- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.641
kardeşim maşallah dünyayı yemişsin.
valla menün uçuşa geçmiş biz niye aç kalıyoruz kızlar
valla bir ayda beş kg bana göre az
ben bir ayda 9.10 kg verdim konum var. okuyabilirsiniz.
hemde emzirerek.
KAHVALTIMI YAZMIŞTIM
arada 12 kiraz yedim yani 100gr
sporda sabah 1 mil yaptım.
akşam yemeğimide yedim.
4 kaşık ıspanak
7 8 kaşık tel şehriye corbası
geberecez açlıktan kraker gofret aşkından
her öğünde iki küçük dilim ekmek,
kahvaltı
1 kk beyaz peynir
5 zeytin ya da 2 tane ceviz (yağ değişimi yap demişti),
1 tane haşlanmış yumurta
Şekersiz çay/kahve (yumurta yemezsen süt)
sınırsız domates salatalık marul
ara öğün günde 3 kere, kahvaltıyla öğle nin tam ortasında öğle akşam arası ve akşamdan sonra yatmadan önce
1 porsiyon meyve- süt/yoğurt ya da 5 tane badem ya da arada bir küçük bir kase sütlü tatlı ya da ikisi bir arada(kalori alıyordum böylece, sütün yerine geçer dedi)
akşam
8 yemek kaşığı sebze ya da
2 köfte büyüklüğünde et ( ne olursa olsun miktarı bu)
bol salata
ekmek yemezsen 4 yemek kaşığı pilav ya da makarna
tanesiz çorba olursa içebilirsin istediğin kadar ama tanelilerin kalorisi var, en iyisi domates çorbası falan
bol su bi de öğün aralarında, arkadaşım bi de her yemekten önce 1 bardak su mutlaka içtirirdi
çikolata,şerbetli tatlı,kola,cips kesinlikle yasak.Ben 5 kilo verdim 1 ayda bununla,hiç spor yapmadan ama ara öğün işini sevmiyorum ben,bu diyeti götüren de ara öğünler zaten, akşam yemeğinden 1-2 saat sonra mutlaka meyve ye diyordu mesela çünkü yemeyince sabah çok acıkırsın demişti.
hemde emzirerek.
KAHVALTIMI YAZMIŞTIM
akşam yemeğimide yedim.
4 kaşık ıspanak
Valla çalışırken benim için zor oluyor. İş yoğun olunca ara saatini kaçıyorm. Ayıptır söylemesi tuvalate bile gidecek vaktim olmuyor bazen.
Bende kendime muz tarçın vanilya su ve azcık tatlandırıcıyla marmelat yaptım. ara sıra Yağsız yoğurda karıştırıp ara öğün olarak yemeyi planıyorum.
İyi akşamlar herkese.
İftar menüm ;
2 küçük tavuk baget
ve salata
Bol bol su.
Yarım saat yürüyüş. 2 km
kardeşim maşallah dünyayı yemişsin.
valla menün uçuşa geçmiş biz niye aç kalıyoruz kızlar
canım hoş geldin ....öncelikle takı kurallarımızı paylaşayım senin için....
okudum ve kabul ediyorum ....yorumunuzdan sonra listemizi hazırlıcam...
14. takım kurallarımız;
1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)
2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek
3- bir :?(iki) :?hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek
4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak
:13:
eğer burayı aksatmazsan yazabilirsin tabi....
tekrardan hoşgeldin diyorum ve ben bu menüye yorum yapmak istemiyorum canımçok üzgünüm ama bu şekilde
kesinlikle kilo veremezsin....yaşın henüz çok genç bu avantajı resmen aleyhine çevirmişsin....
arkadaşlar bi kaç gündür dukan diyetini araştırıyorum yapanlar gayet memnun ben de denemek istiyorum diyetisyenlerin basmakalıp listelerinden sıkıldım artık bıraktıktan sonra aynı kiloya tekrar dönym bence biz bu kilo verme olayına sadece diyet olarak bakmamalıyız hayat felsefemiz olmalı herşey sağlıklı yaşam içinedacım galiba sen yapıyodun dukan diyetini dmi nasıl memnun musun??
ben tarcınlı çayları sevmiyorum rezalet oluyor tadı bana göre tabiki.
dünde yeşil çayda deneyeyim dedim içim dışıma cıktı
hemde emzirerek.
KAHVALTIMI YAZMIŞTIM
akşam yemeğimide yedim.
4 kaşık ıspanak
Valla çalışırken benim için zor oluyor. İş yoğun olunca ara saatini kaçıyorm. Ayıptır söylemesi tuvalate bile gidecek vaktim olmuyor bazen.
Bende kendime muz tarçın vanilya su ve azcık tatlandırıcıyla marmelat yaptım. ara sıra Yağsız yoğurda karıştırıp ara öğün olarak yemeyi planıyorum.
merhaba benı 14.takıma aldığınız ıcın cok teşekkür ederım.burada neler yapıldığını bıraz ozet olarak anlatabılırmısınız?
buarada hem burada yarışıp hemde 90 ustu zayıflayanlar kısmında yazabılıyoruz dımı ?
buarada kendımı tanıdayım 26 yasında bekarım ozel sektörde çalışıyorum 92 kiloyum(
sahur
1 bardak ıhlamur
domates
5 dılım börek((
ıftar:
1 kase mercımek çorbası
1 dılıme yakın ekmek
az salata
2 fırında tavuk but
az fırında patates
yemekten sonra 1 dılım etımek tatlısı((
2 bardak sekersız cay
spor:45 dk evde aerobik
kosu bandına bınecektım fakat sureklı fısı prıze takınca sıgorta attırdı( oyuzden bende aerobik yaptım.
bir elma yedim. ara ogunde
iki bardak mısır püsküllü çay
ıcınde ne mi var kiraz sapı üzüm çöpü
ayyy sinirlerim bozuldu.
nesse kiraz sapı mısır püskülü yeşil çay
1.5 KUTSAL TÜRK LİRASI mısır püskülü
1.5 KUTSAL TÜRK LİRASIkiraz sapı aldım
kattım karıştırdım demledim içtim. bakalım işe yarayacakmıııı
yarın oruçluyum din kardeşlerim
merhaba benı 14.takıma aldığınız ıcın cok teşekkür ederım.burada neler yapıldığını bıraz ozet olarak anlatabılırmısınız?
buarada hem burada yarışıp hemde 90 ustu zayıflayanlar kısmında yazabılıyoruz dımı ?
buarada kendımı tanıdayım 26 yasında bekarım ozel sektörde çalışıyorum 92 kiloyum(
sahur
1 bardak ıhlamur
domates
5 dılım börek((
ıftar:
1 kase mercımek çorbası
1 dılıme yakın ekmek
az salata
2 fırında tavuk but
az fırında patates
yemekten sonra 1 dılım etımek tatlısı((
2 bardak sekersız cay
spor:45 dk evde aerobik
kosu bandına bınecektım fakat sureklı fısı prıze takınca sıgorta attırdı( oyuzden bende aerobik yaptım.
müsait olmayınca nasıl çözüm bulunu bilemedim ama düşük kalorili açlığı bastıracak şeyler yemek kilo vermede çok etkili...artık işten ayrılınca tam düzenini oturtursun cnm....
ilginç bir tarif pişirdinmi çiğmi peki...
edacım tam bir diyet menüsü olmuş ama yeterli geldimi....ilerleyen günlerde patlak vermesin canım...şimdilik çok güzel gidiyorsun bence.... yoğurt yasaklı değilmi sizde....
spor:
bol bol su:
arkadaşlar bi kaç gündür dukan diyetini araştırıyorum yapanlar gayet memnun ben de denemek istiyorum diyetisyenlerin basmakalıp listelerinden sıkıldım artık bıraktıktan sonra aynı kiloya tekrar dönym bence biz bu kilo verme olayına sadece diyet olarak bakmamalıyız hayat felsefemiz olmalı herşey sağlıklı yaşam içinedacım galiba sen yapıyodun dukan diyetini dmi nasıl memnun musun??
dukan dıyetı kıtabı var bende daha okumadım ama ıse yarıyormu o dıyet bazıları sağlıksız dıyor onun ıcın ?
Light ürünlerin kullanımında ne gibi hatalar yapılıyor?
Zayıflamak isteyen kişiler Bu ürün nasıl olsa çok düşük kalorili! diyerek, kendisinde bu ürünlerden bol bol tüketme hakkı görüyor. Buna bağlı olarak da bu ürünlerden az yemesi gerektiği halde, bol bol tüketiyor ve bu durum günlük alınan kalori miktarının da artmasına neden oluyor. Yapılan araştırmalar light ürünleri ağırlıklı tüketen bireylerin, bu ürünleri tüketmeyenlere göre daha çok kilo aldıklarını ortaya koyuyor. Çünkü kişiler hep aynı mantıkla hareket ediyor. Yani bireyler, Nasıl olsa light, bir tane daha yiyebilirim! düşüncesiyle daha fazla ürün tüketiyor. Aslında diyet, kalorisiz ya da az yağlı diye piyasaya sunulan ürünlerin normal ürünlerle arasında çok fazla fark bulunmuyor. Kişi biraz daha zayıflayayım derken, daha çok kalori ve dolayısıyla kilo alıyor.
Light ürünlerin tüketiminde de bazı uygulamalar göze çarpıyor. Örneğin zayıflamak isteyen bir kişi, dengeli bir öğün yerine bir paket light bisküvi tükettiğinde; yanlış bir beslenme şeklini seçmiş oluyor. Bu yanlış beslenme seklinin uzun süre devam etmesi halinde ise sağlıksız ve dengesiz beslenmenin yaratabileceği; demir eksikliği anemisi, saç dökülmesi ve kemik erimesi gibi birtakım problemler kaçınılmaz olabiliyor.
kızlar menümmmm
sabah
geç kaldığım için yapamadım
öğlen
bir kase çorba
akşam
kekikli tavuk sote az yağlı üç yemek kaşığı
pirinç pilavı yarım kase
yoğurt
acı biber turşusu
havuç
su:1,5 lt
spor:30 dk yürüyüş
günaydın kızlarnasılsınız
dün akşam kayınvalidemde iftar yemeğindeyik....ölçülü yedim tabi evde ki düzen gibi olmuyor....bir de diyetim süresince
biraz gecikmelide olsa şunu öğrendim yediklerimden keyif almak ancak:!!!kesinlikle ölçüyü kaçırmamak....akşam sadece tatlı konusunda tereddüt ettim....iftardan bir süre sonra 1/2 şkrpre +2 tane fındık büyüklüğünde tlmb ttlsı yedim....
ve sonrasında gece boyu bol su içmeye çalıştım....bu sabah tartıldım....sabah 7 de 200 gr fazlam vardı düne göre....
sonrasında uyudum ve az önce tartıldım dünkü kilomla aynıyım....kızlar su çok önemli malum şu an diyettetiz....
ama bu şu an böyle....ideal kilolarımıza ulaştıktan sonra zorlu süreç koruma dönemi ve sağlıklı yaşama geçiş....
ben 1.5 aydır koruma dönemindeyim ama düzenimi oturttum ve şu andada kilo vermeye devam ediyorum....
yaz ayının etkiside var tabiki bol ter atabiliyoruz çok efor harcamadan .ama en büyük desteğim su....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?