- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #90.101
bir de karatay diyeti varmış böyle o da baya biliniyor onun hakkında bi bilgin var mı? haftasonu kitabını alırım canım artık şu hafta bi bitseee
Bireysel sıralamada birinci olacak zeynep bence
bencede 1 haftada 3 kilo az değil yani helal olsun duygulandım vallaatakımımızın gururu fırtına öncesi sessizlik yaptı sonra bombayı patlattı alkışlıyorum
İlk haftalar olduğu için vücut direnc göstermemiştir diyete belki.Olur böyle. Bundan sonra düzene girerAy çok sevindim. Çok iyi haber oldu. Biz o kadar kaçamak yaparken o vermiş yağları
Canım kilo bildirimini düzeltiyorum.
zeynazy 01/08/2013 kilo bildirimi.
Geçen haftaki kilo: 73,1
Bu haftaki kilo 70
Verilen kilo : 3,1
% 4,24
Buna bir sürü ıslık öttürüyorum canım.
Yok moral bozmuyorum artık. Kabullendim.Dukan diyetini yapamazsın bence. Meyve bile yasak. Bence kalori hesabı iyi. Protein ağırlıklı beslenmen sana + kazandırır. Ben şuan tam dukan yapmıyorum yani. Sen bilirsin. Başlayacaksan mutlaka kitabını okumalısın bence....
İnş hepimiz kendi başarı hikayesini yazar inş. Çok memnum oldum Ayşenurcum. Hep gel böyle olur mu
Sık sık gelmeye çalışacağım canım.
resmen bizim yerimize de vermişay inşallah bende en az bi 500 g falan vermişimdir yaaa :18:
aynen öyle olmuş. Bakalım inş bu haftada en azından ilk üçe gireriz.
1 mil daha yaptım
kızlar cıddımısınız gercekten bu kılolaramısınız ve yaşlarınınz dogru degıl mı coook üzüldum inş.saglıklı bır sekılde ıdeal kılonuza kavusursunuz amaaan dıkkat edın asırı kılo kaybı saglık sorunları getırıyor benı saclarım cok dokuldu ve dıslerde curume basladı ve cabuk hastalanıyorum bagısıklık sıstemım zayıflladı aman deyıp zayıflayacaz dıye saglımızdan olmayalım
daha yapardım da patronum geldi o yüzden artık eve gidince 3 milimi yaparım hemen sonra tartılırımm hihihihi ay cok merak ediyorum yaaaMaşallahh canım süpersin:)
daha yapardım da patronum geldi o yüzden artık eve gidince 3 milimi yaparım hemen sonra tartılırımm hihihihi ay cok merak ediyorum yaaa
merhaba eylül ben 23 yaşındayım ankaradayım evliyim 60.5 kiloydum yarın bakıcaz artık 64 kiloda başladım 58 oldum düğünden sonra geri aldım sonuç böle hoş geldin sefa getirdin.
Canım oruç tutmazsan sabah aç karnına tartıl. Oruçluysanda iftardan önce
iftardan önce tartılıcam canımsporu da iftardan önce yapıcaktım ama ben dün çok fena karın kaslarımı zorlamışım cok agrıyor hareket ettikçe
Kıyamam ben sana. Bende bugün çok fena zorlayacağım. Seni en iyi ben anlarım.
Ben bugün c.tesi gibi hissediyorum hayırdır inş. :)
C.tesi aksilik olmazsa sabahın köründe yürüyüşe çıkacağım. Allah'ım çok istiyorum. Şuan resmen canım yürüyüş çekti. Hava yağmurlu şuan on numara olurdu:)
güneş açtı tatlım bir yağıyor bir açıyor
canıım nasııl kola çekti birden aaaayyyyyyyyy imdaaatt!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?