Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrrrr çıtırlar nerdesiniz?

ben iki hasta bakıp bir dönüyorum buraya, kızlar babam aradı az önce yıllık izin yazdır 5 gün annenin yanında kal ben Fethiye'ye gitcem dedi, ordaki net sorunlu biraz,mümkün olduğunca girmeye çalışcam ama önümüzdeki hafta benden ses soluk çıkmazsa bilin ki köydeyim sizi terk edip gitmedim kilo vermekten de vazgeçmedim beni kaçtı bilmeyin...

burdayık
birazdan gidip kiraz sapı ve mısır püskülü alacağım aman allahım nelerle uğraşıyoruz

kayboldunuz sandıydım da bende uğraşıyodum bişiler yapıyodum kendi çapımda

canım benim geçmiş olsun hayırdır önemli bişi yoktur umarım tamam ama uralarda ol mm mı merkta bırakma kaptancığım bilsinde bize sıkıntı yok.

ben de şu tarçınlı karanfilli çayı yaptım bugün ama tansiyonum düştü ya deneyenlerde de oldu mu ki böyle?

canım diyete başladığım zamanlarda ben içtim ....geçen sayfada paylaşmıştım...ben bir zararını görmedim...denemeden önce netten yarar ve zararlarını okuyun demiştim....

yalnız yemeklerden sonra özellikle de akşam yemeğinden sonra ....vücuttan ödem atmaya,besinlerden alınan fazla calorinin yakılmasında ve tatlı isteğini bastırmada etkilerini okumuştum ve böyle başlamıştım...

ölçüsünü fazla kaçırmış olabilirmisin baharatların 1/2 çay kaşığı toz tarçın+ 5-6 karanfil

1/4 ç k. tarçın 4-5 karanfil dene eğer içeceksen...

iyi tatiller canım .... cuma günü sabahtan bildirim yaparsın....

1 ayda 5 kilo süpermiş cnm....ara öğünler çok önemli genelde aksatılsada diyetin temel taşları....kilo vermede çok etkili ...
bizzat yaşadım ve gördüm...bazen aksattığımız bazen de az yemek uğruna atladığımız ara lar ana öğünlerde patlak veriyor....mideyi çok aç bırakmamak lazım diye düşünüyorum....

Kesinlikle haklısın. Ara öğün yediğinde hem ana öğünde az yiyorsun hemde ara az ama sık yedikçe vücut yediğini yakmak için harcadığı enerji arttıyor. Hem hiç aç kalmadan kilo veriyorsun ara öğün yemek zor olsada. :)

aynen edacım söyelediğin gibi....aslında çok ta zor değil bir süre sonra düzenini oturtunca aksatmıyorsun....ara öğün çeşitide çok bana göre....ama şu an sade türk kahvesi+ bitter 2kare öğleden sonrada şekersiz sütlü nescafe+ 4 yulaflı bisküvi.... bunu meyvelerle ,yoğurt vs de yapmıştım zamanında....şu an böyle gidiyor

valla bir ayda beş kg bana göre az
ben bir ayda 9.10 kg verdim konum var. okuyabilirsiniz.
hemde emzirerek.

KAHVALTIMI YAZMIŞTIM
arada 12 kiraz yedim yani 100gr

sporda sabah 1 mil yaptım.
akşam yemeğimide yedim.
4 kaşık ıspanak
7 8 kaşık tel şehriye corbası
geberecez açlıktankraker gofret aşkından

Valla çalışırken benim için zor oluyor. İş yoğun olunca ara saatini kaçıyorm. Ayıptır söylemesi tuvalate bile gidecek vaktim olmuyor bazen.

Bende kendime muz tarçın vanilya su ve azcık tatlandırıcıyla marmelat yaptım. ara sıra Yağsız yoğurda karıştırıp ara öğün olarak yemeyi planıyorum.

zeynepçim bu günkü kilonu göremedim bulamadımmmm bennnn.... bir yazıver canım......

merhaba benı 14.takıma aldığınız ıcın cok teşekkür ederım.burada neler yapıldığını bıraz ozet olarak anlatabılırmısınız?
buarada hem burada yarışıp hemde 90 ustu zayıflayanlar kısmında yazabılıyoruz dımı ?

buarada kendımı tanıdayım 26 yasında bekarım ozel sektörde çalışıyorum 92 kiloyum (
sahur
1 bardak ıhlamur
domates
5 dılım börek ((

ıftar:
1 kase mercımek çorbası
1 dılıme yakın ekmek
az salata
2 fırında tavuk but
az fırında patates
yemekten sonra 1 dılım etımek tatlısı ((
2 bardak sekersız cay

spor:45 dk evde aerobik
kosu bandına bınecektım fakat sureklı fısı prıze takınca sıgorta attırdı ( oyuzden bende aerobik yaptım.

Son düzenleme:
İyi akşamlar herkese.

İftar menüm ;
2 küçük tavuk baget
ve salata
Bol bol su.
Yarım saat yürüyüş. 2 km

kardeşim maşallah dünyayı yemişsin.
valla menün uçuşa geçmiş biz niye aç kalıyoruz kızlar

bir elma yedim. ara ogunde

iki bardak mısır püsküllü çay
ıcınde ne mi var kiraz sapı üzüm çöpü
ayyy sinirlerim bozuldu.
nesse kiraz sapı mısır püskülü yeşil çay
1.5 KUTSAL TÜRK LİRASI mısır püskülü
1.5 KUTSAL TÜRK LİRASI kiraz sapı aldım
kattım karıştırdım demledim içtim. bakalım işe yarayacakmıııı
yarın oruçluyum din kardeşlerim

canım hoş geldin ....öncelikle takı kurallarımızı paylaşayım senin için....

okudum ve kabul ediyorum ....yorumunuzdan sonra listemizi hazırlıcam...

14. takım kurallarımız;

1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)

2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek

3- bir :?(iki) :?hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek

4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak

:13:

eğer burayı aksatmazsan yazabilirsin tabi....

tekrardan hoşgeldin diyorum ve ben bu menüye yorum yapmak istemiyorum canım
çok üzgünüm ama bu şekilde
kesinlikle kilo veremezsin....
yaşın henüz çok genç bu avantajı resmen aleyhine çevirmişsin....

desene gitti 3 lira sen benim söylediğim hiç bir şeyi kayda almıyorsun bakalım sonumuz ne olacak
böyle otla çöple uğraşacağına al eline su şişesini iç bakalım 3 lt su kilo veriyormusun vermiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…