Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın herkese
Öncelikle birinci olduk çok sevindikkk çok mutlu oldum
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş maşallah hep beraber zayıflayacağız inş.

Dünkü menüm

Sahur
1 dilim tam buğday ekmeği
Bir haşlanmış yumurta bir litre su.

İftar

1 porsiyon Sebzeli tavuk yemeği( patatesleri yemedim)
1 bardak kola.

1,5 litre su
Spor yok. Dün her yerim ağrıyordu

2 gündür çok başım ağrıyordu. Bugün oruçlu değilim. Ama karnım aç değil bir şey yiyemiyorum. Ramazan midemi küçülttü sanırım Dengem şaştı. Artık ramazandan sonra özellikle bayramda bir kaç gün saf protein diyeti yaparak 3 ana+2 ara öğüne döneceğim. Kilo almaktan korkuyorumda
Bugün doktora gittim saç dökülmesi için sanırım kansızlık sebep oluyor doktorun ilk söylediği o oldu. Bendeki kansızlık hep var. Sonra gittim saçlarımı kestirdim kendine gelsin diye bakalım. Bu akşam buralarda yokum bayanlar. İftar yemeğine gidiyorum. Ş

Kızlar bende bır yarısmaya uye olmak ıstıyorum ama ne yapıcam dıger topıklerde hayat durmus kımse yok
Yasemin dün sana cevap yazdım ama sanırım geçmiş okuma gibi bir alışkanlığın olmadığı için fark etmedin mesajımı. Daha önce 13. takıma başlamıştın ama bi şekilde bıraktın. Dün yine geldin gelebileceğini söylemiştim ama şimdi vazgeçtim. O mesajı okursan bile geçersizdir haberin olsun. Kilo vermek istiyorsan önce kararlı ol, bir takıma bağlan ve orda kal. Topik topik gezersen eğer başarılı olamazsın. Ben yine de sana bu yolda başarılar diliyorum.

Mesajı okudum ama ne yapıcamı kımse soylemedı bende gruba alınmadım sandım genede siz bilirsiniz ben yeterınce kararlıyım

merhaba kızlar. nasılsınız bugun
iyiz canım sen nasılsın ?

salam iş yerinde tek bulabildiğim şey malesef suya gelincde dün çok miğdem bulandı onun yerini bugün tamamlıycam inş.

yaşasın ceza sezdim sanki spor yok mu iftarda sakın kaçırma olur mu?

evet kızlar tekraradan hepinizi tebrik ediyorummmm....inşallah her hafta güzel başarılara imza atacağız....
ki bu başarının benim için anlamı ve hatırası daha bir ayrı olacak bu sebeple hepinize canı gönülden tekrardan teşekkür ederim

edacım zazarsız bir menüyle karşımızda yinegeçmiş olsun cnmönce sağlık ,kansızlık için bir şey önerdimi peki,gıda yada ilaç....aynı sorunu karşı komşumda yaşadı bir kaç ay önce ve saçlarını 2 kez sıfıra vurdurdu....sonrasında sarımsak ve zeytin yağı yumurta sarıyla bir karışım yaptık....bunu bir kaç kez başına sürüp bekletti....ve saçlarını son durulama suyuna sirke katıp duruladı....bizim buralarda doğal ev yapımı sabun yapıyorlar....şu an onuda kullanıyor....

takımımıza katılabilirsin cnm....kendinden bahsedersen biraz.....yaş,boy,şu anki kilon,hedeflediğin kilon,vs

teşekkür ederim canım

26 yasındayım 1,5 yasında bır kızım var özel bir şirkette çalışıyorum

Şuankı Kılo 79

Hedef Kilom 65

Verilmesi gereken toplam kılo 14

Yalnız bana ne yapmam gerektıgını soylersen sayfayı daha ıyı takıp edebılırım boylece senın için sorun cıkartmamıs olurum

yaşasın ceza sezdim sanki spor yok mu iftarda sakın kaçırma olur mu?

Ceza mı hangi nerde görmedim ben ceza falan
Yok canım kaçırır myım şimdiden ne yiyeceğimi düşünüp kendimi şartlandırıyorum. :)
Spor yok malaesef dün kendimi iyi hissetmiyordum her yerim ağrıyordu ve başım ağrımda vardı -

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kızlar nasılsınız bu gün

Mesajları okudum yeni gelen arkadaşlar var:Hoş geldiniz

Birlikte sağlıklı ve kalıcı kilolar vercz inşallah

İşte sahur menüm:

2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1.5 litre su 0 ekmekkk

cnm hoş geldin eylül ben de inşallah hep beraber güzel kilolar vericez
merhaba hoş geldin. güzel kilo vermeler

Hoş bulduk inşallah verelim kiloları

Aynı gün başlıyoruz herkese hayırlı olsun güzel güzel hedeflere ulaşırz inş

İnşallah hedeflerimizi göreceğiz, evet başladık beabber hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…