Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nerde kahvaltı.... eksik menü....

anladım cnm tamam teşekkür ederim

güzel öğün olmuş ıspanakla 2 kaşık yoğurtta yiyebilirdin

müsait olmayınca nasıl çözüm bulunu bilemedim ama düşük kalorili açlığı bastıracak şeyler yemek kilo vermede çok etkili...artık işten ayrılınca tam düzenini oturtursun cnm....
ilginç bir tarif pişirdinmi çiğmi peki...

İyi akşamlar herkese.

İftar menüm ;
2 küçük tavuk baget
ve salata
Bol bol su.
Yarım saat yürüyüş. 2 km

edacım tam bir diyet menüsü olmuş ama yeterli geldimi....ilerleyen günlerde patlak vermesin canım...şimdilik çok güzel gidiyorsun bence.... yoğurt yasaklı değilmi sizde....

spor:

bol bol su:

slm arkadaşlar iftar menümü yazayım

küçük bi kase mercimek çorbası

1 tane orta boy karnıyarık(kızartma değil fırında pişirip yaptım)

3 4 kaşık pilav 1 kase cacık 2 litre su içtim kızlar bu arada kilo çizelgesini nerden yapabilirim?

arkadaşlar bi kaç gündür dukan diyetini araştırıyorum yapanlar gayet memnun ben de denemek istiyorum diyetisyenlerin basmakalıp listelerinden sıkıldım artık bıraktıktan sonra aynı kiloya tekrar dönym bence biz bu kilo verme olayına sadece diyet olarak bakmamalıyız hayat felsefemiz olmalı herşey sağlıklı yaşam içinedacım galiba sen yapıyodun dukan diyetini dmi nasıl memnun musun??

kardeşim maşallah dünyayı yemişsin.
valla menün uçuşa geçmiş biz niye aç kalıyoruz kızlar

sahurda psıkolojıkman yıyoruz bırde benım mıgrenım var açlık mıgrenı tetıklıyor malum surede 18 saat bırde ıse gıdıyorum ıste bazen gun ıcınde yer degıstırıyorum rakım degısıklıgı vs çarpıyor kotu etmesın dıye (
aksamda tatlıyı yemeyecektim ama canım cektı (( ama acısını 45 dk aerobik yaparak çıkardım

okudum kabul edıyorum.

dedıgım gıbı ozelde calıstıgım ıcın gunduz pek gırme fırsatım olmuycak ama netten yorumları mutlaka okuyacağım.sıteye gırebılıyorum ama uye gırısı yapamam ( ınternet kontrol altında kım neyapıyor vs ara ara ıncelıoyorlarda (
ama sabah bu saatlerde ve gırebılrsem aksam gıremeye calısacagım.
cuma 11e kadar kılo bıldırımı demıssınız ben sımdı bıldıreyım dun o saatte uye degıldım takıma
92 kılo. ((
buarada kılo bıldırımını başlangıç ve bıtıs dıyemı bıldırıyruz ?

hosbulduk.
bunu dahada azaltacağım ıns.allahtan aburcubur yemıyorum oncekı ramazanlarda bırde aburcubur yıyordum sımdı onu yemıyorum.hayatımda ılkkez ramazdansa kılo verdım ben dıyete baslarken 94 ıdım sımdı 92 ıyım bırden sok dıyete gırmedımde azalatarak yemeye basladdım.(abur cuburu mınımuma ındırmeye calıstım.)ıns bundan sonra dahada azaltcam menuyu kı azaltmam lazım.
yas demısken bu gruptakıler kac yasında ?nasıl hıtap edeyım hanımlımı ablalı fılanmı ?

dukan dıyetı kıtabı var bende daha okumadım ama ıse yarıyormu o dıyet bazıları sağlıksız dıyor onun ıcın ?

bu gece sahura kalkamadım daha doğrusu annem geldı uyandırdıda uyuyayım dedım oda tamam dedı gerı uyumuşum.gergun ıse hemen hemen toplamda 4 saat uyku ıle gıdıyorum sonunda dayanamısım gece olan bızım oruca oldu neyse bugun oruç degılım. bakalım ıste neyemek yapıcam kendıme bu arada ben cumartesıde tam gun çalışıyorum.

kahvaltı olarak
1 tabak mercımek çorbası ıctım sadece.

ara ogun olarak bırsey bulmam lazım kendıme sımdı ama ıstede herkes oruçlu nasıl yiyeceksem artık mutfakta gızlı kacak yıyecegım.
yada hıc ara ogun yapmadan ogle yemegını 11 gıbı mı yesem bılemedım çorbayı 6,15 de ıctım.(zorum neyse artık bıraz daha uyuyup kahvaltıyı 7 de yapsana dımı ya )

ben tarcınlı çayları sevmiyorum rezalet oluyor tadı bana göre tabiki.
dünde yeşil çayda deneyeyim dedim içim dışıma cıktı

yeşil çay ılıkken içilmiyor bide limon sık içine öle daha iyi

huhuuuuu aburcuburlar aşkınaaaaa süpersin

muzu seviyorum hatta bayılıyorum tatlı krizinide kesiyo

bu menü beni yordu eminim senin vucudunuda yoruyordur burda motive olup verebilirsin ama hayatından abur cubur tatlı ve hamurişlerini malesef kesinlikle atman gerekiyor. aramıza hoşgeldin umarım sağlıklı ve dilediğin gibi kilo verebilrsin.

gitti mi şimdi 3 lira yanlış anlama ama ben pek işe yaradığına inanmıyorum neyse ama sen istersen dene

Light ürünlerin kullanımında ne gibi hatalar yapılıyor?
Zayıflamak isteyen kişiler “Bu ürün nasıl olsa çok düşük kalorili!” diyerek, kendisinde bu ürünlerden bol bol tüketme hakkı görüyor. Buna bağlı olarak da bu ürünlerden az yemesi gerektiği halde, bol bol tüketiyor ve bu durum günlük alınan kalori miktarının da artmasına neden oluyor. Yapılan araştırmalar light ürünleri ağırlıklı tüketen bireylerin, bu ürünleri tüketmeyenlere göre daha çok kilo aldıklarını ortaya koyuyor. Çünkü kişiler hep aynı mantıkla hareket ediyor. Yani bireyler, “Nasıl olsa light, bir tane daha yiyebilirim!” düşüncesiyle daha fazla ürün tüketiyor. Aslında diyet, kalorisiz ya da az yağlı diye piyasaya sunulan ürünlerin normal ürünlerle arasında çok fazla fark bulunmuyor. Kişi biraz daha zayıflayayım derken, daha çok kalori ve dolayısıyla kilo alıyor.
Light ürünlerin tüketiminde de bazı uygulamalar göze çarpıyor. Örneğin zayıflamak isteyen bir kişi, dengeli bir öğün yerine bir paket light bisküvi tükettiğinde; yanlış bir beslenme şeklini seçmiş oluyor. Bu yanlış beslenme seklinin uzun süre devam etmesi halinde ise sağlıksız ve dengesiz beslenmenin yaratabileceği; demir eksikliği anemisi, saç dökülmesi ve kemik erimesi gibi birtakım problemler kaçınılmaz olabiliyor.

kızlar menümmmm

sabah
geç kaldığım için yapamadım

öğlen
bir kase çorba

akşam
kekikli tavuk sote az yağlı üç yemek kaşığı
pirinç pilavı yarım kase
yoğurt
acı biber turşusu
havuç

su:1,5 lt
spor:30 dk yürüyüş

Aramıza hoşgeldin

Sakın dert etme ben senden daha kiloluyum ve şuan nerdeyse her gün en az yarım kilo-1 kilo veriyorum.
Öncelikle hamur işini hayatından çıkartman lazım. Patates gibi nişastalı gıdalardan uzak durmalısın. Daha fazla protein alarak tok kalmaya çalışmalısın. Özellikle Kahvaltıda peynir yumurta yersen gün boyu tok hissetmene yardımcı oluyor. Ramazandan sonra mutlaka ara öğün yapmak lazım. süt içebilirsin mesela.

;İşten ayrılınca beni kimse tutamayacak bunun hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Daha çok spor yapabileceğim
Marmelatı çok karıştırmadan kaynattım.Yoğunlaştı ve muz parçaları geliyor. Bugün kirazda aldım onuda yapıcam. Böylece tatlı krizlerine düşük kalorili doğal çözüm :) Bir porsiyon meyve yemekten daha iyi olacak. Sonuçta yoğurdun içine azıcık koyacağım.:)
İftar yemeğim yeterli geldi. Yemekten önce göze az geliyor ama yerken doyuyorum. Protein ağırlıklı beslendiğim için acıkmıyorum.
Yoğurt yasak değil ama ben çok kullanmıyorum maalesef kabız yapıyor. Dengeyi bozmamak lazım herşeyden biraz:)

Canım araştırmak yeterli değil eğer imkanın varsa kitabını al oku. Neden bu diyeti yapman gerektiğini anlatıyor. Kilo verdikten sonra Ömür boyu istediğini yiyerek aç kalmadan haftada bir gün protein diyeti yaparak zayıf kalabileceğini anlatıyor. Biraz zahmetli ve maddi olarak külfetli ama işe yarıyor. Ben memnunum. Diyete uyarsan zayıflama garantili. Ama çok önemli bir konu var. Düzenli olarak kan tahlili yaptırmalısın. ve kolestrol gibi bir hastalık varsa olmaz. ;Bu nedenle iyice detayını bilmeden başlamamak lazım. Ben aç karnına bir önceki güne göre yarım kilo daha verdim

dukan dıyetı kıtabı var bende daha okumadım ama ıse yarıyormu o dıyet bazıları sağlıksız dıyor onun ıcın ?

1,5 ayda 108 kilodan 100,8 oldum. Kişiye göre sağlıksız tabiki. Büyük sindirim sistemi problemin varsa kolestrolün varsa bu diyeti yapamazsın daha doğrusu yapmamalısın.. Karbonhidatlı yiyecek yasak. Ekmeğini kendin yulaf kepeğinden yapıyorsun. Meyve yasakı. Sana izinli gıdalardan yiyebiliyorsun. Sana bir kibrit kutusu demiyor diyet. İzinli gıdadan doyana kadar ye. abartma :)

Ayrıca light ürünler daha fazla işlemden geçtiği için daha zararlı... geçen bir markanın light yoğurdunu aldım 2 hafta dolapta kaldı bozulmadı. Yoğurt dediğin ekşir yahu bozulur. Jöle gibi kalmaz yerinde

Ara öğün yapıp akşam pilav yemesen daha faydalı olur bence Ayrıca ekmek yememişsin bu güzel ve lifli gıda almayı unutma. Gerçi havuç dengeler herhalde:)

Sahura uyanamadım bende ilk bulduğumu yedim ezandan 5 dk önce.
2 baget tavuk yedim yine dün akşamdan kalma.
1 litre su içtim. ancak yetiştim. :)

günaydın kızlarnasılsınız

dün akşam kayınvalidemde iftar yemeğindeyik....ölçülü yedim tabi evde ki düzen gibi olmuyor....bir de diyetim süresince
biraz gecikmelide olsa şunu öğrendim yediklerimden keyif almak ancak:!!!kesinlikle ölçüyü kaçırmamak....akşam sadece tatlı konusunda tereddüt ettim....iftardan bir süre sonra 1/2 şkrpre +2 tane fındık büyüklüğünde tlmb ttlsı yedim....

ve sonrasında gece boyu bol su içmeye çalıştım....bu sabah tartıldım....sabah 7 de 200 gr fazlam vardı düne göre....
sonrasında uyudum ve az önce tartıldım dünkü kilomla aynıyım....kızlar su çok önemli malum şu an diyettetiz....
ama bu şu an böyle....ideal kilolarımıza ulaştıktan sonra zorlu süreç koruma dönemi ve sağlıklı yaşama geçiş....
ben 1.5 aydır koruma dönemindeyim ama düzenimi oturttum ve şu andada kilo vermeye devam ediyorum....
yaz ayının etkiside var tabiki bol ter atabiliyoruz çok efor harcamadan .ama en büyük desteğim su....

Günaydın. İyi sayılırım. sen nasılsın? Sahurda aç kalınca bugün evde vakitte geçmiyor zorlanıyorum biraz. Ama yarım kilo vermişim gitmişşşş. :) Bu nedenle kendimi iyi hissediyorum. Akşama şöyle hem gözümü hem karnımı doyuracak diyete uygun bir yemek yiyeceğim sonrada eritmeye gideceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…