- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.381
Canlarim hepinizi cok özlüyorumislerim bitince cikacagimi öğrendim bende öyle düşünüyordum zaten o yüzden bugün yogun tempo çalışıp bitirmeye calisicam maasimi verecekler tabii ama inşallah yemegimle yolumu da verirler bana dua edin olur mu sizleri çok seviyorum...[/QUO
hayırlısı olsun pelincim
düzenli menü paylaşımı=
çiğ köfte ve salam dışında güzel menü çağlacım afiyet olsun....
png ile başlayan linki ; hakkımda bölümünde çizelge kutucuğuna kopyalıyorsun ve kutucuğun altında kaydet var...kaydediyorsun cnm....
düzenli menü paylaşımı:
akşam dışında gayet güzel ve dengeli yemişsin edacım....kalorilerin gerçekten az bu seni olumsuz yönde etkilemiyor değilmi....
gün içinde meyve yemeğede çalış canım.....
.
Ablacım dün az gelmedi. Meyve yiyiyorum ama evde meyve kalmamış. Ben almazsamda kimse almıyor
Ablacım dün az gelmedi. Meyve yiyiyorum ama evde meyve kalmamış. Ben almazsamda kimse almıyor
.:44::44::44::103:
Denizcim dünki menüm hakkinda söylediginde haklisin, ben protein ve karbonhidratlarina degilde biraz kalorisinin düsük olmasina dikkat ettim sanirim. Gittikce oturacak insallah menü yapimimda. Önerin ve uyarin icin tesekkür ederim
Deniz hanım :) ben kac yasinda oldugunuzu ogrenebilirmiyim. Gecen gün denizcim dedim sonra belki benden buyuk olabilir düşüncesi takıldı aklıma . Ona göre hitap etmek istiyorum :) oglumu uyutuyorum cizelgeyi hazirlayip sonra sizden ilk defa duydum leslie sanirim böyle yaziliodu onu yapicam bir saatlik video var o sanirim degil mi. Bes mil diyor.
Burada (Almanya da) hava herzaman ki gibi kapali oldugundan yürümek icin ideal bir zaman. Yürüyüsüme cikmadan evvel bugün ki menümü sizlerle paylasmak istiyorum kizlar
28 Agustos Carsamba:
Sabah: 1 salatalik
25gr beyaz peynir
2 biber
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek (toplam 205 kalori)
Ara 1: 1 kupa sekersiz kahve + 4 kuru erik ( toplam 50 kalori)
Ögle: 1 kase kirmizi mercimek corbasi
yesil salata (toplam 284 kalori)
Ara 2: Yesil cay + 1 meyve (85 kalori)
Aksam: 3 adet köfte
1 kase yogurt (toplam 268 kalori) Sizce aksam yemegi böyle iyimidir?
Evveeet günümü böylelikle toplam 892 kalori ile kapatmayi düsünüyorum.
Simdi dusumu aldim kremlerimi sürdü m :) acayip rahatladim artik evimle ilgileneyim . Bu arada baska bisi yapacakmiyim aktivite olarak bu yeterli mi. Zaten suan halim yok ama aksama olur sa mekik çekerim.
Deniz ablacim :) valla suan itibariyle 5 mil yapmis bulunmaktayim 1saat 8 dk.. :) yani öldüm bittim ben spora gidiyor um bu kadar terlemedim.aslinda hareketler basit gibi ama valla kac kalori gittigini merak etmio degilim.gercekten cok etkiliymis. Türkçesi yok mu vallla acayip merak ettim bi bolumunde mavili kadin var arkada cok dikkatimi bozdu neye gülüyor onlar :) :)
Haklısın :) duygu degisimi cabuk yasayan biriyim o zaman biraz karamsardim ama şimdi geçti daha iyiyimgeçmiş olsun cnm....şu an hedef kilona çok az kaldı ,bu hafta izinli olursan önümüzdeki iki hafta listede olamazsın cnm....eğer bu hafta ve önümüzdeki hafta hedef kilona %80 yaklaşırsan mezun olursun....karar senin....bence 2 hafta bildirimini yap ve mezun ol derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?