Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah böyle istiktarlı gideceğiz..

Ablacım bende demir eksikliği uzun zamandır var normal sınırın hep alt tabanında geziyordu. Defalarca kansızlık için doktora gittinm sadece sebze ye diyorlardı. Yediğim halde geçmiyordu. İlaçta vermiyorlardı. Saçımın böyle olması normal. Şimdi doktor özel bir karışım yazdı. Bir solüsyon birde şampuan yazdı onları kullanacağım bakalım ne olacak. Testler pahalı tuttu devlette yaptırıcam hormon troid ne varsa artık. Bunlar hep normaldi bir şey çıkmaz sanmıyorum sonuçlardan sonra ilaç yada gıda diyecek yine. Gıda demesin artık çıldırıcam. Ne güzel gür saçlarım vardı benim. Şimdi önleri azaldı. Çok aşırı değil ama geri kalan kısımlarına nazaran az.

kızlar menülerimizi bütün olarak paylaşalım ....
su: ?
Kod:
spor:?

Kaptanım menü paylaştığımız özel bir saat var mı?

Bu arada dün 68 kilo demiştim tok karna idim bu sabahki daha sağlıklı olur diye düşünüyorum 67.4 kilom.
Hadi bakalım

kızlar tatlandırıcı normalde kemik erimesi yapıyor ama stevia zararsız hatta bunu ot ile alıp yine kullanabilirsiniz. stevia bi bitki ve şekerden 200.300 kat daha tatlı

yedim işte yedim yedim hıh ohhhhhhhhhhhhh canıma değsin çokta güzel önce bir sonra iki sonra 3,4 oooooohhhhhhhhhhhhhh sefam olsun

Kaptanım menü paylaştığımız özel bir saat var mı?

Bu arada dün 68 kilo demiştim tok karna idim bu sabahki daha sağlıklı olur diye düşünüyorum 67.4 kilom.
Hadi bakalım

özel bir saat yok canım gün içinde;

tüm öğünlerle menü nü

su: ?

spor : ?

tamam cnm notumu alıyorum....

iyi geçmesine sevindim canım üzerine bir de iftar davet yemeği ....sıkı takipçinim önemsemek ne denemek ,rica ediyorum yani

ayyy canım benm iftar yemeği çok eğlenceliydi ama çok da yorucuydu canım ya ama cezm var bi lokum ve bi tulumba tatlısı iççin kaptanımız LadyLİNe en sevdiğim tatlıdan alıcam eve ve ben yemicem bana böle bi ceza verdi

yedim işte yedim yedim hıh ohhhhhhhhhhhhh canıma değsin çokta güzel önce bir sonra iki sonra 3,4 oooooohhhhhhhhhhhhhh sefam olsun

pişman olamayabilirsin ama onu eritmek için tempolu 1.5 saat yürüyüş yada koşu şeklinde 45 dk yapmalısın bide bunu düşün yani 5 dklık zevk sana böle dönücek benim 137 gündür yediğim çikolataların kalorsi o kadar ki ben çikolataya zaafı olan her mutsuz olduğumda 3 paket ülker antepfıstıklı yerdim düşün şimdi o 3 paket bana ne kadar gider eve alınırsa 1 parça koparıyorum gerisi dolapta duruyor bence pişman olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…