- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.441
haftaya göremem canım herhalde az az gidiyo yaaa bu hafta 300 gr gtti
selamlarr :)) bende gruplara katılmak istiordum yazdım ve hemen biri buraya çağırdıı :)
şu an 177 boyunda 71 küsur kilodayım eylülün ortasına kadar 60-62yi görmek istyrum :) forumda birinin paylaştığı haftada 6-8 kilo listesini yapıyorum 3.günüm şuan
canım pardon ben 60 diye gördümama ondan sonraki hafta inşallah ödül senin
menülerin çok güzel aslında neden böyle ki....gerçi az olsun bizim olsun....önemli olan kalıcı kilo vermek....
inş. kuzucum yaaaa
canım bu hafta hem sunum hemde sınav vardı stresten şiştim yüzüğüm parmağıma iz yaptı bu hafta hep
esmacım takım kurallarımız cnm....kabul ediyorum yorumundan sonra listeye ekliyorum hemen ismini
14. takım kurallarımız;
1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)
2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek
3- bir :?(iki) :?hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek
4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak
:13:
memnun oldum canıım :) esma bende 19 yaşındayımm
arkadaş çiki nedir ya şuna çikulata diyin
selamlarr :)) bende gruplara katılmak istiordum yazdım ve hemen biri buraya çağırdıı :)
şu an 177 boyunda 71 küsur kilodayım eylülün ortasına kadar 60-62yi görmek istyrum :) forumda birinin paylaştığı haftada 6-8 kilo listesini yapıyorum 3.günüm şuan
arkadaşlar hamburger ,pizza,kumpir bunları bir yıl öncesine kadar bende çok ama çok severek yerdim....uzun zamandır tamamen bıraktım bu tür yiyecekleriartık içine ne tür katkı maddeleri koyuyorlarsa ne kadar yersen ye bir türlü doymuyordum bir de ....neyseki artık bıraktım yemiyorum....burcucum bu tür gıdaları ne kadar iyi yerlerden yesekte zaraları nın dışında hijyen konusunda kesinlik le katılıyorum sana....benimde yıllar önce şöyle bir deneyimim olmuştu....kısa süreli ,görünüşte kalite bir markette; kasiyer olarak çalışıyordum.....bir çay arasında şarküteri için hazırlık yapılırken şahit olduğum sosis manzarası o gün bu gün aklımdan çıkmaz....artık neye nasıl güveneceğimizi bilemez oldum....güya lider bir markaydı ama açıkta kg ile satılan ....bu yüzden
yediğimiz içtiğimiz herşeye çok dikkat etmek lazım....
geçen evde şahane bir pizza yaptım....1 hamur aldım fırından .....yarısı peynirli yarısı kıymalı şahane bir şey oldu....1 tatlı kaşığı yağ bile yoktur hamuru yağladım,peynir,bol domates,biber,baharat,yağsız kıyma sonuç süper....tabi 1 acuç içi kadar dı yediğim dilim
Günaydın herkese
Öncelikle birinci olduk çok sevindikkk çok mutlu oldum
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş maşallah hep beraber zayıflayacağız inş.
Dünkü menüm
Sahur
1 dilim tam buğday ekmeği
Bir haşlanmış yumurta bir litre su.
İftar
1 porsiyon Sebzeli tavuk yemeği( patatesleri yemedim)
1 bardak kola.
1,5 litre su
Spor yok. Dün her yerim ağrıyordu
2 gündür çok başım ağrıyordu. Bugün oruçlu değilim. Ama karnım aç değil bir şey yiyemiyorum. Ramazan midemi küçülttü sanırımDengem şaştı. Artık ramazandan sonra özellikle bayramda bir kaç gün saf protein diyeti yaparak 3 ana+2 ara öğüne döneceğim. Kilo almaktan korkuyorumda
Bugün doktora gittim saç dökülmesi için sanırım kansızlık sebep oluyor doktorun ilk söylediği o oldu. Bendeki kansızlık hep var.Sonra gittim saçlarımı kestirdim kendine gelsin diye bakalım. Bu akşam buralarda yokum bayanlar. İftar yemeğine gidiyorum. Ş
Hayırlısı inş...evet aynı günde 3 arkadaşımız aramıza katıldı çok mutluyum bu sebeple....
iyi haberlerini bekliyoruz cnm....
fatmacım bildiğin üzere takımı yeni oturtuyoruz ....sen yarışmada olduğun için ,yeni gelen arkadaşlarımız da paylaşım konusunda
sıkıntı yaşamazsak bu hafta hepinizin listede olmasını isterim.....
[/B][/I]
Vayyy havanı yesinlerrrr sıfır ekmeeekkkkkSlm kızlar nasılsınız bu gün
Mesajları okudum yeni gelen arkadaşlar var:Hoş geldiniz
Birlikte sağlıklı ve kalıcı kilolar vercz inşallah
İşte sahur menüm:
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1.5 litre su 0 ekmekkk
Heee heee. Heee imişşşş çok güldüm gece gecepaketide yeseydin keşke o kalori yapmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?