Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar ilk gunumdu bugun yavas yavas kisayim dedim cunku asiri yiyorum bu aralar

Sahurda oruc tutmayacagim belli oldu ondan kahvalti niyetine
6-7uzum tanesi, yarim kibrit kutusu peynir, az salam

Ara ogun 3 kayisi 2 ceviz

Ogle 3 kofte domates 1 dlm ekmek

Ara: sutlu turk kahvesi

Aksam (misafirlikteydim) 1kase corba 3 kasik bulgur pilavi iki kasik izgara et ceyrek lahmacun

Ara: 1adet baklava

2 litreyi geckin su
Mesaj sayimi sayamadim cok yorgunum uyku gozumdenakiyor

Biliyorum guzel bir menundegil ama ilk gun icin cok kasmadim ama yememi baya azalttim diyebilirim bakqlim
Bugun spor yok agrim sizim coktu bakalim insallah spor da eklenecek yakinda.
Yarin misafirim var cok is var cok:18:

bu aradaıkı fark olumlumu olumsuzmu bılemedım :S

kesınlıkle bulmamız lazım ((
kekı ekmek yerıne yedım zıra arkadaş yemek hazırlakrken ekmegı yağlayıp tost makınesınde ısıttı oyle 1 dılım ekmek yıyecegıme kek yıyeyım ekmek yerıne dedım onuda yerken 10 dk masa basından kalkıp dosya aradım
suya gelınce normalde ıcıyordum fakat dun dısardaydım oruçluların yanındada su olmuyor dıye ıcemedım ama caydan takvıye olmustr sanırım.
tatlı ıcın cezamı alayım bende?
1 tatlı yedım ufak.
50 twist mi 50 mekıkmı ? kosu vermezseniz sevınırım zıra onu normal yuruyus düşünüyorum hıc olmadı ıftara halamdayız ona yardıma gıdıcem servıs vs de yardım ederım spor yerıne.

günaydın canlarım nasılsınız? nasıl gidiyor bakalım tatil?

kahvaltı

1 kase nesfit
sekersiz az sütlü nescafe

Son düzenleme:
kızlar merhabaaaaa
nasılsınız
dün akşam gece geldim davetteydim bu yüzden yazamadım. valla ben diyeti bıraktım kızlar. yarışma olduğu günün ertesi 56.6 idim 55.90e inmişimdir herhalde bırakıyorum bu kg bana yeter.
cunki yüzüm cok çekildi yanaklarım içeri göçüyor. ama güzel günler geçirdik. ramazanda kg alırsam tekrar verebilirim belki ama inanılmaz midem kuculmuş ya. deldim galiba mideyi cok kotuyum ve dün akşam onca et mönüsünün içinden doğru duzgun yiyemedim. arkadaşımda''sen oksijenle besleniyorsun maşallah.
bidaha bi yere gidince ben sana rezerve yaptırmayayım yanımda kuş getirdim diyeyim diyor.

tbrıkler hedefine ulasmıssın
darısı bıze

bu aksam halamlara davetlıyız ıns cok ıs olmazda ıftardan sonra hemen eve kaçar kosu bandıma bınerım DD

kac gundur yapmadım yapamadım vıcdan azabı cekıyorum

istediğin kiloya ulaşmıssın tebrik ederim

tebrikler umarım bizde o kiloları görürüz bir gün :)

Bence de etkilemez sütünü çünkü gerekli olan proteini aldığında sağlıklı beslenmiş olursun;Taylan Kümeli yi doktorumda çok dinlemiştim sağlıklı önerileri var araştır istersen
Valla beni etkiledi belki bebeğe takviye veren mama vs için etkilemiypdur benim sütüm yetmemeye başladı(ya da sen ne yaptın onları bi yazsana belki bana da faydası dokunur süt artar,çünkü ben suyu falan gayet iyi içerim bekarkenden şu anda da 3,5 -4 aası içiyorum hatta fazla distiyor bünye ama frenliyorum

Yavaş yavaş olması daha mantıklı zaten bence
Hee hee hee spor halaya yardım bütüünn bi akşaaaammmm:)))o da iimiş

günaydın canlarım nasılsınız? nasıl gidiyor bakalım tatil?

kahvaltı

1 kase nesfit
sekersiz az sütlü nescafe
İyiyiz canım sen nasılsın?tatil mi nerdeee göremiyorum))
İdeal. Kahvaltı 1***

slm kızlar sahur menüm

1 bardak şekersiz kahve
1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 dilim ekmek 1 bardak süt+1 litre su
İdeal sahur 1***
Bunlar günün ideal sahur ve kahvaltısı 3 yıldızlı)

Son düzenleme:

Ayyydarısı da bizim başımıza inşşşş hayırlı olsun tebrik ederim

tamam voguecim....bence de daha fazla verme kilo....boyuna göre zaten kilon gayet iyiydi bundan sonrası ilk başta sağlık sonrasında dediğin gibi görüntü olarak hoş olmaztebrik ediyorum....

bu hafta da bildirim yaparsın , ve mezun olursun ....

Selam kızlar.

Dünkü menümü yazacağım. Ve biliyorum çok sağlam bir ceza almam söz konusuÇünkü hak ettim.

Sabah doktora gittiğimden aç karnına gittim kan tahlili vs olduğundan yemek yemedim.

Öğlen
2 adet mercimek köftesi
1 bardak vişne suyu içtim.

Akşam
1 kase domates çorbası
2 dilim karışık pizza öyle önümde güzelim peyniri erimiş sıcak sıcak duruyorken dayanamadım. Halbuki sadece çorba içecektim.

Gecenin bir vaktinde eve gittim.Spor falan yok.

2 litre su

Akşam spora gidince iki kat yürüyeceğim. 10 kmdden fazla hedefliyorum. Eylülcüm gel vur bana.
Bak böyle..
Dünkü mesaj sayım: 8

Deniz ablacim 3mil leslie yürüyüşü yaptim ablamla disari ciktik disarda yidim aksam bi 3mil daha yururum tabii misafirler gelmezse :) 3litre suyla bitki Çayı kaldi onu da yaparim önümüzde saatlerde :)

aynen hala yardım
yemekten sonra bulaşıkları topla makineye yerlestır fılan

sahur

1 tabak menemen
1,5 dılım ekmek

(menemenın kalorısı cok yüksek degıldır dıye düşünüyorum malum domates bıber soğan yanı )

ıftar
1 tabak mercımek çorbası
6-7 kasık pilav
yarım kasık dıdıklenmıs haşlanmış tavuk
1 dılım ekmek
2 ufak kemal pasa tatlısı.(bunu nasıl yedım hatırlamıyorum :S yedıkten sonra farkettım :S ) bunun acısını birazdan 50 twist yaparak cıkarcam (100 de yapabılırım )

su sanırımsımdıye kadar 2 lt olmuştur dahada olur yatana kadar

spor: gun ıcınde 30 dk yuruyus
yemekten sonra bulaşıkları topla makineye yerlesıtr 15 dkda oyle spor

bırde sımdı sekersız nescafe ıcecegım nerdeyse 1 aydır ıcmedım nescafede S: cay yerne sekersız ıcecegım

buarada hanımlar bıara sade kahve yağları yakmada ıseyarıyor demıstınız

turkkahvesımı
sade tozsuz sutsuz nescafemı o ?
bırde sekersız turkkahvesının zararı varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…