Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yani canım aynen öle bide süt olayı filan değilde işte yemekten sonra bebişi gezdir oyna sonra uyut dağıttıklarını topla filan zmn geçio spor yapmaya vakit kalmıo ama ceza olunca mecburlaarrr

denemekte fayda var....yağsız haşlama....faydası olacaktır eminim....

burger çok mu kötü kullanılan ürünler ben tabi şaka yaptım ama eşim mesela çok seviyor.

Neden böyle yapıyosun ki cnm bi sorunun mu var??

şaka yaptım valla hani çiki yedim ya sizlerde şok etkisi yapsın diye yaptım sıkıntı yok meyve yedim.

şaka şaka şakaaaaaaeylül şaka yapıyorrrr kızlarrrrrrrrrrrr
''kafama vurmayaydın iyiydi.'' kıyamam ben sana da 220 cl çiko+ bir de 50 cl çiko nerdeyse 300 kl ....salıya notumu aldım,ona göre

şaka yaptım burgerdan yenilir mi?

canım kötü değil pis desem yeterlidir sanırım çalışanlar hep genç ve maaşda para kesilir korkusu oluyor bu nedenle düşürseler bile köfteleri yerden alıp koyduklarına sahit oldum

Nimet ama iğrenç yaaa bende çok seviyordum sonra bi resim gördüm artık yemiyorum 2 ay boyunca burgere hiç bişey olmadan aynı şekilde kalıyo sadece ekmeği biraz bayatlıyor bakterilerin bile yemediği şeyi biz daha el kadar bebelere bile yediriyoruz bu konuda bilinçli olalım lütfen

aynen öle canım mcdonalds ve kfc de aynı şekilde malesef çocuklar ve yaşıtlarım deli gibi tüketiyorlar

ne kadar desek de anlamıcaklar sanki menüleri bağımlılık yapıyor bi ara ne yermişiz yaaa şimdi önünden geçsem kokusu bayıyor beni

selamlarr :)) bende gruplara katılmak istiordum yazdım ve hemen biri buraya çağırdıı :)
şu an 177 boyunda 71 küsur kilodayım eylülün ortasına kadar 60-62yi görmek istyrum :) forumda birinin paylaştığı haftada 6-8 kilo listesini yapıyorum 3.günüm şuan

arkadaşlar hamburger ,pizza,kumpir bunları bir yıl öncesine kadar bende çok ama çok severek yerdim....uzun zamandır tamamen bıraktım bu tür yiyecekleriartık içine ne tür katkı maddeleri koyuyorlarsa ne kadar yersen ye bir türlü doymuyordum bir de ....neyseki artık bıraktım yemiyorum....burcucum bu tür gıdaları ne kadar iyi yerlerden yesekte zaraları nın dışında hijyen konusunda kesinlik le katılıyorum sana....benimde yıllar önce şöyle bir deneyimim olmuştu....kısa süreli ,görünüşte kalite bir markette; kasiyer olarak çalışıyordum.....bir çay arasında şarküteri için hazırlık yapılırken şahit olduğum sosis manzarası o gün bu gün aklımdan çıkmaz....artık neye nasıl güveneceğimizi bilemez oldum....güya lider bir markaydı ama açıkta kg ile satılan ....bu yüzden
yediğimiz içtiğimiz herşeye çok dikkat etmek lazım....

geçen evde şahane bir pizza yaptım....1 hamur aldım fırından .....yarısı peynirli yarısı kıymalı şahane bir şey oldu....1 tatlı kaşığı yağ bile yoktur hamuru yağladım,peynir,bol domates,biber,baharat,yağsız kıyma sonuç süper....tabi 1 acuç içi kadar dı yediğim dilim

hoşgeldin canımo biri benimbendeniz 14. takım kaptanı deniz....

haklısın canım ben artık dışarı gidersem güvendiğim yerlere gidiyorum ve genelde servis usulü yiyorum pizzayla aram yoktur ama tam bir dürüm lahmacun hastasıyımdır daha yemedim 59.9 görüyüm bi ödül vericem kendime canım arkadaşlık isteğimi kabul eder misin?

memnun oldum canıım :) esma bende 19 yaşındayımm

ben de memnun oldum cnm....hemen takım kurallarımızı paylaşayım senin için ve kabul ediyorum yorumundan sonra hayırlı olsun diyelim cnm

umarım güvenimizi suistimal etmezler....ne kalmış ki şunun şurasın da haftaya ziyafet seni bekliyor o zaman canım
hemen baktım ve kabul ettim bile

haftaya göremem canım herhalde az az gidiyo yaaa bu hafta 300 gr gtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…