Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

168 boyum yas 26 oyle nette hespladım 2552 2360 mı oyle bırsey cıktı banada oyle geldı.
doğru hesap yapan sıte onerın varmı ?
842 kalorıde cok az :S dedıgın gıbı 1000ın altı sağlıklı degıl :s

valkyrie89 bir mesajında takıma az kıloları almayalım kotu hıssedıyorum demıstı.cok haklı 90 ustu olsunlar hem kalıcı olurlar

2 dılım ekmek kızartması
az domates salatalık

ıftar
1 tabak çorba
biber öldürme
2 dılım ekmek
1 kase yoğurt

cay
1 top dondurma çeyrek kâğıt helva ıle

su 2lt yı gecmıstır

spor
gunduz 30-35 dk yuruyus(iş yerı etrafında aynı zamanda bahçe sulaa vs )
aksam 10 dk kosu bandında yuruyus (30 cal yaktımi) devam etcektım ama basım dönmeye başladı bıraktım.(

3 mil leslie'yle spor yaptım +50 mekik cektim
bugun iş yerinde kaç kere merdiven cıktım indim saymadım ve baya bi koli mama falan kaldırdım (mamalar da en küçüğü 12 kglıktı) bütün ofisi temizledim bugünlük sporumu fazlasıyla yaptım sanırım 2 litreye yakın su içmişimdir şimdi duşa giricem ve ondan sonra bi sekersiz bitki çayı'yla rahatlıcam

kızlar kaldığım yerden geçmişi okudum....edacım bugün çok yardımcı oldun şekercim....çok teşekkür ederim....

pelincim takımın şu anki durumunu çok güzel dile getirmişsin sanada teşekkür ederimmm....

sky cım fırsat bulunca kardeş takımımızı ziyaret etmeni istiyorum....

Canım paylaşım konusunda ben de söz veremem benim de en fazla 5 olur zaten netim sorunlu sürekli kesiliyor bazen yazdığım yorumları iki hatta üç kere yeniden yazmak zorunda kalıyorum 5 bilgisayar aynı modemden yararlanıyor çünkü(ayrıca bebişle çok yoğun geçiyor günüm oturmaya bile fırsatım olmuyor .bir de kaçamak meselesi ben bu kadar katı olamam malesef.bekarkenki ben olsa çok güzel destek olurdum lakin şimdi sorumluluklar farklı hem de çok farklı.inan ya da inanma bu mesajı tam yarım saattir ancak yazabiliyorum bi net gidiyor bi bebiş kalkıyor.anlayacağın ben bu kadar katı olursam sinir minir kalmaz bende.ancak ağır ve kalıcı biraz daha esnek bi program bana uyar bu benim şu andaki durumum eğer bize uymaz gevşeklik yaparız sana bakarak derseniz ben ayrılmaya razıyım sonuçta herkesin fikri kendine ama dediğim gibi ben ancak ufak tefek kaçamaklar,bol su ,5-6 paylaşım ve ağır ağır bu yolda ilerleyebilirim gerçekçi olmam gerekirse.bundan önce defalarca diet serüvenim oldu bana sadece bu esnek şartlar değişimler ve ufak kaçamaklar devamlılığımı sağladı.karar sizin elbette ben sadce durumumu bildirdim
Zaten muhtemelen bayramdan sonra iyice oturur kurallar.

Herkes firarda ablacım gelince sorarım onlara.
:))yok bacım elim işte de gönlüm kkda merak etme:))

[ı]14. Takım kurallarımız[/ı]

[ı]1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün ve iki (üç) ara öğün Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ?
Spor : ?

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır....

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....
[/ı]

Benim için uygundur kaptancım sorun yok bu kurallarda

Enneee kızz 1.73 gördüüm aşağıda sennii hoşşhgeellddiinn

Son düzenleme:

fatmacım bugün malesef takıma çok gelemedim....öncelikle şunu söyliyeyim....anlattığın gibi bir durum olmayacak.... Böyle bir liste yapmadaki amaç ,artık birşeyleri yoluna koyup düzenli bir şekilde hareket edebilmek...yok sen şu kadar mesaj yazacaksın yok sen şunu illaki yapacaksın olurmu böye birşey....heleki bizim takımımızda....sadece son zamanlarda hem takımın yeni kurulması hemde zaman zaman yaşadığımız iletişim sıkıntısını ortadan kaldırıp sağlıklı ve keyifli kilo vermek amacımız olacak...ben menülerde şunu şu sebeple yedimisporumu yapacaktım da şu mazeret oldu gibi durumların da ortadan kalkması için böyle bir liste düzenleyelim istedim....umarım yorgunluktan ne demek istediğimi anlatabiliyorum cnm....

Menü
Sabah 2 yumurta,1 kk peynir
Öğle 2 dilim ekmek 2 kk. Peynir
Ara 1 yaş incir
Akşam 1 biber dolması,1 yk menemen,1 dilim pide
Su:3 lt
Spor sabah 1 saat bebek arabasıyla yürüyüş

Hee hee hee valla bende yorgunum anladım sanırım bende inş yorgun yorgun anlaşmışızdır kaptancım yoksa ben artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum ama bu kadar ciddi şekilde asılamam hayatım şu aralar baya bi karışık.inş kurban sonuna kadar 78i falan göserm sonra da yılbaşına 70 ondan sonrası asıl zor olan çünkü ilk defa 70 altı için çabalayacağım.anlatmak istediğim yolum uzun yavaş yavaş ve emin gitmek istiyorum bu sefer inş. Elimden geldiğince de takımdaki arklara destek olup mücadele edicem inş ama söyledipklerimin dışındakilere söz verirsem yalancı çıkarım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…