- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.798
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.001
light kola'nın cezası biraaz insaflı olsun lütfeen
Full kaçamak bir öğün bütün hafta cezalısın demek oluyor. Gayet caydırıcı. Herkes yandı.
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır ! artık biraz boğazımızı tutucaz napalım çıktık bir kere bu yola
yarın lazere gideceğim bilmiyorum otobüslerle nasıl gideceğim valla. oruçluyum rejimdeyim hal takat sıfır.
Ceza için uygundur. light cola normalde bana yasak değil ama cola için de ceza belirle:)
light kola'nın cezası biraaz insaflı olsun lütfeen
kızlar ben light olan tüm ürünlere karşıyım süt yoğurt kesinlikle light yasak çünkü asıl yağ oranı düşsün diye işlem yapılıyor arkadaşlar. bu durumda kola ve light ürünler için ceza;
yenilmesi ve içilmesi durumunda --------> 150 mekik,45 dk yürüyüş yeterli ve uygundur.
bende oruçluyum canım. iş yerinde sürekli oturduğumdan pek bi sıkıntım olmuyor ama sıcaklar cok fena korunmalı bir şeyler giyinmeye çalış şapka vs aman ha dikkat et sağlığınao çizelgenin nasıl yapıldığını bende merak ediyorum ben de yapmak istiyorum
meyveli soda serbest dimiii kızlaar
soda diyettte pek iyi değil diye biliyorum ama yinede bilen arkadaşlar yardımcı olsun.
valla midem kuculdu herhalde akşam hiç bişe yiyemiyorum artık ya.
tfneyll senin ıcın tekrar yazıyorum mısır püskülü ve kiraz sapı cok iyi geldi diyorum. cok iyi odem attırıyor.
dene 2.3 gün
mekik çekerken boynum cok ağrıyor kızlar sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?