- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.581
ama geneli verdiği kiloları almış ama ben diyorumki direk diyet olarak değilde normal çorba yerine bunu içsek bana arkadaş varmı bu konuda iki kişi olsak bakalım etkileri tepkileri nasıl:44:
kesinlikle edacım sabahta söylediğim gibi yarım haftalık bir bildirim için şimdilik güzel sonuçlar....
şu düzenimizi bir kuralım işin ciddiyetine bu hafta giriyoruz zaten....ilerleyen haftalardaki sonuçları gördükçe hevesimiz dahada artacak....
böyle düşündüğüne sevindim cnm....amacımız hepimiz birimiz birimiz hepimiz için ....kilo vermeye başladıkça şu an takım
bilincini tam otutturmadık bunu bir oturtalım gerisi çörap söküğü gibi gelecek....
yanlış hatırlamıyorsam sendin mükemmiliyetçi yanım var diye....ondan azıcık ben de de var sanırım
bu sebeple sizleri sürekli arkadaşlar şu nu yapalı bunu yapalım diye zorlayıp bunaltmak istemiyorum....ve gereken özeni gösterip artık şu aldığımız ortak kuralları ki
1- bol paylaşım (menülere yorum yapmak faydalı ve zararlı gördüğümüz şeyleri konuşup diyetimize uygulamak)
2-günlük menü palaşımı
3- her cuma sabah 11' e kadar kilo bildirimi yapılacak...
ramazan menüsü
sahur:
iftar:
spor:zorunluluğu yok
19/07/2013
kahvaltı:
ara:
öğlen:
ara:
akşam:
ara2 ara tercihimiz olsun kızlar)
su:kilo vermek için 3 lt şart
spor:
ayrıca....hergün herkesten mesaj sayımıda alıcaz önümüzdeki haftadan sonra....
kızlar aşalım artık şu konuları....
ve bunlar mecburidir arkadaşlar....rica kısmını atlattık artık....
kilo vermek hiçte kolay bir şey değil ....plan ve program ister ....ben artık bu konuları konuşmak istemiyorum....
artık takımın ve kilo vermenin keyfini çıkartalım
ama geneli verdiği kiloları almış ama ben diyorumki direk diyet olarak değilde normal çorba yerine bunu içsek bana arkadaş varmı bu konuda iki kişi olsak bakalım etkileri tepkileri nasıl:44:
3 gün deneyeceğim kızlar sahurda bir kase akşam bir kase içeriz küçük.
varmı bana yol arkadaşlığı yapcak olan hakikaten merak ettim. ztn diyeti bozmıcaz
sahur menüm
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 4 tane zeytin
salatalık domates
10 tane kiraz yedim
1 litrede su içtim ekmekten vazgeçemiyorum arkadaşlar kepekli değil artık baya beyaz ekmek yedim sıcak pideye dayanamadım tüm motivasyonum puuuffff gitti
sogan bıber lahana mydnz varcnm çorbanın içinde neler var acaba bn senin söylediğini lahana suyu sandım o kötü kokuyomuş
Normal ekmek yemiş olman kötü. Ama menün güzel. Yumurta tok tutar.
sogan bıber lahana mydnz var
teşekkür ederim yorumları okuynca tekrar kendime güvenim geldi:)sen kaç kilosun hedefin kaç?
Arkadaşlar dikkat ettim herkes meyve yiyor.
Diyetisyenimin vermiş olduğu meyve ve 1 porsiyon ne kadar yenmesi gerektiğine dair listesi vardı. Onu sizinle paylaşıyorum.
Unutmamak lazım. Meyveyi ara öğün olarak tüketmek gerektiği söyleniyor.
1 PORSİYON KARŞILIĞI
ELMA 1 KÜÇÜK BOY
PORTAKAL 1 KÜÇÜK BOY
MANDALİNA 2 KÜÇÜK BOY
KAYISI 4 ADET
MUZ 1 KÜÇÜK BOY
İNCİR 1 ADET
KİRAZ 12 ADET
VİŞNE 14 ADET
GREYFURT 1 KÜÇÜK BOY
ÜZÜM 15 ADET
YENİ DÜNYA 6 ADET
ERİK 10 ADET
ÇİLEK 12 ADET
ŞEFTALİ 1 KÜÇÜK BOY
ARMUT 1 KÜÇÜK BOY
AYVA 1/2 ORTA BOY
NAR 1 KÜÇÜK BOY
KAVUN 1 İNCE DİLİM
KARPUZ 1 İNCE DİLİM
KİVİ 1 ADET
KURU İNCİR 2 ADET
KURU KAYISI 4 ADET
KURU ÜZÜM 1 YEMEK KAŞIĞI
KURU ERİK 4 ADET
PORTAKAL SUYU 1 ÇAY BARDAĞI
ÜZÜM SUYU 1/2 ÇAY BARDAĞI
HAVUÇ SUYU 1,5 CAY BARDAĞI
HURMA 4 ADET
Şuan 101,2 kiloyum. 108 kilodan başladım. hedefim 55 ama şuan kısa vadeli hedefler koyuyorum kendimi imkansıza ulaşmaya çalışıyormuş gibi hissetmemek adına.Önce 75 sonra 60 sonra 55 . Biliyorum 60 olunca kendimi çok iyi hissedeceğim:) 5 senede 55 den 108'e belki daha fazla oldum ama bir ara hiç tartıya çıkmıyordum.
hedef kilomuz aynı cnm bnde kendimi çok iyi hissedeceğim 60 olunca:)verdiğin kilo da hiç fena sayılmaz bu şekilde gidersen hedefine ulaşman hiç de zor olmaz
Haklısın. Kendi adıma kurallara uygulamak için elimden geleni yapacağım.
Az önce öğle arasında bankaya gittim Spor olsun diye yarım saat yürüdüm. En önemlisi hareket . hareket yoksa tartı göstergeside hareket etmez.
evet bunun içinde
19/07/2013
kilo bildiri
geçen hafta: 101,8
bu hafta: 101,2
giden: 0,6
% 0,59
tebrik ederim çok güzel zayıflamışşın önümüzdeki hafta bende bu şekilde yazarım kilo bildirimimi
harikasınız kızlar nihayet takıma can gel
Kendini boşuna hırpalıyorsun. Yavaştan ısınıyoruz:) Böyle gider. Sen sıkma canını.. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?