- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.401
Selamlar ben geldimtatil fazla yaradi bana ama cok motive geldim. Sabah kilo bildirimimle baslayacgim insalla cok heyecanliyim
selaaam ya internet yoktu bugün sinir oldum kızlar ya giremedim hiç.. anneme geldim internet vardır diye kabloları kopmus.. aksiliklerle dolu bi gündü ama tarhana yaptım:)) benim için egitici bi gündü
Haklısın :) duygu degisimi cabuk yasayan biriyim o zaman biraz karamsardim ama şimdi geçti daha iyiyim
O zaman rapor vermeliyim dediğim gibi once anneme gittim sonra babama onlari dinlemekten yemek yemeyi unuttum resmen zaten hatirlasamda yiycek gibi değildim yedigim seylerde yemek sayilmaz pek sabah kahvaltisinda tost aksam tost icim disim ekmek oldu,en basiti oydu, spor yalan oldu tabiibabamda daha beterdi korkuyorum kac kilo oldum ani inisler ani cikis getirir
Bugunde ac karna kan vericem diye kahvaltı yapmadim en son yemegi 6 da yemistim ve bugun saat 2de ancak yemek yiyebildim yani 20 saat açlık çektim en son o kadar usudum ki titriyodum kansizlikta var tabiiallah kimseyi aç birakmasin ya
Kızlar bu hafta benim için cok kötüydü menülerim falan yazamadım hic ve düzgün beslenemedimcuma günü icin cok korkuyorum
Bugün ki menüm..
1 dilim tahilli ekmek
2 zeytin
Üçgen peynir
Domates salatalik
Haslanmis yumurta
Aksam....
1.5 tabak patates salatasi sadece
Toplam kalori 700
Spor; 1 saat leslie 5 mil
Su; 2 lt
ben ara öğünde bi armut yiyodum olur mu yada elma onada vaktim olmadı bugün..
Evet ablacim cuma son ondan sonra memlekete gidicem ablacim artı olabilir ne kadar kizsan haklısın stresten hep yememem gereken şeyler yedimselam cnm....2 ay olmuş memlekete gittin herhalde....hadi bakalım bu moralle cuma günü görelim seni....
yaş ,şu anki kilo,hedef kilo ve boyunu yaz cnm....bir de takım kurallarını oku lütfen....bol paylaşımla önümüzdeki hafta listedesin....
hadi kızlar takım çok sessiz kaldı yine....
tekrardan geçmiş olsun cnm...sonuçların ne zaman çıkacak....yarın biraz protein ağırlıklı beslenirsen hemen toparlasın kendini....biraz meyve vede ceviz,çiğ badem vede fındık gibi gıdalarda al iyi gelir cnm....
artılarla gelme pelincim kızarım sonra....cuma günümü son iş günün.....
Bugün ki menüm..
1 dilim tahilli ekmek
2 zeytin
Üçgen peynir
Domates salatalik
Haslanmis yumurta
Aksam....
1.5 tabak patates salatasi sadece
Toplam kalori 700
Spor; 1 saat leslie 5 mil
Su; 2 lt
selaammm
28 agustos carsamba 950 kalori
sabah
*2 dılım kızarmıs ekmek
*domates
*salatalık
*50gr beyaz peynır
*sekersız cay
ara
*sekersız turk kahvesı
*2 kuru kayısı
öğle
*mercımek corbası
*1 dılım ekmek
ara
*haslanmıs patates
aksam
*2 dılım ekmek
*1 porsıyon yaz turlusu
*1 kase yogurt
kızlar az bişede dondurma yedim malesef yaa dayanamadım
spor:45dk leslie
su:2,5lt
bıtkı cayı:1 kupa
yaa kilo veremicem gibi karamsırlaga düştüm yinee uff alısamadım diyete
Isminizi bilmiyorum ama rahatsizliginiz neydi acaba. Ben alternatif tip okudum bunun yaninda dedem otuz yıldır bu isle ugrasior incelemek istersen Manufacturers, Suppliers, Exporters & Importers from the world's largest online B2B marketplace-Alibaba.com .. belki elimden gelen bisi olur. Yani sedef bile allahin izniyle gecio dedemin ürünleriyle. Bilmek istedim sakincasi yoksa
selaammm
sabah
*2 dılım kızarmıs ekmek
*domates
*salatalık
*50gr beyaz peynır
*sekersız cay
ara
*sekersız turk kahvesı
*2 kuru kayısı
öğle
*mercımek corbası
*1 dılım ekmek
ara
*haslanmıs patates
aksam
*2 dılım ekmek
*1 porsıyon yaz turlusu
*1 kase yogurt
Evet ablacim cuma son ondan sonra memlekete gidicem ablacim artı olabilir ne kadar kizsan haklısın stresten hep yememem gereken şeyler yedim
mervecim sağlıklı olarak dersek 1 kilo vermek ideal canım....daha fazlası kişiye göre değişiyor....bunu hiç yazmayayım ....biz ortalama hedefimizi 1 kilo olarak belirliyelim....Bisey sormak istiyorum deniz abla. Bi hafta da encok kac kilo veren oldu .ortalamasi kacbide öğrenebilirmiyim
selaammm
sabah
*2 dılım kızarmıs ekmek
*domates
*salatalık
*50gr beyaz peynır
*sekersız cay
ara
*sekersız turk kahvesı
*2 kuru kayısı
öğle
*mercımek corbası
*1 dılım ekmek
ara
*haslanmıs patates
aksam
*2 dılım ekmek
*1 porsıyon yaz turlusu
*1 kase yogurt
Selam kızlar
Dün akşamdan beri çok mutsuzum. Buraya bunu yazarak sizin motivenizi bozuyorsam özür dilerim ama öyleyim maalesef. Şu hastalığım yüzünden artık çöküyorum. Dün kaç saat ağladım ama hiç birşeyin çaresi değil.Lütfen karamsar yaklaşımlarıma kızmayın...
Dünkü menüm
Alınan Kalori
1.00 x 1 Porsiyon (30gr) Nestle Nesfit Kırmızı Meyveli (154 kcal)154 kcal Getir
Öğle
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal)128 kcal Getir
2.00 x 1 Adet (30gr) Mercimek Köftesi (75 kcal)150 kcal Getir
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Getir
Ara
10.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)90 kcal Getir
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Patlıcan Yemeği (200 kcal)200 kcal Getir
2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)128 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı918 kcal
Su:2 litre
Spor: yok eve geldiğimde ne spor ne diyet umurumda değildi. Deniz abla ceza yaz istersen artık çekeceğim.
Çay:Yok
28 Agustos Carsamba gün ki menüm:
Sabah: 1 salatalik
25gr beyaz peynir
2 biber
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek (toplam 205 kalori)
Ara 1: 1 kupa sekersiz kahve + 4 kuru erik ( toplam 50 kalori)
Ögle: 1 kase kirmizi mercimek corbasi
yesil salata (toplam 284 kalori)
Ara 2: Yesil cay + 1 meyve (85 kalori)
Aksam: 3 adet köfte
1 kase yogurt (toplam 268 kalori)
Toplam kalori: 892
Spor: 45 dak Leslie
Cay: 1 kupa yesil cay
Veee sabah kiloma baktigim an cok cok mutlu oldum. Böyle beslenerek ihtiyacimiz olan tek sey ZAMAN ve SABIR ve AZIM kizlar
önümüzdeki hafta güzel bir başlangıç yaparsın pelincim....yaptığın kaçamakları menülerini paylaşsaydın bu şekilde olmazdı diye düşünüyorum ben....geçen haftalardaki hallerini bir düşün tatlım iraden ,kilo verme isteğin,düzenli ve dengeli menülerin...pazartesi bu şekilde bekliyorum seni....haftasonunu çok abartmadan ,iyice dinlen ve pazartesi bomba gibi ol canım.....
mervecim sağlıklı olarak dersek 1 kilo vermek ideal canım....daha fazlası kişiye göre değişiyor....bunu hiç yazmayayım ....biz ortalama hedefimizi 1 kilo olarak belirliyelim....
düzenli ve dengeli menü paylaşımı=(mesaj: )
dondurmayı çok abartmadıysan sorun yok cnm afiyet olsun....
sadece ara öğündeki patates olmamış onun dışında menün güzel afiyet olsun çağlacım....karamsarlık kesinlikle yok ,bu şekilde kilo vermiş olsan da vücut ödem tutar ve + çıkmana sebep olur
spor dışın da gayet güzel edacım....kısa zamanda toparlanacaksın inşallah canım....şu anda ilk başta kendi sağlığın için çok güzel bir mücadele veriyorsun ....bu bile moralini yüksek tutmanda sana en büyük sebep olmalı ......
açık havada yürüyüş yapma imkanın varsa 1 saat yürüyüş yap ;ama yoksa egzersizini lütfen aksatma canım
Neyin var canim... aglama kiyamam...Dün kendimi çok kötü hissediyordum ablacım. İnan saatlerce ağladım. Spor yapmak aklıma bile gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?