- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.621
kızlarrrrr çıtırlar nerdesiniz?
burdayık
birazdan gidip kiraz sapı ve mısır püskülü alacağım aman allahım nelerle uğraşıyoruz
burdayık
birazdan gidip kiraz sapı ve mısır püskülü alacağım aman allahım nelerle uğraşıyoruz
ben iki hasta bakıp bir dönüyorum buraya, kızlar babam aradı az önce yıllık izin yazdır 5 gün annenin yanında kal ben Fethiye'ye gitcem dedi, ordaki net sorunlu biraz,mümkün olduğunca girmeye çalışcam ama önümüzdeki hafta benden ses soluk çıkmazsa bilin ki köydeyim sizi terk edip gitmedim kilo vermekten de vazgeçmedim beni kaçtı bilmeyin...
ben de şu tarçınlı karanfilli çayı yaptım bugün ama tansiyonum düştü yadeneyenlerde de oldu mu ki böyle?
ben de şu tarçınlı karanfilli çayı yaptım bugün ama tansiyonum düştü yadeneyenlerde de oldu mu ki böyle?
ben iki hasta bakıp bir dönüyorum buraya, kızlar babam aradı az önce yıllık izin yazdır 5 gün annenin yanında kal ben Fethiye'ye gitcem dedi, ordaki net sorunlu biraz,mümkün olduğunca girmeye çalışcam ama önümüzdeki hafta benden ses soluk çıkmazsa bilin ki köydeyim sizi terk edip gitmedim kilo vermekten de vazgeçmedim beni kaçtı bilmeyin...
her öğünde iki küçük dilim ekmek,
kahvaltı
1 kk beyaz peynir
5 zeytin ya da 2 tane ceviz (yağ değişimi yap demişti),
1 tane haşlanmış yumurta
Şekersiz çay/kahve (yumurta yemezsen süt)
sınırsız domates salatalık marul
ara öğün günde 3 kere, kahvaltıyla öğle nin tam ortasında öğle akşam arası ve akşamdan sonra yatmadan önce
1 porsiyon meyve- süt/yoğurt ya da 5 tane badem ya da arada bir küçük bir kase sütlü tatlı ya da ikisi bir arada(kalori alıyordum böylece, sütün yerine geçer dedi)
akşam
8 yemek kaşığı sebze ya da
2 köfte büyüklüğünde et ( ne olursa olsun miktarı bu)
bol salata
ekmek yemezsen 4 yemek kaşığı pilav ya da makarna
tanesiz çorba olursa içebilirsin istediğin kadar ama tanelilerin kalorisi var, en iyisi domates çorbası falan
bol su bi de öğün aralarında, arkadaşım bi de her yemekten önce 1 bardak su mutlaka içtirirdi
çikolata,şerbetli tatlı,kola,cips kesinlikle yasak.Ben 5 kilo verdim 1 ayda bununla,hiç spor yapmadan ama ara öğün işini sevmiyorum ben,bu diyeti götüren de ara öğünler zaten, akşam yemeğinden 1-2 saat sonra mutlaka meyve ye diyordu mesela çünkü yemeyince sabah çok acıkırsın demişti.
1 ayda 5 kilo süpermiş cnm....ara öğünler çok önemli genelde aksatılsada diyetin temel taşları....kilo vermede çok etkili ...
bizzat yaşadım ve gördüm...bazen aksattığımız bazen de az yemek uğruna atladığımız ara lar ana öğünlerde patlak veriyor....mideyi çok aç bırakmamak lazım diye düşünüyorum....
Kesinlikle haklısın. Ara öğün yediğinde hem ana öğünde az yiyorsun hemde ara az ama sık yedikçe vücut yediğini yakmak için harcadığı enerji arttıyor. Hem hiç aç kalmadan kilo veriyorsun ara öğün yemek zor olsada. :)
aynen edacım söyelediğin gibi....aslında çok ta zor değil bir süre sonra düzenini oturtunca aksatmıyorsun....ara öğün çeşitide çok bana göre....ama şu an sade türk kahvesi+ bitter 2kare öğleden sonrada şekersiz sütlü nescafe+ 4 yulaflı bisküvi.... bunu meyvelerle ,yoğurt vs de yapmıştım zamanında....şu an böyle gidiyor
zeynepçim bu günkü kilonu göremedim bulamadımmmm bennnn.... bir yazıver canım......
kardeşim maşallah dünyayı yemişsin.merhaba benı 14.takıma aldığınız ıcın cok teşekkür ederım.burada neler yapıldığını bıraz ozet olarak anlatabılırmısınız?
buarada hem burada yarışıp hemde 90 ustu zayıflayanlar kısmında yazabılıyoruz dımı ?
buarada kendımı tanıdayım 26 yasında bekarım ozel sektörde çalışıyorum 92 kiloyum(
sahur
1 bardak ıhlamur
domates
5 dılım börek((
ıftar:
1 kase mercımek çorbası
1 dılıme yakın ekmek
az salata
2 fırında tavuk but
az fırında patates
yemekten sonra 1 dılım etımek tatlısı((
2 bardak sekersız cay
spor:45 dk evde aerobik
kosu bandına bınecektım fakat sureklı fısı prıze takınca sıgorta attırdı( oyuzden bende aerobik yaptım.
merhaba benı 14.takıma aldığınız ıcın cok teşekkür ederım.burada neler yapıldığını bıraz ozet olarak anlatabılırmısınız?
buarada hem burada yarışıp hemde 90 ustu zayıflayanlar kısmında yazabılıyoruz dımı ?
buarada kendımı tanıdayım 26 yasında bekarım ozel sektörde çalışıyorum 92 kiloyum(
sahur
1 bardak ıhlamur
domates
5 dılım börek((
ıftar:
1 kase mercımek çorbası
1 dılıme yakın ekmek
az salata
2 fırında tavuk but
az fırında patates
2 bardak sekersız cay
kosu bandına bınecektım fakat sureklı fısı prıze takınca sıgorta attırdı( oyuzden bende aerobik yaptım.
merhaba benı 14.takıma aldığınız ıcın cok teşekkür ederım.burada neler yapıldığını bıraz ozet olarak anlatabılırmısınız?
sahur
1 bardak ıhlamur
domates
5 dılım börek((
ıftar:
1 kase mercımek çorbası
1 dılıme yakın ekmek
az salata
2 fırında tavuk but
az fırında patates
2 bardak sekersız cay
bir elma yedim. ara ogunde
iki bardak mısır püsküllü çay
ıcınde ne mi var kiraz sapı üzüm çöpü
ayyy sinirlerim bozuldu.
nesse kiraz sapı mısır püskülü yeşil çay
1.5 KUTSAL TÜRK LİRASI mısır püskülü
1.5 KUTSAL TÜRK LİRASIkiraz sapı aldım
kattım karıştırdım demledim içtim. bakalım işe yarayacakmıııı
yarın oruçluyum din kardeşlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?