Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zeynepçim geçmişi okudunmu cnm....yorumlarınızı beklediğim ,bir konu var....bugün belirleyip paylaşım alanında paylaşalım bir an önce

kaptan okudum şimdi en son mesaja numara verebiliriz gördüğüm kadarıyla zaten hepimiz 5 mesajdan fazla yazıyoruz yine de biraz daha can gelmesi lazım takıma bu hafta herşey daha güzel olck

• 1- tfneyll :başlangıç kilosu :62.5 kg hedef kilosu :55 kg

• 2-Zeynazy :başlangıç kilosu :73 kg hedef kilosu :60 kg

• 3-Luciana :başlangıç kilosu :68.5 kg hedef kilosu :60 kg (paylaşım konusunda sıkıntı yaşamamak dileğiyle)

• 4-Valkyrie : başlangıç kilosu 101.2 kg hedef kilosu :75 kg

• 5-sky87 : başlangıç kilosu 92 kg hedef kilosu :70 kg

[*]

[*]6-seremi2002 :başlangıç kilosu :70 kg hedef kilosu :57 kg( yeni üyemiz kuralları kabulle listemizdesin cnm)
    [*]durumumuz bu kızlar...haydi hayırlısı ....

Son düzenleme:

kabul ediyorum
hadi bakalım hayırlısı

kaptan okudum şimdi en son mesaja numara verebiliriz gördüğüm kadarıyla zaten hepimiz 5 mesajdan fazla yazıyoruz yine de biraz daha can gelmesi lazım takıma bu hafta herşey daha güzel olck

tmm cnm teşekkür ederim....mesaj konusu yavaş yavaş netleşmeye başladı

kaptan yardımcısı olarak edacım gönüllü şu an bu konuda da hepinizin fikrini almak isterim....2 yardımcımızda olabilir:13: ....

evet haydi canlanalım biraz kızlar....

kesinlikle canım bu hafta önümüzdeki hafta herşey çok daha güzel olacak

[h=2]
listemiz kızlar[/h]

• 1- tfneyll :başlangıç kilosu :62.5 kg hedef kilosu :55 kg

• 2-Zeynazy :başlangıç kilosu :73 kg hedef kilosu :60 kg

• 3-Luciana :başlangıç kilosu :68.5 kg hedef kilosu :60 kg (paylaşım konusunda sıkıntı yaşamamak dileğiyle)

• 4-Valkyrie : başlangıç kilosu 101.2 kg hedef kilosu :75 kg

• 5-sky87 : başlangıç kilosu 92 kg hedef kilosu :70 kg

[*]

[*]6-seremi2002 :başlangıç kilosu :70 kg hedef kilosu :57 kg
    [*](bol bol paylaşımlarını bekliyoruz cnm)
    [*]durumumuz bu kızlar...haydi hayırlısı ....

Son düzenleme:
*****kızlar bu hafta kısmetse listeye dahil olacağız....sayı olarak az olsakta bu haftaki paylaşıma bakaraktan gayet iyi durumdayız...ki bu hafta dahada verimli olacağız....

paylaşım bu hafta daha da çok olmalı ki motivasyonumuz artsın....bu sebeple;

****** mesajlarımızın numaralandırılmasını öneriyorum*******

yada;

*******herkes yazdığı son mesajla mesaj sayısını belirtecek....******

buna yarın hepbirlikte karar veririz....

*******takımımız için bir de takım kaptan yardımcısı olmalı, bunuda( günüllü olan veya tercihi olan ) yarın belirleyeceğiz....

bu üç durumla ilgili hepinizin yorumlarını bekliyorum arkadaşlar

ayrıca sizlerinde önerileri olursa dahada sevinirim

seremicim senin yorumlarınıda alalım cnm....
kaptan yardımcılığı kaptanın olmadığı durumlarda kaptanın aldığı sorumlulukları yapmakla yükümlüdür arkadaşlar....edacım gönüllü bu iş için ancak çalıştığı için zaman konusunda tereddüteri var ki şu an itibariyle gayet güzel zaman ayırıyor takıma ....bu konuyuda
karara bağlamak isterim bugün ....başka adayımız varmı acaba

Son düzenleme:
öncelikle merhaba hoş geldin ben eylül ben de 1 aylık evliyim düğün için bende isveç yaptım sıkıntılı ama etkili bir diyet bence. umarım hep beraber istediğimiz gibi sağlıklı kilolar veririz.
hoşbulduk isveç sıkıntılı ama gerçekten işe yarıyor en güzel yanı da midemin küçülmesine sebep oldu. gerçi ben ramazanda güzelce eski haline getirdim midemi ama :26:
Hoşgeldin aramıza. Ben eda. Bütn kiloları güzel güzel sağlıklı olarak vereceğiz...
inşallah edacım hep destek tam destek

merhaba zeynep dukan yapmayı düşünüyorum ben de şok diyetler ban aiyi geliyo diğerlerinde ölçüyü kaçırıyorum ama meyvesiz bende çok zorlanırım sanırım.
dukan testini çözdüm 3 gün atak diyor bana biraz az geldi ama bakalım ramazan bitsin o zaman anca olur zaten.

güzel cnm ....arnavut ciğeri:44:makarna da 2 kaşık demişsin yağsız olmasına dikkat edersek arada yenebilir ama arada ve 2 çorba kaşığı....su ve yorucu bir günle telafi etmişsindir

çıtır gelinciğim daha dur o tüycükler bir an yeni evlendiğim zamanlar aklıma geldi misafirlerim gittiğinde duvar kenarları ve kapı arkalarıyumuşak tüylü fırçalarla arada fırçala cnm faydasını görürsün....oh mis gibi olmuş keyifle oturun ....

teşekkürler canım

.

az pişmiş,yağsız ve ölçülü yenebilir edacım ancak çok nadir....ben herşeye direkt yasak konması taraftarı değilim....daha sonrasında sonuçta bu tür gıdaları bir şekide tüketeceğiz şimdi tamamen yasaklarsak ileriki zamanda çok kısa sürede kilolar geri gelir diye düşünüyorum her zaman kendi diyetimde de bu yolu izledim....ilerleyen zamanlarda kilo verme durumlarımıza bakıp ona göre de bir plan program yaparız hep birlikte....

.

edacım geçici bir süre geçen haftaki heyecanım ve stresim birazda bu yüzdendi....ama geçici bir durum bu az kişide olsak takımı oturtmamız önemli olan şu an....en kısa zamanda yeni arkadaşlar gelecektir takımımıza

o zaman iş başına hep beraber....kızlar ''cuma yarışmasına katılmak isteyenler '' sayfasını takipte olun sizlerde verilecek kilo oranına
bakarak davette bulunalım ve takımımızı daha da canlandıralım hepbirlikte

menü +spor+su güzel cnm....yulaf kepeği baharat satan yerlerde var sanırım

****kızlar bu hafta kısmetse listeye dahil olacağız....sayı olarak az olsakta bu haftaki paylaşıma bakaraktan gayet iyi durumdayız...ki bu hafta dahada verimli olacağız....

yada;

*******takımımız için bir de takım kaptan yardımcısı olmalı, bunuda( günüllü olan veya tercihi olan ) yarın belirleyeceğiz....

arkadaşlar genel olarak günlük mesaj sayımında hem fikiriz....eylülcüm önerin güzel cnm,ancak henüz yeni yeni oturtuyoruz takımı haftalık sayım yada tek kişinin mesaj sayısı sayması şuan itibariyle sürekli olmayabilir diye düşünüyorum ....ilerleyen haftalarda duruma göre bunu tekrar gündeme getirebiliriz ,tşklr cnm

****kızlar bu hafta kısmetse listeye dahil olacağız....sayı olarak az olsakta bu haftaki paylaşıma bakaraktan gayet iyi durumdayız...ki bu hafta dahada verimli olacağız....

yada;

arkadaşlar;

mesaj bildirimini şu an itibariyle günlük yapıyoruz....şöyle bir önerim var bu konuda,arda kaynamaması ve de düzenli olması açısından....her sabah;

''günaydın kızlar,
az kalorili ve keyifli bir gün diliyorum

21/07/2013

şeklinde uygunmudur

kaptan yardımcısı olarakta benim fikrim;

1-eda
2-eylül

eğer sizce de uygunsa 2 kaptan yardımcımızla paylaşım alanına bildirim yapıyorum

''günaydın kızlar,
az kalorili ve keyifli bir gün diliyorum

21/07/2013

tabiki burdaki girizgah size ait

21/07/2013
bu kısım standart
:13:

oruçlu olan var mı aramızda.? iftarda gözünüz dönmesin diye neler yapıyorsunuz.? ben biraz fazla yemek seçiyorum pilav makarnayı az da olsa yicem malesef çünkü yediğim yemekler sayılı ekmeği azaltıcam bakalım bayrama kadar neler olacak

Kaptancığım eğer eylül aday ise ben hiç aday olmayayım. Kimse gönüllü olmadığından ben öne çıktım. Dediğim gibi iş durumuna göre zorluk çekebilirim. Ama her durumda destek olurum. Şuan işler yoğun olmadığından sık sık gelebiliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…