl:44:

Hedef kiloya ulaşınca hop diye bırakınca şaşıp kalıyor. Benim yaptığım diyette hedef kiloya gelince verilen her kilo için 10 gün güclendirme diyeti var.

Mesela ben diyelim 30 kilo verdim 30*10 = 300 gün güçlendirme diyeti yapacağım. Vücudu bir anda diğer gıdaların istilasına uğratınca kilo almak kaçınılmaz. Bu zamana kadar diyestisyen olsun akapunktur olsun hep aynı sonucu yarattı. Olay kilo vermek değil kiloyu korumak maalesef. Güçlendirme diyeti yaparkende haftada 2 kere ödül öğünün oluyor. Aynı gün arka arkaya yememek şartıyla. Yani diyet durumdan yavaş yavaş normal yemekleri hayatına sokuyorsun. Bir nevi bu diyet olayı sağlıklı beslenme ve yaşam biçimi oluyor. Dukanda bu pensipte işliyor:)

Normal ekmek yemiş olman kötü. Ama menün güzel. Yumurta tok tutar.

Arkadaşlar dikkat ettim herkes meyve yiyor.
Diyetisyenimin vermiş olduğu meyve ve 1 porsiyon ne kadar yenmesi gerektiğine dair listesi vardı. Onu sizinle paylaşıyorum.

Unutmamak lazım. Meyveyi ara öğün olarak tüketmek gerektiği söyleniyor.

1 PORSİYON KARŞILIĞI
ELMA 1 KÜÇÜK BOY
PORTAKAL 1 KÜÇÜK BOY
MANDALİNA 2 KÜÇÜK BOY
KAYISI 4 ADET
MUZ 1 KÜÇÜK BOY
İNCİR 1 ADET
KİRAZ 12 ADET
VİŞNE 14 ADET
GREYFURT 1 KÜÇÜK BOY
ÜZÜM 15 ADET
YENİ DÜNYA 6 ADET
ERİK 10 ADET
ÇİLEK 12 ADET
ŞEFTALİ 1 KÜÇÜK BOY
ARMUT 1 KÜÇÜK BOY
AYVA 1/2 ORTA BOY
NAR 1 KÜÇÜK BOY
KAVUN 1 İNCE DİLİM
KARPUZ 1 İNCE DİLİM
KİVİ 1 ADET
KURU İNCİR 2 ADET
KURU KAYISI 4 ADET
KURU ÜZÜM 1 YEMEK KAŞIĞI
KURU ERİK 4 ADET
PORTAKAL SUYU 1 ÇAY BARDAĞI
ÜZÜM SUYU 1/2 ÇAY BARDAĞI
HAVUÇ SUYU 1,5 CAY BARDAĞI
HURMA 4 ADET

teşekkür ederim yorumları okuynca tekrar kendime güvenim geldi:)sen kaç kilosun hedefin kaç?

Şuan 101,2 kiloyum. 108 kilodan başladım. hedefim 55 ama şuan kısa vadeli hedefler koyuyorum kendimi imkansıza ulaşmaya çalışıyormuş gibi hissetmemek adına.Önce 75 sonra 60 sonra 55 . Biliyorum 60 olunca kendimi çok iyi hissedeceğim:) 5 senede 55 den 108'e belki daha fazla oldum ama bir ara hiç tartıya çıkmıyordum.

teşekkür ederim faydalı oldu ben genelde iftardan 2 saat sonra fln yiyorom ama o zaman da geç oluyo 8 den sonra bişey yememek gerekiyo diye biliyorum ramazan olduğu için mecbur yiyorum artık

hedef kilomuz aynı cnm bnde kendimi çok iyi hissedeceğim 60 olunca:)verdiğin kilo da hiç fena sayılmaz bu şekilde gidersen hedefine ulaşman hiç de zor olmaz

hedef kilomuz aynı cnm bnde kendimi çok iyi hissedeceğim 60 olunca:)verdiğin kilo da hiç fena sayılmaz bu şekilde gidersen hedefine ulaşman hiç de zor olmaz

Hedefime ulaşıcağıma eminim zatende önemli olan korumak. Geçen sene 98 kiloydum 91 kilo oldum. sonra iş- okul- dersane derken dikkat edemedim hep hazır gıdalar yalan oldu diyet 2 ye katlayarak aldım. Bu nedenle koruma diyetine inanıyorum.. İnş hepimiz vereceğiz. Ve en önemlisi azim. :) 1,5 ay kadar sonra işten çıkıyorum. evde ders çalışacağım. kilo vereceğim. 2014 de yeni bir ben olmak istiyorum. Mezun olucam, hem buradan hem üniversiteden

teşekkür ederim edacım....arkadaşlar önümüzdeki cuma için örnek paylaşımımız bu dur

tebrik ederim çok güzel zayıflamışşın önümüzdeki hafta bende bu şekilde yazarım kilo bildirimimi

teşekkür ederim cnm

vogue2013 boyuna göre ideal kilonun çok altındasın ve hala hızlı kilo vermenin hırsındasın bunun sebebini merak ettim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…