Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın canlarım
nasılsınız hafta sonu herkes dinlenmiş güzel bir hafta sonu geçirmiştir umarım
bu haftanın geçen haftadan daha keyifli ve daha daha daha çokkkkk kilo vermeli bir hafta olmasını diliyorummm

Kaptancığım günaydın. Kendi adıma iyiyim. Ramazanda ne kadar renkli bir hafta sonu olabilirse öyle oldu. Dün gezdim ama bittim işte. Açlık değilde susuzluk fena. İnş bu hafta süper bir giriş yapacağız. Grubu tam toparlayamadık galiba. Benim bu hafta hedefim 98 kilo olmak. Kısa vadeli hedeflerle uzun yol daha iyi olur :)

*****kızlar bu hafta kısmetse listeye dahil olacağız....sayı olarak az olsakta bu haftaki paylaşıma bakaraktan gayet iyi durumdayız...ki bu hafta dahada verimli olacağız....

paylaşım bu hafta daha da çok olmalı ki motivasyonumuz artsın....bu sebeple;

****** mesajlarımızın numaralandırılmasını öneriyorum*******

yada;

*******herkes yazdığı son mesajla mesaj sayısını belirtecek....******

buna yarın hepbirlikte karar veririz....

*******takımımız için bir de takım kaptan yardımcısı olmalı, bunuda( günüllü olan veya tercihi olan ) yarın belirleyeceğiz....

bu üç durumla ilgili hepinizin yorumlarını bekliyorum arkadaşlar

ayrıca sizlerinde önerileri olursa dahada sevinirim

edacım eylülcüm yorumlarınızı okudum....diğer arkadaşlardan da yorumları aldıktan sonra bugün ortak bir karar alıcaz kızlar....

bu arada 13.takım kardeş takımımız kızlar

az bir işim var birazdan burdayım

Kardeş takımla nasıl bir ilişkimiz var ?

iyi olmana sevindim edacım....ne yazıkki ramazanın 2. günü rahatsızlandım cnm ben....dün 2. orucumu tuttum ancak yine tekrarladı....neden bu kadar zorladı bu yıl çok üzülüyorum....
evet canım bu hafta herşey daha güzel olacak bunun için elimizden geleni yapacağız inşallah....motivasyonun ve azmin çok iyi gidiyor canım maşallah
....kesinlikle bencede daha iyi olur hatta zaman zaman duraksama dönemleriyle kilo sabitlemelerin bile olacak ....şimdi aynen devam canım.....

kızlar geçmişe göz attım şimdilik çıkıyorum birazdan gelirim....size iyi sohbetler....

selam kızlar ben 13. takımdan burcu kardeş takımmışız birbirimizi boş bırakmayalım ne kadr paylaşım o kada motivasyon o kadar kilo vermek demek

nasıl bu kilolara çıktım bilemiyorum. 52 kilo ile evlendim 7,5 senelik evliyim yaklaşık 4 senedir 67lerdeydim hamile kaldım 78le doğuma girdim 1 ay sonra yeniden 67ye inmiştim bol bol yiyip yine de zayıflıyor olmama güvenip abarttım sanırım 76 ya kadar çıktım.
bi kaç aydır sürekli ver al 70 e kadar düştüm. en son 4 gün kadar isveç yapıp 3-4 kg verdim. ramazanla nasıl yaparız bilmiyorum iftaradan iftara yemek yiyorum tabi bide iftar sonrası tatlılar meyveler çaylar. yine de kilo almamayı başardım ona seviniyorum ramazan sonuna kadar ne verebilsem kardır ama bayramdan sonra çok daha iyi devam etmeyi istiyorum...

hoşgeldin canım....allah bağışalasın cnm bebeğiniburda hepbirlikte istediğimiz kilolara en sağlıklı ,kalıcı vede keyifli şekilde ulaşacağız bundan hiş şüphen olmasın cnm....

bendeniz takım kaptanınız; deniz cnm....37 yaşındayım 2 yılı aşkın süredir çalışmıyorum....yaklaşık 1.5 ay önce 3. takımdan mezun oldum....ve 1 hafta önce bir süredir aktif olmayan 14 takımı açtık cnm
....sizler takımımızın ilk üyelerisiniz ....bu hafta; listede olacağız ve en kısa zamanda çok güzel sonuçlar alacağız canım....tekrardan hoşgeldin aramıza

selam kızlar ben 13. takımdan burcu kardeş takımmışız birbirimizi boş bırakmayalım ne kadr paylaşım o kada motivasyon o kadar kilo vermek demek

hoşgeldin canım sefalar getirdinkesinlikle her zaman birbirimizi ziyaret edip birbirimize destek olacağız burcucum....
sizlerin destek ve deneyimlerine her zaman ihtiyacımız olacak ve bundan da büyük mutluluk duyacağız cnm

merhaba canım tickerını yeniden düzenler misin başlangıç kilon ve hedef kilon görünmüyor

evet canım hep yanınızdayız. inş. bu hafta en iyi dereceler bizlerin olur

14. takım kurallarımız;

1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)

2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek

3- bir :?(iki) :?hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek

4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak

:13:

canım takım kurallarımız bunlar.... kabul ediyorum yorumundan sonra listeye ekliyorum hemen

öncelikle merhaba hoş geldin ben eylül ben de 1 aylık evliyim düğün için bende isveç yaptım sıkıntılı ama etkili bir diyet bence. umarım hep beraber istediğimiz gibi sağlıklı kilolar veririz.

teşekkürler canım.... ben çok heyecanlıyım bu konuda nede olsa ilk haftamız:18:....hepimize kolay gelsin cnm

Hoşgeldin aramıza. Ben eda. Bütn kiloları güzel güzel sağlıklı olarak vereceğiz...

sahur menüm kızlar

yine 1 dilim karpuz olmazsa olmazım:)dukan diyetine başlayınca en çok bunda zorlancm galiba

2 dilim ekmek
1 küçük porsiyon menemen
1 dilim peynir
1 tane haşlanmış yumurta
3 4 bardak su içtim

aynen edacım bende çayı hiç sevmiyorum

slm cnm ben zeynep hoşgeldin evlisin ve 1 bebeğin var (Allah bağışlasın)70 kilosun bence çok değil yani abartacak kadar bişeyin yok istediğin kiloya ulaşırsın bence moralini yüksek tut inan gerisi geliyo zaten

dukan dıyetı deneyımlerını bızlede paylasırmısın ?

cnm daha bi türlü başlayamadım yulaf kepeği bulamadım bugün bakcm tekrar başlayınca yazarım durumumu şunu söylyeym teyzem 65 günde 10 kilo zayıladı görünce tanımadım ilk atak evresinde 3 4 kiloya kadar verebiliyosun daha sonra haftada 1 kilo veriyosun mesela 10 kilo vermek isteyen biri 10 hafta devam ediyo netten dr. Öz ün videolarını da izlersen yardımcı olcaktır

Kardeş takımla nasıl bir ilişkimiz var ?

edacım hem motivasyon hemde bilgi alışverişi açısından kardeş takımla sürekli iletişim halinde olmakta fayda var cnm...zamanla yaşayıp göreceğiz budurumu

edacım ,sky cım teşekkürler canlarım....ama malesef aynı durumu dünde yaşadım....benimki baygınlık ,baş dönmesi aşırı halsizlik vs.... kızlar....orucumu tutamadığım için çok üzülüyorum
[Q
UOTE=tfneyll;31268819]bayanlar günaydın hepinize iyi bir hafta diliyrum kaçamaksız güzel bir hafta olur inşallah. dün eşimle beraber güzel bir temizlik yaptık halılardan bıktım sürekli tüy çıkıyo ya neyse dünkü menüm

sabah
güzel bir kahvaltı yaptım herşeyden az az
2 dilim ekmek
yumurta
peynir
zeytin
kekikli domates köy biberi

öğlen
eşim geç kalktığı için kahvaltıyı geç yapmıştık öğlen yemedim

akşam 18:30 da

arnavut ciğeri iki kaşık
makarna 2 kaşık
limonata(kendim yaptım) organik :)

spor: ev temizliği
su :3 litreyi bulmuştur.[/QUOTE]

güzel cnm ....arnavut ciğeri:44:makarna da 2 kaşık demişsin yağsız olmasına dikkat edersek arada yenebilir ama arada ve 2 çorba kaşığı....su ve yorucu bir günle telafi etmişsindir

çıtır gelinciğim daha dur o tüycükler bir an yeni evlendiğim zamanlar aklıma geldi misafirlerim gittiğinde duvar kenarları ve kapı arkalarıyumuşak tüylü fırçalarla arada fırçala cnm faydasını görürsün....oh mis gibi olmuş keyifle oturun ....

teşekkürler canım

.
Makarna yasaklı yemek değil mi

az pişmiş,yağsız ve ölçülü yenebilir edacım ancak çok nadir....ben herşeye direkt yasak konması taraftarı değilim....daha sonrasında sonuçta bu tür gıdaları bir şekide tüketeceğiz şimdi tamamen yasaklarsak ileriki zamanda çok kısa sürede kilolar geri gelir diye düşünüyorum her zaman kendi diyetimde de bu yolu izledim....ilerleyen zamanlarda kilo verme durumlarımıza bakıp ona göre de bir plan program yaparız hep birlikte....
şimdi oldu işte

aramızda kalsın tamam mı kimseye söleme ama iki yemek kaşığı yedim sadece :2::2::2: kaptancığımmm kızma :18::18::18:

.

edacım geçici bir süre geçen haftaki heyecanım ve stresim birazda bu yüzdendi....ama geçici bir durum bu az kişide olsak takımı oturtmamız önemli olan şu an....en kısa zamanda yeni arkadaşlar gelecektir takımımıza

evet bir kaç kişi daha bulsak daha doğrusu yakalasak iyi olacak

o zaman iş başına hep beraber....kızlar ''cuma yarışmasına katılmak isteyenler '' sayfasını takipte olun sizlerde verilecek kilo oranına
bakarak davette bulunalım ve takımımızı daha da canlandıralım hepbirlikte

menü +spor+su güzel cnm....yulaf kepeği baharat satan yerlerde var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…