Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın arkadaşlar,
sanırım 60 sayfa falan okudum gözüm dönüyo
en son yazdığımdan sonra işyerinde bi sorunlar oldu buda benim mideme vurdu gece sahurda istifra ettim falan iki gün oruç tutmadım sürekli baş ağrım vardı ve bitirmem gereken işler
bugün oruçluyum yine sahurda ağrı kesicimi de aldım. bu arada 69un altına inmişim 69,5 70 arasıydım tartı dijital değil o yüzden tam anlayamıyorum.
birinci olmuşuz hepinizi tebrik ederim keşke benimde katkım olabilseydi bu birincilikte ama önümüzde daha nice birincilikler bizi bekliyor.
ben bu bi kaç günde kolayı abarttım ama bugünden itibaren içmeyeceğim kesinlikle. eşim sırf kolayı bıraksam kilo vereceğimi söylüyor çünkü bi dönem günde 2 litre kadar içiyordum :18:
ama bitti artık bu akşam da iftara davetliyim kimbilir neler yapacak ablam doyduğum an bırakıcam cünkü iftarda fenalaşana kadar yiyorum sonra da rahatsız oluyorum bu mide rahatsızlığı bi yandan iyi oldu benim için.

demir eksikliği için sebze ye diye hangi dr. dedi acaba.? bende de yıllarca vardı yemeks eçtiğimi söyledim ıspanak falan yemem dedim. dr. demir için en iyisinin kırmızı et oldugunu söylemişti. ve 19 aylık kızım var ek gıdaya geçtiğimizden beri eti iyi yediği için demir ilacı vs de kullanmadık. yani bence biraz ete ağırlık vermelisin canım.

bu nasıl bi ceza böyleee tam böyle bi disipline ihtiyacım var

cnm tahlillerinin normal çıkmasına çok sevindim....saçlarına iyi gelir inşallah kullanacağın ürünler....evde olduğun zamanlarda sarımsak lı karışımı uygula dicem ama hem kokusu hem de sen zaten bir bakım -tedavi yapacaksın....inşallah olumlu sonuç alırsın cnm benim....gıda konusuna gelince kilo aldırmayacak besinler vardır muhakkak araştırmak lazım....

Kaptancım sende güzel veriyorsun hala devam etsen ya :)))

canım ben 55 kg hedef le mezun oldum ya ,6 ay yarışamıyorum bu yüzden....ama listede olmasamda sizlerle aynen devam....
49 kg dan sonra 46 kg aramızda kalsın şimdilik

çiki yedim toplam 224kalori

ohhhhhhh :103::125:: ?????

afiyet olsun canım....allah kabul etsin....waaauwww zorlu bir sınav daha seni bekliyor o zaman cnmne diyeyim kolay gelsin....

şu ceza olayını en kısa zaman da bizde uygulamaya geçirsek iyi olacak

çiki yedim toplam 224kalori

yedim işte yedim yedim hıh ohhhhhhhhhhhhh canıma değsin çokta güzel önce bir sonra iki sonra 3,4 oooooohhhhhhhhhhhhhh sefam olsun

paketide yeseydin keşke o kalori yapmazdı

Çok güzel açıklamışsın. Spor yaparken insan bunu daha idrak ediyor dimi? Ne kadar pis boğazmışım yaa diye kendime söylendiğimi bilirim
Ben spor diyet yaptığıma daha sağlıklı hissediyorum çünkü normalde çok sağlıksız ve fazla besleniyorum bu da vücuda yük

En güzel bir kaçamak yaptın mı bedelin ödemek, yediğini karşılayacak sporu yap yapabiliyorsan sonra bakalım ikinciye yiyebiliyor musun onu gibi bir durum oluyor

valla ceza sistemi muhteşem canımmm hemen faaliyete geçir

aynen öle canım ben her spor yaptığımda aynı şeyi sölerdim kendime ve şu ana gelene kadar o kadar sıkıldım ki spor yapmaktan şimdi asla kaçamak yapmıyorum. çikilata tatlı yemiyorum yersem bile kendimi frenlemeyi öğrendim

Kendi yaptığı spor dışındaysa fena sayılmaz benceama biraz daha caydırıcı olabilir

bu aralar kimse spor yapmıyor canım rmazan ya vakit bulamıyorlar bide çoğunluk anne bizim takımda o nedenle gayet caydırıcı oluyor çünkü bebişleri yatırdıktan sonra sahura kadar spor yapmak zorunda kalıyorlr

Hiç pişman da değilsin gördüğüm kadarıyla

pişmanımda size belli edemiyorum ve hatamı bastırmaya çalışıyorum

rehavete kapılmak yok. naptın sen

kafama vurmayaydın iyiydi.

Zerre yook Çikolata mutlu eder diye boşuna demiyorlar. Hale bak

mutluluktan mutluluktan

paketide yeseydin keşke o kalori yapmazdı

hiç düşünemedim ben onu :44::44::44: ayyy koptum

ya normalde şöle diyim ki benim eşim etide çalışıyor düşünün artık ama bayadır yemiyordum ki ben öle hafif değil bitter severim ki bi oturuşta ooooooo neler neler yerim ama bırakmıştım. bugün dayanamadım

100 :122::122: ip

200 tane ip atlasamda olur ama ipim yok atlıyormuş gibi yapsam sadece zıplasam ?

şimdi öğlen yemeği yiycem burger kıng wopper menü büüyük seçim ?kola patates huhu kendimi wow hissediyorum akşamda yedin mi makarnayı tamamdır.

canım benmde eniştem ülkerde çalışıyor evde çikolata bisküviden geçilmezdi her gün okula götürdüm filan marttan beri eve sokmuyorum enişteme dedim ya elin boş gel yada hiç gelme dedim yine eli dolu geliyor ama apartmandaki bebelere veriyorum yada okula yurtta klan arkadaşlarıma götürüyorumm bu arada 20 dk ip atlarsan anca yakarsın o kaloriyi

şimdi öğlen yemeği yiycem burger kıng wopper menü büüyük seçim ?kola patates huhu kendimi wow hissediyorum akşamda yedin mi makarnayı tamamdır.

ve o burger menüyü yersen bide akşama makarnayı elveda kilo verme hoşgeldin yağlar olcak canım benden demesi ben 2 ayda burgera vereceğim paraları attım kenara 100 lira olmuş ve bide burgerda 15 gün part time çalışmış bi insan olarak tavsiye etmem beni kmse sokamaz burger a

Ayyyyyy kıyamam yaa bi daha yemeye cesaret edemezler heralde ama bebiş varsa durum bizimkinden biraz daha zor oluyo malum çok ye sütün olsun diyen anne,kayın valide,görümce,elti,komşu gibi koca bi orduyla mücadele etmek zorundalar sonra kadın kilo alıncada vay efendim sen kendine bakmıyosun çocuk oldu kendini saldın da fln fln e ne yapsın kadın yese bi dert yemese bi dert

şaka şaka şakaaaaaaeylül şaka yapıyorrrr kızlarrrrrrrrrrrr
''kafama vurmayaydın iyiydi.'' kıyamam ben sana da 220 cl çiko+ bir de 50 cl çiko nerdeyse 300 kl ....salıya notumu aldım,ona göre

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…