- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.721
sayın kaptancığım kızmaz isen ben bir arkadaşı davet ettim 70 kiloymuş 57 olmak istiyormuş görmüşken kaçırmayalım dedim
günaydın canlarım
nasılsınız hafta sonu herkes dinlenmiş güzel bir hafta sonu geçirmiştir umarım
bu haftanın geçen haftadan daha keyifli ve daha daha daha çokkkkk kilo vermeli bir hafta olmasını diliyorummm
*****kızlar bu hafta kısmetse listeye dahil olacağız....sayı olarak az olsakta bu haftaki paylaşıma bakaraktan gayet iyi durumdayız...ki bu hafta dahada verimli olacağız....
paylaşım bu hafta daha da çok olmalı ki motivasyonumuz artsın....bu sebeple;
****** mesajlarımızın numaralandırılmasını öneriyorum*******
yada;
*******herkes yazdığı son mesajla mesaj sayısını belirtecek....******
buna yarın hepbirlikte karar veririz....
*******takımımız için bir de takım kaptan yardımcısı olmalı, bunuda( günüllü olan veya tercihi olan ) yarın belirleyeceğiz....
bu üç durumla ilgili hepinizin yorumlarını bekliyorum arkadaşlar
ayrıca sizlerinde önerileri olursa dahada sevinirim*****
edacım eylülcüm yorumlarınızı okudum....diğer arkadaşlardan da yorumları aldıktan sonra bugün ortak bir karar alıcaz kızlar....
bu arada 13.takım kardeş takımımız kızlar
az bir işim var birazdan burdayım
Kaptancığım günaydın. Kendi adıma iyiyim. Ramazanda ne kadar renkli bir hafta sonu olabilirse öyle oldu. Dün gezdim ama bittim işte. Açlık değilde susuzluk fena. İnş bu hafta süper bir giriş yapacağız. Grubu tam toparlayamadık galiba.Benim bu hafta hedefim 98 kilo olmak. Kısa vadeli hedeflerle uzun yol daha iyi olur :)
nasıl bu kilolara çıktım bilemiyorum. 52 kilo ile evlendim 7,5 senelik evliyim yaklaşık 4 senedir 67lerdeydim hamile kaldım 78le doğuma girdim 1 ay sonra yeniden 67ye inmiştim bol bol yiyip yine de zayıflıyor olmama güvenip abarttım sanırım 76 ya kadar çıktım.
bi kaç aydır sürekli ver al 70 e kadar düştüm. en son 4 gün kadar isveç yapıp 3-4 kg verdim. ramazanla nasıl yaparız bilmiyorum iftaradan iftara yemek yiyorum tabi bide iftar sonrası tatlılar meyveler çaylar. yine de kilo almamayı başardım ona seviniyorum ramazan sonuna kadar ne verebilsem kardır ama bayramdan sonra çok daha iyi devam etmeyi istiyorum...
selam kızlar ben 13. takımdan burcu kardeş takımmışız birbirimizi boş bırakmayalım ne kadr paylaşım o kada motivasyon o kadar kilo vermek demek
Kaptancığım günaydın. Kendi adıma iyiyim. Ramazanda ne kadar renkli bir hafta sonu olabilirse öyle oldu. Dün gezdim ama bittim işte. Açlık değilde susuzluk fena. İnş bu hafta süper bir giriş yapacağız. Grubu tam toparlayamadık galiba.Benim bu hafta hedefim 98 kilo olmak. Kısa vadeli hedeflerle uzun yol daha iyi olur :)
hoşgeldin canım sefalar getirdinkesinlikle her zaman birbirimizi ziyaret edip birbirimize destek olacağız burcucum....
sizlerin destek ve deneyimlerine her zaman ihtiyacımız olacak ve bundan da büyük mutluluk duyacağız cnm
nasıl bu kilolara çıktım bilemiyorum. 52 kilo ile evlendim 7,5 senelik evliyim yaklaşık 4 senedir 67lerdeydim hamile kaldım 78le doğuma girdim 1 ay sonra yeniden 67ye inmiştim bol bol yiyip yine de zayıflıyor olmama güvenip abarttım sanırım 76 ya kadar çıktım.
bi kaç aydır sürekli ver al 70 e kadar düştüm. en son 4 gün kadar isveç yapıp 3-4 kg verdim. ramazanla nasıl yaparız bilmiyorum iftaradan iftara yemek yiyorum tabi bide iftar sonrası tatlılar meyveler çaylar. yine de kilo almamayı başardım ona seviniyorum ramazan sonuna kadar ne verebilsem kardır ama bayramdan sonra çok daha iyi devam etmeyi istiyorum...
merhaba canım tickerını yeniden düzenler misin başlangıç kilon ve hedef kilon görünmüyor
burcucum verilen ve verilecek kilo miktarı olarak düzenledi eda tickerini... daha sonra yeni düzenlemeler yapacaktır
evet canım hep yanınızdayız. inş. bu hafta en iyi dereceler bizlerin olur
dukan dıyetı deneyımlerını bızlede paylasırmısın ?
Kardeş takımla nasıl bir ilişkimiz var ?
çokta fena bir menü değil bence
bizim bişi dememize gerek kalmadı zaten sen telafi ederim demişsin
senin adına çokkkkk sevindim
allah kabul etsin aynı sıkıntıyı bende yaşadım ikinci gün bir miğde ağrısı çektim mahvoldu gece hiç uyutmadı bıraktım şimdide regl dönemi
hem pide hem ekmek:44::44: tatlı :44::44: kafam karıştı azcık çok mu olmuş sanki
kaptancığım biz bu işi haftalık yapıyoduk sırayla her hafta biri geçmişe dönük mesaj sayımı yapıp bildiriyodu gerekli kadar mesaj yollamayana spor cezası veriyoduk. ama günlük her mesajın altına yazmak daha kolay olucak galiba yada sayı da verile bilinir.bişi sorcaktım puf unuttum:44::44::44:
allah kolaylık versin cnm
nescafe sabah sade sütte olmayacak aç karnına içildiğinde inanılmaz yağ yağtırıyor.un olmadan krep nasıl oluyo :44::44:
KALIN KIYAFETLERİ ATIN
+ Kalın kıyafetlerle fazla kiloları saklayabilmenin de rahatlığıyla, dayanamayıp bu yiyecekleri kışın tekrar yemeye başlarsınız. Bunlar, kabul etmeliyiz ki; bizim besin zaaflarımızdır.
+ Burada odaklanmanız gereken 'Yaz' değil, 'Besin Zaaflarınız'dır. Bu zaafları belirlemek ve hayatınızdan çıkarmak, 'Hedefi vurmak' demektir.
YEDİKLERİNİZİ LİSTELEYİN
+ Besin zaaflarınızı listeleyin. Her zaman tek oturuşta yediğiniz porsiyonu ve yeme sıklığınızı besin adının karşısına yazın.
+ Sonra da azaltılmış porsiyon ve azaltılmış yeme sıklığını karşılarına not alın. Bu besinleri yemek/içmek gerektikçe, tutarlılıkla ve kararlılıkla, bu küçültülmüş porsiyonları tercih edin.
KÜÇÜK BİR EL DEFTERİ
+ Küçük bir de el defteri tutun. Başarılarınızı buraya kaydedin. Çünkü beyniniz, yazılan ve tekrar edilen davranışları, daha hızlı alışkanlığa dönüştürecektir. Bunları şifreyle açılan kişisel bilgisayarınızda da takip edebilirsiniz.
+ Yeme davranışınızı değiştirmenin üzerinde; tıpkı bir proje gibi çalıştığınızda, büyük yarar sağlayacaksınız. Bu yöntemi, Benjamin Franklin kullanmış ve sadece 39 haftada tepeden tırnağa yepyeni bir birey olduğunu itiraf etmiştir.
5-6 AYDA İŞİ BİTİRİN
Böylece hatalı yeme davranışlarınızı, ortalama 5-6 ay gibi bir sürede (toplam süre, listenizin uzunluğuna da bağlıdır) siz de tepeden tırnağa değiştirebilirsiniz.
+ Daha da önemlisi, her kış kilo almak, yaz yaklaşınca panikleyip şok diyetler yapmak, detoks adı altında şok diyet kamplarına girmeye ihtiyaç duymayacaksınız.
KİLO VERİN VE KORUYUN
+ En güzel yanı, kilonuzu, sağlığınızı ve yeme içmeye dair keyiflerinizi birlikte koruyacaksınız. Bu yöntemle, sosyal ortamlara katılıp, emin ve mutlu adımlarla çıkabilirsiniz.
Tek ihtiyacınız olan; besin zaaflarınız için güvenli porsiyon büyüklüğü ve ideal yeme sıklığı üzerinde planlı biçimde yazarak çalışmaktır.
13 km/s hızla koşu: 986 kalori
Patenle kayma: 913 kalori
İp atlama: 730 kalori
Koşu bandı yürüyüşü: 657 kalori
Yavaş ve tempolu koşu (8km/s): 584 kalori
Sırt çantalı yürüyüş: 511 kalori
Aerobik: 511 kalori
Unutmayın!
Bu kalori hesabının herkes için aynı olmayacağı bir gerçek. Yapılan egzersizin etkisi, sizin aktiviteyi yapma yoğunluğunuz, kilonuz ve mevcut fitness seviyeniz gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişir.
Makarna yasaklı yemek değil mi
şimdi oldu işte
aramızda kalsın tamam mı kimseye söleme ama iki yemek kaşığı yedim sadece :2::2::2: kaptancığımmm kızma :18::18::18:
Ayıp ettin şimdiHiç normal unla krep yapar mıyım.
Kaptancığımız 2 yemek kaşığını telafi edersen kızmaz bence :)
canım ya halanormal unla krep :125::125::125::118:
bu arada gruba yeni kimse gelmiyor. Yarışamaya katılmak isteyenleri yakalayamıyoruz. Hepsini kaçırdık 12. gruba gittiler
evet bir kaç kişi daha bulsak daha doğrusu yakalasak iyi olacak
slm kızlar iftar menüm
1 küçük porsiyon yeşil fasülye
1 bardak ayran ekmek yemedim
30 dk orta tempoda yürüdüm+ su
bu gün dukan diyetine başlıycaktım yulaf kepeği bulamadımheryerde yulaf ezmesi var offf sinir oldum
ilk başta en önemli altın kurallarımız motivasyon ve azmi başlattık cnm....ben sendeki değişimleri görmeye başladım bile....ki bu hafta listeyede gireceğiz o dahada hırslandıracak hepimizi ve herşey daha da farklanacak....dediğim gibi mazeret ve itiraflarımızı bırakıyoruz...yemişsek yedik önemli olan yediğimiz miktar ve bunu su ve hareketle yada önümüzdeki gündeki yediklerimizle dengelemek....cnm gelişme döneminde değilsin....25 li yaşlardan sonraki kilocuklar zamanla kalıcı yerleşiyor ve 30 lu yaşlarda dahada yerleşiyor....bu yüzden anne ısrarlarını biraz göz ardı edicez....kek seni kesinlikle gün boyu tok tutmaz....pilav yada makarnada....bunları yavaş yavaş listelerimizden çıkartacağız ki sağlıklı ,kalıcı ve hızlı kilo verelim....bak tadını alıp yememişsin tatlıyı....oruç tutuyorsun ramazan da biraz dikkatli ama çok kasmadan devam edip sonrasında çok güzel yeme düzenini oturtacağız cnm....
annemde ac kalmayayım ıse gıdıyorm dıye ısrar edıyor yoksa oda ye demezdı zayıfla dıyor banaıns ramanzandan sonrada daha duzenlı olucak hersey badem normalde yerımde ramazanda susadırsa dıye sahurda hıc yemedim.
iftarda misafirlikteydik çorbayı begenmedım agır geldı yemedim oyuzden oyle oldu.pılavda hıc yemedın demesinler ayıpolmasın dıye okadar aldım.bızım buralarda yemeyınce alınıyorlar begenmedı fılan dıye dusunuyorlarda.
ramazan dolayısıyla bu şekilde dikkat ederek devam edicez cnm....ancak tekrar tekrar dile getiriyorum....bahane ve itiraflar bir süre sonra yok olacak....madem zorlu ve güzel bir şey için çaba veriyoruz....en kısa zamanda da çevremizdeki kişilerin buna alışması ve anlayış göstermesini sağlamamız lazım....
günaydın hanımlarD
yıne bır ıs gunu( ılkkez bugun bu saatte susamaa başladım (( nasıl geçecek butun gun ya ((
allah kolaylık versin cnm
Teşekkür ederim. Kendimi motive ediyorum işten çıkınca daha iyi olacak.
Çok geçmiş olsun ve Allah kabul etsin...
Süper tam bir dukan yemeği olmuş:) Yulaf kepeğini migros veya carrefourda bulabilirsin.
Mesajların numaralandırılması daha iyi olur bence...
Kaptan yrd. isterim fakat işte mesai saatinde müsait olamazsam giremem.
teşekkür edrim cnm....amin cümlemizinkini kabul etsin inşallah....
Günaydın herkese dün evde olmadığımdan buraya gelemedim.
Dünkü Sahur yemeğim;
1 Yumurta
1,5 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
1 ekmek (yulaf kepeğinden günlük 1,5 kaşık ile yapılıyor.)
İftar
1 porsiyon yeşil salata
patlıcan yemeği. (6 yk)
3 litre su
Spor yok ama dışardayken çok yürüdüm...
Bugün sahur
Dukan krep (1 yumurta ve süt ile)
Yağsız sütlü şekersiz nescafe
Yarım litre su.
afiyet olsun canım....herşey yolunda şimdilik kilo vermeye de başladın kısa zamanda çok mutluyum ben
teşekkürler canım.... ben çok heyecanlıyım bu konuda nede olsa ilk haftamız :18: ....hepimize kolay gelsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?