- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.741
*****kızlar bu hafta kısmetse listeye dahil olacağız....sayı olarak az olsakta bu haftaki paylaşıma bakaraktan gayet iyi durumdayız...ki bu hafta dahada verimli olacağız....
paylaşım bu hafta daha da çok olmalı ki motivasyonumuz artsın....bu sebeple;
****** mesajlarımızın numaralandırılmasını öneriyorum*******
yada;
*******herkes yazdığı son mesajla mesaj sayısını belirtecek....******
buna yarın hepbirlikte karar veririz....
*******takımımız için bir de takım kaptan yardımcısı olmalı, bunuda( günüllü olan veya tercihi olan ) yarın belirleyeceğiz....
bu üç durumla ilgili hepinizin yorumlarını bekliyorum arkadaşlar
ayrıca sizlerinde önerileri olursa dahada sevinirim*****
edacım eylülcüm yorumlarınızı okudum....diğer arkadaşlardan da yorumları aldıktan sonra bugün ortak bir karar alıcaz kızlar....
bu arada 13.takım kardeş takımımız kızlar
az bir işim var birazdan burdayım
14. takım kurallarımız;
1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)
2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek
3- bir :?(iki) :?hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek
4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak
:13:
canım takım kurallarımız bunlar.... kabul ediyorum yorumundan sonra listeye ekliyorum hemen
kaptan okudum şimdi en son mesaja numara verebiliriz gördüğüm kadarıyla zaten hepimiz 5 mesajdan fazla yazıyoruz yine de biraz daha can gelmesi lazım takıma bu hafta herşey daha güzel olck
kabul ediyorum
hadi bakalım hayırlısı
hoşbulduk isveç sıkıntılı ama gerçekten işe yarıyor en güzel yanı da midemin küçülmesine sebep oldu. gerçi ben ramazanda güzelce eski haline getirdim midemi ama :26:öncelikle merhaba hoş geldinben eylül ben de 1 aylık evliyim düğün için bende isveç yaptım sıkıntılı ama etkili bir diyet bence. umarım hep beraber istediğimiz gibi sağlıklı kilolar veririz.
inşallah edacım hep destek tam destekHoşgeldin aramıza. Ben eda. Bütn kiloları güzel güzel sağlıklı olarak vereceğiz...
sahur menüm kızlar
yine 1 dilim karpuz olmazsa olmazım:)dukan diyetine başlayınca en çok bunda zorlancm galiba
2 dilim ekmek
1 küçük porsiyon menemen
1 dilim peynir
1 tane haşlanmış yumurta
3 4 bardak su içtim
aynen edacım bende çayı hiç sevmiyorum
slm cnm ben zeynep hoşgeldin evlisin ve 1 bebeğin var (Allah bağışlasın)70 kilosun bence çok değil yani abartacak kadar bişeyin yok istediğin kiloya ulaşırsın bence moralini yüksek tut inan gerisi geliyo zaten
merhaba zeynep dukan yapmayı düşünüyorum ben de şok diyetler ban aiyi geliyo diğerlerinde ölçüyü kaçırıyorum ama meyvesiz bende çok zorlanırım sanırım.cnm daha bi türlü başlayamadım yulaf kepeği bulamadım bugün bakcm tekrar başlayınca yazarım durumumu şunu söylyeym teyzem 65 günde 10 kilo zayıladı görünce tanımadım ilk atak evresinde 3 4 kiloya kadar verebiliyosun daha sonra haftada 1 kilo veriyosun mesela 10 kilo vermek isteyen biri 10 hafta devam ediyo netten dr. Öz ün videolarını da izlersen yardımcı olcaktır
edacım hem motivasyon hemde bilgi alışverişi açısından kardeş takımla sürekli iletişim halinde olmakta fayda var cnm...zamanla yaşayıp göreceğiz budurumu
edacım ,sky cım teşekkürler canlarım....ama malesef aynı durumu dünde yaşadım....benimki baygınlık ,baş dönmesi aşırı halsizlik vs.... kızlar....orucumu tutamadığım için çok üzülüyorum
[QUOTE=tfneyll;31268819]bayanlar günaydınhepinize iyi bir hafta diliyrum kaçamaksız güzel bir hafta olur inşallah. dün eşimle beraber güzel bir temizlik yaptık halılardan bıktım sürekli tüy çıkıyo ya neyse dünkü menüm
sabah
güzel bir kahvaltı yaptım herşeyden az az
2 dilim ekmek
yumurta
peynir
zeytin
kekikli domates köy biberi
öğlen
eşim geç kalktığı için kahvaltıyı geç yapmıştık öğlen yemedim
akşam 18:30 da
arnavut ciğeri iki kaşık
makarna 2 kaşık
limonata(kendim yaptım) organik :)
spor: ev temizliği
su :3 litreyi bulmuştur.
ramazan dolayısıyla bu şekilde dikkat ederek devam edicez cnm....ancak tekrar tekrar dile getiriyorum....bahane ve itiraflar bir süre sonra yok olacak....madem zorlu ve güzel bir şey için çaba veriyoruz....en kısa zamanda da çevremizdeki kişilerin buna alışması ve anlayış göstermesini sağlamamız lazım....
allah kolaylık versin cnm
teşekkür edrim cnm....amin cümlemizinkini kabul etsin inşallah....
afiyet olsun canım....herşey yolunda şimdilik kilo vermeye de başladın kısa zamanda çok mutluyum ben
- 1- tfneyll :başlangıç kilosu :62.5 kg hedef kilosu :55 kg
- 2-Zeynazy :başlangıç kilosu :73 kg hedef kilosu :60 kg
- 3-Luciana :başlangıç kilosu :68.5 kg hedef kilosu :60 kg (paylaşım konusunda sıkıntı yaşamamak dileğiyle)
- 4-Valkyrie : başlangıç kilosu 101.2 kg hedef kilosu :75 kg
- 5-sky87 : başlangıç kilosu 92 kg hedef kilosu :??????? (hedef kilonu belirt cnm)
- 6-seremi2002 :başlangıç kilosu :70 kg hedef kilosu :57 kg( yeni üyemiz kuralları kabulle listemizdesin cnm)
- durumumuz bu kızlar...haydi hayırlısı ....
tmm cnm teşekkür ederim....mesaj konusu yavaş yavaş netleşmeye başladı
kaptan yardımcısı olarak edacım gönüllü şu an bu konuda da hepinizin fikrini almak isterim....2 yardımcımızda olabilir:13: ....
evet haydi canlanalım biraz kızlar....
kesinlikle canım bu hafta önümüzdeki hafta herşey çok daha güzel olacak
hadi bakalım herkes 40 lı 50 li rakamlara düşsün inşallah
ben henüz kimseyi tanımıyorum daha aktif girebilecekler kimlerse onlar olsun tabiki yardımcı
bide mesaj sonlarına numara mı yazıcaz.?
hoşbulduk isveç sıkıntılı ama gerçekten işe yarıyor en güzel yanı da midemin küçülmesine sebep oldu. gerçi ben ramazanda güzelce eski haline getirdim midemi ama :26:
inşallah edacım hep destek tam destek
merhaba zeynep dukan yapmayı düşünüyorum ben de şok diyetler ban aiyi geliyo diğerlerinde ölçüyü kaçırıyorum ama meyvesiz bende çok zorlanırım sanırım.
dukan testini çözdüm 3 gün atak diyor bana biraz az geldi ama bakalım ramazan bitsin o zaman anca olur zaten.
güzel cnm ....arnavut ciğeri:44:makarna da 2 kaşık demişsin yağsız olmasına dikkat edersek arada yenebilir ama arada ve 2 çorba kaşığı....su ve yorucu bir günle telafi etmişsindir
çıtır gelinciğim daha dur o tüycüklerbir an yeni evlendiğim zamanlar aklıma geldi misafirlerim gittiğinde duvar kenarları ve kapı arkaları yumuşak tüylü fırçalarla arada fırçala cnm faydasını görürsün....oh mis gibi olmuş keyifle oturun ....
teşekkürler canım
.
az pişmiş,yağsız ve ölçülü yenebilir edacım ancak çok nadir....ben herşeye direkt yasak konması taraftarı değilim....daha sonrasında sonuçta bu tür gıdaları bir şekide tüketeceğiz şimdi tamamen yasaklarsak ileriki zamanda çok kısa sürede kilolar geri gelir diye düşünüyorum her zaman kendi diyetimde de bu yolu izledim....ilerleyen zamanlarda kilo verme durumlarımıza bakıp ona göre de bir plan program yaparız hep birlikte....
.
edacım geçici bir süre geçen haftaki heyecanım ve stresim birazda bu yüzdendi....ama geçici bir durum bu az kişide olsak takımı oturtmamız önemli olan şu an....en kısa zamanda yeni arkadaşlar gelecektir takımımıza
o zaman iş başına hep beraber....kızlar ''cuma yarışmasına katılmak isteyenler '' sayfasını takipte olun sizlerde verilecek kilo oranına
bakarak davette bulunalım ve takımımızı daha da canlandıralım hepbirlikte
menü +spor+su güzel cnm....yulaf kepeği baharat satan yerlerde var sanırım
hadi bakalım herkes 40 lı 50 li rakamlara düşsün inşallah
ben henüz kimseyi tanımıyorum daha aktif girebilecekler kimlerse onlar olsun tabiki yardımcı
bide mesaj sonlarına numara mı yazıcaz.?
haklısın canımama geçmişe göz atarak ilk gününde olsa senin fikrinde önemli :13:
****kızlar bu hafta kısmetse listeye dahil olacağız....sayı olarak az olsakta bu haftaki paylaşıma bakaraktan gayet iyi durumdayız...ki bu hafta dahada verimli olacağız....
paylaşım bu hafta daha da çok olmalı ki motivasyonumuz artsın....bu sebeple;
****** mesajlarımızın numaralandırılmasını öneriyorum*******
yada;
*******herkes yazdığı son mesajla mesaj sayısını belirtecek....******
buna yarın hepbirlikte karar veririz....
*******takımımız için bir de takım kaptan yardımcısı olmalı, bunuda( günüllü olan veya tercihi olan ) yarın belirleyeceğiz....
bu üç durumla ilgili hepinizin yorumlarını bekliyorum arkadaşlar
ayrıca sizlerinde önerileri olursa dahada sevinirim*****
arkadaşlar;
mesaj bildirimini şu an itibariyle günlük yapıyoruz....şöyle bir önerim var bu konuda,arda kaynamaması ve de düzenli olması açısından....her sabah;
''günaydın kızlar,
az kalorili ve keyifli bir gün diliyorum
21/07/2013
şeklindeuygunmudur
kaptan yardımcısı olarakta benim fikrim;
1-eda
2-eylül
eğer sizce de uygunsa 2 kaptan yardımcımızla paylaşım alanına bildirim yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?