- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.021
ne diyeceğim sana biz seninle aynı hedefimiz yaaktardan mı aldın yoksa var mı hazır doğadan felan gibi çayların
yarın lazere gideceğim bilmiyorum otobüslerle nasıl gideceğim valla. oruçluyum rejimdeyim hal takat sıfır.
kızlar ben light olan tüm ürünlere karşıyım süt yoğurt kesinlikle light yasak çünkü asıl yağ oranı düşsün diye işlem yapılıyor arkadaşlar. bu durumda kola ve light ürünler için ceza;
yenilmesi ve içilmesi durumunda --------> 150 mekik,45 dk yürüyüş yeterli ve uygundur.
canlarım günaydınnnnn
nasılsınız görüşmeyeli
gördüğüm kadarıyla bomba gibisiniz
aktardan mı aldın yoksa var mı hazır doğadan felan gibi çayların
ne diyeceğim sana biz seninle aynı hedefimiz ya
senin boy kaç.
birde ne zamandır diyettesin.
aktardan isteyebilirsin.
paketler halinde toplam 3 TL.
Bayağı sıkıntılı. Çekeceğin çile varmış. Bu arada lazerden memnun musun?
Zararlı diyorlar. Korkumdan gitmiyorum. Birde gittiğimde kazıklanmak ve beter olmaktan korkuyorum. Doğru dürüst bir yer bulmak zor:Ama kurtulmakta lazım
Wow haftada bir kere içersem ceza bayağı etkiler.
canlarım günaydınnnnn
nasılsınız görüşmeyeli
ben once bir yere başladım ıpl imiş cihazları yani etki etmiyor sonra bıraktım
sonra klinliğe başladım kollarıma dioda gidiyorum
bacaklarım ve koltuk altıma şimdi yarın alexe başlayacağım valla şimdilik kollarımdan memnunum . korkacak bişey yok yanarsan tehlikeli işteEki Görüntüle 764106 bunun gibi!
canlarım günaydınnnnn
nasılsınız görüşmeyeli
valla tadı fena değil bir dilim limon sal içine harika oluyoTadı nasıl? İçebilir miyim acaba
tickerfactory yaz google amcaya oradan weigt loss seç sırayla çigelgen için beğendiğin şeyleri seçerek next de en son bilgiler isteyecek senden oraya kadar gel
Choose a Password/Pin: şifre gir istediğin bişi
Privacy: public data
Track: weight yazanı seç
Weight Units:kilograms seç
Your target weight:hedef kilonu yaz
Your starting weight: başlangıç kilon
Your current weight:şu an ki kilon
Weight Date:başlangıç tarih ama bunu ay gün yıl olarak gir
Waist Measurements bunu geç altta
Body Mass Index (BMI) - Optional What is this? böle bişi yazıyo oraya gel
Height Units: metric s/ı yazanı seç
altta botunu yaz birinci kutuya metre ikinci kutu cm
burası önemli nxt dedikten sonra açılan sayfanın en alt kısmında Direct Image URL: böle bi yazı ve kutu var kutudaki tüm yazıyı kopyala de kullanıcı kontrol panelinden profil düzenle de cizelge bölümüne kopyala kaydet
tfneyll senin ıcın tekrar yazıyorum mısır püskülü ve kiraz sapı cok iyi geldi diyorum. cok iyi odem attırıyor.
dene 2.3 gün
benim sevgi pıtırcıklarımane olmuş böyle
kızlar dün akşamda söylediğim gibi pazartesiye herkes fikrini söylesin bu menülerde uygulanması gerekenler olabilir,yararlı bilgi olabilir vs....
spor konusuna gelince bir süre önce kalori takibi yapın demiştim, ve herkezden pazartesiye vücut kile endeksini hesaplayıp,
günlük alması gereken kalori miktarını hesaplamasını istiyorum....diyet arkadaşım kalori hesaplamadan yapabilirsiniz....yediklerimizin sağlıklı olması gerektiği gibi yakacağımız enerjiden fazla cl li olmamasıda kilo vermemiz için en önemli etken...
spor konusundaki fikirler güzel bunu ,daha da çeşitlendiripyapılabilecek makul sayılarla belirleriz....
Vücut kitle indeksi: 25.8 (hafif kilolu)
İdeal kilo:65 ( tam kendime ideal kilomu belirlemişim bakmamıştım burdan)
Bazal metabolizma: 1639 kcal/gün
Toplam kalori ihtiyacı: 2048 kcal/gün
bazal metabolizma ne oluyor? diyet arkadasım'dan hesapladım bir de toplam kalori ihtiyacım bu kadarsa ben kilo veremem ki :44: anlamadım ben bunuuu
Vücut kitle indeksi: 25.8 (hafif kilolu)
İdeal kilo:65 ( tam kendime ideal kilomu belirlemişim bakmamıştım burdan)
Bazal metabolizma: 1639 kcal/gün
Toplam kalori ihtiyacı: 2048 kcal/gün
bazal metabolizma ne oluyor? diyet arkadasım'dan hesapladım bir de toplam kalori ihtiyacım bu kadarsa ben kilo veremem ki :44: anlamadım ben bunuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?