Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim diyetisyen arkadaşım da bir porsiyonu ayarlamamanın en iyi yolunun avuç içerisine sığacak kadar olup olmadığına bakmak olduğunu söylemişti, 4 küçük kayısı avuca sığar 1 orta boy elma avuca sığar,bir avcuna sığacak kadar meyve yiyeceksin kavun karpuzu da ortadan ikiye böldüğünde kalan yarıdan 1 ince dilim dedi.

bu arada şeker hastalarının yaptığı gibi meyvenin yanında çok az yoğurt ya da süt de kan şekerinin hızlı yükselmesini engellermiş,yarım bardak süt ya da 4-5 kaşık yoğurt ye mutlaka meyve yediğinde dedi.(bu arkadaşın tavsiyeleri ile normal ölçülü yiyerek 1 ayda 5 kilo vermiştim ben ama kortizollu ilaçlar başlayınca geri aldım hepsini, daha hızlı vermek için onun verdiği diyete devam etmiyorum şimdi.)

Haklısın cnm önemli olan korumak ben 58 60 kilo civarındaydım üni ye başladım bi de gece bölümünde okuyordum 74 e kadar çıktım şimdi 3 4 kilo verip bırakıyorum sonra tekrar başladığım yere dönüyorum inşallah bu sefer öyle olmycak.Ne okuyosun cnm nerdesin?

şok diyetlerden de uzak duruyoruz....geçici su kaybı geri dönüşü muhteşem++++ kilolar....
ölçülü beslenip

bolllllllllllllllllllllllllllllllllllll su içiyoruz + spor hareket hareket harekettttt

cnm arkadaşının verdiği diyetten biraz bahseder misin?

İktisat okuyorum. 6 yıldır genel muhasebede çalışıyorum. İnsan kaynakları yada yenilik ekonomisi ve yönetiminden yüksek lisans yapmak istiyorum.
İstanbuldanım

Yarışma programında kendimi tanıtıyor muşum gibi hissettim. herkese başarılar dilerim..

ayy çok güldüm yaaa bende ingiliz dili okuyorum son sınıfım yarışmaya malatya dan katılıyorum

Ben kaçar arkadaşlar. Biraz çalışalım:) Akşam gelir miyim bilmiyorum fakat c.tesi buralardayım:)

cnm arkadaşının verdiği diyetten biraz bahseder misin?

her öğünde iki küçük dilim ekmek,

kahvaltı
1 kk beyaz peynir
5 zeytin ya da 2 tane ceviz (yağ değişimi yap demişti),
1 tane haşlanmış yumurta
Şekersiz çay/kahve (yumurta yemezsen süt)
sınırsız domates salatalık marul

ara öğün günde 3 kere, kahvaltıyla öğle nin tam ortasında öğle akşam arası ve akşamdan sonra yatmadan önce

1 porsiyon meyve- süt/yoğurt ya da 5 tane badem ya da arada bir küçük bir kase sütlü tatlı ya da ikisi bir arada(kalori alıyordum böylece, sütün yerine geçer dedi)

akşam

8 yemek kaşığı sebze ya da
2 köfte büyüklüğünde et ( ne olursa olsun miktarı bu)
bol salata
ekmek yemezsen 4 yemek kaşığı pilav ya da makarna

tanesiz çorba olursa içebilirsin istediğin kadar ama tanelilerin kalorisi var, en iyisi domates çorbası falan

bol su bi de öğün aralarında, arkadaşım bi de her yemekten önce 1 bardak su mutlaka içtirirdi

çikolata,şerbetli tatlı,kola,cips kesinlikle yasak.Ben 5 kilo verdim 1 ayda bununla,hiç spor yapmadan ama ara öğün işini sevmiyorum ben,bu diyeti götüren de ara öğünler zaten, akşam yemeğinden 1-2 saat sonra mutlaka meyve ye diyordu mesela çünkü yemeyince sabah çok acıkırsın demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…