- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #90.061
tes.ederım canım hafta ıcı yuruyus yapıyorum ınetenette kılo hesapları varya oraya boyumu kılomu yazıyorum ona net. gore 3 kılo daha vermem lazımmış aslında bana gorede vermem lazım :44zellıkle gobekten gıtmesı lazım ama ıkı dogum yaptım sanırım duz bır karın hayal artık degılmı? sence vermeye devam mı yoksa artık dur demem mı lazım arkadasım
bu arada sızlerı rahatsız etmıyorum degılım mı gruptan degılım
tes.ederım canım hafta ıcı yuruyus yapıyorum ınetenette kılo hesapları varya oraya boyumu kılomu yazıyorum ona net. gore 3 kılo daha vermem lazımmış aslında bana gorede vermem lazım :44zellıkle gobekten gıtmesı lazım ama ıkı dogum yaptım sanırım duz bır karın hayal artık degılmı? sence vermeye devam mı yoksa artık dur demem mı lazım arkadasım
bu arada sızlerı rahatsız etmıyorum degılım mı gruptan degılım
Kızlar merhaba. Ben 13. Takımdan Ayşenur. Nasılsınız bugün??
:16harıkasınız cok sagol boyum 1,62 kılom 55 suanda 75 duştum bu kıloya 26 yasındayım
:16harıkasınız cok sagol boyum 1,62 kılom 55 suanda 75 duştum bu kıloya 26 yasındayım
dıyette son ver dıyorsun yaniii artık esmer gıdaları bırak mı dıyorsunsuperrr ozamn ama mıdem okadar kuculdu kı artık ıstesemde yıyemıyorum bılıyormusn eskı ooooo bır ekmek yerdım akıllara zarar marnalar tabak tabak asla affetmezdım sımdı bır dılım kepeklı veya tam buday ekmek yetıyor
dıyette son ver dıyorsun yaniii artık esmer gıdaları bırak mı dıyorsunsuperrr ozamn ama mıdem okadar kuculdu kı artık ıstesemde yıyemıyorum bılıyormusn eskı ooooo bır ekmek yerdım akıllara zarar marnalar tabak tabak asla affetmezdım sımdı bır dılım kepeklı veya tam buday ekmek yetıyor
bıde eşim ısyanlarda bu ne yaaa dıyor garıbım ne hale geldın yuzun kasık kadar kaldı dıyor canım yaaa ona gore 65 kılo olmalıymısım erkek mılletı ıste balık etlı olacaksın onlara ama ınsanın da gıydıgı yakısacak yaaa ben ondan yanayım haksızmıyımm sen evlımısn bekar mı kac kılosun sıraa sana geldiiii
umerım güzel sonuçlar alırsınız canımbizim de bu hafta başı biraz kopukluklar olmuştu kaçamaklar da vardı ipin ucunu kaçırmak üzereydik ki allaha şükür toparladık su an daha iyiyiz bakalım yarın belli olucak her şey benim için bu akşam tabi iftardan önce
Vermek için diyet yapma bölgesel spor yapmalısın bence. Hem kilo da verirsin hem vücudun toparlanır.
Her zaman gelebilirsin.
Ayşenurcum h.geldin sefa getirdin. Biz bugün bomba gibiyiz maşşallahh sen nasılsın ?
Bizim takımda bu hafta başına kaçar kaçamaktan geçilmiyordu. Takım kurallarımızda oturmaya başladı toparladık hemen. İnş iyi olacak.
fark etmez ıkınızede tanımak ısterımmKime soruyorsun bana mı peline mi:)
umerım güzel sonuçlar alırsınız canım
Bomba gibi olmasa da ben de iyiyim.Biz bu hafta biraz motivasyon eksikliği yaşıyoruz sanırım ama yakında kendimize geliriz. Bayramdan sonra eminim iyi bir dönüş gerçekleştireceğiz.
evet o dıyetı duydum o ne oyle canım benım:18:20 kıloya 250 gun dıyet korktum valla ben bır yıldır boyleyım hemn hemn sabıtleşmemıştır kısa zamnda da vermedım bır yılda verdım 20 kıloyu ama hala verme surecındeyım ben durdumda o durmadı sankı bıde ben bu sıteye yenı uye oldum daha tam cozmedım msj ları onedenle gec yazıyorum
fark etmez ıkınızede tanımak ısterımm
Slm kızlar ben geldim k.bakmayın uzun zamandır yazamıyorum komşumun netinden bağlandığımı söylemiştim malesef bağlantımda sorun oldu giremedim sonrada erzuruma gitmek zorunda kaldım bugün döndüm sahurda,çok koşuşturmalı bir hafta oldu benim için hiç kaçamak yapmadım veee an itibariyle 70 kiloyum yağ analizi yaptım yağdan gitmiş çoğunluğu çok mutluyum o yüzden
kızlar şu anda internet kafeden yazıyorum kilo bildirimimi yapmak için geldim
Geçen haftaki kilom:72.1
Bu haftaki kilom:70
Verilen kilo:2.1
%3,4 diye hesapladım yanlış olabilir k.bakmayın 1 2 gün içinde bağlantımdaki sorunu giderip aranıza döncm hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?