- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.461
Heee heee benn aynı bennnn allahi çömlek daha ilk defa yer gördü:)))yani canım aynen öle bide süt olayı filan değilde işte yemekten sonra bebişi gezdir oyna sonra uyut dağıttıklarını topla filan zmn geçio spor yapmaya vakit kalmıo ama ceza olunca mecburlaarrr
Kesinlike ben de salataları için aynı şeyi söylüyorum iğreeennnççç bi deyurtdışında hep evsizlerin gittiği bi yer yurt dışında bilindik yer die gidelim dedik arkla millet dalga geçti orası çok piss nie gidiyosunuz biz asla gitmeyiz oraya falan diecanım kötü değil pis desem yeterlidir sanırım çalışanlar hep genç ve maaşda para kesilir korkusu oluyor bu nedenle düşürseler bile köfteleri yerden alıp koyduklarına sahit oldum
Nimet ama iğrenç yaaa bende çok seviyordum sonra bi resim gördüm artık yemiyorum 2 ay boyunca burgere hiç bişey olmadan aynı şekilde kalıyo sadece ekmeği biraz bayatlıyor bakterilerin bile yemediği şeyi biz daha el kadar bebelere bile yediriyoruz bu konuda bilinçli olalım lütfen
aynen öle canım mcdonalds ve kfc de aynı şekildemalesef çocuklar ve yaşıtlarım deli gibi tüketiyorlar
Evet bizim kerata daha yeni yattı ancak oturuyorum bebek arabasına koyar koymaz uyuyyor ve az bi dursan uyanıyor ben de uyutum önünü battaniye ile kapatıyorum ve sallıyorum olduğu yerde çok yorulunca.garibim de dolaştığımızı sanıyor:)))Aynen cnm haklısın ya baya bii efor harcıyolardır miniklerin peşinde koşmaktan
koşu bandında 60 dakikayı aralıksız yapmadım ara vererek yaptım....
Bence menü gayet iyi inş cumaya güzel sonuçlar oluriyi akşamlar kızlar. bugünkü diyet listem
elma sirkeli ballı su bir bardak
sabah : peynir domates salatalık zeytin
öğlen : domatesli bulgur yarım tabak 4 kaşık yoğurt
akşam: ızgara tavuk
2,5 3 litre su
60 dakika koşu bandında 4,5 yürüyüş. yani 4 km yürüdüm.
Heee heee benn aynı bennnn allahi çömlek daha ilk defa yer gördü:)))
Kesinlike ben de salataları için aynı şeyi söylüyorum iğreeennnççç bi deyurtdışında hep evsizlerin gittiği bi yer yurt dışında bilindik yer die gidelim dedik arkla millet dalga geçti orası çok piss nie gidiyosunuz biz asla gitmeyiz oraya falan die((sömürü ülkesiyiz resmen yaa (((
Evet bizim kerata daha yeni yattı ancak oturuyorum bebek arabasına koyar koymaz uyuyyor ve az bi dursan uyanıyor ben de uyutum önünü battaniye ile kapatıyorum ve sallıyorum olduğu yerde çok yorulunca.garibim de dolaştığımızı sanıyor:)))
Güzel fikir valla bayıldım
Kizlaaarcok kotu biseey yaptım disarda yemek yedik arkadasimla ve ben sutlac yedim bi dee kola ictim
Domates corbasi
4kofte
Cok az yagli patates kizartmasi
3kasik pilav
Cok kacirdim bugün cokvereceginiz cezaya raziyimmm
Sormaa yaa keşedince dünyalar benim oldu yoksa dur durak bilmeden dolanıyoruz:)))
Menü
12:00 1 simit 1 kk peynir
15:00 1 dilim kek,2 but
17:00 1 bardak süt
19:00 2 but
22:00 1 bardak süt 2 malta eriği 10 üzüm
Spor 1 saat normal tempo yürüyüş
Mesaj :8 (bugünkü mesaj sayısını yazdım ama yanlış olmadı inş yoksa dünkünü mü yazmak zorundayız kafam karıtı da)
Hoşbulduk canım memnun oldumBu arada ben zeynep hoşgeldin takıma
Neeeee kola mı bi de sütlaç hıııı
Cezalardan ceza beğen pofudukçum
simit kilo aldırmazmı kalorisi çok yüksek diye biliyorum. kek simit vallahi iyi ben yesem bunları iki günde balon olurum.
Yaa rakadaşlar kilo vermeyi çok istiyorum ama çok arada kaldım yediklerimden kısıp dietisyene uyunca sütüm azalıyor.o etkilemez kesinlikle dedi ama ben eminim azaldığına(kısmayınca da çoookk ağır idiyor kararsız kaldım.ayrıca bişey sormak istiyorum taylan kümeliin kızının dieti varmış emziren anneler içn fikri olan var mı?
cezamı mekik türünden cekmek istiyorum yürüyüş yapamıyorum ya da böyle tepinme cezası olabilir
Yaa zeynepcim kalıp laflamayı ve deşarj olmayı o kadaaaarrr çokk istiyorum ki ama yorgunluktan halim yok ancak ortalığı toparlayıp yatabilirim sanırım o yüzden kusuruma bakmazsan ben çıkıyorum.daha rahat zamanda görüşmek üzere
İftar menüm
4 köfte yagsız kıymadan fırında yaptım
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
2 lire su+15dk yürüdüm
Menü
12:00 1 simit 1 kk peynir
15:00 1 dilim kek,2 but
17:00 1 bardak süt
19:00 2 but
22:00 1 bardak süt 2 malta eriği 10 üzüm
Spor 1 saat normal tempo yürüyüş
Mesaj :8 (bugünkü mesaj sayısını yazdım ama yanlış olmadı inş yoksa dünkünü mü yazmak zorundayız kafam karıtı da)
buğunoruc tutmadımıs yüzünden
sabah
2 dılım ekmek pızzası (ekmegın uzerınde domates zeytın bıber)
ogle
2 dılım kek
yarım bıber gozlemesı
2 kasık patlıcan ezme4 zeytın
salatalık
aksam
1 tabak çorba
6 kasık fasulye yemegı
1,5 dılım ekmek
salata
1adet tatlı(yemesem ıyıdı:18: :26:
yemek sonras 3 bardak sekersız cay
su 1,5 lt fılan oldu ama daha ıceerım 2 yı tamamlarım
spor: ozel spor olmadı ama butun gun nerdeyse ayakta bır oyana bır buyana gıttım spor dıyebılırız sanırım
Kizlaaarcok kotu biseey yaptım disarda yemek yedik arkadasimla ve ben sutlac yedim bi dee kola ictim
Domates corbasi
4kofte
Cok az yagli patates kizartmasi
3kasik pilav
Cok kacirdim bugün cokvereceginiz cezaya raziyimmm
iyi akşamlar kızlar. bugünkü diyet listem
elma sirkeli ballı su bir bardak
sabah : peynir domates salatalık zeytin
öğlen : domatesli bulgur yarım tabak 4 kaşık yoğurt
akşam: ızgara tavuk
2,5 3 litre su
60 dakika koşu bandında 4,5 yürüyüş. yani 4 km yürüdüm.
afiyet olsun zeynepçim....
yarına dengelersin .....çorba ,salata ,yoğurt ve bol su içerek....bir önceki günün mesajlarını bildiriyoruz cnm....
sky cım senin hamur işi ve tatlılarına bir çözüm bulmamız lazım....suyuda 3 lt yapmaya çalış cnm....geçen paylaştığın listelerle bir karşılaştırsan menünü arada ki farkları sende göreceksin....
yarına 3 lt su ve bir bitki çayı pelincim....+ 3 mil leslie yürüyüş(45 dk 250 -300 cl)
- x 1 Şişe (250ml) Coca Cola • (Alınan Kalori)113 kcal
- x 1 Kutu (330ml) Coca Cola • (Alınan Kalori)149 kcal
- 100gr Fırın Sütlaç • (Alınan Kalori)156 kcal
- x 1 Porsiyon Sütlaç • (Alınan Kalori)347 kcal
gayet güzel ....hiç ekmek yok
kahvaltıda 1 dilim ekmek olabilirmiş cnm....
su:
spor:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?