- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.381
evet kızlar tekraradan hepinizi tebrik ediyorummmm....inşallah her hafta güzel başarılara imza atacağız....
ki bu başarının benim için anlamı ve hatırası daha bir ayrı olacak bu sebeple hepinize canı gönülden tekrardan teşekkür ederim
edacım zazarsız bir menüyle karşımızda yinegeçmiş olsun cnm önce sağlık ,kansızlık için bir şey önerdimi peki,gıda yada ilaç....aynı sorunu karşı komşumda yaşadı bir kaç ay önce ve saçlarını 2 kez sıfıra vurdurdu....sonrasında sarımsak ve zeytin yağı yumurta sarıyla bir karışım yaptık....bunu bir kaç kez başına sürüp bekletti....ve saçlarını son durulama suyuna sirke katıp duruladı....bizim buralarda doğal ev yapımı sabun yapıyorlar....şu an onuda kullanıyor....
sahur
tatlandırıcılı çay
tam buğday ekmekli tost
1 siyah zeytin.
su
edacım dün akşam 3 arkadaşımız daha aramıza katıldısky ve pelin....şu an unuttuğum arkadaşımız yoksa 9 kişiyiz cnm bir de ben 10
kızlar ben kötü bişi yaptım hadi bana ceza verin
kızlar menülerimizi bütün olarak paylaşalım ....
su: ? spor:?Kod:
Ne yaptın bakalım hadi söyle söyle
kızlar ben kötü bişi yaptım hadi bana ceza verin
zor bi sınavdı ama iyi geçti kuzucum çok teşekkür ederim önemsediğin için
çiki yedim toplam 224kalori
yedim işte yedim yedim hıh ohhhhhhhhhhhhh canıma değsinçokta güzel önce bir sonra iki sonra 3,4 oooooohhhhhhhhhhhhhh sefam olsun
çiki yedim toplam 224kalori
Hiç pişman da değilsin gördüğüm kadarıyla
Kaptanım menü paylaştığımız özel bir saat var mı?
Bu arada dün 68 kilo demiştim tok karna idim bu sabahki daha sağlıklı olur diye düşünüyorum 67.4 kilom.
Hadi bakalım
iyi geçmesine sevindim canımüzerine bir de iftar davet yemeği ....sıkı takipçinim önemsemek ne denemek ,rica ediyorum yani
yedim işte yedim yedim hıh ohhhhhhhhhhhhh canıma değsinçokta güzel önce bir sonra iki sonra 3,4 oooooohhhhhhhhhhhhhh sefam olsun
Zerre yookÇikolata mutlu eder diye boşuna demiyorlar. Hale bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?