- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.401
İnşallah böyle istiktarlı gideceğiz..
Ablacım bende demir eksikliği uzun zamandır var normal sınırın hep alt tabanında geziyordu. Defalarca kansızlık için doktora gittinm sadece sebze ye diyorlardı. Yediğim halde geçmiyordu. İlaçta vermiyorlardı. Saçımın böyle olması normal. Şimdi doktor özel bir karışım yazdı. Bir solüsyon birde şampuan yazdı onları kullanacağım bakalım ne olacak. Testler pahalı tuttu devlette yaptırıcam hormon troid ne varsa artık. Bunlar hep normaldi bir şey çıkmaz sanmıyorum sonuçlardan sonra ilaç yada gıda diyecek yine. Gıda demesin artık çıldırıcam. Ne güzel gür saçlarım vardı benim. Şimdi önleri azaldı. Çok aşırı değil ama geri kalan kısımlarına nazaran az.
ayyy canım benmiftar yemeği çok eğlenceliydi ama çok da yorucuydu canım ya ama cezm var bi lokum ve bi tulumba tatlısı iççin kaptanımız LadyLİNe en sevdiğim tatlıdan alıcam eve ve ben yemicem bana böle bi ceza verdi
afiyet olsun pelincim.....
kahvaltı için 3 dilim ekmek
ekmek 2 dilim +domates+salatalık+2 zeytin+reçelde 1 çay kaşığı olsa diye düşündüm
İnşallah böyle istiktarlı gideceğiz..
Ablacım bende demir eksikliği uzun zamandır var normal sınırın hep alt tabanında geziyordu. Defalarca kansızlık için doktora gittinm sadece sebze ye diyorlardı. Yediğim halde geçmiyordu. İlaçta vermiyorlardı. Saçımın böyle olması normal. Şimdi doktor özel bir karışım yazdı. Bir solüsyon birde şampuan yazdı onları kullanacağım bakalım ne olacak. Testler pahalı tuttu devlette yaptırıcam hormon troid ne varsa artık. Bunlar hep normaldi bir şey çıkmaz sanmıyorum sonuçlardan sonra ilaç yada gıda diyecek yine. Gıda demesin artık çıldırıcam. Ne güzel gür saçlarım vardı benim. Şimdi önleri azaldı. Çok aşırı değil ama geri kalan kısımlarına nazaran az.
Kaptancım sende güzel veriyorsun hala devam etsen ya :)))
çiki yedim toplam 224kalori
ayyy canım benmiftar yemeği çok eğlenceliydi ama çok da yorucuydu canım ya ama cezm var bi lokum ve bi tulumba tatlısı iççin kaptanımız LadyLİNe en sevdiğim tatlıdan alıcam eve ve ben yemicem bana böle bi ceza verdi
bu nasıl bi ceza böyleee tam böyle bi disipline ihtiyacım var
çiki yedim toplam 224kalori
yedim işte yedim yedim hıh ohhhhhhhhhhhhh canıma değsinçokta güzel önce bir sonra iki sonra 3,4 oooooohhhhhhhhhhhhhh sefam olsun
paketide yeseydin keşke o kalori yapmazdı
pişman olamayabilirsin ama onu eritmek için tempolu 1.5 saat yürüyüş yada koşu şeklinde 45 dk yapmalısın bide bunu düşün yani 5 dklık zevk sana böle dönücek benim 137 gündür yediğim çikolataların kalorsi o kadar ki ben çikolataya zaafı olan her mutsuz olduğumda 3 paket ülker antepfıstıklı yerdim düşün şimdi o 3 paket bana ne kadar gider eve alınırsa 1 parça koparıyorum gerisi dolapta duruyorbence pişman olmalısın
cnm tahlillerinin normal çıkmasına çok sevindim....saçlarına iyi gelir inşallah kullanacağın ürünler....evde olduğun zamanlarda sarımsak lı karışımı uygula dicem ama hem kokusu hem de sen zaten bir bakım -tedavi yapacaksın....inşallah olumlu sonuç alırsın cnm benim....gıda konusuna gelince kilo aldırmayacak besinler vardır muhakkak araştırmak lazım....
canım ben 55 kg hedef le mezun oldum ya ,6 ay yarışamıyorum bu yüzden....ama listede olmasamda sizlerle aynen devam....
49 kg dan sonra 46 kg aramızda kalsın şimdilik
ohhhhhhh :103::125:: ?????
afiyet olsun canım....allah kabul etsin....waaauwww zorlu bir sınav daha seni bekliyor o zaman cnmne diyeyim kolay gelsin....
şu ceza olayını en kısa zaman da bizde uygulamaya geçirsek iyi olacak
canım valla bizim tkımda böle dönüo ceza sistemiçok acımasızız geçen gün bi dilim baklavaya 3 gün 30 dk spor cezası verdik
Çok güzel açıklamışsın. Spor yaparken insan bunu daha idrak ediyor dimi? Ne kadar pis boğazmışım yaa diye kendime söylendiğimi bilirim
Ben spor diyet yaptığıma daha sağlıklı hissediyorum çünkü normalde çok sağlıksız ve fazla besleniyorum bu da vücuda yük
En güzel bir kaçamak yaptın mı bedelin ödemek, yediğini karşılayacak sporu yap yapabiliyorsan sonra bakalım ikinciye yiyebiliyor musun onu gibi bir durum oluyor
Kendi yaptığı spor dışındaysa fena sayılmaz benceama biraz daha caydırıcı olabilir
valla ceza sistemi muhteşem canımmm hemen faaliyete geçir
Hiç pişman da değilsin gördüğüm kadarıyla
rehavete kapılmak yok. naptın sen
Zerre yookÇikolata mutlu eder diye boşuna demiyorlar. Hale bak
paketide yeseydin keşke o kalori yapmazdı
pişman olamayabilirsin ama onu eritmek için tempolu 1.5 saat yürüyüş yada koşu şeklinde 45 dk yapmalısın bide bunu düşün yani 5 dklık zevk sana böle dönücek benim 137 gündür yediğim çikolataların kalorsi o kadar ki ben çikolataya zaafı olan her mutsuz olduğumda 3 paket ülker antepfıstıklı yerdim düşün şimdi o 3 paket bana ne kadar gider eve alınırsa 1 parça koparıyorum gerisi dolapta duruyorbence pişman olmalısın
100 :122::122: ip
pişmanımda size belli edemiyorum ve hatamı bastırmaya çalışıyorum
kafama vurmayaydın iyiydi.
mutluluktan mutluluktan
hiç düşünemedim ben onu :44::44::44: ayyy koptum
ya normalde şöle diyim ki benim eşim etide çalışıyor düşünün artık ama bayadır yemiyordum ki ben öle hafif değil bitter severim ki bi oturuşta ooooooo neler neler yerim ama bırakmıştım. bugün dayanamadım
200 tane ip atlasamda olur ama ipim yok atlıyormuş gibi yapsam sadece zıplasam ?
şimdi öğlen yemeği yiycem burger kıng wopper menü büüyük seçim ?kola patates huhu kendimi wow hissediyorum akşamda yedin mi makarnayı tamamdır.
bu aralar kimse spor yapmıyor canım rmazan ya vakit bulamıyorlar bide çoğunluk anne bizim takımda o nedenle gayet caydırıcı oluyor çünkü bebişleri yatırdıktan sonra sahura kadar spor yapmak zorunda kalıyorlr
şimdi öğlen yemeği yiycem burger kıng wopper menü büüyük seçim ?kola patates huhu kendimi wow hissediyorum akşamda yedin mi makarnayı tamamdır.
şaka şaka şakaaaaaaşimdi öğlen yemeği yiycem burger kıng wopper menü büüyük seçim ?kola patates huhu kendimi wow hissediyorum akşamda yedin mi makarnayı tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?