Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dukan dıyetı kıtabı var bende daha okumadım ama ıse yarıyormu o dıyet bazıları sağlıksız dıyor onun ıcın ?

çok araştırdım her siteden okudum dukan hakkındaki yazıları herkes kitabı okuyarak mantığını kavramak gerektiğini söylüyor elinde kitap varsa mutlaka oku derim ben,diyete başlamadan önce test de yapıyosun kaç gün protein alman gerekiyo diye aşama aşama zayıflıyosun sonra kilonu korumak için uğraşıyosun bana mantıklı geldi deniycem

kızlar sahur menüm

salatalık domates
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim karpuz
1 dilim ekmek yedim
1 litrede su içtim

Son düzenleme:
edacım ben kitabı alana kadar sana bişeyler sorabilir miyim?Test yaptım 1.aşamayı 4 gün yapmam gerekiyomuş yumurta tavuk yoğurt süt yulaf ezmesi tüketcm peki 4 gün sonra nasıl beslencm?:44::44:

edacım ben kitabı alana kadar sana bişeyler sorabilir miyim?Test yaptım 1.aşamayı 4 gün yapmam gerekiyomuş yumurta tavuk yoğurt süt yulaf ezmesi tüketcm peki 4 gün sonra nasıl beslencm?:44::44:

Canım yulaf ezmesi değil yulaf kepeği alman gerekiyor.
Onunla ekmek yapabilirsin. Günde 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği hakkın var. (yumurta süt ile krepte yapabilirsin)
Yulaf kepeği diyetin olmazsa olmazı hatta altın kuralı.
4 gün atak evren var. Saf protein alacaksın.
Olmazsa ben gün içerisinde kitaba bakayım atak evresinde tüketebileceğin besinlerin listesini yazayım.
En azından kahvaltıda peynir süt yumurta ve yulaf kepeğinden herhangi bir şey yapabilirsin.
Et hindi balık öğlen ev akşam yemeklerinde yiyebilirsin. Eti yağsız alman lazım. et şarküteri ürünü alacaksanda yağ yüzdesi sanırım % 10 dan az olmalı. Çiğer vs de seviyorsan yiyebilirsin.
En az 2-3 litre su içmen lazım. Çok açık ve net söylüyorum. Yulaf kepeğini ve suyunu almazsan kabız olursun sağlıksız olur. Yulaf kepeği lifli olduğundan dengeni bozmamış oluyorsun ve en az diğer besinler gibi aşırı tok tutuyor. kepeğini galeta olarakta yapabilirsin ara öğünlerde tüketebilirsin.

4 gün sonra 5 gün protein 5 gün protein + sebze günü ve yada 1 protein 1 gün protein + sebze olarak uygulayabilirsin. Bana sorarsan 1e 1 yap derim. Çünkü diğeri çok katı oluyor diyetten sıkabilirsin. Yiyebileceğin sebzelerden istediğin yemeği yapabilirsin. Hem vücut dengeni bozmamış olursun. günden en az 20 dk yürüyüş şart. yoksa yaptıkların havaya gider... ve vücut belli dönemlerde direnç gösterip kilo verimini durduruyor. işte o günlerde sporunu arrttırıp tekrar atak evresini uygulayınca tekrar aynı düzende kilo veriyorsun. Önemli olan sporla o direnci kırıp diyete devam etmek. Çok zor değil...

Son düzenleyen: Moderatör:
çok teşekkür ederim cnm 1 e 1 süreç ne kadar devam ediyo bi de sbzede sınırlama var mı?

iyi sayılırım....
açılmaya çalışıyorum
kendi adıma zorlu ve keyifli bir haftanın huzuru yaşıyorum şuan
....

öğlen oldu canım allah kolaylık versin....tebrik ediyorum böyle giderse çok kısa zamanda çok güzel sonuçlar alacaksın....
bu haberi haberi okuduğum da çok sevindim cnm
akşamıda en iyi şekilde geçireceğine ben inanıyorum

çok teşekkür ederim cnm 1 e 1 süreç ne kadar devam ediyo bi de sbzede sınırlama var mı?

Hedef kilona inene kadar devam ediyorsun sonra güçlendirme diyeti (verilen kilo başına 10 gün ) yapılıyor sonra koruma diyeti yapılıyor. :)

Sebzeler de sınırlı. internetten seyir evresi izinli gıdalar olarak araştır. yinede tavsiyem başlamadan önce kitabı okuman.

İnş hep beraber iyi bir takım olarak bütün kilolardan kurtulacağız. :)

tamam cnm bakıyorum şimdi dr. öz canlı anlatıyo evreleri onlarıda izlycm teşekkür ederim son bişey daha sorcm cnm ya şu kilo çizelgesini nerden yapabilirim?:44::44::44:

merhaba cnm...yorucu bir tempon var anladığım kadarıyla ..kolay gelsin sana....6.15 ' güne çorbayla başlamışsın....
bir arkadaşımda senin durumuna benzerdi her sabah kahvaltısını çorbayla yapardı ve çok güzel kilolar vermişti...
gelelim senin durumuna....cnm küçücük bir araştırma yap önce yaş,boy,kilo ve yaşam tarzıyla günlük alman azami
cl hesabını yap....tavan sınırı bizi ilgilendirmiyor şuanda...taban olarak kaç kalori alman gerekiyor bir bak...kahvaltı çok erken olduğu için tahminimce 2-3 saat içinde acıkacaksın ki bu da demek oluyor ara öğün saatin gelmiştir....oruç tutamadığın zamanlarda arkadaşlarına durumunu izah edip kendine stres yama lütfen...stres en büyük düşmanımız çünkü...ara öğünlerde galeta ,meyva.imkan varsa yoğurt ,meyve,sade kahve+ biraz kraker yada yulaflı bisküvi4-5 tane yiyebilirsin mesela....olacak bu iş cnm kesinlikle şüphen olmasın burda hep beraber birbirimize destek vererek olacak....

canım sorunumuz sık yemek değil....zaten 6 öğün hakkımız var ....sorunumuz bol yağ ve bol karbonhidrat....tabiki yağı ve karbonhidratı hayatımızdan çıkarmayacağız ama dünkü menünü tekrar bir gözden geçirip ne demek istediğimi anlayacak ve aman allahım ben kendime ne yapıyorum böyle diyeceksin

anladım canım bu şekilde devam edebilirsen biz senin takımda olmandan keyif alırız....
başlangıç kilonu 92 kg olarak aldım cnm....

kilo bildirim örneği....

19/07/2013

kilo bildiri

geçen hafta:

bu hafta:

giden:

%
0.00-------->>>>>fark/geçen haftaki kilo=?*100
bu şekilde olacak cnm....başlangış ve geçen h.k.=92 kg

sanırım genel olarak anlaşıldı neler yaptığımız ve yapacağımız
canım sahura ıhlamur+ domatesle güzel başlayıp gerisini darma duman etmişsin çok özürdilerim....5 dilim börek küçük dilim vs hiç önemli değil....bundan sonra ilk iç tahıllı ekmek koyuyoruz listemize:13:sahurda 1-2 dilim tahıll ekmek+yumurta 1-2 zytin ilavesiyle çok güzel bir öğün yapabilirsin

iftarda çorba
1 dilime yakın ekmek; beyaz ekmek:? tahıllı ekmek:?
az salata:
az zeytin yağ ilavesiyle bol ekşili salata

iki fırındabut::44:küçük bagetlerden dimi:26:
az fırında patates:

etimek tatlısı tek güzel yanı etimek kısmı buna inan
şerbet+ kremşantieğer böyle bir tatlı yiyeceksen iki lokma kafi canım inan alışıyorsun zaten karnımız tok bunu yemeğe ihtiyacımız yok sadece keyfi yenecek bir şey tadını aldık
nefsimizi körledik ve olay bitti....

bu arada yaşla ilgili de bir sorunu okudum sanırım ama şimdi denk gelmedim.... ben deniz 37 yaşındayım şu an çalışmıyorum...ev hanımıyım....yaklaşık 1.5 ay önce 3. takımdan mezun olup 14. takıma tekrar can vermeye başladım...bu gün bir haftamızı doldurduk
yeni mezun olduğum için sizlerle birlikte listede olmayacağım...
takımdaki diğer arkadaşlarla genel olarak aynı yaştasınız cnm....sevgiler

19/07/2013 kg:73 tartımda sorun var tekrar tartılıp yazarım çizelge kutucuğunu buldum ne yazmam gerekiyo içine?

tmm 1-2 günü geçmesin ltfn cnm.... google kilo çizelgesi nasıl yapılır olarak yaz cnm linki bulamadım detaylı anlatım var...takıldığın yer olursa tekrar bakarız.ok

arkadaşlar menülerimizden pilavı eksik edemiyoruz....malum bizim mutfaklarımızın vaz geçilmezi....
diyetimiz süresince küçük bir tüyo benden sizevaktiniz olmasada kısa sürede hazırlayabilirsiniz ve pilavdan alacağınız cal miktarını 1/3 oranında azaltırsınız böylece....
pirinç lapası pilav kadar lezzetli olmasada zamanla alışırsınız....diyetimde zaman zaman yer vermiştim....hem enerji verir hem de ödem attırır ....yemeğin yanında bunu yapın yalnız tuz koymayın yemeğin tuzu yeterlidir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…