Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet arkadaşlar bugun neler yemişim bi bakalım sabah:ılık limonlu su,3 kaşık keten tohumlu çilekli nesfit(125 gr yarım yağlı süt ile),1 adet etimek
kuşluk:1 adet şeftali
öğlen:2 adet acı biber dolması 1 büyük bardak ayran 1 etimek
ikindi:4 adet yulaflı bisküvi ve 2 si 1 arada nescafe
akşam: yarım çay bardağı lor 1 tuzsuz etimek 1 domates
akşam yatmadan 1 saat önce 1,2 salatalık bir bardak ayran
ve maalesef kaptanım kuralları geç okumuştum ve babam peynirli poaça ve un kurabiyesi yaptırdı dayanamadım 1 er tane yedim hesaplarıma göre 1 adet un kurayesi 81 kalori 1 adet peynirli poaça 100 kalori eder 181 ve ben bugun 45 dk lık yürüyüşüme ek olarak 160 tane mekik çekicem ayrıca 1 adet kiraz sapı çayı ve 3 litre su yediklerimin toplam kalorisi ise 1076 cl(kalorisepeti isimli siteden hesapladım) BMI:25.4 BAZAL METABOLİZMA HIZI:1534.24(DİYETKOLİK.COM)

teşekkürler fatmacım....inşallah canım....o günleri heyecanla bekliyorum

Su tamam da sıcak btki çayı papatyaya başlıyım en iyisi bi de rezene)

Kesinlikle şekersiz türk kahvesi

içinde sinamike olmayan bir kaç farklı bitki çayını dönüşümlü içebilrisiniz....
şekersiz türk kahvesi benimde vazgeçilmezim....hem tokluk hissi veriyor hem metabolizmayı hızlandırıyor....

750 kalorimibunu duymadım görmedim okumadım ....edacım menüne BMI' NI yazdınmı farkında değilim ....geçen hesaplamıştın ....
bakalım senin ortalama kaç kalori alman gerekiyor....750

evet canım her konuda olduğu gibi diyettede olumlu düşünmek her zaman en büyük desteğimiz...

lavanta cayı da süper iyi geliyor kaptanım geçmiş olsun

kesinlikle canım....1200 kal yi geçmeyip 45 dk lık bir egzersizlede desteklediğinde çok iyi sonuç alırsın....

kızlar aynı hesabı menülerde yazıyoruz

şimdi biraz ev işi yapacağım sonra da spor.
Ayrıca 5. katta oturduğum için artık asansörü kullanmamaya karar verdim, merdiven inip çıkacağım

.

kahvaltı güzel canım....afiyet olsun....

eksik menü paylaşımı

cezası: 20 mekik

gayet güzel canım afiyet olsun.....
su:
bitki çayı:

spor:
BMI: 1534 --->>>>1076
KAÇAMAKLAR: 1 UN KURABİYESİ:125:+1 PEYNİRLİ POĞAÇA:125:
CEZA: 160 +15 =175 mekik

750 kalorimibunu duymadım görmedim okumadım ....edacım menüne BMI' NI yazdınmı farkında değilim ....geçen hesaplamıştın ....
bakalım senin ortalama kaç kalori alman gerekiyor....750

Ablacım özellikle yaptığım bir şey değil ki

Bak bugünki menüm

Sahur niyetine körili hindi eti pişirmiştim 150 gr sahura kalmayınca tutmadım oruç
1/3 ünü sabah yedim 1 dilim ekmekle
Bir bardak sütlü nescafe

Öğlen
3 küçük tavuk şiş.
dolu dolu bir kase yoğurt
bir yudum light kola

Akşam kalan hindimi (100 gr)
1 dilim tam buğday ekmek

Ve bir saat sonra sütlü nescafe içeceğim
Toplam 904 kalori etti Ben ortalama söyledim çünkü oruç tutarken 500 ü zor gördüğüm oldu...Ortalama hesabı yaptım diyelim. Ramazandan sonra 1000 kaloriyi görürüm:)
Spor servisten erken inip 20 dk yürüdüm bugün deli sıcak var çok uzun yürüyemeyeceğim.
Su : 2 litre
Bazal Metabolizma : 1793 kcal/gün
Toplam Kalori İhtiyacı (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) : 2241 kcal/gün

Dünkü mesaj sayım 24 tü. Bugünü yarın belirtirim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar bugün saçlarımı boyattım. ve mutluyum. uzun süredir olmuyordu çok üzülüyordum. ama sonunda başardım. ama bunun karşılığı bugün spor yapamadım. ama diyete devam :)

kızlar merhaba ben 13.takımdan burcu kaptan yardımcısıyım ve bugün çok günah işledim resmen 140 gündür ilk defa patates haşlaması yedim orta boy bi patatesin yarısı ve yarım dilimde kadayıf yedim sonra pişman oldum ama yedim işte teyzemlerdeydim ye ye direttiler artık yedim bende çok pişmanım irademe yenildim ve takımda ceza vercekler vee sanırım ağır olcak

kızlar bugünkü listem,

sirkeli ballı su

sabah yoğurt 250 gr ve yulaf ezmesi2 kaşık

öğlen bir kutu kola

akşam bir kase mercimek çorbası

2,5 litre su

spor yok kuafördeydim yapamadım sonrada işe geldim. gece 12 ye kadar çalışıyorum. bugün yapma şansım yok.

kaptan benım onerım var su bazal metabolızmayı ortak bır sıteden hesaplayalım bırkac sıtede hesaplattım herbırınde farklı cıktı hangısını alıcam bılemedım :S

günlük ıhtıyacım olan ıcn bıryerde 2552 bıryerde 2362 lı bırsey bıryerde 1780 li birsey cıktı hangısı bılemedım :S

birde kaptan başka takım dusunmemın nedenı kendımı yalnız hıssetmem.
ya burda nerdeyse hemen hemen herkes 60 lı kılolarda ben 70e düşsem derken başkası 50 ye düşme derdınde buda kotu etkılıyor .

takıma gelıcek kısıler bırazda kılolu olsa 90 ustu fılan ?
enazından ozaman aynı kılolular arasındaki rekabette daha ıyı olur cunku 90 kılodakı ıle 60 kılodakı bır degıl 60 dakı ıradesıne hakım olurken 90 dakı olamadığı ıcın kılo almıştır aynı dertler aynı ıstekler vs vs olduğu ıcın bırbırımızı daha motıve eder daha ıyı anlarız dıye dusunuyorum

madde 3 dekı a b c cezalarından bırını bız mı sececegız?

beyaz ekmek konusunda benım kepek ekmegı yemem yasak kansızlık problemimden dolayı.doktor beyaz ekmek yıyeceksın demıstı sımdı neyapacagım ben?
bulunduğum yerde fırında ve bakallta tam tahıllı buğday ekmegı bulamam.
buğday ekmegı belkı ama oda ısyerınde olmuyor yanı oglenlerı mecburen ekmek yersem beyaz ekmek olucak.
(bulunduğum yer kucuk ve burada oyle ekmekler olmaz )

menuyu bır gun sonramı paylaşacağız ?
her menü sonu mesaj demıssınız mesajı yenı gun basında belırlıyorduk kaptan ona neoldu

sahur 1,5 dılım pazılı börek
salatalık domates ıhlamur
Not:ekmek yerıne börek yedım

ıftar
1 tabak sehrıye çorbası
salata
1 tabak mantı
sekersız cay

ara ogun 1 top dondurma

su:sanırım 4 lt olmuştur :
spor: gun ıcınde yarımsaat yuruyus bahçe sulama vs.

Bugünkü menüüüm

Kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek----> 77kcal
Tam yağlı üçgen peynir----->39kcal
4 zeytin -------> 32kcal
Şekersiz böğürtlen çayı

Ara
1adet form çikolata kaplamalı lifli bisküvi----> 54.5

Öğlen
Pirinç lapası ------>248kcal (diyetarkadaşım'da sütlüsü yazıyordu muhtemelen benim yediğimin kalorisi daha düşük o yüzden)
1baget but derisiz haşlanmış------> 128 kcal
1 su bardağı uludağ şekersiz limonata ------> 2 kcal

Ara
1fincan karışık bitki çayı
3 altınbaşak kepekli yulaflı kraker------> 53.1 kcal
Bulgur çerezi (40 gramı 190 kcal'ymiş ama benimki 10 gram falan ancadır.) 47.5 kcal

Aksam
2kaşık pilav-----> 70 kcal
2 kaşık yoğurt-----> 46 kcal
1but tavuk derili-----> 238 kcal
stick çikolata------> 54 kcal

Toplam----> 1089.1 kcal
Bazal metabolizmam------>1639kcal

Su: 3 litreye yakındır 6-7 bardak içtim büyük bardakla
Spor: malesef yok çünkü evde misafirler var

bulgur cerezı nasıl oluyor?

genel olarak güzel dıye begendım hemde cıkolatata var DDD

edacım bugün sana bayram sonrası 3 ana + üç ara öğün olarak normal diyete geçmeyi düşünmezmisin demiştim hani....işte o yasak olan meyve lerden de yesen hem şeker isteğin tavan yapmaz hemde vücudun ihtiyacı olan vitaminide alırsın....naçizane fikrim ....
proten+karbonhidrat+kalsiyum bu menünde de 4*4 ama vücudun ara sırada alması gereken c vitamini yok...ki bu zamanla vücut direncinide düşürür canım....sen zaten bir şekilde ilk başlarda fazla kilo kaybedeceksin ,ama zamanla bu oturacak ve bunu hızlandırmak için birşeyler yapmak lazım...

şu anki BMI ' na göre 1300 kal en sağlıklısı canım bana göre....kg kaybettikçe bu oran düşecek zaten
su: 1 lt eksiğimiz var ne ceza versek acep

bit ki çayı içemiyorum dedin canım....çok güzel ödem attırıyor diye ısrar ediyorum....

krmızı meyveli ve portakal çiçekli aldım geçen gayet güzeller

merhaba kızlar bugün saçlarımı boyattım. ve mutluyum. uzun süredir olmuyordu çok üzülüyordum. ama sonunda başardım. ama bunun karşılığı bugün spor yapamadım. ama diyete devam :)

güle güle kullan zeytincim...ne renk boyattın

tmm canım hadi bugünlük öyle olsun....

deniz abla harikasın ya :) buraya yazmaktan korktuğum için kaçamak bile yapamıom

sizde öylesiniz tatlımdemekki amacımıza ulaştık bunu duymak güzel oldu

burcucum nettin senpatatesi belki hafif bir cezayla atlatabilirdin de kadayıf:18:kıyamam ben sana....

bulgur cerezı nasıl oluyor?

genel olarak güzel dıye begendım hemde cıkolatata var DDD

Dayanamıyorum çikolatasızlığa bnde az kalorili olan sticklerden aldım bulgur çerezi bende bi kaç hafta önce aldım ilk kez bulgurium diye bi marka böyl pirinç patlagı gibi baharatlı güzel bişey yoğurtlayıp yiyordum önceden ama iş yerinde yogurt yoktu ben almayınca olmuyor o yizden öyle yidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…