- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #90.141
Başlangıç kilo 78.4
Simdiki kilo 76.8
%2.04 birde siz kontrol edin canim
ya arkadaşlar çok kötü bişi oldu ben yarın iş yerinde olmıycam bu aptal yumuk gözlü panda yavrusu patronum yarına sokakta araştırma yapmam için iş verdi ben edacım sana numaramı versem sen beni yarın ararmısın çünkü evde felan netim yok sıkıntıya düşmeyelim. yada bi fikir ver ben napcam?
Başlangıç kilo 78.4
Simdiki kilo 76.8
Fark : 1,6
%2.04 birde siz kontrol edin canim
SAHUR
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal)7 kcal0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)125 kcal3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)24 kcalx 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal)252 kcal1.00 x 1 Çay Kaşığı vişne reçeli (13 kcal)13 kcalİFTAR
0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal)62 kcal1.00 x 1 Porsiyon Mantar Çorbası (125 kcal)125 kcal0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)42 kcal2.00 x 1 Dilim (150gr) Karpuz (46 kcal)92 kcal] Alınan Kalori Toplamı742 kcal
spor:2 mil leslie yürüyüşü
su: daha yeni içmeye başlıyorum
Harikasın canım :) Bende birazdan bildiriyorum. Yarın doktora gideceğimden bugün bildirmek zorundayım.
merhaba kızlar bugünkü menüm
ballı sirkeli su
sabah : peynir zeytin domates 1 büyük dilim ekmek
öğlen : et kavurma yarım dilim ekmek
akşam: balık fırında ve salata
3 litre su
45 dakika 5 hızında yürüyüş 3 km yürümüş oldum.
bugünkü menüm:
biraz midem ağrıyodu canım hiçbi şey istemedi gündüz öğünlerim çok saçma
kahvaltı: 1 salatalık
ara: 4 zeytin + 1 salatalık
öğle: 1 kase yoğurt+ tarçın + 2 parça ceviz
akşam: 1 tabak ıspanak yemeği, yarım dilim kepek ekmeği, 3 kaşık makarna, yoğurt
spor: 1 saat 6.2km hızda yürüyüş
su: şimdilik 2-2.5 litre
toplam aldığım kalori: 580/ yaktığım 450
bazal metabolizma hızım: 1600 kal
Kizlar ya bisi sorcam yuzde hesabi icin ilk hafta ki baslangic kilomuzumu yoksa ikinci haftaya baslarken ki kilomuzu mu kullanacagiz...
Aldığın kalori o kadar az ki pilava bir şey demeyeceğim
İki parmağım kadar büyük patlıcan dolmasının çeyreğini yedim. Tadımlık. Mahsup edelim ::
ilk başta tartıda 75.4'ü görünce dünyalar benim olmuştu sonra tartı beni kandırmış moralim çok bozuldu ve hırslandım. dukan diyetine başlıcam kesinlikle ramazandan sonraaa
heheh suyumu içiyorum şimdi bir fincan da sade türk kahvesi içtim metabolizmayı hızlandırıyomuş ya ondanafiyet olsun tatlım günlük kalorini aşmayacaksan yeseydin yahu çeyreği ne olur o kadarcık dolmanın
tok karnına ne kadar verdiğin anlaşılmaz ki canım yarın da işin varmış bilmiyorum ki napsan :44:Pirinç ve yağ olmaz o kadar bu hafta kendimi zor toparladım. 600 gr vermiş görünüyorum aslında hafta sonu aldıklarımla 900 gr 1 kilo yapıyor. Brde bu hafta spor yapamadım.Tembelliğin gözü kör olsun
Ayrıca tok karnımayım
Canım bence boşuna başlama bak her hafta böyle kilo verirsen zaten haftada 1,5 kilo versen ayda 6 kilo verirsin fazlası zararlı zaten... :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?