- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.481
sky cım senin hamur işi ve tatlılarına bir çözüm bulmamız lazım....suyuda 3 lt yapmaya çalış cnm....geçen paylaştığın listelerle bir karşılaştırsan menünü arada ki farkları sende göreceksin....
[*] x 1
su:
spor:
[/I]
kızlar merhabaaaaa
nasılsınız
dün akşam gece geldim davetteydim bu yüzden yazamadım. valla ben diyeti bıraktım kızlar. yarışma olduğu günün ertesi 56.6 idim 55.90e inmişimdir herhalde bırakıyorum bu kg bana yeter.
cunki yüzüm cok çekildi yanaklarım içeri göçüyor. ama güzel günler geçirdik. ramazanda kg alırsam tekrar verebilirim belki ama inanılmaz midem kuculmuş ya. deldim galiba mideyi cok kotuyum ve dün akşam onca et mönüsünün içinden doğru duzgun yiyemedim. arkadaşımda''sen oksijenle besleniyorsun maşallah.
bidaha bi yere gidince ben sana rezerve yaptırmayayım yanımda kuş getirdim diyeyimdiyor.
kızlar merhabaaaaa
nasılsınız
dün akşam gece geldim davetteydim bu yüzden yazamadım. valla ben diyeti bıraktım kızlar. yarışma olduğu günün ertesi 56.6 idim 55.90e inmişimdir herhalde bırakıyorum bu kg bana yeter.
cunki yüzüm cok çekildi yanaklarım içeri göçüyor. ama güzel günler geçirdik. ramazanda kg alırsam tekrar verebilirim belki ama inanılmaz midem kuculmuş ya. deldim galiba mideyi cok kotuyum ve dün akşam onca et mönüsünün içinden doğru duzgun yiyemedim. arkadaşımda''sen oksijenle besleniyorsun maşallah.
bidaha bi yere gidince ben sana rezerve yaptırmayayım yanımda kuş getirdim diyeyimdiyor.
kızlar merhabaaaaa
nasılsınız
Valla beni etkiledi belki bebeğe takviye veren mama vs için etkilemiypdur benim sütüm yetmemeye başladıBence de etkilemez sütünü çünkü gerekli olan proteini aldığında sağlıklı beslenmiş olursun;Taylan Kümeli yi doktorumda çok dinlemiştim sağlıklı önerileri var araştır istersen
Yavaş yavaş olması daha mantıklı zaten benceSelam kizlar ilk gunumdu bugun yavas yavas kisayim dedim cunku asiri yiyorum bu aralar
Sahurda oruc tutmayacagim belli oldu ondan kahvalti niyetine
6-7uzum tanesi, yarim kibrit kutusu peynir, az salam
Ara ogun 3 kayisi 2 ceviz
Ogle 3 kofte domates 1 dlm ekmek
Ara: sutlu turk kahvesi
Aksam (misafirlikteydim) 1kase corba 3 kasik bulgur pilavi iki kasik izgara et ceyrek lahmacun
Ara: 1adet baklava
2 litreyi geckin su
Mesaj sayimi sayamadim cok yorgunum uyku gozumdenakiyor
Biliyorum guzel bir menundegil ama ilk gun icin cok kasmadim ama yememi baya azalttim diyebilirim bakqlim
Bugun spor yok agrim sizim coktu bakalim insallah spor da eklenecek yakinda.
Yarin misafirim var cok is var cok:18:
Hee hee hee spor halaya yardım bütüünn bi akşaaaammmm:)))o da iimişbu aradaıkı fark olumlumu olumsuzmu bılemedım :S
kesınlıkle bulmamız lazım((
kekı ekmek yerıne yedım zıra arkadaş yemek hazırlakrken ekmegı yağlayıp tost makınesınde ısıttı oyle 1 dılım ekmek yıyecegıme kek yıyeyım ekmek yerıne dedım onuda yerken 10 dk masa basından kalkıp dosya aradım
suya gelınce normalde ıcıyordum fakat dun dısardaydım oruçluların yanındada su olmuyor dıye ıcemedım ama caydan takvıye olmustr sanırım.
tatlı ıcın cezamı alayım bende?
1 tatlı yedım ufak.
50 twist mi 50 mekıkmı ? kosu vermezseniz sevınırım zıra onu normal yuruyus düşünüyorum hıc olmadı ıftara halamdayız ona yardıma gıdıcem servıs vs de yardım ederım spor yerıne.
İyiyiz canım sen nasılsın?tatil mi nerdeee göremiyorumgünaydın canlarımnasılsınız? nasıl gidiyor bakalım tatil?
kahvaltı
1 kase nesfit
sekersiz az sütlü nescafe
İdeal sahur 1***slm kızlar sahur menüm
1 bardak şekersiz kahve
1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 dilim ekmek 1 bardak süt+1 litre su
kızlar merhabaaaaa
nasılsınız
kızlar merhabaaaaa
nasılsınız
İyiyiz canım sen nasılsın?tatil mi nerdeee göremiyorum))
İdeal. Kahvaltı 1***
Valla beni etkiledi belki bebeğe takviye veren mama vs için etkilemiypdur benim sütüm yetmemeye başladı(ya da sen ne yaptın onları bi yazsana belki bana da faydası dokunur süt artar,çünkü ben suyu falan gayet iyi içerim bekarkenden şu anda da 3,5 -4 aası içiyorum hatta fazla distiyor bünye ama frenliyorum
Yavaş yavaş olması daha mantıklı zaten bence
Hee hee hee spor halaya yardım bütüünn bi akşaaaammmm:)))o da iimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?