Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarın lazere gideceğim bilmiyorum otobüslerle nasıl gideceğim valla. oruçluyum rejimdeyim hal takat sıfır.

Bayağı sıkıntılı. Çekeceğin çile varmış. Bu arada lazerden memnun musun?
Zararlı diyorlar. Korkumdan gitmiyorum. Birde gittiğimde kazıklanmak ve beter olmaktan korkuyorum. Doğru dürüst bir yer bulmak zor: Ama kurtulmakta lazım

Wow haftada bir kere içersem ceza bayağı etkiler.

ben once bir yere başladım ıpl imiş cihazları yani etki etmiyor sonra bıraktım
sonra klinliğe başladım kollarıma dioda gidiyorum
bacaklarım ve koltuk altıma şimdi yarın alexe başlayacağım valla şimdilik kollarımdan memnunum . korkacak bişey yok yanarsan tehlikeli işte bunun gibi!

Bu hiç iyi görünmedi bana . İyi bir yer bulmak lazım demekki.

benim sevgi pıtırcıklarıma ne olmuş böyle

kızlar dün akşamda söylediğim gibi pazartesiye herkes fikrini söylesin bu menülerde uygulanması gerekenler olabilir,yararlı bilgi olabilir vs....
spor konusuna gelince bir süre önce kalori takibi yapın demiştim, ve herkezden pazartesiye vücut kile endeksini hesaplayıp,

günlük alması gereken kalori miktarını hesaplamasını istiyorum....diyet arkadaşım kalori hesaplamadan yapabilirsiniz....yediklerimizin sağlıklı olması gerektiği gibi yakacağımız enerjiden fazla cl li olmamasıda kilo vermemiz için en önemli etken...

spor konusundaki fikirler güzel bunu ,daha da çeşitlendirip yapılabilecek makul sayılarla belirleriz....

teşekkür ederiim yaptııım eheh

hesaplama Sonuçları
  1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.67 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 46 kg
  3. İdeal Kilonuz: 63 kg
  4. Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 19.3 kg / metrekare
  5. Sonuç: Kilonuz tamamen normalBoyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

tfneyll senin ıcın tekrar yazıyorum mısır püskülü ve kiraz sapı cok iyi geldi diyorum. cok iyi odem attırıyor.
dene 2.3 gün

kızlar bu tür ürünlerin kullanılmaması gerektiğini daha önce de söylemiştim....söylediklerimin dikkate alınmasını rica ediyorum....

bol su için...

doğal bitki çayları için....

yada sinamike içermeyen bitki çayları için....

ama bu tür şeylerle bir daha karşılaşmak istemiyorum....

yediklerinize dikkat edip+3 lt su ve yapacağınız 30 -45 dak lık spor yürüyüş vs ile zaten kilo vereceksiniz....bu kilolar 1-2 haftada gelmedi ki 1-2 günde gitsin....sağlıklı bir şekilde kilo vermek amacımız....

voguş sabah sabah o foto ne cnm öyle ....içim kalktı....

Vücut kitle indeksi: 25.8 (hafif kilolu)
İdeal kilo:65 ( tam kendime ideal kilomu belirlemişim bakmamıştım burdan )
Bazal metabolizma: 1639 kcal/gün
Toplam kalori ihtiyacı: 2048 kcal/gün

bazal metabolizma ne oluyor? diyet arkadasım'dan hesapladım bir de toplam kalori ihtiyacım bu kadarsa ben kilo veremem ki :44: anlamadım ben bunuuu

Kalori takibi olayına dün ben bakmıştım. Ben çok az kalori alıyor görünüyorum. Aldığım kaloriye göre hergün 250 gr vereceğimi öngörüyor o site. Nitekim öyle oluyor

• İdeal Kilo : 58 kg
• Vücut Kitle İndeksi : 36.8 kg/m2 (Aşırı Kilolu)
• Bazal Metabolizma : 1793 kcal/gün
• Toplam Kalori İhtiyacı (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) : 2241 kcal/gün

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kızlar akşam dışarda olduğun için giremedim

iftar menüm

küçük bi porsiyon sarma
1 kase cacık yedim +su+ 40dk yürüdüm

sahur menüm

domates salatalık
1 dilim peynir
2 tane zeytin
biraz üzüm
1dilim ekmek yedim+3 bardak su

Toplam kalori ihtiyacının biraz altında kalori alır birazda spor yaparsan çok güzel kilo verebileceğini söylüyor:)

pelincim teşekkürler cnm....

''Bazal metabolizma yemekten 12 saat sonra tam dinlenme anında vücudun sadece yaşamaya yetecek fonksiyonlarını sürdürecek kadar ihtiyacı olan enerji''
.....normalde kilo almaman için ve de kilo vermeye devam etmen
için bu kalori miktarını aşmaman gerekiyor....hergün bu miktardan 100-200 cl eksik beslenir vede bunu 30-45 dk lık egzersizle desteklersen istediğin şekilde kilo verirsin cnm....

kilo verdikçe bu oran düşecek ...bunu takip edip aynen devam ettikçe düzenli kilo kaybı olacak....
yalnız karbonhidrat ağırlıklı değil protein ağırlıklı besleneceğiz canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…