Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yani canım aynen öle bide süt olayı filan değilde işte yemekten sonra bebişi gezdir oyna sonra uyut dağıttıklarını topla filan zmn geçio spor yapmaya vakit kalmıo ama ceza olunca mecburlaarrr
Heee heee benn aynı bennnn allahi çömlek daha ilk defa yer gördü:)))

canım kötü değil pis desem yeterlidir sanırım çalışanlar hep genç ve maaşda para kesilir korkusu oluyor bu nedenle düşürseler bile köfteleri yerden alıp koyduklarına sahit oldum
Kesinlike ben de salataları için aynı şeyi söylüyorum iğreeennnççç bi deyurtdışında hep evsizlerin gittiği bi yer yurt dışında bilindik yer die gidelim dedik arkla millet dalga geçti orası çok piss nie gidiyosunuz biz asla gitmeyiz oraya falan die((sömürü ülkesiyiz resmen yaa(((

aynen öle canım mcdonalds ve kfc de aynı şekilde malesef çocuklar ve yaşıtlarım deli gibi tüketiyorlar

Aynen cnm haklısın ya baya bii efor harcıyolardır miniklerin peşinde koşmaktan
Evet bizim kerata daha yeni yattı ancak oturuyorum bebek arabasına koyar koymaz uyuyyor ve az bi dursan uyanıyor ben de uyutum önünü battaniye ile kapatıyorum ve sallıyorum olduğu yerde çok yorulunca.garibim de dolaştığımızı sanıyor:)))

koşu bandında 60 dakikayı aralıksız yapmadım ara vererek yaptım....

Bence menü gayet iyi inş cumaya güzel sonuçlar olur

Son düzenleme:

Güzel fikir valla bayıldım

Menü
12:00 1 simit 1 kk peynir
15:00 1 dilim kek,2 but
17:00 1 bardak süt
19:00 2 but
22:00 1 bardak süt 2 malta eriği 10 üzüm

Spor 1 saat normal tempo yürüyüş
Mesaj :8 (bugünkü mesaj sayısını yazdım ama yanlış olmadı inş yoksa dünkünü mü yazmak zorundayız kafam karıtı da)

Yaa rakadaşlar kilo vermeyi çok istiyorum ama çok arada kaldım yediklerimden kısıp dietisyene uyunca sütüm azalıyor.o etkilemez kesinlikle dedi ama ben eminim azaldığına(kısmayınca da çoookk ağır idiyor kararsız kaldım.ayrıca bişey sormak istiyorum taylan kümeliin kızının dieti varmış emziren anneler içn fikri olan var mı?

simit kilo aldırmazmı kalorisi çok yüksek diye biliyorum. kek simit vallahi iyi ben yesem bunları iki günde balon olurum.

Yaa zeynepcim kalıp laflamayı ve deşarj olmayı o kadaaaarrr çokk istiyorum ki ama yorgunluktan halim yok ancak ortalığı toparlayıp yatabilirim sanırım o yüzden kusuruma bakmazsan ben çıkıyorum.daha rahat zamanda görüşmek üzere

simit kilo aldırmazmı kalorisi çok yüksek diye biliyorum. kek simit vallahi iyi ben yesem bunları iki günde balon olurum.

Sorma yaa alışveriş yapmak lazım ama bizim herif pek üzerine alınmıyor ben ufaklıkla her an çıkamıyorum çıksam da markete gitmek bi dert eşyaları ufaklıkla yukarı taşımak bi dert vs.evde ne varsa onu yedim bugün ama en büyük ahatm sabah 9dan ayakta olup kahvaltıyı o saate bırakmak oldu((neyse ben kaçıyorum ii geceler

Bence de etkilemez sütünü çünkü gerekli olan proteini aldığında sağlıklı beslenmiş olursun;Taylan Kümeli yi doktorumda çok dinlemiştim sağlıklı önerileri var araştır istersen

Tabi cnm ben hep buralardayım zaten görüşmek üzereee

iyi geceler kızlar....

bugün 14. takım iştah patlaması yaşamış ....kekler ,tatlılar banada malum oldu herhalde ben de boş durmadım tabiki....1 dilim dondurma,1.5 şeftali+2 hurma ,1 incir,2 kayısı yedimmalum dönem yaklaştı ve sonuç ortada kızlar
....
artık ne kadar cezadan sayılırsa
500 tane çevirdim +60 tane mekik çektim....

İftar menüm

4 köfte yagsız kıymadan fırında yaptım

1 dilim ekmek

1 kase yoğurt

2 lire su+15dk yürüdüm

afiyet olsun zeynepçim....

yarına dengelersin .....çorba ,salata ,yoğurt ve bol su içerek....bir önceki günün mesajlarını bildiriyoruz cnm....

sky cım senin hamur işi ve tatlılarına bir çözüm bulmamız lazım....suyuda 3 lt yapmaya çalış cnm....geçen paylaştığın listelerle bir karşılaştırsan menünü arada ki farkları sende göreceksin....

Kizlaaar cok kotu biseey yaptım disarda yemek yedik arkadasimla ve ben sutlac yedim bi dee kola ictim

Domates corbasi
4kofte
Cok az yagli patates kizartmasi
3kasik pilav

Cok kacirdim bugün cok vereceginiz cezaya raziyimmm

yarına 3 lt su ve bir bitki çayı pelincim....+ 3 mil leslie yürüyüş(45 dk 250 -300 cl)

• x 1 Şişe (250ml) Coca Cola • (Alınan Kalori)113 kcal
  • x 1 Kutu (330ml) Coca Cola • (Alınan Kalori)149 kcal

• 100gr Fırın Sütlaç • (Alınan Kalori)156 kcal
  • x 1 Porsiyon Sütlaç • (Alınan Kalori)347 kcal

gayet güzel ....hiç ekmek yok
kahvaltıda 1 dilim ekmek olabilirmiş cnm....

su:
spor:

teşekkürler ben ekmeği ara sıra yiyorum. bazen canım çekerse bir dilimden az yiyorum. herkese iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…