- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.601
Sen benden daha zayıfsın o kadar çıkmış olamaz senin kalori ihtiyacın. Boyun kaçtı belki oradan fark etmiştir fakat daha belirgin bir kilo vermek için alacağın kaloriyi biraz daha azaltman lazım. Bazal metobolizmanın ihtiyacı olan kalori kadar alırsan yaptığın her ekstra hareket(günlük yaşamın gerektirdiğinin haricinde) ekstra kalori harcamış olur.
7800 - 8000 bin kalori 1 kilo eder. Haftalık kalori azaltarak kilo vermek istiyorsan bunu hesaba katmalısın.
Kısaca günlük 300 kalorilik spor da yaptığını varsayarsak alman gereken kalori miktarından günlük 842 kaloriyi düşmelisinki haftada 1 kilo verebilesin.
Diyetisyenler günlük 1000 kalorinin altında liste yapmıyormuş bu da ek bilgi.
Uff sana hak veriyorum misafirlikte olmak fena.
Ben de bu akşam iftara davetliyim ve orucluyken bu kadar ca değildim ya cok fenayım
mutlu akşamlar kızlar
nihayet işlerimi bitirdimmisssss
ama yorgunluktan da bittim bu arada
hoşbuldum şekercimmmmm
Cok tesekurlerrhttp://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/istenmeyen-gobek-icin-tavsiyeler-48324.html burda sorularına cevap bulabilirsin sanırım
Canım paylaşım konusunda ben de söz veremem benim de en fazla 5 olur zaten netim sorunlu sürekli kesiliyor bazen yazdığım yorumları iki hatta üç kere yeniden yazmak zorunda kalıyorum 5 bilgisayar aynı modemden yararlanıyor çünküceza konusuna eklencek birşey benim gözümde yok gayet mantıklı ve açık. benim eklemek istediğim günlük iletişimle alakalı. paylaşım paylaşım paylaşım ne olursa olsun önemli. birbirimizden motive alıyoruz biz.
1-günlük 5 değil bence 10 mesaj yazılmalı
2-herkes bir gün öncesi kaldığı yere dönük bakarak yorum yapmalı.
3-kim menü paylaşmışsa herkes menülere yorum yapmalı kesinlikle atlanmamalı.
4-işimize yarayacak faydalı veya zararlı paylaşımlarda bulunulmalı.
5-bence bu işin en önemli kısmı su kaçamak yapılınca su cezası olmalı ama günlük az su içinede bir ceza uygulanmalı yani suyu az içen biri ertesi gün en 2,5 -3 litre arasında su içmeli ve spor cezası almalı.
Zaten muhtemelen bayramdan sonra iyice oturur kurallar.
:))yok bacım elim işte de gönlüm kkda merak etme:))Herkes firarda ablacım gelince sorarım onlara.
Benim için uygundur kaptancım sorun yok bu kurallarda[ı]14. Takım kurallarımız[/ı]
[ı]1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....
2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....
3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....
4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğünve iki (üç) ara öğün Olarak....
5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ?
Spor : ?
6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....
7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır....
8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....
9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....
[/ı]
canım paylaşım konusunda ben de söz veremem benim de en fazla 5 olur zaten netim sorunlu sürekli kesiliyor bazen yazdığım yorumları iki hatta üç kere yeniden yazmak zorunda kalıyorum 5 bilgisayar aynı modemden yararlanıyor çünkü(ayrıca bebişle çok yoğun geçiyor günüm oturmaya bile fırsatım olmuyor .bir de kaçamak meselesi ben bu kadar katı olamam malesef.bekarkenki ben olsa çok güzel destek olurdum lakin şimdi sorumluluklar farklı hem de çok farklı.inan ya da inanma bu mesajı tam yarım saattir ancak yazabiliyorum bi net gidiyor bi bebiş kalkıyor.anlayacağın ben bu kadar katı olursam sinir minir kalmaz bende.ancak ağır ve kalıcı biraz daha esnek bi program bana uyar bu benim şu andaki durumum eğer bize uymaz gevşeklik yaparız sana bakarak derseniz ben ayrılmaya razıyım sonuçta herkesin fikri kendine ama dediğim gibi ben ancak ufak tefek kaçamaklar,bol su ,5-6 paylaşım ve ağır ağır bu yolda ilerleyebilirim gerçekçi olmam gerekirse.bundan önce defalarca diet serüvenim oldu bana sadece bu esnek şartlar değişimler ve ufak kaçamaklar devamlılığımı sağladı.karar sizin elbette ben sadce durumumu bildirdim
:))yok bacım elim işte de gönlüm kkda merak etme:))
benim için uygundur kaptancım sorun yok bu kurallarda
fatmacım bugün malesef takıma çok gelemedim....öncelikle şunu söyliyeyim....anlattığın gibi bir durum olmayacak.... Böyle bir liste yapmadaki amaç ,artık birşeyleri yoluna koyup düzenli bir şekilde hareket edebilmek...yok sen şu kadar mesaj yazacaksın yok sen şunu illaki yapacaksın olurmu böye birşey....heleki bizim takımımızda....sadece son zamanlarda hem takımın yeni kurulması hemde zaman zaman yaşadığımız iletişim sıkıntısını ortadan kaldırıp sağlıklı ve keyifli kilo vermek amacımız olacak...ben menülerde şunu şu sebeple yedimisporumu yapacaktım da şu mazeret oldu gibi durumların da ortadan kalkması için böyle bir liste düzenleyelim istedim....umarım yorgunluktan ne demek istediğimi anlatabiliyorum cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?