- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.421
Ayyyyyy kıyamam yaa bi daha yemeye cesaret edemezler heraldeama bebiş varsa durum bizimkinden biraz daha zor oluyo malum çok ye sütün olsun diyen anne,kayın valide,görümce,elti,komşu gibi koca bi orduyla mücadele etmek zorundalar sonra kadın kilo alıncada vay efendim sen kendine bakmıyosun çocuk oldu kendini saldın da fln fln e ne yapsın kadın yese bi dert yemese bi dert
Günaydın arkadaşlar,
sanırım 60 sayfa falan okudum gözüm dönüyo
en son yazdığımdan sonra işyerinde bi sorunlar oldu buda benim mideme vurdu gece sahurda istifra ettim falan iki gün oruç tutmadım sürekli baş ağrım vardı ve bitirmem gereken işler
bugün oruçluyum yine sahurda ağrı kesicimi de aldım. bu arada 69un altına inmişim 69,5 70 arasıydım tartı dijital değil o yüzden tam anlayamıyorum.
birinci olmuşuz hepinizi tebrik ederim keşke benimde katkım olabilseydi bu birincilikte ama önümüzde daha nice birincilikler bizi bekliyor.
ben bu bi kaç günde kolayı abarttım ama bugünden itibaren içmeyeceğim kesinlikle. eşim sırf kolayı bıraksam kilo vereceğimi söylüyor çünkü bi dönem günde 2 litre kadar içiyordum :18:
ama bitti artık bu akşam da iftara davetliyim kimbilir neler yapacak ablam doyduğum an bırakıcam cünkü iftarda fenalaşana kadar yiyorum sonra da rahatsız oluyorum bu mide rahatsızlığı bi yandan iyi oldu benim için.
hoş geldin cnm...çok geçmiş olsun....bu hafta ramızda görmek istiyoruz seni
demir eksikliği için sebze ye diye hangi dr. dedi acaba.? bende de yıllarca vardı yemeks eçtiğimi söyledim ıspanak falan yemem dedim. dr. demir için en iyisinin kırmızı et oldugunu söylemişti. ve 19 aylık kızım var ek gıdaya geçtiğimizden beri eti iyi yediği için demir ilacı vs de kullanmadık. yani bence biraz ete ağırlık vermelisin canım.
ve o burger menüyü yersen bide akşama makarnayı elveda kilo verme hoşgeldin yağlar olcak canım benden demesi ben 2 ayda burgera vereceğim paraları attım kenara 100 lira olmuşve bide burgerda 15 gün part time çalışmış bi insan olarak tavsiye etmem beni kmse sokamaz burger a
Neden böyle yapıyosun ki cnm bi sorunun mu var??
şaka şaka şakaaaaaaeylül şaka yapıyorrrr kızlarrrrrrrrrrrr
''kafama vurmayaydın iyiydi.'' kıyamam ben sana da 220 cl çiko+ bir de 50 cl çiko nerdeyse 300 kl ....salıya notumu aldım,ona göre
burger çok mu kötü kullanılan ürünler ben tabi şaka yaptım ama eşim mesela çok seviyor.
şaka yaptım valla hani çiki yedim ya sizlerde şok etkisi yapsın diye yaptım sıkıntı yok meyve yedim.
şaka yaptım burgerdan yenilir mi?
Nimet ama iğrenç yaaa bende çok seviyordum sonra bi resim gördüm artık yemiyorum 2 ay boyunca burgere hiç bişey olmadan aynı şekilde kalıyo sadece ekmeği biraz bayatlıyor bakterilerin bile yemediği şeyi biz daha el kadar bebelere bile yediriyoruz bu konuda bilinçli olalım lütfen
yani canım aynen öle bide süt olayı filan değilde işte yemekten sonra bebişi gezdir oyna sonra uyut dağıttıklarını topla filan zmn geçio spor yapmaya vakit kalmıo ama ceza olunca mecburlaarrr
aynen öle canım mcdonalds ve kfc de aynı şekildemalesef çocuklar ve yaşıtlarım deli gibi tüketiyorlar
KFC'den "Helal Deiliz" Aklamas- haber365.com
ben kfc menulerine bayılırdım heleki salatası
ancak sahibi HELAL DEĞİLİZ ACIKLAMASINI yüreklilik le yaptı
mc ve burger yahudiye destek oluyor diye ztn hiç bir zaman yemedim yiyen arkadaşlarımıda hep uyardım ama anlamıyorlar anlamıyorlar.
arkadaş çiki nedir ya şuna çikulata diyin
selamlarr :)) bende gruplara katılmak istiordum yazdım ve hemen biri buraya çağırdıı :)
şu an 177 boyunda 71 küsur kilodayım eylülün ortasına kadar 60-62yi görmek istyrum :) forumda birinin paylaştığı haftada 6-8 kilo listesini yapıyorum 3.günüm şuan
hoşgeldin canımo biri benim bendeniz 14. takım kaptanı deniz....
arkadaşlar hamburger ,pizza,kumpir bunları bir yıl öncesine kadar bende çok ama çok severek yerdim....uzun zamandır tamamen bıraktım bu tür yiyecekleriartık içine ne tür katkı maddeleri koyuyorlarsa ne kadar yersen ye bir türlü doymuyordum bir de ....neyseki artık bıraktım yemiyorum....burcucum bu tür gıdaları ne kadar iyi yerlerden yesekte zaraları nın dışında hijyen konusunda kesinlik le katılıyorum sana....benimde yıllar önce şöyle bir deneyimim olmuştu....kısa süreli ,görünüşte kalite bir markette; kasiyer olarak çalışıyordum.....bir çay arasında şarküteri için hazırlık yapılırken şahit olduğum sosis manzarası o gün bu gün aklımdan çıkmaz....artık neye nasıl güveneceğimizi bilemez oldum....güya lider bir markaydı ama açıkta kg ile satılan ....bu yüzden
yediğimiz içtiğimiz herşeye çok dikkat etmek lazım....
geçen evde şahane bir pizza yaptım....1 hamur aldım fırından .....yarısı peynirli yarısı kıymalı şahane bir şey oldu....1 tatlı kaşığı yağ bile yoktur hamuru yağladım,peynir,bol domates,biber,baharat,yağsız kıyma sonuç süper....tabi 1 acuç içi kadar dı yediğim dilim
memnun oldum canıım :) esma bende 19 yaşındayımm
haklısın canım ben artık dışarı gidersem güvendiğim yerlere gidiyorum ve genelde servis usulü yiyorum pizzayla aram yoktur ama tam bir dürüm lahmacun hastasıyımdır daha yemedim 59.9 görüyüm bi ödül vericem kendimecanım arkadaşlık isteğimi kabul eder misin?
ben de memnun oldum cnm....hemen takım kurallarımızı paylaşayım senin için ve kabul ediyorum yorumundan sonra hayırlı olsun diyelim cnm
umarım güvenimizi suistimal etmezler....ne kalmış ki şunun şurasın da haftaya ziyafet seni bekliyor o zaman canım
hemen baktım ve kabul ettim bile
haftaya göremem canım herhalde az az gidiyo yaaa bu hafta 300 gr gtti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?