- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.661
dukan dıyetı kıtabı var bende daha okumadım ama ıse yarıyormu o dıyet bazıları sağlıksız dıyor onun ıcın ?
edacım ben kitabı alana kadar sana bişeyler sorabilir miyim?Test yaptım 1.aşamayı 4 gün yapmam gerekiyomuş yumurta tavuk yoğurt süt yulaf ezmesi tüketcm peki 4 gün sonra nasıl beslencm?:44::44:
çok teşekkür ederim cnm 1 e 1 süreç ne kadar devam ediyo bi de sbzede sınırlama var mı?Canım yulaf ezmesi değil yulaf kepeği alman gerekiyor.
Onunla ekmek yapabilirsin. Günde 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği hakkın var. (yumurta süt ile krepte yapabilirsin)
Yulaf kepeği diyetin olmazsa olmazı hatta altın kuralı.
4 gün atak evren var. Saf protein alacaksın.
Olmazsa ben gün içerisinde kitaba bakayım atak evresinde tüketebileceğin besinlerin listesini yazayım.
En azından kahvaltıda peynir süt yumurta ve yulaf kepeğinden herhangi bir şey yapabilirsin.
Et hindi balık öğlen ev akşam yemeklerinde yiyebilirsin. Eti yağsız alman lazım. et şarküteri ürünü alacaksanda yağ yüzdesi sanırım % 10 dan az olmalı. Çiğer vs de seviyorsan yiyebilirsin.
En az 2-3 litre su içmen lazım. Çok açık ve net söylüyorum. Yulaf kepeğini ve suyunu almazsan kabız olursun sağlıksız olur. Yulaf kepeği lifli olduğundan dengeni bozmamış oluyorsun ve en az diğer besinler gibi aşırı tok tutuyor. kepeğini galeta olarakta yapabilirsin ara öğünlerde tüketebilirsin.
4 gün sonra 5 gün protein 5 gün protein + sebze günü ve yada 1 protein 1 gün protein + sebze olarak uygulayabilirsin. Bana sorarsan 1e 1 yap derim. Çünkü diğeri çok katı oluyor diyetten sıkabilirsin. Yiyebileceğin sebzelerden istediğin yemeği yapabilirsin. Hem vücut dengeni bozmamış olursun. günden en az 20 dk yürüyüş şart. yoksa yaptıkların havaya gider... ve vücut belli dönemlerde direnç gösterip kilo verimini durduruyor. işte o günlerde sporunu arrttırıp tekrar atak evresini uygulayınca tekrar aynı düzende kilo veriyorsun. Önemli olan sporla o direnci kırıp diyete devam etmek. Çok zor değil...
Günaydın. İyi sayılırım. sen nasılsın? Sahurda aç kalınca bugün evde vakitte geçmiyor zorlanıyorum biraz. Ama yarım kilo vermişim gitmişşşş. :) Bu nedenle kendimi iyi hissediyorum. Akşama şöyle hem gözümü hem karnımı doyuracak diyete uygun bir yemek yiyeceğim sonrada eritmeye gideceğim :)
çok teşekkür ederim cnm 1 e 1 süreç ne kadar devam ediyo bi de sbzede sınırlama var mı?
iyi sayılırım....açılmaya çalışıyorum
kendi adıma zorlu ve keyifli bir haftanın huzuru yaşıyorum şuan....
öğlen oldu canım allah kolaylık versin....tebrik ediyorum böyle giderse çok kısa zamanda çok güzel sonuçlar alacaksın....
bu haberi haberi okuduğum da çok sevindim cnmakşamıda en iyi şekilde geçireceğine ben inanıyorum
Hedef kilona inene kadar devam ediyorsun sonra güçlendirme diyeti (verilen kilo başına 10 gün ) yapılıyor sonra koruma diyeti yapılıyor. :)
Sebzeler de sınırlı. internetten seyir evresi izinli gıdalar olarak araştır. yinede tavsiyem başlamadan önce kitabı okuman.
tamam cnm bakıyorum şimdi dr. öz canlı anlatıyo evreleri onlarıda izlycm teşekkür ederim son bişey daha sorcm cnm ya şu kilo çizelgesini nerden yapabilirim?:44::44::44:
Bir kaç gün önceki yorumlarda kaptanımız bilgi vermişti
bu gece sahura kalkamadım daha doğrusu annem geldı uyandırdıda uyuyayım dedım oda tamam dedı gerı uyumuşum.gergun ıse hemen hemen toplamda 4 saat uyku ıle gıdıyorum sonunda dayanamısım geceolan bızım oruca oldu neyse bugun oruç degılım. bakalım ıste neyemek yapıcam kendıme bu arada ben cumartesıde tam gun çalışıyorum.
kahvaltı olarak
1 tabak mercımek çorbası ıctım sadece.
ara ogun olarak bırsey bulmam lazım kendıme sımdı ama ıstede herkes oruçlu nasıl yiyeceksem artık mutfakta gızlı kacak yıyecegım.
yada hıc ara ogun yapmadan ogle yemegını 11 gıbı mı yesem bılemedım çorbayı 6,15 de ıctım.(zorum neyse artık bıraz daha uyuyup kahvaltıyı 7 de yapsana dımı ya )
sahurda psıkolojıkman yıyoruz bırde benım mıgrenım var açlık mıgrenı tetıklıyor malum surede 18 saat bırde ıse gıdıyorum ıste bazen gun ıcınde yer degıstırıyorum rakım degısıklıgı vs çarpıyor kotu etmesın dıye(
aksamda tatlıyı yemeyecektim ama canım cektı(( ama acısını 45 dk aerobik yaparak çıkardım
okudum kabul edıyorum.
.
dedıgım gıbı ozelde calıstıgım ıcın gunduz pek gırme fırsatım olmuycak ama netten yorumları mutlaka okuyacağım.sıteye gırebılıyorum ama uye gırısı yapamam( ınternet kontrol altında kım neyapıyor vs ara ara ıncelıoyorlarda (
ama sabah bu saatlerde ve gırebılrsem aksam gıremeye calısacagım.
cuma 11e kadar kılo bıldırımı demıssınız ben sımdı bıldıreyım dun o saatte uye degıldım takıma
92 kılo.((
buarada kılo bıldırımını başlangıç ve bıtıs dıyemı bıldırıyruz ?
merhaba benı 14.takıma aldığınız ıcın cok teşekkür ederım.burada neler yapıldığını bıraz ozet olarak anlatabılırmısınız?
buarada hem burada yarışıp hemde 90 ustu zayıflayanlar kısmında yazabılıyoruz dımı ?
buarada kendımı tanıdayım 26 yasında bekarım ozel sektörde çalışıyorum 92 kiloyum(
sahur
1 bardak ıhlamur
domates
5 dılım börek((
ıftar:
1 kase mercımek çorbası
1 dılıme yakın ekmek
az salata
2 fırında tavuk but
az fırında patates
yemekten sonra 1 dılım etımek tatlısı((
2 bardak sekersız cay
spor:45 dk evde aerobik
kosu bandına bınecektım fakat sureklı fısı prıze takınca sıgorta attırdı( oyuzden bende aerobik yaptım.
eski yorumları okudum malesef göremedim tekrar sorym en iyisi
linkini paylaşırım birazdan ....
bu arada dünkü kilo bildirimini göremedim cnm...paylaştınmı....dünkü kilomuz bu cuma başlangıç kilomuz olacak....
19/07/2013: kg :?????
19/07/2013 kg:73 tartımda sorun var tekrar tartılıp yazarım çizelge kutucuğunu buldum ne yazmam gerekiyo içine?
19/07/2013 kg:73 tartımda sorun var tekrar tartılıp yazarım çizelge kutucuğunu buldum ne yazmam gerekiyo içine?
yaptım oldu galiba tşkkr ederim kaptancım
yaptım oldu galiba tşkkr ederim kaptancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?