Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah 2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir
Öğle ara 1/4 muz,1 bardak süt
2.ara 2 hurma 3 ceviz,1 bardak süt
Akşam 5 yk kuru fasulye,5 yk pilav,2 kızarmış biber,2 dilim kızarmış kabak yoğurtlu,1 dilim pide(bu gereksizdi keşke elimin altırndan kaldırsaydım()
Şimdi 1 bardak limonata
Spor: evi süpür,toz al,1 sepet ütü yap çocuğu gezdir başka spora valtim kalmadı
Su 3 litreyi geçti daha da içiçecm de tutuyorum kendimi)
Kitap hak getire :)

Canım yediklerinin kalorisini kalori sepeti var websitesi ben bi ara ordan topluyordum kalori hesabıyla daha güzel oluyor aslında bir daha başlayabilrim iyi oldu sayende hatırladım:))
Sade nescafe evet sek yani simsiyah acı bieşy oluyo bana çok iyi gelmişti ama az içiyordum çok sert oluyor çünkü yarım bardak kadar.o ile bir süre sonra insanın midesini yakıyor
Türk kahvesine hele de şekersizine can kurban:))hiiçç kalori yapmaz ahat ol

iyi akşamlar kızlar. bugünkü listem

sirkeli ballı su

sabah peynir çeşitleri

ara bir şeftali

biraz peynir

akşam fırında balık

1 saat koşu bandı 4,5 yürüyüş yani 4 km yürüdüm. ve 20 dakika aerobik hareketleri sıkılaşmak için.

bugün pek yiyemedim. müşteri çoktu yemekler masada bekledi neyse bugün böyle oldu. yarın normal yer içerim.

mutlu akşamlar kızlar....

yarına umarım güzel haberlerle geleceksiniz dimi...

bu arada herkes öneri listelerini hazırlamayı unutmasın kızlar....yarın büyük gün

bu akşam eltimlerde iftar yemeğindeydik....yemek kısmında sorun yok dikkat ettim ....1 kibrit kutusu revani ve 1 top dondurmayı hüplettim ama....bugün reglde oldum....yarına bunu telafi etmem lazım kızlar....bu hafta biraz yoğun geçecek benim için ....

pelincim harikasın canım benim....sporunu yapman süper olmuşsu ve bitki çayınıda içtiysen daha da süper:13:

zeytincim menülerin çok hafif canım ....proteinini aksatmıyorsun....bu güzel....su ve sporda çok güzel cnm

Merhabalar arkadaslar bende geldim davet ettigin icin cok tesekkurler blue_deniz yarin sabah erkenden tartilip kilomu bildircem

geçmiş olsunedacım....tahlil sonuçların normal çıktı değilmi....
yok canım o pizzayı ne kadar ballandıra ballandıra anlatsan da bunu yarın konuşacağız.....

Hosbulduk konusuruz evet kilo alip vermekten cok yoruldum yaa agbim 6 ayda 33 kilo verdi ve 2 aydir koruyo bide ben verebilsem:-(

canım çookkk kötü menü değil....baklava için bir bitki çayı ve 3 lt su cezam var....
şimdilik bu bitki çayını ceza olarak veriyorum...bundaki amacım 3 lt suyu ve bitki çayını alışkanlık haline getirmemiz....

Hosbulduk konusuruz evet kilo alip vermekten cok yoruldum yaa agbim 6 ayda 33 kilo verdi ve 2 aydir koruyo bide ben verebilsem:-(
. 6 ayda 33 kg mi.... süpermiş cnm....tebrikler....inşallah emkleri boşa çıkmazda hep bu kilosunda kalır....
tabiki vereceksin....burda birbirimize destek olarak istediğimiz kilolara ulaşacağız....yeterki istekli ve azimli ol gerisi kendiliğinden geliyor....buna inan cnm....

taze annemiz selamlar....
cnm diyetisyene gidiyorum demiştin ....onun listesine mi uygun bunlar ...yoksa senin kendi yediklerinmi....
2 haşlanmış yumurta bir olsa ,yanına domates+ salatalık yeşillik olsa diye düşündüm ....
akşam 5 kaşık pilav 2 - 3 kaşık olsa.....kızartma değilde ,küçük bir kabağı rendeleyip yoğurtla onu yesen....pide de süt hakkı 1- 2 lokma olsa diye düşündüm:26:
su çok güzel canım
bu arada listene kitapta eklemişsin bunuda konuşalım yarın....çok güzel cnm

kızlar yarın büyük gün derken yarın kilolarımızı mı bildireceğiz.

yok canım....bir kaç gündür yaptığımız kaçamaklar için ceza yöntemleri,kilo vermek için yararlı bilgi ve fikirler....vs herkes fikrini paylaşacak....
takım içi kurallar yani....yarına sende güzel fikirler düşün..bakalım neler ortaya çıkacak....

Aslında sıkı diyet yaparım ama ramazan ve iftar davet derken yeterli itimamı gösteremedim Bitki çayı miii Bu bana ödül olur zira normal caydan ziyade severim 3 lt su güzelmişş uf hadi bakalım suan itibariyle başlıyorum suyuma
Yarın evimi biraz temizleyeceğim insallah spor da yapmak istiyorum kısmetse hazır orucum yokken

Menümü açıklıyorumm

kahvaltı: el kadar pide yarım kk peynir 1 çatal reçel

ara: 2 ceviz 1 kayısı

öğle: avuc içi pide yarım kk peynir

ara: 2 çatal karpuz

akşam: 1 kase tavuk suyu çorbası, 1 kaşık nohut, 3 kaşık güveç, 4 kaşık pilav

ara: sekersiz cay, 1 tatlı kaşığı tatlı

Dip not: ramazanda tutamadığım günler çok yiyemiyorum psikolojik olarak aklıma gelmiyor o yüzden ögünlerim dengesiz ve kötü oldu
Bir de su aralar yediğimin 10 da birini yiyorum 2 gündür bir de daha sağlıklı besinler eklersem umarım ümitliyim

Su: 1,5 tl
spor: yok ama sabahtan beri ayaktayım iş güç misafir ağırladım yeni oturdum

Aslında çok bomboş bir menü ama kalorili seyler var. Biraz daha yiyebilirdin sağlıklı seyler tercih etsen. Mesela yoğurt elma vs gibi ara öğünler ekleyebilirsin. Ramazanda diyet yapmak daha zor sana da hak veriyorum ben de zorlanıyorum iki gündür. Önümde ounca dayanamıyorum normalde Bir de koşturmacalı bir günündü belli ki. Eminim yarın hepimizin daha iyi olacak

Sporun süper Bir de hazır meyve sularını tercih etmemeye çalış boşuna kalori

Menemen yağsızsa daha masumlaşıyor tabi
İftar bana fazla geldi hem ekmek hem pilav biraz kalorili olmuş. 1 kase yoğurt eklesen hem tok tutardı hemen hem de daha sağlıklı olurdu. Bakma böyle konuşuyorum ama iftarda benim fena gözüm dönüyor ve ramazanda kilo alan ender insanlardanım
maşallah spor da var.
Kahve konusuna gelince, sekersiz kahve kalorisiz diyebiliriz ve metabolizmayı hızlandırıyor
Türk kahvesi hele nescafeden daha sağlıklı bir şey zaten

Öğleni çok hafif tutuğun için akşam yüklenmişsin sanki biraz Bende de aynı hata var çünkü

unuttum suyumu yazmadım 2,5 3 litre su

Menün çok az cidden. Özellikle günlük alman gereken karbonhidrat eksiz geldi bana. sporun süper ötesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…