Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Denizcim dünki menüm hakkinda söylediginde haklisin, ben protein ve karbonhidratlarina degilde biraz kalorisinin düsük olmasina dikkat ettim sanirim. Gittikce oturacak insallah menü yapimimda. Önerin ve uyarin icin tesekkür ederim

fatmacım bu konuları kendinde araştır....menülerin dahada düzene girer....dengeli ve düzenli beslenerek vericez kilolarımızı .....
kalori takibiylede bunu destekliyoruz canım....+ spor+su+bitki çayı ....

bol paylaşım ve menülere yorumun önemini bir kez daha anlamış olduk....

Deniz hanım :) ben kac yasinda oldugunuzu ogrenebilirmiyim. Gecen gün denizcim dedim sonra belki benden buyuk olabilir düşüncesi takıldı aklıma . Ona göre hitap etmek istiyorum :) oglumu uyutuyorum cizelgeyi hazirlayip sonra sizden ilk defa duydum leslie sanirim böyle yaziliodu onu yapicam bir saatlik video var o sanirim degil mi. Bes mil diyor.

Burada (Almanya da) hava herzaman ki gibi kapali oldugundan yürümek icin ideal bir zaman. Yürüyüsüme cikmadan evvel bugün ki menümü sizlerle paylasmak istiyorum kizlar

28 Agustos Carsamba:

Sabah: 1 salatalik
25gr beyaz peynir
2 biber
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek (toplam 205 kalori)

Ara 1: 1 kupa sekersiz kahve + 4 kuru erik ( toplam 50 kalori)

Ögle: 1 kase kirmizi mercimek corbasi
yesil salata (toplam 284 kalori)

Ara 2: Yesil cay + 1 meyve (85 kalori)

Aksam: 3 adet köfte
1 kase yogurt (toplam 268 kalori) Sizce aksam yemegi böyle iyimidir?

Evveeet günümü böylelikle toplam 892 kalori ile kapatmayi düsünüyorum.

çizelgen olmuş mervecim 37 yaşındayım canımmervecim 5 mili yapmak zorunda değilsin ama 3 mil leslie her gün yürüyeceğiz canım....5 mil senin tercihin....ilk kez yapacaksın sanırım....2 millede başlayıp yarına 3 mile geçebilirsin

3 ana öğün ve ara öğünlerde çok güzel fatmacım....köfteler yağda kızarmış olmaz değilmi:18:fırın yada ızgara olursa çok güzel bir menü canım

toplam kalori:
bitki çayı:
su:???
spor :????

canım menüyü bu şekilde tamamlarsan 4*4 lük bir menü

pazartesi yol yorgunluğu,dün çarşı pazar alışverişi derken lesliciğime bugün kavuştum kızlar.....müthiş ter attım

kızlar kesinlikle hergün aksatmadan yapmanızı istiyorum....hem kilo vermede etkisini hemde kilo verirken vücudunuzda sarkma olmaması için faydasını göreceksiniz....

Deniz ablacim :) valla suan itibariyle 5 mil yapmis bulunmaktayim 1saat 8 dk.. :) yani öldüm bittim ben spora gidiyor um bu kadar terlemedim.aslinda hareketler basit gibi ama valla kac kalori gittigini merak etmio degilim.gercekten cok etkiliymis. Türkçesi yok mu vallla acayip merak ettim bi bolumunde mavili kadin var arkada cok dikkatimi bozdu neye gülüyor onlar :) :)

Simdi dusumu aldim kremlerimi sürdü m :) acayip rahatladim artik evimle ilgileneyim . Bu arada baska bisi yapacakmiyim aktivite olarak bu yeterli mi. Zaten suan halim yok ama aksama olur sa mekik çekerim.

Simdi dusumu aldim kremlerimi sürdü m :) acayip rahatladim artik evimle ilgileneyim . Bu arada baska bisi yapacakmiyim aktivite olarak bu yeterli mi. Zaten suan halim yok ama aksama olur sa mekik çekerim.

evet canım aynı rahatlığı bande yaşadım bugün.....uzun zamandır yapmamıştım egzersizlerimi iyi oldu....yapabiliyorsan yap istediğin egzersizi mervecim....karın bacak egzersizleri mekik hiç fark etmez canım....ben çevireceğim

.
3 mil =ortalama 300 kalori diye biliyorum :44::26:5 mil= 500 kalori dir....yine bakarım canım kesin olarak yazarım.....
istersen dönüşümlü olarak yap egzersizleri fazla zorlamamış olursun kendini....yorgunluktan sinirleri bozulmuş olabilir

kızlar cumaya son 1 gün....yarın egzersizimizi,+suyumuzu+bitki çayımızı aksatmıyalım....karbonhidrattan uzuk duralım ve güzel sonuçlar alalım bu haftada

irem ve eda'dan ses yok kızlar...hem kızıyorum hemde üzülüyorum bu tür durumlara.....eğer kilo bildirimi yapmazlarsa ve Ryeo ' da kararını söylemedi ,zor bir hafta olabilir.....

Selamlar ben geldim tatil fazla yaradi bana ama cok motive geldim. Sabah kilo bildirimimle baslayacgim insalla cok heyecanliyim

selaaam ya internet yoktu bugün sinir oldum kızlar ya giremedim hiç.. anneme geldim internet vardır diye kabloları kopmus.. aksiliklerle dolu bi gündü ama tarhana yaptım:)) benim için egitici bi gündü

Haklısın :) duygu degisimi cabuk yasayan biriyim o zaman biraz karamsardim ama şimdi geçti daha iyiyim
O zaman rapor vermeliyim dediğim gibi once anneme gittim sonra babama onlari dinlemekten yemek yemeyi unuttum resmen zaten hatirlasamda yiycek gibi değildim yedigim seylerde yemek sayilmaz pek sabah kahvaltisinda tost aksam tost icim disim ekmek oldu,en basiti oydu, spor yalan oldu tabii babamda daha beterdi korkuyorum kac kilo oldum ani inisler ani cikis getirir
Bugunde ac karna kan vericem diye kahvaltı yapmadim en son yemegi 6 da yemistim ve bugun saat 2de ancak yemek yiyebildim yani 20 saat açlık çektim en son o kadar usudum ki titriyodum kansizlikta var tabii allah kimseyi aç birakmasin ya

Kızlar bu hafta benim için cok kötüydü menülerim falan yazamadım hic ve düzgün beslenemedim cuma günü icin cok korkuyorum

Bugün ki menüm..
1 dilim tahilli ekmek
2 zeytin
Üçgen peynir
Domates salatalik
Haslanmis yumurta
Aksam....
1.5 tabak patates salatasi sadece
Toplam kalori 700
Spor; 1 saat leslie 5 mil
Su; 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…